Κορυφαία 13 καλύτερα addons Stremio το 2020

Αν εσύ’αναζητώντας μια εφαρμογή οικιακού μέσου για streaming στην τηλεόρασή σας, μπορείτε’δεν πάει στραβά με Stremio. Παρόμοια με τα δημοφιλέστερα Kodi και Plex, το Stremio σας επιτρέπει να περιηγείστε, να οργανώνετε και να ρίχνετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες με ευκολία.

Επιπλέον, η Stremio έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα κέντρα μέσων ενημέρωσης. Για ένα, αυτό’s σχεδιασμένο να είναι φιλικό προς τον χρήστη και εξαιρετικά απλό για οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει - ακόμη και για αρχάριους. Επίσης, εκτελεί πρόσθετα από απομακρυσμένους διακομιστές, δηλαδή εκεί’δεν χρειάζεται να διακινδυνεύετε τους ιούς με τη λήψη κώδικα στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.

Ένας λόγος για τον Stremio είναι τόσο δημοφιλής είναι ότι έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα αυτών των πρόσθετων. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά, είναι δύσκολο να βρεθούν οι καλύτεροι που πρέπει να δοκιμάσουν. Οτι’Γιατί εμείς’βάζουμε μαζί έναν εύχρηστο κατάλογο των αγαπημένων μας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα κορυφαία 13 πρόσθετα Stremio για τη συσκευή σας.

Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε Stremio?

Αν εσύ’ανησυχείτε για το αν ο Stremio είναι νόμιμος ή όχι, εσείς’Θα το βρω αυτό ενδιαφέρον. Η χρήση του media player είναι 100% νόμιμη. Ωστόσο, η φύση του περιεχομένου των μέσων ενημέρωσης που μεταφέρετε τα πάντα αλλάζει.


Ο κίνδυνος ροής ή προβολής υλικού πνευματικών δικαιωμάτων εξακολουθεί να είναι υψηλός με τη Stremio εκτός εάν χρησιμοποιείτε VPN. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Stremio για να διασφαλίσετε ότι η ταυτότητα και η τοποθεσία σας θα παραμείνουν ιδιωτικές και θα αποφύγετε την είσοδο στο ζεστό νερό με τους αστυνομικούς ή τους διαχειριστές πνευματικών δικαιωμάτων.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε VPN με το Stremio

Αν εσύ’εκ νέου streaming περιεχομένου πολυμέσων στο Stremio, μπορεί να βλέπετε πειρατικό υλικό, ειδικά αν εσείς’χρησιμοποιήστε τα ανεπίσημα πρόσθετα Stremio. Ως αποτέλεσμα, εσείς’να κινδυνεύετε να έχετε προβλήματα με τις αρχές ή ακόμη και να διώκεστε εάν συλληφθείτε για το σκοπό αυτό χρησιμοποιώντας το Stremio. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να αποφύγετε ποτέ να πιάσετε καθόλου: χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Τι κάνει? Ένα VPN:

  • Μάσκες την πραγματική διεύθυνση IP (και την τοποθεσία)
  • Κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας

Αυτό καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του ISP σας, να παρακολουθεί την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, συνδέεστε στο διαδίκτυο μέσω απομακρυσμένου διακομιστή. Αυτό μεταφέρει όλη την επισκεψιμότητά σας μακριά από τη συνήθη τοπική σύνδεση στο διαδίκτυο, καλύπτοντας αποτελεσματικά όλη τη δραστηριότητά σας (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του Stremio) από τον πάροχο διαδικτύου.

Επιπλέον, επειδή τα VPN σας επιτρέπουν να συνδεθείτε σε δίκτυα σε όλο τον κόσμο, μπορούν επίσης να παρακάμψουν τους περιορισμούς γεω-μπλοκαρίσματος. Για παράδειγμα, εάν ένα από τα επιλεγμένα πρόσθετα Stremio πρέπει να συνδεθεί σε ένα διακομιστή που το κάνει’το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με ένα διακομιστή VPN στις Η.Π.Α..

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Παράλληλες πρακτικές απορρήτου, προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και αξιόπιστες δυνατότητες γεωγραφικής απενεργοποίησης καθιστούν το NordVPN τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της βιομηχανίας. Όποια και αν είναι οι ανάγκες σας, αυτό το VPN καλύπτεστε - όλα ξεκινούν από μόλις $ 3.49 / μήνα.

