Τα καλύτερα αποθετήρια Kodi που λειτουργούν ακόμα το 2020


Τελευταία ενημέρωση: 01.02.2020

Οι ανεμιστήρες της διαδικτυακής ροής περιεχομένου θα είναι ήδη εξοικειωμένοι με το Kodi. το λογισμικό οικιακής ψυχαγωγίας ελεύθερου και ανοιχτού κώδικα, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, μουσικής, παιχνιδιών, αθλημάτων και πολλά άλλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε για χρήστες του Microsoft Xbox, έχει εξελιχθεί σε μια τεράστια κοινότητα προγραμματιστών και ανεμιστήρων, που διαχειρίζεται το XMBC, το μη κερδοσκοπικό. Η φύση ανοιχτού κώδικα του Kodi σημαίνει ότι συνεχώς επεξεργάζεται και αναπτύσσεται από προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο και έχει βελτιωθεί περαιτέρω από πάνω από 500 devs από τότε που ξεκίνησε το 2003.

Εκεί βρίσκονται όλα τα πρόσθετα Kodi και τα αποθετήρια Kodi. μπορείτε να λάβετε αυτά τα builds δωρεάν. Το Kodi είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο για να εργάζεται σε ένα τεράστιο φάσμα συσκευών, από την Amazon Fire TV μέχρι τα smartphones, καθώς και την έξυπνη τηλεόρασή σας.

8 καλύτερες αποθήκες Kodi που εξακολουθούν να λειτουργούν το 2020

Ωστόσο, αν και τα στοιχεία δείχνουν ότι τα αποθετήρια Kodi χρησιμοποιούνται σε πάνω από 5 εκατομμύρια σπίτια του Ηνωμένου Βασιλείου, οι αρχές είναι λιγότερο πρόθυμες για το λογισμικό! Στην πραγματικότητα, υπήρξε μια τεράστια καταστολή το περασμένο φθινόπωρο και έκλεισαν μεγάλα add-ons όπως η Gaia, τα Bubbles και η XvBMC.

Το θέμα εδώ δεν είναι’τα ίδια τα αποθετήρια Kodi, αλλά μάλλον την κοινή χρήση παράνομου και πειρατικού περιεχομένου. Οι ISP και οι κρατικοί φορείς είναι αποφασισμένοι να καταργήσουν την πρακτική (ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν).

Έτσι, με αυτό κατά νου, πού μπορείτε να βρείτε τώρα αποθήκες Kodi που λειτουργούν ακόμη το 2020; Παραθέτουμε τους οκτώ καλύτερους ιστότοπους που εξακολουθούν να λειτουργούν. Το’και αξίζει τον κόπο να ελέγχετε εδώ τακτικά, καθώς αυτή η λίστα αλλάζει - θα έχουμε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα καλύτερα εργαλεία πρόσθετων Kodi για την ευχαρίστηση ψυχαγωγίας σας!

1. Έξοδος V. 8.0

Τα καλύτερα αποθετήρια Kodi που εξακολουθούν να λειτουργούν το 2019 Exodus v2.0Το Kodi Exodus έχει πρόσφατα λάβει μια νέα ενημέρωση και χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για εγκατάσταση. Το Kodi Fork είναι ένα πρόσθετο Genesis που παίζει τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε ελκυστική και διαισθητική μορφή. Οι δημιουργοί δεν διατηρούν πλέον το πρόσθετο, αλλά άλλοι περιστασιακά το ενημερώνουν. Η τρέχουσα έκδοση (8) τραβάει μια μεγάλη σειρά συνδέσμων, εξομαλύνει μερικά χαρακτηριστικά χρήστη και εξασφαλίζει ότι η πρόσβαση στο περιεχόμενο λειτουργεί πολύ καλά και πάλι.

2. Ο μαγικός δράκος

Καλύτερα αποθετήρια Kodi που λειτουργούν ακόμα το 2019 Ο μαγικός δράκοςΑυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αποθετήρια εργασίας Kodi, και αυτό’s “όλα μέσα” add-on από την Supremacy, με κατηγορίες για τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά μη τυπικών συνδέσμων, όπως το Real Debrid και το Oload Paring. Προσέξτε για κατηγορίες περιεχομένου που περιλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, σπορ, παιδιά, ταινίες, ψυχαγωγία και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στη μουσική και η ταχύτητα είναι εξαιρετική.

