Τα καλύτερα VPN για το Twitch το 2020


Πολλοί γίγαντες της βιομηχανίας τεχνολογίας έχουν προσπαθήσει να εισέλθουν στην αγορά streaming παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Facebook και Google. Ωστόσο, ο Twitch εξακολουθεί να βασιλεύει πάνω από όλους τους άλλους και είναι η μοναδική σας λύση για την παρακολούθηση των ρευμάτων οποιουδήποτε τυχερού παιχνιδιού ή γεγονότος.

Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με το Twitch και υπάρχουν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο site χωρίς λίγη βοήθεια.

Η πιο εύκολη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα πρόσβασης για το Twitch είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Υπάρχουν πολλά VPN στην αγορά και ένα δίκαιο ποσοστό αυτών προσφέρει μια υπο-ποιότητα ποιότητας υπηρεσίας που απλά δεν θα σας επιτρέψει να μεταδώσετε σωστά περιεχόμενο.

Για το λόγο αυτό, προχωρήσαμε και δοκιμάσαμε διάφορα διαφορετικά δίκτυα VPN στην υπηρεσία. Από όλα αυτά τα VPN, έχουμε συντάξει μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα δίκτυα VPN Twitch, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε τα υπέρ και τα κατά και να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσετε; Εδώ είναι τα καλύτερα VPN μας:

#PROVIDERMININIMUM PRICEMIN. PRICE1. Surfshark VPN1.Surfshark VPN - $ 1.992. ExpressVPN2.ExpressVPN ‣ $ 8.323. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.75

1. Surfshark VPN

Λογότυπο υπηρεσίας Surfshark VPN Επισκεφθείτε το Surfshark

Εάν είστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να πάρετε Surfshark VPN για τόσο χαμηλά όσο $ 1,99 το μήνα. Σε αυτή την τιμή, το Surfshark είναι ένα από τα καλύτερα VPN που διατίθενται στην αγορά και έτσι θα είναι ο ιδανικός σας σύντροφος για την ανώνυμη ροή Twitch.

Surfshark κάνει περισσότερο από ό, τι θα περίμενε κανείς από ένα VPN της τιμής του. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά έμπειρος στη μετακίνηση γύρω από το geo-blocking και τη λογοκρισία, αλλά έχει επίσης πολύ καλές ταχύτητες ανεξάρτητα από το διακομιστή, επιτρέποντάς σας να ρεύμα περιεχόμενο σε υψηλή ποιότητα.

2. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

Από τις δοκιμές μας, διαπιστώσαμε ότι το ExpressVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Το ExpressVPN είναι πολύ ταχύτερο από τους περισσότερους ανταγωνιστές. Εκτός από αυτό, έχει χιλιάδες διακομιστές που απλώνονται σε περισσότερες από 94 χώρες. Αυτό ουσιαστικά εγγυάται ότι θα μπορείτε να βρείτε μια σταθερή σύνδεση με τους διακομιστές Twitch.

Το μόνο πρόβλημα με το ExpressVPN είναι ότι είναι αρκετά ακριβό. Στην πραγματικότητα, θα μπορείτε να βρείτε πολλά VPN που είναι ικανοποιητικά για το Twitch για το μισό της τιμής του ExpressVPN.

3. CyberGhost

Λογότυπο υπηρεσίας CyberGhost Επισκεφθείτε το CyberGhost

Αν δεν σας αρέσει το ExpressVPN, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το CyberGhost. Το CyberGhost σας προσφέρει ένα σωστό αριθμό λειτουργιών, αλλά αυτό’δεν είναι τόσο ακριβό όσο ExpressVPN, καθιστώντας το μεγάλο για τους ανθρώπους που θέλουν να είναι σε θέση να ρεύμα Twitch σε μια αξιοπρεπή ποιότητα, αλλά δεν έχουν σχέδια να προσπαθεί ποτέ να ρεύμα σε 4K UHD.

Το κυριότερο πρόβλημα με το CyberGhost είναι ότι δεν λειτουργεί εξαιρετικά καλά στην Κίνα και επειδή αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να ανοίξουν για ένα VPN Twitch, θα μπορούσε να αποτρέψει τους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα.

