Το καλύτερο VPN για το Steam το 2020 – Top 5 φιλικές προς το gaming υπηρεσίες VPN!


Χωρίς αμφιβολία, ο ατμός είναι ο κόσμος’η πιο δημοφιλής πλατφόρμα παιχνιδιών. Έρχεται με ένα τεράστιο κατάλογο παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών, και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας βιβλιοθήκη τίτλων βιντεοπαιχνιδιών. Αφήνω’Επίσης, δεν ξεχνάμε τις συχνές πωλήσεις ατμού που μειώνουν τις τιμές στο ελάχιστο. Ωστόσο, αυτή η πλατφόρμα δεν συμβαίνει’δεν έρχονται χωρίς προβλήματα.

Οι γεωγραφικοί περιορισμοί, οι επιθέσεις DDoS που στοχεύουν στα online παιχνίδια και ο αποκλεισμός του Steam σε συγκεκριμένα δίκτυα είναι πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι χρήστες. Ωστόσο, εμείς’θα σας πω για την καλύτερη δυνατή λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα (και μερικά πρόσθετα οφέλη επίσης). Ως εκ τούτου, εμείς’Θα ήθελα να σας συστήσω σε VPN (Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα).

Γιατί θα χρειαστείτε ένα VPN για το Steam?

Μάλλον έχετε ακούσει κάποια πράγματα σχετικά με τα VPN πριν. Μετά από όλα, αυτά έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς εφαρμογές που αποσκοπούν στη διατήρηση της ηλεκτρονικής ανωνυμίας σας. Ωστόσο, ποια οφέλη μπορούν να αντλήσουν οι χρήστες του Steam από ένα VPN; Καλά εδώ’τι πρέπει να ξέρετε:

 • Καταργήστε τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς: Ο ατμός διαθέτει ένα τεράστιο αριθμό παιχνιδιών, με νέους τίτλους που κυκλοφορούν καθημερινά. Ωστόσο, ορισμένες από αυτές είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένες χώρες. Εσείς’θα χαρούμε να γνωρίζουμε ότι ένα αξιόπιστο VPN μπορεί να ξεκλειδώσει με ευκολία οποιονδήποτε γεωγραφικό περιορισμό.
 • Αποκλεισμός ατμού οπουδήποτε: Το’δεν είναι ασυνήθιστο να απαγορεύεται ο Steam στα σχολεία, τα κολέγια και τους χώρους εργασίας. Η χρήση ενός VPN και η σύνδεση σε ένα ασφαλές διακομιστή θα καταργήσει τον αποκλεισμό του Steam.
 • Καταπολέμηση κακόβουλων επιθέσεων: Βεβαιώνοντας ότι τα δεδομένα σας ταξιδεύουν μόνο μέσω μιας ασφαλούς σήραγγας VPN, μπορείτε να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Το καλύτερο VPN για Steam - 5 αλεξίσφαιρες επιλογές!

1. CyberGhost

Λογότυπο υπηρεσίας CyberGhost Επισκεφθείτε το CyberGhost

 • Τιμή: ξεκινάει από $ 2.75 / μήνα
 • Αριθμός διακομιστών: 6200+ διακομιστές σε 90+ χώρες
 • Αξιολόγηση VPNpro: 9.1

Το CyberGhost κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και επτά χρόνια και πέρασε επτά μεγάλες επαναλήψεις. Αυτή τη στιγμή, έχει περισσότερους από 6200 διακομιστές και μια ομάδα ικανοποιημένων χρηστών. Όλοι αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο VPN για το Steam αυτή τη στιγμή.

Τι’Το ενδιαφέρον για το CyberGhost είναι ότι προσφέρει άφθονους εξειδικευμένους εξυπηρετητές. Επίσης, αυτό’το καλύτερο για την απεμπλοκή ιστοσελίδων και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου. Πολλοί από αυτούς είναι διακομιστές γρήγορης εκτέλεσης για streaming και torrenting των μέσων ενημέρωσης, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και για τυχερά παιχνίδια. Και τέλος, έρχεται με μια πολιτική μη λογαρίθμων, που σημαίνει ότι συλλέγει μηδενικά προσωπικά δεδομένα.