  • Εξαιρετική ασφάλεια
  • Μεγάλη λίστα διακομιστών
  • Εξαιρετικό για το Netflix
  • Καλό για torrenting
  • Πολύ εύκολο στη χρήση
  • Προσιτές τιμές

Τα κορυφαία 13 καλύτερα πρόσθετα Stremio το 2019

1. Netflix

Το Netflix είναι ένα επίσημο πρόσθετο Stremio και σας επιτρέπει να μεταφέρετε τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές απευθείας από την πλατφόρμα. Ωστόσο, το Netflix δεν είναι’t δωρεάν, έτσι εσείς’θα πρέπει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό συνδρομής σας ή να εγγραφείτε για ένα νέο πρόγραμμα. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα επίσημο addon Stremio, μπορείτε να περιμένετε να είναι σταθερό και απαλλαγμένο από οποιοδήποτε απατεώνας ή ψεύτικο κώδικα.

2. Στρίψτε

Μια άλλη επιλογή για το περιεχόμενο χωρίς προστασία πνευματικών δικαιωμάτων στο Stremio (και ένα που’συχνά παραβλέπεται) είναι το Twitch. Αν εσύ’re στο video gaming, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι το Twitch είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα για streaming Let’s Αγώνες και άλλα συναφή περιεχόμενα βιντεοπαιχνιδιών. Ωστόσο, ακόμα και αν το παιχνίδι δεν είναι’το πράγμα σας, το Twitch είναι επίσης γεμάτο με streamers που εκπέμπουν τον εαυτό τους σχέδιο, το μαγείρεμα, και μάλιστα μόνο μιλάμε.

Και πάλι, εγκαθιστώντας το πρόσθετο Twitch για το Stremio, θα έχετε έναν ευκολότερο τρόπο περιήγησης και ροής των αγαπημένων σας ζωντανών ροών χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε εφαρμογές ή να ανησυχείτε για το πώς να μεταδίδετε στην τηλεόρασή σας.

3. Youtube

Αυτό το επίσημο πρόσθετο του YouTube είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περιεχόμενο από τα αγαπημένα σας κανάλια στην πλατφόρμα χωρίς παρεμβολές από διαφημίσεις. Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε άμεσα όταν τα κανάλια αυτά φορτώνουν νέο περιεχόμενο.

4. PirateBay

Το PirateBay είναι ένα πρόσθετο Stremio τρίτου μέρους που σας δίνει πρόσβαση στο περιεχόμενο από τον ιστότοπο torrent. Αυτό το add-on Stremio σας βοηθά ουσιαστικά να φέρετε τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες από το The Pirate Bay, το οποίο είναι το μεγαλύτερο αρχείο torrent παγκοσμίως.

Το’s συνέστησε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για πρόσβαση στο addon του PirateBay. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε να παγιδευτείτε στις νομικές μάχες που σχετίζονται με το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

5. RARBG

Το RARBG Stremio addon προσφέρει πρόσβαση σε δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές απευθείας από την ιστοσελίδα torrents RARBG. Αυτό είναι ένα ανεπίσημο addon και αν και παρέχει δωρεάν και χρήσιμο περιεχόμενο, πολλά από αυτά είναι πειρατικά και θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε νομικό πρόβλημα αν δεν’προστατεύστε τον εαυτό σας με ένα VPN.

6. PopcornTime

Το Popcorn Time γεμίζει με μια τεράστια ποικιλία ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Με μια τόσο τεράστια βιβλιοθήκη που εκτείνεται σε πολλαπλές εποχές διασκέδασης’s πιθανό ότι εσείς’Θα βρείτε ό, τι θέλετε να παρακολουθήσετε στον Popcorn Time. Η πλειοψηφία του Popcorn Time’Το περιεχόμενο του περιεχομένου είναι διαθέσιμο για ροή σε HD και το πρόσθετο έχει μια απλή διασύνδεση’είναι εύκολο στη χρήση και παρόμοιο με το Netflix στο σχεδιασμό.

Το καλύτερο από όλα, το Popcorn Time είναι εντελώς δωρεάν! Απλά θυμηθείτε να συνδέσετε το VPN σας όταν το χρησιμοποιείτε για να μεταφέρετε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

7. Dtube

Το Dtube είναι ένα επίσημο addon Stremio που στοχεύει να γίνει μια αξιοπρεπής εναλλακτική λύση στο YouTube και είναι ευρέως δημοφιλές για την αποκεντρωμένη λειτουργία του. Έχει ισχυρούς δεσμούς με το μπλοκ του STEEM και επιτρέπει στους χρήστες να ασχολούνται με βίντεο και ταυτόχρονα να κερδίζουν κρυπτογράφηση.