Γιατί μπορεί να χρειαστείτε ένα VPN για να έχετε πρόσβαση στο Twitch

Η χρήση ενός VPN είναι γενικά μια καλή ιδέα αν περιηγείστε στο Διαδίκτυο. Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές κυβερνήσεων καθώς και ιδιωτικές ομάδες χάκερ που κατασκοπεύουν τους χρήστες. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα VPN ούτως ή άλλως, αλλά είναι απολύτως απαραίτητο για μερικούς ανθρώπους που προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στο Twitch.

Αν έχετε κάποιο από τα παρακάτω προβλήματα, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε ορισμένα από τα VPN που συστήνουμε για το Twitch. Θα διορθώσουν τα προβλήματά σας και θα εξασφαλίσουν ότι έχετε εξαιρετικά ομαλή εμπειρία streaming.

Εδώ είναι μερικά από τα προβλήματα που ένα Twitch VPN θα λύσει για εσάς.

Λογοκρισία

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι θα θέλουν να αποκτήσουν VPN. Σε πολλά μέρη, οι άνθρωποι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Twitch. Ένα καλό παράδειγμα αυτής της χώρας είναι η Κίνα, η οποία διαθέτει ένα μεγάλο τείχος προστασίας που απαγορεύει πολλές ιστοσελίδες μαζί με τον Twitch.

Ένα VPN μπορεί να παρακάμψει όλα αυτά τα μπλοκ μέσω της διαδρομής ολόκληρης της κίνησης σας μέσω ενός απομακρυσμένου διακομιστή. Με αυτόν τον τρόπο, ο διακομιστής Twitch θα διαπιστώσει ότι είστε συνδεδεμένοι από τη θέση του διακομιστή VPN σε αντίθεση με τον τόπο όπου συνδέεστε από.

Παρεμπόδιση IP Twitch

Εάν η IP σας έχει απαγορευτεί κατά λάθος ή επειδή εσείς’παραβιάσατε το Twitch’s, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Twitch μέχρι να αλλάξετε την IP σας.

Η αλλαγή της διεύθυνσης IP μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Μια πολύ πιο εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Όταν συνδέεστε στο διακομιστή χρησιμοποιώντας ένα VPN, η διεύθυνση IP θα αποκρύπτεται από την διεύθυνση IP του διακομιστή VPN που χρησιμοποιείτε.

Αυτή η ίδια μέθοδος θα αποκλείσει επίσης τυχόν απαγορεύσεις δικτύου που έχετε.

Κλιμάκωση σύνδεσης

Όταν είστε συνδεδεμένοι στο Twitch (ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα συνεχούς ροής για το θέμα αυτό), υπάρχει πιθανότητα ο ISP σας να γκρεμίζει τη σύνδεσή σας έτσι ώστε να διευκολύνει το φορτίο στο δίκτυό του.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σας μπορεί εύκολα να ρίξει μια ματιά στην κίνηση στο Διαδίκτυο και να δούμε αν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία που μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στα φορτία του διακομιστή τους. Μόλις το αυτοματοποιημένο σύστημα εντοπίσει ότι κάνετε streaming περιεχομένου, μπορούν εύκολα να αρχίσουν να μειώνουν την ταχύτητα σύνδεσης σας για να βεβαιωθούν ότι δεν μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο σε υψηλή ποιότητα.

Ένα VPN θα βεβαιωθεί ότι ο ISP σας δεν μπορεί να βρει ποια δραστηριότητα χρησιμοποιείτε για τη σύνδεση. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η σύνδεσή σας δεν θρομβώνεται καθ 'οιονδήποτε τρόπο.

συμπέρασμα

Η χρήση ενός VPN είναι μια πολύ καλή ιδέα όταν πρόκειται για το Twitch. Εναπόκειται σε εσάς αν θέλετε να πάτε για την υψηλότερη ποιότητα και να πληρώσετε την τιμή ή να πληρώσετε λιγότερα και να έχετε περιορισμένα χαρακτηριστικά. Μόλις έχετε ένα VPN, είναι πολύ εύκολο να αποφύγετε τις απαγορεύσεις IP, να κινηθείτε γύρω από το geo-blocking ή τη λογοκρισία και να κάνετε streaming χωρίς να παρεμποδίζετε την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

Προτείνεται ότι:

Καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 69 =