Καλύτερο VPN για Minecraft το 2020 – Ανυψώστε το παιχνίδι σας σήμερα!


Εμείς δεν’δεν πρέπει να σας πω ότι το Minecraft είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Με πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα που πωλούνται, και με πάνω από 90 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, εκεί’για να εξερευνήσετε, να οικοδομήσετε και να υπερασπιστείτε αυτόν τον εικονικό κόσμο. Ωστόσο, η Minecraft δεν το κάνει’έρχεται χωρίς τα προβλήματά της και εμείς’εδώ για να συζητήσουμε πώς να τα λύσουμε.

Σε όλο αυτό το άρθρο, εμείς’θα μιλάμε για το καλύτερο Minecraft VPN. Αυτός ο τύπος λογισμικού μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας, καθώς μπορεί να ανακουφίσει τις απαγορεύσεις IP, να σας προστατεύσει κατά την αναπαραγωγή του παιχνιδιού και ακόμη και να αποκλείσει την πρόσβαση στο Minecraft, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Έτσι, αφήστε’ξεκινήστε.

Δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσετε; Εδώ είναι τα καλύτερα VPN μας:

#PROVIDERMININIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN - $ 1.994. IPVanish4.IPVanish - $ 6.495. ExpressVPN5.ExpressVPN ‣ $ 8.326. Hotspot Ασπίδα6.Hotspot Ασπίδα - $ 7.997. VyprVPN7.VyprVPN ‣ $ 2.58. PrivateVPN8.PrivateVPN - $ 3.82

Καλύτερο Minecraft VPN - κορυφαίες 7 προτάσεις

Αφού δοκιμάσαμε μέχρι στιγμής περίπου 200 VPN, γνωρίζουμε ποιες από αυτές μπορούν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Έτσι, εδώ είναι οι 7 καλύτερες επιλογές μας.

1. NordVPN

Λογότυπο υπηρεσίας NordVPN Επισκεφθείτε το NordVPN

Το NordVPN είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους πωλητές υπηρεσιών VPN στην αγορά. Αν και’εάν το NordVPN είναι το απόλυτο καλύτερο VPN εκεί έξω, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι σωστό στο επάνω μέρος και σίγουρα μπορεί να συνιστάται για online gaming, συμπεριλαμβανομένου του Minecraft.

Αυτό που την καθιστά μια εξαιρετική υπηρεσία είναι η κορυφαία του πακέτου ασφάλειας γραμμής. Αυτό προέρχεται από κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας (AES-256-CBC), προστασία από διαρροές και ασφαλή πρωτόκολλα σήραγγας. Με απλά λόγια, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και διαρροές DDoS. Και να έχετε κατά νου ότι έχετε όλα αυτά με πρόσβαση σε περισσότερους από 5500+ διακομιστές σε 58 χώρες και έτσι υπάρχει’s δεσμεύεται να είναι ένας διακομιστής γύρω από το ξενοδοχείο.

Το NordVPN είναι επίσης πολύ αξιοπρεπές όταν πρόκειται για την απεμπλοκή ροής ιστοσελίδων και torrenting. Ωστόσο, η εμπειρία είναι μερικές φορές παρεμποδίζεται από το NordVPN’καθώς η πρόσφατη ενημέρωση παρείχε τις απαραίτητες βελτιώσεις.

Διατιμημένος σε $ 3,49 / μήνα εάν εγγραφείτε για 3 χρόνια, το NordVPN είναι επίσης ένα από τα φθηνότερα VPN όταν εξετάζετε τι παίρνετε για μια τιμή.

2. CyberGhost

Λογότυπο υπηρεσίας CyberGhost Επισκεφθείτε το CyberGhost

Η CyberGhost δημιούργησε τη φήμη ενός φιλικού προς το χρήστη VPN. Όντας μερικά χρόνια στην αγορά, αυτό’s συνεχώς εξελίσσεται προσαρμόζοντας τους χρήστες τους’ ανατροφοδότηση. Με αυτό είπε, πιστεύουμε ότι το CyberGhost είναι ένα από τα κορυφαία VPN παιχνιδιών, ειδικά όταν πρόκειται για το Minecraft.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα δίκτυα VPN, η CyberGhost φέρνει εξαιρετικά εξειδικευμένους διακομιστές. Ορισμένα από αυτά είναι εξαιρετικά χρήσιμα για παιχνίδια, ενώ άλλα χρησιμοποιούνται για τη λήψη torrents ή την απεμπλοκή ιστοσελίδων streaming media. Χαμηλή καθυστέρηση, γρήγορο ping, άψογη απεμπλοκή και αξιόπιστη προστασία από το DDoS - όλα αυτά είναι τα πράγματα που προσφέρει η CyberGhost.