8. WatchHub

Έχετε εγγραφεί σε πολλαπλές υπηρεσίες ροής, όπως HBO, Hulu, Netflix και πολλά άλλα; Αν ναι, μπορεί να είναι δύσκολο να θυμηθείτε ποια πλατφόρμα είναι η ταινία ή η τηλεοπτική εκπομπή που θέλετε να παρακολουθήσετε. Ευτυχώς, εκεί’είναι μια εύκολη λύση σε αυτό το πρόβλημα όταν εσύ’χρησιμοποιήστε το Stremio - WatchHub.

Αυτό το πρόσθετο συγκεντρώνει τους καταλόγους όλων των δημοφιλέστερων παρόχων ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, Google Play και iTunes καθώς και των ήδη αναφερθέντων. Όταν πληκτρολογείτε το όνομα της ταινίας ή της τηλεοπτικής εκπομπής που θέλετε στη γραμμή αναζήτησης, θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν, μαζί με την τιμολόγηση για τους τόπους αγοράς και ενοικίασης.

9. Zooqle

Το Zooqle είναι ένα ανεπίσημο addon στο Stremio που σας βοηθά να προβάλλετε τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες torrenting όπως το RARBG και το YTS. Όπως και με το Popcorn Time και άλλα πρόσθετα που βασίζονται σε torrent, το κύριο πράγμα που πρέπει να προσέχετε όταν χρησιμοποιείτε αυτό το addon είναι να κρατάτε πάντα το VPN σας ενεργοποιημένο για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα με τους trolls πνευματικών δικαιωμάτων.

10. OpenSubtitles

Είσαι δύσκολο να ακούσεις; Προτιμάτε ακριβώς να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο ψυχαγωγίας σας με υπότιτλους; Όποια και αν είναι η περίπτωση, μπορείτε να βρείτε υπότιτλους για σχεδόν κάθε τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία, εγκαθιστώντας το πρόσθετο OpenSubtitles για το Stremio. Αυτό το πρόσθετο έχει έναν τεράστιο κατάλογο δωρεάν αρχείων υποτίτλων που είναι συμβατά με το Stremio, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, των κορεατικών, των ισπανικών, των γαλλικών και άλλων.

11. FilmOn

Το FilmOn είναι ένα άλλο επίσημο add-on Stremio που προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε περίπου 600 τηλεοπτικά κανάλια και πάνω από 40.000 ταινίες, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει υπηρεσία βίντεο με ζήτηση χωρίς απολύτως κόστος, εφ 'όσον εσείς’είστε πρόθυμοι να παρακολουθήσετε παλιές ταινίες. Το FilmOn είναι νόμιμο στη χρήση.

12. Χουάν Κάρλος

Το add-on του Juan Carlos Stremio βασίζεται στην κοινότητα και παρέχεται από τον ιστότοπο torrent με το ίδιο όνομα. Αυτό το πρόσθετο σάς επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο από τον ιστότοπο torrenting χωρίς κόστος. Θα πρέπει, ωστόσο, να είστε προσεκτικοί κατά την πρόσβαση σε αυτό το πρόσθετο χρησιμοποιώντας ένα VPN, δεδομένου ότι οι ιστοσελίδες torrent χρησιμοποιούνται για τη διανομή πειρατικού περιεχομένου.

13. Vodo

Είστε fan των indie ταινιών; Δείτε το VODO. Αυτό το πρόσθετο Stremio είναι το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσετε όλες τις τελευταίες και μεγαλύτερες ανεξάρτητες κινηματογραφικές αίθουσες που έχει να προσφέρει. Αυτή η επίσημη εφαρμογή δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Stremio για την προώθηση ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης, έτσι’και αξίζει να το εγκαταστήσετε αν θέλετε να είστε μπροστά από την καμπύλη όταν πρόκειται για ταινία.

Ως πρόσθετο επίδομα, το VODO είναι εντελώς δωρεάν και δεν το κάνει’t να περιέχει οποιοδήποτε πειρατικό περιεχόμενο.

Τελικές σκέψεις

Η Stremio παρέμεινε σταθερά μια εξαιρετική επιλογή όταν πρόκειται για streaming κορυφαίο περιεχόμενο πολυμέσων παγκοσμίως. Με την εγκατάσταση των addons σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μείνετε διασκεδασμένος για τις ηλικίες. Δηλαδή, αν είστε προσεκτικοί και προστατεύετε τον εαυτό σας με ένα VPN. Τα δίκτυα VPN όπως το NordVPN και το ExpressVPN αποτελούν εξαιρετική επιλογή για streaming μέσω του Stremio.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 62

Adblock
detector