Το καλύτερο VPN για streaming το 2020


Το καλύτερο VPN για streaming το 2019

Αγαπάμε ότι το διαδίκτυο μας έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε οποιαδήποτε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή, ανεξάρτητα από το πόσο παλιά ή νέα είναι. Μέχρι να τρέξουμε σε γεωφυσική παρεμπόδιση, αποκλείοντας την πρόσβαση στον αγαπημένο μας ιστότοπο ροής. Ευτυχώς, μπορείτε να λάβετε ένα VPN για streaming και να παρακάμψετε αυτά τα εμπόδια.

Θέλετε να έχετε πρόσβαση στην Netflix US και την τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών σειρών της; Ή ίσως εσύ’re ένα βρετανικό expat που λείπει το BBC; Αυτές οι υπηρεσίες θα λύσουν όλα αυτά τα θέματα για εσάς.

Με την ηρεμία σας και την ασφάλεια στο διαδίκτυο, δοκιμάσαμε εκατοντάδες VPN. Μόνο οι πιο αξιόπιστοι θα συνιστώνται για τις ανάγκες streaming σας. Ελέγξαμε όλες τις σημαντικές πτυχές των VPN, ώστε να μπορείτε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Εδώ’τι είδαμε:

 • Ασφάλεια
 • Ταχύτητα
 • Τιμολόγηση
 • Πρόσβαση στην Κίνα
 • Πρόσβαση Torrenting και Netflix

Επιλέξτε ένα από τα προτεινόμενα δίκτυα VPN για την ασφαλή ροή όλων των αγαπημένων σας προγραμμάτων.

Δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσετε; Εδώ είναι τα καλύτερα VPN μας:

#PROVIDERMININIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN - $ 1.993. PrivateVPN3.PrivateVPN ‣ $ 3.824. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. CyberGhost5.CyberGhost ‣ $ 2.75

1. NordVPN

Λογότυπο υπηρεσίας NordVPN Επισκεφθείτε το NordVPN

 • 1 μήνα - 11,95 δολάρια / μήνα
 • 1 έτος - 6,99 δολάρια / μήνα
 • 2 έτη - 4,99 δολάρια / μήνα
 • 3 χρόνια - $ 3.49 / μήνα
 • 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το NordVPN έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί κορυφαία υπηρεσία χωρίς προβλήματα ή παρενοχλήσεις. Υπάρχουν 5500+ διακομιστές σε 58 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι που οι διακομιστές προσφέρουν υψηλό εύρος ζώνης ανά πάσα στιγμή.

Αυτή η υπηρεσία έχει επίσης πολλές χρήσεις. Για παράδειγμα, Το NordVPN προσφέρει το SmartPlay - ένα εργαλείο που βοηθά τους χρήστες να συνδεθούν εύκολα στο Netflix. Αυτό το VPN είναι ιδανικό για μεγαλύτερα νοικοκυριά, καθώς επιτρέπει έως και έξι ταυτόχρονες συνδέσεις.

Από την άποψη της ασφάλειας, χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας και ο πελάτης έρχεται με ενσωματωμένο switch kill. Επιπλέον, δεν υπάρχει’δεν υπήρχαν προβλήματα με τη διαρροή δεδομένων. Ενώ το NordVPN διατηρεί ελάχιστα αρχεία καταγραφής, δεν είναι’t συνδεδεμένο με συγκεκριμένους χρήστες. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στον Παναμά, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια της συμμαχίας πληροφοριών Five Eyes. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο το NordVPN είναι τόσο αξιόπιστο.

2. Surfshark VPN

Λογότυπο υπηρεσίας Surfshark VPN Επισκεφθείτε το Surfshark

 • 1 μήνα - 11,95 δολάρια / μήνα
 • 1 έτος - 5,99 δολάρια / μήνα
 • 2 ετών - 1,99 δολάρια / μήνα

Το Surfshark VPN έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Πρώτον, έχει μεγάλη αξία για τα χρήματα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη μια συνδρομή που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε άπειρο αριθμό συσκευών. Δεύτερον, προσφέρει εκπληκτικές ταχύτητες σε όλο το δίκτυο.

Μιλώντας για το τελευταίο, το Surfshark μπορεί να έχει μικρότερο δίκτυο από κάποιους σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά 1000+ εξυπηρετητές στο 60+ χώρες εξακολουθεί να είναι τρομερή.

Εκτός από την ταχύτητα και την οικονομία, το Surfshark προσφέρει επίσης μεγάλη ασφάλεια. Η στρατιωτική κρυπτογράφηση AES-256, ένας διακόπτης σκοτώματος, καθώς και προηγμένες λειτουργίες κατά της λογοκρισίας, όπως η λειτουργία καμουφλάζ, το καθιστούν ιδανικό για όσους θέλουν να πάρουν πίσω τα προσωπικά τους δεδομένα.

3. PrivateVPN

Λογότυπο υπηρεσίας PrivateVPN Επισκεφθείτε το PrivateVPN

 • 1 μήνα - 7,67 δολάρια / μήνα
 • 3 μήνες - 4,88 δολάρια / μήνα
 • 13 μήνες - $ 3.82 / μήνα
 • 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το PrivateVPN έχει 150+ εξυπηρετητές, αλλά είναι διασκορπισμένες σε περισσότερες από 60 χώρες. Είναι επίσης μια από τις πιο προσιτές επιλογές για τους χρήστες που επιλέγουν το ετήσιο πακέτο τιμολόγησης.