Πλεονεκτήματα

 • Πολλοί διακομιστές
 • Καλές ταχύτητες
 • Αθόρυβη εφαρμογή

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι πολύ προσαρμόσιμη

2. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

 • Τιμή: ξεκινάει από $ 8.32 / μήνα
 • Αριθμός διακομιστών: 3000+ διακομιστές σε 90+ χώρες
 • Αξιολόγηση VPNpro: 9.3

Ο κατάλογός μας με το καλύτερο VPN για το Steam wouldn’t να είναι πλήρης χωρίς ExpressVPN. Το’είναι ένα πολύ δημοφιλές VPN, γνωστό για την ταχεία απόδοσή του και σας πιστεύουμε’θα είναι περισσότερο από ευχαριστημένοι με αυτή την επιλογή.

Το ExpressVPN δημιούργησε τη φήμη του σε μέτρα κατά της λογοκρισίας. Το’s που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο για να ξεμπλοκάρουν ιστοσελίδες όπως το Facebook, το Twitter, το Skype και το Gmail. Και φυσικά, ο Steam βρίσκεται επίσης στη λίστα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από τους 3000+ διακομιστές για να συνδεθείτε σε διαφορετικές περιοχές, να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορες αγορές ατμού, να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας στο Web και πολλά άλλα.

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ ασφαλές και αξιόπιστο
 • Ευρύ δίκτυο

Μειονεκτήματα

 • Κάπως ακριβό

3. Surfshark VPN

Λογότυπο υπηρεσίας Surfshark VPN Επισκεφθείτε το Surfshark

 • Τιμή: από 1,99 δολάρια / μήνα
 • Αριθμός διακομιστών: 1000+ διακομιστές σε 60+ χώρες
 • Αξιολόγηση VPNpro: 9.4

Το πρόσφατα κυκλοφόρησε το Surfshark VPN είναι μια εξαιρετική επιλογή όχι μόνο όταν εσύ’αναζητώντας τρόπους για να παρακάμψετε τις σιδερένιες κουρτίνες για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες βιβλιοθήκες Netflix, αλλά αυτό’είναι επίσης εκπληκτικά καλό για τυχερά παιχνίδια.

Διαθέτει ένα έξυπνο περιβάλλον χρήστη Surfshark είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση. Μόνο ένα κλικ και το VPN θα κάνει τα πάντα από μόνο του: εσύ’θα είναι εξοπλισμένο με μια νέα διεύθυνση IP και το αρχείο καταγραφής δεδομένων σας θα κρυπτογραφηθεί. Τότε εσύ’είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το Steam και πηγαίνετε κατ 'ευθείαν στο κατάστημα για να κατεβάσετε άλλους μη διαθέσιμους τίτλους για την περιοχή σας.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλες ταχύτητες
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Χαμηλή τιμή

Μειονεκτήματα

 • Αδύναμη ενότητα αυτοβοήθειας

4. VyprVPN

Λογότυπο υπηρεσίας VyprVPN Επισκεφθείτε το VyprVPN

 • Τιμή: ξεκινάει από $ 2,5 / μήνα
 • Αριθμός διακομιστών: 700+ διακομιστές σε 70+ χώρες
 • Αξιολόγηση VPNpro: 8.3

Εκεί’είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο το VyprVPN είναι μεταξύ των καλύτερων VPN για το Steam. Αυτός είναι κατασκευασμένος από αυτή την εταιρεία’όπως το Chameleon. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, αυτό είναι ένα πρωτόκολλο VPN υψηλής τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί για να κρύβει οτιδήποτε κάνετε online, παρέχοντας ταυτόχρονα γρήγορες ταχύτητες λήψης και φόρτωσης.

Το VyprVPN έχει να κάνει με την προστασία των χρηστών του από τους online κινδύνους. Προσφέρει περισσότερες από 200.000 διευθύνσεις IP, ευρεία υποστήριξη πλατφόρμας, υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, και φυσικά - έρχεται με πολιτική μη λογαρίθμων. Είναι n’t δύσκολο να δούμε γιατί έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ενεργούς χρήστες.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά γρήγορη και αξιόπιστη
 • Υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι ωραίο για torrenting

5. TorGuard

Λογότυπο υπηρεσίας TorGuard Επισκεφθείτε το TorGuard

 • Τιμή: ξεκινάει από $ 4.17 / μήνα
 • Αριθμός διακομιστών: 3000+ διακομιστές σε 50+ χώρες
 • Αξιολόγηση VPNpro: 8.8

Καταλαβαίνουμε ότι ορισμένοι από εσάς μπορεί να είστε σε πιο τεχνικές λύσεις. Ως εκ τούτου, έχουμε μια σύσταση για όσους θέλουν να βουτήξουν σε όλα όσα προσφέρουν τα VPN. Και εδώ μπαίνει το TorGuard.

