Καλύτερα δέρματα για το Kodi

Το Kodi είναι ένα ισχυρό λογισμικό που σας επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο σε απευθείας σύνδεση καθώς και να παίξετε τοπικά αρχεία πολυμέσων. Το media player είναι εξαιρετικά γυαλισμένο και διαθέτει ένα εύχρηστο interface. Το Kodi διαθέτει επίσης έναν τόνο επιλογών προσαρμογής και μπορείτε εύκολα να το ρυθμίσετε ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις σας.


Από το κουτί, το Kodi έρχεται με το προεπιλεγμένο δέρμα του Estuary, και μπορείτε να κάνετε λήψη περισσότερων skin online. Με το σωστό δέρμα Kodi, μπορείτε να ανανεώσετε τη διασύνδεση Kodi και να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το λογισμικό.

Αλλά πρώτα, πάρτε ένα VPN

Παρόλο που το Kodi είναι γενικά ελεύθερο και νόμιμο για χρήση, μερικές από τις χρήσεις του μπορεί να σας οδηγήσουν σε νομική απειλή. Δεδομένου ότι τα περισσότερα πρόσθετα τρίτων δεν κατέχουν κανένα από τα υλικά τους εκεί’υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος ροής περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ευτυχώς, με ένα VPN μπορείτε να κρυπτογραφήσετε ολόκληρη την κυκλοφορία σας στο Kodi και να είστε ασφαλείς όταν είστε online.

Ένα VPN θα σας βοηθήσει επίσης να παρακάμψετε γεω-μπλοκ και να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε addon διαθέσιμο στο Kodi.

Ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Kodi.

Το κορυφαίο VPN για το Kodi

Το ExpressVPN είναι το VPN που προτείνουμε για το Kodi. είναι εξαιρετικά γρήγορα και σας επιτρέπει να προβάλλετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε ποιότητα HD. Το VPN προσφέρει επίσης ισχυρή ασφάλεια και χαρακτηριστικά απορρήτου, και μπορείτε να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι η δραστηριότητα στο διαδίκτυο προστατεύεται πλήρως.

Το ExpressVPN έχει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών και Αποσυνδέει αξιόπιστα τους ιστότοπους με γεω-περιορισμούς και τις υπηρεσίες. Μπορείτε να εκτελέσετε το VPN σε όλες τις βασικές συσκευές Kodi συμπεριλαμβανομένων Windows, Mac, iOS, Android και Smart TV.

Μπορείτε να εισέλθετε για 1 χρόνο με $ 8,32 / μήνα. Όλα τα σχέδια τιμολόγησης καλύπτονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και μπορείτε να εκτελέσετε μέχρι και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Καλύτερα δέρματα για το Kodi το 2019

1. Aeon Nox

Καλύτερα δέρματα για το Kodi

Το Aeon Nox είναι ένα φανταστικό δέρμα και δημοφιλής επιλογή μεταξύ των χρηστών του Kodi. Το δέρμα Kodi είναι μεγάλο στα γραφικά και διαθέτει φουτουριστικό σχεδιασμό διατηρώντας ταυτόχρονα την κλασική αίσθηση Aeon. Η Aeon Nox σάς παρέχει έναν μεγάλο αριθμό λειτουργιών για να προσαρμόσετε. Μπορείτε να αλλάξετε την κατακόρυφη θέση του κύριου μενού καθώς και να προσθέσετε και να αφαιρέσετε στοιχεία από το μενού.

Το Aeon Nox είναι ελαφρύ και λειτουργεί ομαλά στις περισσότερες συσκευές Kodi. Είναι συμβατό και με το Kodi Krypton και με τη Leia.

2. Συγκέντρωση

Συγκρότημα δέρμα Kodi

Η συμβολή ήταν το Kodi’s προεπιλεγμένο δέρμα μέχρι το 2017. Διαθέτει ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας, και η απλότητα και η φιλικότητα προς το χρήστη το ξεχωρίζουν. Ενώ αυτό’δεν είναι πολύ διαφορετικό από το προεπιλεγμένο δέρμα Kodi, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων χαρακτηριστικών.

Το δέρμα Kodi παρέχει οποιοδήποτε εύκολο τρόπο για να εγκαταστήσετε πρόσθετα, και αυτό’είναι μια τέλεια επιλογή για αρχάριους και αρχάριους. Το μόνο μειονέκτημα με το Confluence είναι ότι δεν επιτρέπει προσαρμογές χρώματος και γραμματοσειρών.

3. Χρώμα

Χρώμα Kodi δέρμα

Το Chroma φέρνει πλούσια σχεδιαστικά στοιχεία και έναν τόνο επιλογών προσαρμογής. Το δέρμα έρχεται με εντυπωσιακές εικόνες φόντου, και μπορείτε να τσίμπημα στο παράθυρο του σπιτιού καθώς και να κατεβάσετε και να προσθέσετε προσαρμοσμένη τέχνη ανεμιστήρα. Το Chroma παρέχει πολλές επιλογές χρωμάτων και η χρωματική απόχρωση του φόντου αλλάζει ανάλογα με το περιεχόμενο στην οθόνη. Το δέρμα είναι ελαφρύ και δεν επηρεάζει την απόδοση του Kodi σας.