3. Surfshark VPN

Λογότυπο υπηρεσίας Surfshark VPN Επισκεφθείτε το Surfshark VPN

Το Surfshark VPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τυχερά παιχνίδια και θα πρέπει να σκεφτείτε σίγουρα αυτή την υπηρεσία εάν εσείς’ψάχνετε για ένα VPN για να παίξετε το Minecraft.

Έγραψε 48 ms στο τεστ λανθάνουσας κατάστασης, το οποίο είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τις περιόδους παιχνιδιών σας χωρίς καθυστέρηση.

Αυτό το VPN λαμβάνει επίσης πρόσθετους βαθμούς για την αποδοτικότητα του κόστους, καθώς υποστηρίζει απεριόριστες συνδέσεις με μία μόνο συνδρομή. Το Surfshark υποστηρίζει επίσης όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, ώστε να μπορείτε να παίζετε Minecraft χωρίς περιορισμό ανεξάρτητα από το τι λειτουργικό σύστημα ή τη συσκευή σας’χρησιμοποιώντας τα Windows, το Linux, το Android ή το iOS.

4. IPVanish

Λογότυπο υπηρεσίας IPVanish Επισκεφθείτε την IPVanish

Όπως προαναφέρθηκε, η Minecraft είναι παρούσα σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών και πλατφορμών. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε ένα VPN που προσφέρει εγγενείς εφαρμογές για όλες αυτές τις πλατφόρμες. Και αυτό’γιατί πιστεύουμε ότι το IPVanish είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό Minecraft VPN.

Αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα VPN γύρω από αυτό έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ενδιαφέρεται για την ιδιωτικότητα των χρηστών του. Μπορείτε να συνδυάσετε το πρωτόκολλο OpenVPN με το AES-256-CBC για να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας στο Web, να κρατήσετε κακόβουλες προσπάθειες στον κόλπο και να ξεκλειδώσετε οποιοδήποτε διακομιστή Minecraft.

5. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

Όντας μια εξαιρετικά αξιόπιστη μάρκα, το ExpressVPN σίγουρα θα συναντήσει κάθε gamer’τις ανάγκες του. Εμείς’έχετε τοποθετήσει αυτό το VPN στη λίστα μας επειδή σκεφτόμαστε εσείς’θα αγαπήσετε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της, την δυνατότητα να ξεμπλοκάρετε οποιαδήποτε υπηρεσία και την ταχύτατη απόδοση της.

Με περισσότερους από 3000 διακομιστές, μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα κοντινό. Αυτό παράγει χαμηλή λανθάνουσα ταχύτητα και γρήγορες ταχύτητες, με ελάχιστο στραγγαλισμό. Και όταν πρόκειται να σας προστατεύσουμε κατά τη διάρκεια των περιόδων παιχνιδιών σας, το ExpressVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256-CBC καθώς και διάφορα πρωτόκολλα VPN. Και τέλος, εκεί’μια τριήμερη περίοδος επιστροφής χρημάτων, οπότε υπάρχει’δεν υπάρχει τίποτα να χάσει.

6. Ασπίδα Hotspot

Λογότυπο υπηρεσίας Hotspot Shield Επισκεφθείτε την Ασπίδα Hotspot

Λίγες υπηρεσίες VPN μπορούν να ισχυρίζονται ότι έχουν καλύτερες ταχύτητες από το Hotspot Shield. Οι παίκτες του Minecraft θα χρησιμοποιήσουν το αμερικανικό VPN’με το δικό του πρωτόκολλο σήραγγας Catapult Hydra, το οποίο αυξάνει την απόδοση - ιδιαίτερα σε αργές ή ασταθείς συνδέσεις.

Το Hotspot Shield διαθέτει αστρονομικούς εξυπηρετητές 3200+ σε περισσότερες από 70 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία θα εξυπηρετεί τους χρήστες του Minecraft καλά ανεξάρτητα από την τοποθεσία - εκεί’είναι πάντα δεσμευμένο να είναι ένας διακομιστής κοντά στην τοποθεσία σας. Επιπλέον, το Hotspot Shield είναι ιδανικό για άλλους τύπους ψυχαγωγίας, όπως το ξεκλείδωμα του Netflix και το ασφαλές torrenting. Η υπηρεσία έχει γενικά μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως η στερεή κρυπτογράφηση, οι εύχρηστες εφαρμογές και ο διακόπτης kill.

7. VyprVPN

Λογότυπο υπηρεσίας VyprVPN Επισκεφθείτε το VyprVPN

Όταν πρόκειται για το καλύτερο Minecraft VPN, μπορούμε’t λείπει να αναφέρει το VyprVPN. Συχνά μπορείτε να βρείτε αυτό το VPN με έδρα την Ελβετία στις λίστες των ταχύτερων VPN - και μπορούμε να μαρτυρήσουμε αυτόν τον ισχυρισμό.

Τι’Είναι ενδιαφέρον για το VyprVPN ότι είναι αυτό’s χτισμένο σε ένα πρωτόκολλο που ονομάζεται Chameleon. Κέρδισες’να βρείτε αυτό το πρωτόκολλο οπουδήποτε αλλού, και αυτό μπορεί να κάνει τα όνειρα παιχνιδιών σας πραγματικότητα. Το’μπορεί να ξεπεράσει τις απαγορεύσεις IP του Minecraft και μπορείτε να ξεμπλοκάρετε αυτό το παιχνίδι από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

8. PrivateVPN

Λογότυπο υπηρεσίας PrivateVPN Επισκεφθείτε το PrivateVPN

Το PrivateVPN φέρνει ένα στοχαστικό συνδυασμό ασφάλειας, ιδιωτικότητας και απόδοσης. Αυτό είναι ένα σχετικά νέο VPN που’η οποία είναι ήδη γνωστή για την αστρική υποστήριξη πελατών της. Και δεδομένου ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε έως και 6 συσκευές την ίδια στιγμή, μπορείτε να παίξετε Minecraft από οποιαδήποτε συσκευή.

Όπως ακριβώς και οι υπόλοιπες συστάσεις του Minecraft VPN, το PrivateVPN είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για παιχνίδια. Το’s δεν συμβαίνει’t έχει το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών, αλλά εμείς’βεβαιωθείτε’Θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας παρόλα αυτά. Αυτό το VPN’οι κεντρικοί υπολογιστές της είναι τοποθετημένοι στρατηγικά, δεν είναι’t υπερπλήρεις με τους χρήστες και συνήθως παρέχουν γρήγορες ταχύτητες. Τι’δεν πρέπει να αγαπάς εδώ, σωστά?

Έτσι, με αυτές τις 7 επιλογές, γνωρίζουμε ότι μπορείτε να πάρετε πίσω στο Minecraft χωρίς προβλήματα καθόλου.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για το Minecraft?

Εσείς’Διαβάστε αυτό το άρθρο γιατί εσείς’ένας παθιασμένος ανεμιστήρας της Minecraft. Και πιο συγκεκριμένα, εσείς’πιθανώς αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα που σας εμποδίζει να παίξετε το παιχνίδι. Ως εκ τούτου, ας’s δείτε ποια θέματα μπορούν να επιλυθούν χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή VPN κατάλληλη για gaming.

 • Ξεκλειδώστε το Minecraft από οπουδήποτε: Καταλαβαίνουμε γιατί τα σχολεία, τα κολέγια και οι επιχειρήσεις αποκλείουν την πρόσβαση σε διακομιστές Minecraft. Όντας ένα τέτοιο εθιστικό παιχνίδι, μπορεί να καταναλώνει γρήγορα αρκετό χρόνο. Ωστόσο, τι γίνεται αν θέλετε να ελέγξετε τον εικονικό κόσμο σας κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος; Τι γίνεται αν η πανεπιστημιούπολη σας’ το wifi μπλοκάρει το Minecraft; Λοιπόν, αυτά τα προβλήματα μπορούν εύκολα να επιλυθούν χρησιμοποιώντας ένα VPN.
 • Καταργήστε τις απαγορεύσεις IP Minecraft: Όπως γνωρίζετε, κάθε διακομιστής Minecraft έχει ορισμένους κανόνες. Και παραβιάζοντας αυτούς τους κανόνες, το IP σας μπορεί να τελειώσει στη λίστα απαγορευμένων IP. Αυτό σας εμποδίζει αποτελεσματικά να παίζετε το παιχνίδι. Ευτυχώς για εσάς, ένα VPN θα σας δώσει μια νέα IP που καταπολεμά τις απαγορεύσεις του Minecraft με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
 • Αποκτήστε προστασία από επιθέσεις DDoS: Όπως ακριβώς και κάθε πολύ δημοφιλές online παιχνίδι, το Minecraft προσελκύει την προσοχή των χάκερ και των κακόβουλων ατόμων. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις επιθέσεων DDoS των οποίων η αποστολή ήταν να απενεργοποιήσουν έναν διακομιστή Minecraft. Για άλλη μια φορά, ένα VPN θα κρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να γίνει κάποιος στόχος DDoS.

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει ένα Minecraft VPN?

Γνωρίζετε ήδη λίγο για τους πιθανούς ρόλους των VPN. Ωστόσο, εμείς’θα επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να σας διδάξω περισσότερα για αυτό το είδος λογισμικού και το ρόλο του στο σύμπαν Minecraft. Οποτε εδω’τι πρέπει να ξέρετε για τη χρήση ενός VPN Minecraft.

Ο πρωταρχικός ρόλος κάθε VPN είναι η δημιουργία ασφαλούς σήραγγας για τα δεδομένα σας. Με άλλα λόγια, αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε εύκολα σε έναν ασφαλή διακομιστή. Μόλις επιτευχθεί αυτή η σύνδεση, λαμβάνετε αυτόματα μια νέα διεύθυνση IP (μια εικονική). Αυτό σημαίνει ότι ένας διακομιστής Minecraft θα δει την εικονική σας IP, ενώ η πραγματική IP σας είναι πάντα κρυμμένη.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό είναι ακριβώς πώς μπορείτε να επιλύσετε τις απαγορεύσεις IP Minecraft. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχετε μια νέα διεύθυνση IP, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε επίσης να αποκλείσετε το Minecraft στο σχολείο ή στο γραφείο σας. Και το πιο σημαντικό, τα δεδομένα που ταξιδεύουν στη σήραγγα θα κρυπτογραφηθούν, τα οποία κρατούν τις επιθέσεις DDoS στον κόλπο.

Πώς να παίξετε το Minecraft με ένα VPN?

Καταλαβαίνουμε πλήρως αν όλα που είπαν μέχρι τώρα ακούγονται λίγο συγκεχυμένα. Επίσης, πρέπει να σκεφτείτε ότι τα VPNs γίνονται για ενθουσιώδεις τεχνολόγους, σωστά; Λοιπόν, όχι ακριβώς.

Εδώ’s πώς να παίζετε το Minecraft μόλις έχετε ενεργή συνδρομή VPN.

 • Βήμα 1: Πρώτον, πρέπει να κατεβάσετε το επιλεγμένο VPN στον υπολογιστή σας. Εγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας.
 • Βήμα 2: Εσείς’θα δείτε μια λίστα με διακομιστές σε αυτό το σημείο. Απλά κάντε διπλό κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά και το VPN σας θα πάρει μερικά δευτερόλεπτα για να συνδεθείτε.
 • Βήμα 3: Από αυτή τη στιγμή, εσύ’Θα περιηγηθείτε στο Web με μια νέα εικονική διεύθυνση IP και όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα δεδομένα σας θα κρυπτογραφηθούν. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το VPN σας, να ξεκινήσετε το Minecraft και να παίξετε το παιχνίδι όπως θα κάνατε συνήθως. Το’είναι τόσο εύκολο!

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο VPN για το Minecraft?

Κερδίσαμε’Δεν κρύβετε το γεγονός ότι εσείς’θα βρουν εκατοντάδες υπηρεσίες VPN στο διαδίκτυο. Έτσι, το πραγματικό ερώτημα είναι - πώς να γνωρίζετε ποια να επιλέξει; Τι πρέπει να έχει ένα VPN για το Minecraft; Με αυτό είπε, εδώ’τι πρέπει να έχετε κατά νου:

 • Χαμηλή καθυστέρηση: Το Minecraft είναι ένα online παιχνίδι, έτσι’να μην βλάψετε την εμπειρία του παιχνιδιού σας. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε τι είδους ping και λανθάνουσα κατάσταση μπορείτε να περιμένετε. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε ένα VPN που θα είναι παρόμοιο με το δικό σας ‘γυμνός’ σύνδεση.
 • Γρήγορη απόδοση: Σε γενικές γραμμές, τα VPN τείνουν να γκρεμίζουν την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, οι καλύτεροι εκεί έξω ελαχιστοποιούν αυτό το μειονέκτημα. Για να σας βοηθήσουμε με αυτό, δώστε προσοχή στη λίστα των συστάσεων που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.
 • Ευρεία υποστήριξη πλατφόρμας: Το Minecraft είναι παρόν σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών. Αυτό καθιστά απαραίτητο να επιλέξετε ένα VPN που μπορείτε να εγκαταστήσετε στην πλατφόρμα της επιλογής σας.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για το Minecraft?

Πριν φτάσουμε στις συστάσεις μας, αφήστε’με στάση για μια στιγμή. Πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN και εδώ’γιατί:

 • Τα δωρεάν δίκτυα VPN διαθέτουν σοβαρό εύρος ζώνης και περιορισμούς απόδοσης. Κανένας από αυτούς δεν υποστηρίζει το Minecraft, και μπορούν’t παρέχει μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού
 • Τα δωρεάν δίκτυα VPN κερδίζουν χρήματα προβάλλοντας διαφημίσεις. Αντί να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις, εσείς’Θα τους κατακλύσετε, η οποία επίσης επηρεάζει αρνητικά την ταχύτητα της σύνδεσής σας
 • Τα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν σκληρό χρόνο αποτρέποντας διαρροές δεδομένων. Εάν η πραγματική διεύθυνση IP σας διαρρεύσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, εσείς’Θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα μακροπρόθεσμα. Περιττό να πω, αυτό κέρδισε’t να σας βοηθήσει με το κλείδωμα IP του Minecraft.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 69 =