Αρχικά χτίστηκε για torrenting, TorGuard έχει επεκταθεί σε διάφορες περιοχές. Έρχεται με προηγμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να ξεμπλοκάρετε ακόμα και τις πιο δύσκολες ιστοσελίδες. Και αν θέλετε όλα αυτά το VPN προσφέρει, μπορείτε να πάρετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP, η οποία σας δίνει πλήρη εικονική ανωνυμία. Τέλος, αφήστε’μην ξεχνάτε ότι το TorGuard σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την εμπειρία σας στο παιχνίδι, επιλέγοντας διάφορα πρωτόκολλα και διαφορετικά επίπεδα κρυπτογράφησης.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά προσαρμόσιμη
 • Εξαιρετικό για P2P

Μειονεκτήματα

 • Περιστασιακά ζητήματα με γεω-μπλοκαρίσματος

Μπορείτε να απαγορευτείτε από το Steam για χρήση VPN?

Το’Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι ο Steam Isn’ένας μεγάλος ανεμιστήρας των VPN. Πράγματι, τα νομικά τους έγγραφα απαγορεύουν τη χρήση οποιωνδήποτε “IP για να αποκρύψετε τον τόπο κατοικίας σας.” Ωστόσο, η κατάσταση δεν είναι’Αυτό είναι απλό, καθώς τα δίκτυα VPN έχουν γίνει υποχρεωτικά σε χώρες όπου ο Steam ενδέχεται να αποκλειστεί πλήρως. Με αυτό είπε, εδώ’τι πρέπει να αποφύγετε:

 • Εσείς’θα δούμε άρθρα online σχετικά με τη χρήση VPNs για να αγοράσετε παιχνίδια σε ξένα νομίσματα. Οτι’επειδή η Steam προσφέρει τιμές ανά χώρα. Αγοράζοντας παιχνίδια που δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα σας κέρδισε’t σας μπλοκάρει. Ωστόσο, πρέπει να αποφευχθεί η αγορά παιχνιδιών με χαμηλότερο κόστος με την πρόσβαση σε διαφορετικές αγορές Stream.
 • Θα πρέπει επίσης να ξεχάσετε τη χρήση VPN για να αποκτήσετε στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα σας. Αυτά μπορεί να είναι λήψεις εντός παιχνιδιού, προσφορές έκπτωσης ή επιπλέον στοιχεία.
 • Τέλος, τα VPN δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθούν για να βλάψουν άλλους χρήστες ή να προκαλέσουν ζημιές.

Όπως μπορείτε να δείτε, Steam isn’t υπερβολικά περιοριστική. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι η χρήση VPN για καλοφτιαγμένους λόγους δεν θα σας οδηγήσει ποτέ σε πρόβλημα.

Τι κάνει μια καλή υπηρεσία VPN?

Πρέπει πάντα να πηγαίνετε για VPN με πολλούς διακομιστές, που διαδίδονται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Επίσης, η πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό διακομιστών συνήθως σημαίνει ότι εσείς’θα έχετε καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά την ταχύτητα και την εμπειρία παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα VPN με χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλού επιπέδου. Αυτό σας επιτρέπει να ξεπεράσετε γρήγορα οποιοδήποτε ψηφιακό μπλοκ και να διασφαλίσετε ότι θα εξαλειφθεί οποιοσδήποτε τύπος μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Με άλλα λόγια, δώστε προσοχή σε τι είδους κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα φέρνει το VPN που έχετε επιλέξει.

Οι 5 επιλογές μας βαθμολογούνται καλά σε όλα αυτά τα σημεία και κερδίσαμε’Δεν σε αφήνω! Αλλά αν εσύ’εξακολουθεί να ψάχνει για το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια - βεβαιωθείτε ότι έχετε δει αυτό τον εναλλακτικό κατάλογο.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 15 =