4. Κεχριμπάρι

Κίτρινο δέρμα

Το Amber είναι ένα άλλο φανταστικό δέρμα Kodi. Είναι οπτικά ελκυστικό και διαθέτει μια μοναδική, εύκολη στην πλοήγηση διεπαφή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις βιβλιοθήκες σας με ευκολία. Το δέρμα Kodi σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το αρχικό μενού, το ράφι στο σπίτι και το φόντο.

Έρχεται με ένα σκοτεινό θέμα και τα διαθέσιμα χρώματα γραμματοσειράς περιλαμβάνουν το μπλε, το λευκό, το πράσινο και το προεπιλεγμένο φωτεινό κίτρινο. Το Amber είναι ελαφρύ και λειτουργεί ομαλά σε όλες τις συσκευές, όπως το Amazon Firestick και άλλες συσκευές χαμηλών προδιαγραφών.

5. Fuse Nue

Fuse Nue Kodi δέρμα

Το Fuse Nue είναι ένα φοβερό δέρμα Kodi και μια εξαιρετική επιλογή για τους φίλους της ταινίας. Το’είναι μινιμαλιστικό και διαθέτει ένα όμορφο σκοτεινό θέμα με κόκκινες αποχρώσεις. Fuse Nue’Τα εικονίδια του κύριου μενού είναι καλά ρυθμισμένα και μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στα πρόσθετα βίντεο.

6. Μαύρο γυαλί Nova

Μαύρο δέρμα Nova Kodi από γυαλί

Ένα ελαφρύ με ένα απίστευτο σύνολο χαρακτηριστικών. Μόνο ο σχεδιασμός κάνει το Black Glass Nova ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα δέρματα. Αν και μπορείτε’t αλλάξετε το θέμα και τα χρώματα, υπάρχουν πολλές επιλογές προσαρμογών για το παράθυρο του σπιτιού, το φόντο, την αναπαραγωγή και την καθαρή τέχνη. Το Black Glass Nova είναι ιδανικό για μεγάλες οθόνες, αλλά οι χρήστες smartphone μπορεί να αντιμετωπίσουν μερικές προκλήσεις.

7. Pellucid

Pellucid δέρμα Kodi

Αν θέλετε ένα καθαρό, απλοϊκό δέρμα, τότε ελέγξτε το Pellucid. Το δέρμα Kodi διαθέτει μια καθαρή διασύνδεση και με εικόνες φόντου υψηλής ευκρίνειας. Το Pellucid έρχεται με 3 τμήματα στο παράθυρο του σπιτιού αλλά μπορεί να προσαρμοστεί για να προσθέσει περισσότερες φορές. Το δέρμα Kodi είναι σταθερό και λειτουργεί σε όλες τις συσκευές.

8. Xperience1080

Xperience1080 δέρμα Kodi

Το Xprerience1080 είναι ένα καθαρό, κομψό δέρμα Kodi. Το’με βάση το πάνελ, και η ευκολία χρήσης του καθιστά το αγαπημένο για τους αρχάριους. Το κύριο μενού είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο και μπορείτε να προσθέσετε έναν καλό αριθμό συντομεύσεων addon. Αν και το δέρμα είναι μέτρια βαρύ, εξακολουθεί να λειτουργεί καλά με τις περισσότερες συσκευές Kodi. Το μόνο σημαντικό μειονέκτημα είναι η έλλειψη στήριξης από το ποντίκι. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πρόσθετα που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να ενεργοποιήσετε το ποντίκι.

9. Εξοχότητα

Eminance δέρμα Kodi

Ένα εύχρηστο και απλό δέρμα με πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών. Η Βρετανία φέρει την ομοιότητα της LG’s WebOS και λειτουργεί καλά με έξυπνες τηλεοράσεις. Τα δέρματα συσκευάζουν τόνους προσαρμογών και μπορείτε να προσωποποιήσετε τα πάντα από widgets σε fan art και χρώματα. Το δέρμα έχει σκοτεινά και ελαφριά θέματα και προσφέρει εύκολη στην ανάγνωση κείμενα και εικονίδια.

10. Νεφέλωμα

Το δέρμα του νεφελώματος Kodi

Το νεφέλωμα είναι ένα άλλο απίστευτο δέρμα Kodi. Παρόμοια με το προεπιλεγμένο δέρμα Estouchy, το νεφέλωμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το χρήστη του smartphone. Οι δυνατότητες οθόνης αφής της είναι κορυφαίες και μπορείτε να περιμένετε μια ομαλή εμπειρία σε όλες τις συσκευές με δυνατότητα αφής. Το δέρμα Kodi εκτελεί επίσης θαυμάσια τις έξυπνες τηλεοράσεις, τα Firestick και τα κιβώτια Android TV.

Τύλιξε

Τα δέρματα Kodi προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο βελτίωσης της εμφάνισης και της αίσθησης του λογισμικού. Τα καλύτερα δέρματα Kodi μπορούν να μεταμορφώσουν την εμπειρία σας με ελκυστική αισθητική και απαράμιλλη ευκολία πλοήγησης. Προχωρήστε και δοκιμάστε κάποια από τα δέρματα Kodi στην παραπάνω λίστα και ενημερώστε μας τι πιστεύετε στην ενότητα σχολίων.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Το καλύτερο VPN για το Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 41