3. Yoda

Τα καλύτερα αποθετήρια Kodi που εξακολουθούν να λειτουργούν το 2019 YodaΑυτό το πρόσθετο βίντεο από το Repository Supremacy είναι ένα από τα αποθετήρια εργασίας του Kodi. Το’το οποίο ενημερώθηκε όμορφα με την πάροδο του χρόνου, και είναι ένα ενημερωμένο πιρούνι από την αρχική Έξοδος με νέο κωδικό. Το’είναι ένα από τα αγαπημένα πιρούνια χρήστη, καθώς η διάταξη είναι καθαρή και φαίνεται καλή, και αυτό’είναι εύκολο να βρείτε το περιεχόμενο που θέλετε. Τα μέσα πολλαπλών πηγών διαθέτουν περισσότερα από 40 ενσωματωμένα ξύστρα, τα οποία σαρώνουν τα αρχεία πολυμέσων online και προσφέρουν υψηλής ποιότητας και γρήγορη πρόσβαση σε όλα, από ταινίες μέχρι ντοκιμαντέρ και συναυλίες.

4. Maverick TV

Τα καλύτερα αποθετήρια Kodi που εξακολουθούν να λειτουργούν το 2019 Maverick TVΤο μεγάλο πράγμα για τη Maverick TV είναι ότι χάρη στη δημοτικότητά του, αυτό’είναι πάντα ενημερωμένα. Εσείς’θα βρείτε έναν πλούτο περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων αρκετά παλαιότερων στοιχείων - και μέχρι και 4k UHD περιεχόμενο. Ναι, υπάρχουν επίσης πολλές τηλεοπτικές εκπομπές SD και ταινίες με τμήματα που περιλαμβάνουν σύνολα κουτιού, ταινίες, παιδικά τηλεοπτικά κανάλια και είδη όπως κωμωδίες και ντοκιμαντέρ. Μια από τις καλύτερες δυνατότητες είναι μια περιοχή με ένα κλικ για αναπαραγωγή, η οποία αναζητά αυτόματα τη βέλτιστη διαθέσιμη ροή και την αναπαράγει για εσάς.

5. Exodus Redux

Τα καλύτερα αποθετήρια Kodi που εξακολουθούν να λειτουργούν το 2019 Exodus ReduxΜια άλλη από τις πιρούνες προσθήκης Genesis και Exodus, αυτό το αποθετήριο Kodi λειτουργεί εξαιρετικά καλά μόλις το’το έχετε εγκαταστήσει πλήρως. Και πάλι, παίζει το περιεχόμενο που θέλετε σε μια μορφή που είναι όμορφα σχεδιασμένη για τους χρήστες, αλλά πρέπει να ρυθμίσετε σωστά τα ξύστρα Lambda ή να κερδίσετε τους συνδέσμους’t pull in. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στην ενότητα ρυθμίσεων πηγαίνοντας στα εργαλεία και επιλέγοντας παρόχους. Αν και αυτό το addon Kodi είναι πολύ καλό, ορισμένοι χρήστες έχουν πει ότι συντρίβει λίγο πρόσφατα, οπότε προσέξτε.

6. Βούτυρο κινηματογράφου

Τα καλύτερα αποθετήρια Kodi που εξακολουθούν να λειτουργούν το βούτυρο κινηματογράφου 2019Αυτός είναι ένας άλλος λειτουργικός χώρος αποθήκευσης Kodi που προσφέρει λειτουργίες κλικ μεμονωμένων παιχνιδιών, ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε αυτόματα στην καλύτερη ροή εργασίας. Παράγεται από το Diamond Wizard Repo’s ένα ενημερωμένο πιρούνι από Incursions και έχει μια ενθουσιώδη ομάδα χρηστών. Εσείς δεν’t πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματου παιχνιδιού για την εύρεση των καλύτερων συνδέσεων - εκεί’s μια επιλογή για τη χειροκίνητη επιλογή του συνδέσμου που θέλετε αν προτιμάτε αυτό.

7. Υπεροχή

Καλύτερα αποθετήρια Kodi που εξακολουθούν να λειτουργούν το 2019 SupremacyΈνα άλλο δημοφιλές add-on και ένα από τα αποθετήρια εργασίας Kodi που έχει ξεφύγει από την προσοχή! Προσφέρει λίγο από όλα όσα τους αρέσουν οι χρήστες, με τηλεόραση σε μια σειρά κατηγοριών, ταινιών, αθλημάτων, παιχνιδιών και πολλά άλλα. Εσείς’θα βρείτε περιεχόμενο σε SD, 3D και 4K HD. Προσέξτε για κατηγορίες όπως ταινίες με ένα κλικ, κουτιά, ζωντανή τηλεόραση, ταινίες 4K και πολλά άλλα. Και πάλι, το ‘1-κλικ’ η λειτουργία θα αναζητήσει αυτόματα τους καλύτερους διαθέσιμους συνδέσμους για HD ή SD και θα αναπαράγει αυτόματα το περιεχόμενο που θέλετε και με την καλύτερη ποιότητα.

8. 13 Κλόουν

Τα καλύτερα αποθετήρια Kodi που λειτουργούν ακόμα το 2019 13 βίντεο κλόουνΠρόκειται για ένα ακόμη από τα αποθετήρια εργασίας Kodi που έχει πρόσφατα ενημερωθεί από ενθουσιώδεις προγραμματιστές. Εσείς’θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών που καλύπτουν τα πάντα από τα κινούμενα σχέδια και το YouTube έως τις τελευταίες ταινίες. Υπάρχουν πολλές επιλογές για την προσαρμογή της ρύθμισης και οι προεπιλεγμένοι σύνδεσμοι για τη ρύθμιση αυτόματης αναπαραγωγής. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα από μια λίστα μεγάλων συνδέσμων αν προτιμάτε και ρυθμίζετε τις προτιμήσεις σας σε εργαλεία (επιλέξτε την αναπαραγωγή και επιλέξτε τον κατάλογό σας.) Και πάλι, αυτό είναι ένα από τα addons Kodi που λειτουργεί καλά, και αυτό’είναι δημοφιλής.

Προστατεύστε τον εαυτό σας - χρησιμοποιήστε ένα VPN με το Kodi

Το’Είναι σημαντικό να προσθέσουμε εδώ ότι δεν έχουμε’απαγορεύει την ανταλλαγή παράνομων πειρατικών και πνευματικών δικαιωμάτων. Ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες μας να έχουν πρόσβαση σε νόμιμο περιεχόμενο που δεν συμβαίνει’t τους κινδύνευαν να εντοπιστούν από τις αρχές.

Είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα VPN κατά την εξερεύνηση των τελευταίων αποθετηρίων εργασίας Kodi και να εγκαταστήσετε το Kodi ή οποιοδήποτε addon.

Πώς μπορεί ένα VPN να σας προστατεύσει όταν χρησιμοποιείτε το Kodi

Το VPN θα σας προστατεύσει από οποιαδήποτε απάτη Kodi, καθώς και από κατασκοπεία ή hacking.

Με τη συμπλοκή της διεύθυνσης IP σας, ένα καλό VPN θα διασφαλίσει ότι η τοποθεσία και η ταυτότητά σας θα παραμείνουν ιδιωτικές ανά πάσα στιγμή. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί με γεωφυσικές ιδιότητες. Για παράδειγμα, αν εσείς’βρίσκονται στην Κίνα, τη Ρωσία ή σε άλλες χώρες που έχουν ψηφιακή λογοκρισία. Ή αν εσείς’στο Ηνωμένο Βασίλειο και θέλετε να δείτε το Netflix USA δωρεάν.

Ομοίως, αυτό’σημαίνει ότι κέρδισε ένας ISP ή μια κρατική υπηρεσία’t να μπορέσετε να δείτε τα δεδομένα σας και να τα αναγνωρίσετε. Τα VPN εμποδίζουν τους χάκερς να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία, την ταυτότητα και τα δεδομένα σας και σας επιτρέπουν επίσης να χρησιμοποιείτε δημόσια Wi-Fi με ασφάλεια.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Παράλληλες πρακτικές απορρήτου, προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και αξιόπιστες δυνατότητες γεωγραφικής απενεργοποίησης καθιστούν το NordVPN τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της βιομηχανίας. Όποια και αν είναι οι ανάγκες σας, αυτό το VPN καλύπτεστε - όλα ξεκινούν από μόλις $ 3.49 / μήνα.

  • Εξαιρετική ασφάλεια
  • Μεγάλη λίστα διακομιστών
  • Εξαιρετικό για το Netflix
  • Καλό για torrenting
  • Πολύ εύκολο στη χρήση
  • Προσιτές τιμές

Αναθεωρούμε τακτικά τα τελευταία και καλύτερα συστήματα VPN. Σιγουρευτείτε λοιπόν’προστατευθείτε και χρησιμοποιείτε μόνο συνιστώμενους ιστότοπους, παραμένοντας συνδεδεμένοι στον ιστότοπό μας για τις τελευταίες ειδήσεις και ιδέες!

Προτείνεται ότι:

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi

Το καλύτερο VPN για το Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 63 =