Η εταιρεία προσφέρει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις και προσφέρει μερικές από τις επιδόσεις στην αγορά. Αυτό είναι ιδανικό για νοικοκυριά με μεγάλες οικογένειες όπου οι άνθρωποι παρακολουθούν προγράμματα σε διαφορετικές συσκευές. Το’είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή για νέους χρήστες VPN.

Το PrivateVPN είναι συμβατό σε μια σειρά πλατφορμών. Έχουν ξεχωριστούς αποκλειστικούς πελάτες για συσκευές Windows, Mac OS, iOS και Android. Το PrivateVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Κίνα και συνεργάζεται με ποικίλους ιστότοπους ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη, όπως το Netflix, το BBC iPlayer.

4. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

 • 1 μήνα - 12,95 δολάρια / μήνα
 • 6 μήνες - 9,99 δολάρια / μήνα
 • 1 έτος - 8,32 δολάρια / μήνα
 • 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το ExpressVPN είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και η διεπαφή είναι απίστευτα φιλική προς το χρήστη. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους που είναι νέοι στη χρήση ενός VPN.

Αυτή η υπηρεσία έχει πάρκο διακομιστή αξιοπρεπούς μεγέθους με 3000+ διακομιστές σε 90+ χώρες. Επιπλέον, η ExpressVPN κατάφερε να γλιστρήσει γύρω από το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας. Είναι πιθανό να εργάζεται και σε άλλες περιοριστικές χώρες.

Από την άποψη της ασφάλειας, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 για την προστασία των δεδομένων των πελατών. Όπως κάθε VPN που αξίζει το αλάτι τους, ο πελάτης έχει ένα διακόπτη σκοτώματος η οποία διακόπτει τη σύνδεση στο διαδίκτυο σε περίπτωση που αποσυνδεθείτε από το VPN. Μέχρι στιγμής, έχουν καταφύγει’t είχε οποιαδήποτε προβλήματα με διαρροές IPv6 ή DNS.

Το ένα μειονέκτημα του ExpressVPN είναι ότι αυτοί’έχουν υψηλότερες τιμές από ό, τι στην αγορά και επιτρέπουν λιγότερες ταυτόχρονες συνδέσεις από ό, τι οι ανταγωνιστές τους.

5. CyberGhost

Λογότυπο υπηρεσίας CyberGhost Επισκεφθείτε το CyberGhost

 • 1 μήνα - 12,99 δολάρια / μήνα
 • 1 έτος - 5,99 δολάρια / μήνα
 • 2 έτη - 3,69 δολάρια / μήνα
 • 3 χρόνια - 2,75 δολάρια / μήνα
 • 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Θέλατε ποτέ να στοιχειώσετε το Διαδίκτυο; Οχι? Λοιπόν, πρέπει να ελέγξετε το CyberGhost VPN. Με 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, γνωρίζετε ότι αυτός ο πάροχος υπηρεσιών VPN πρέπει να κάνει κάτι σωστό. Η εταιρεία διαθέτει μια μεσαίου μεγέθους συλλογή διακομιστών με 6200+ διακομιστές σε 90+ χώρες.

Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα σχετικά με αυτό το VPN είναι ότι ακόμα και χωρίς να είστε μέλος, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και να δείτε τον αριθμό των διακομιστών που διαθέτουν σε κάθε χώρα και τον αριθμό των ατόμων που συνδέονται με αυτά. Μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές που είναι λιγότερο απασχολημένοι και επομένως πιο γρήγοροι.

Από την άποψη της ασφάλειας, η CyberGhost προστατεύει τους πελάτες της χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση AES-256 μαζί με την πιστοποίηση κατακερματισμού SHA-384 - ένα μεγάλο πρότυπο κρυπτογράφησης.

Η ετυμηγορία για το καλύτερο VPN για streaming

Υπάρχουν ορισμένες προσιτές κορυφαίες υπηρεσίες VPN γραμμής εκεί έξω, αν και μερικοί άνθρωποι ενδέχεται να μπουν στον πειρασμό να πάνε με δωρεάν εκδόσεις. Λάβετε υπόψη ότι οι δωρεάν εκδόσεις ενδέχεται να μην ρέουν καλά και ενδέχεται να μην είναι δυνατό να παρακάμψουν ιστότοπους που έχουν αποκλειστεί σε γεωγραφικά περιορισμένες περιοχές. Έτσι, θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα στην προβολή ιστότοπων όπως το Netflix όταν χρησιμοποιείτε μια δωρεάν υπηρεσία VPN.

Οι εφαρμογές είναι γενικά εύκολο να εγκατασταθούν για τις πληρωμένες τοποθεσίες VPN που εξετάσαμε. Οι τοποθεσίες έχουν έναν καλό αριθμό διακομιστών για να αποφευχθεί ο υπερπληθυσμός. Επιπλέον, πολλές από αυτές τις υπηρεσίες σας επιτρέπουν να συνδέσετε περισσότερες από μία συσκευές τη φορά. Αυτό είναι ιδανικό όταν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε ένα νοικοκυριό που επιθυμούν να δουν διαφορετικά προγράμματα. Όλες οι υπηρεσίες VPN που συνιστούμε χρησιμοποιούν ισχυρή κρυπτογράφηση για την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων σας από αδιάκριτα μάτια. Για μια λογική τιμή, εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια τα αγαπημένα σας προγράμματα.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =