Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi το 2020


Το Kodi είναι μια εξαιρετική υπηρεσία ροής, ανοίγοντας έναν γαλαξία επιλογών ψυχαγωγίας - αλλά από μόνη της, μπορεί να είναι αρκετά περιορισμένη. Και αυτό’δεν είναι έκπληξη. Το Kodi σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται από τους χρήστες του, μέσω μιας βιβλιοθήκης “πρόσθετα” που έρχονται με διαφορετικά εργαλεία και σπεσιαλιτέ.

Εξαιτίας αυτού, κάθε χρήστης του Kodi θα πρέπει να βελτιστοποιήσει τη βιβλιοθήκη προσθέτου για να αξιοποιήσει στο έπακρο το σύστημα ροής του. Αλλά με τόσα πολλά να διαλέξετε, από πού πρέπει να ξεκινήσετε?

Εμείς’υπήρξα εκεί και είχα τα ίδια προβλήματα, γι 'αυτό και εμείς’ένωσε έναν οδηγό για τα καλύτερα πρόσθετα Kodi που μπορούν να εγκαταστήσουν οι χρήστες. Αυτή η λίστα προσθέτων Kodi διαθέτει επιλογές για τους λάτρεις της μουσικής, τους οπαδούς του κινηματογράφου, τα ψυχαγωγικά αθλήματα και πολλούς άλλους τύπους χρηστών.’Σίγουρα θα είναι κάτι για σας εδώ.

Μια γρήγορη υπενθύμιση ασφαλείας πριν χρησιμοποιήσετε τα πιο πρόσφατα πρόσθετα Kodi

Πριν βουτήξετε, αυτό’Είναι καλή ιδέα να προσφέρετε υπενθύμιση ασφαλείας. Όπως ίσως γνωρίζετε, το Kodi έχει υποστεί πυρκαγιά από τους κατόχους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, προκαλώντας κάποιες κορυφαίες προσθήκες του Kodi’δεν ανησυχείς - εκεί’είναι ακόμα πολλά να διαλέξετε).

Εάν χρησιμοποιείτε κάποια από τις επιλογές στην λίστα πρόσθετων Kodi, αυτή’Είναι απαραίτητο να αναλάβετε δράση για την προστασία του απορρήτου σας. Γι 'αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει ένα καλό VPN συμβατό με Kodi, πριν ξεκινήσετε τη ροή. Με αυτόν τον τρόπο, οι κάτοχοι δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας θα βρουν πολύ πιο δύσκολο να παρακολουθήσουν αυτό που παρακολουθείτε, προστατεύοντάς σας από τον (απομακρυσμένο) κίνδυνο δίωξης.

Εν πάση περιπτώσει, με αυτό από το δρόμο, αφήστε’να διερευνήσει ποια είναι τα καλύτερα πρόσθετα για το Kodi που πρέπει να προσφέρουν.

1. Μαγικό δράκο

Αφήνω’ξεκινήστε με ένα πραγματικό add-on all-in-one, το οποίο καλύπτει αθλήματα, ταινίες, ειδήσεις, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα. Το Magic Dragon είναι η πύλη που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, ανοίγοντας τεράστιες βιβλιοθήκες ταινιών και τρέχουσες εκπομπές, με πολλές γρήγορες, λειτουργικές ροές για δημοφιλές περιεχόμενο. Πολλά από τα παλαιότερα μπροστινά άκρα έχουν υποστεί τα τελευταία δύο χρόνια, χάνουν ρεύματα και γενικώς γίνονται δύσκολο να χρησιμοποιηθούν. Προς το παρόν, το Magic Dragon είναι εξίσου αξιόπιστο με αυτό που έρχονται.

2. Editor Keymap

Ένα από τα πιο χρήσιμα από όλα τα πρόσθετα της Kodi TV, ο επεξεργαστής πληκτρολογίου σας επιτρέπει να ελέγχετε τον τρόπο περιήγησης στο GUI του Kodi. Με αυτό το απλό εργαλείο στο σύστημά σας, εσείς’θα μπορέσετε να επανατοποθετήσετε τα πλήκτρα και τις λειτουργίες, δημιουργώντας συντομεύσεις στο περιεχόμενο που σας αρέσει. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να χρησιμοποιήσετε το Kodi τόσο απλό όσο ένα τυπικό τηλεχειριστήριο.

3. Το iPlayer του BBC

Κάθε χρήστης πρέπει να κάνει το BBC’s iPlayer ένα από τα πρώτα τους πρόσθετα για το Kodi. Όπως ίσως γνωρίζετε, το iPlayer έχει ξεσηκώσει τον τρόπο προβολής του περιεχομένου του BBC, παρέχοντας κλασικές εκπομπές, προσφέροντας πρόσφατες εμφανίσεις σε επανάληψη και καθιστώντας εύκολη την παρακολούθηση των σειρών. Το ανεπίσημο add-on του iPlayer WWW φέρνει την πλήρη εμπειρία του iPlayer σε κουτιά Kodi, συμπεριλαμβανομένου του ραδιοφώνου BBC.

4. PlayOn

Ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες, το PlayOn συγκεντρώνει τον ιστό’οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής. Από το Amazon και το Netflix στο HBO Τώρα και ο Hulu, εσύ’Θα τα βρείτε στη βάση δεδομένων PlayOn. Απλά για το αρχείο, αυτό δεν είναι’μια παράνομη υπηρεσία με οποιονδήποτε τρόπο: το PlayOn απαιτεί συνδρομές για πρόσβαση στο περιεχόμενό του, αλλά εκεί’δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μεταβείτε ανάμεσα σε μεγάλες πλατφόρμες.

5. Ανοίξτε τους SubTitles

Ένα άλλο από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες, το OpenSubtitles κάνει ό, τι υποδηλώνει το όνομα - προσφέροντας υψηλής ποιότητας υποτίτλους που υπέβαλε ο χρήστης για μια τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών. Το ποσό της εργασίας που έχει μεταφερθεί στη βάση δεδομένων είναι πραγματικά εκπληκτικό και υπάρχουν συνήθως πολλές επιλογές για δημοφιλείς ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των άλλων γλωσσών εκτός των αγγλικών. Αν αγαπάτε γαλλικό, ιταλικό ή ιαπωνικό κινηματογράφο, αυτό’πρέπει να έχετε μια επιλογή από τη λίστα πρόσθετων Kodi.

6. Η βάση δεδομένων ταινιών

Ένα άλλο από τα κορυφαία πρόσθετα Kodi για τους οπαδούς της ταινίας, η Βάση Ταινιών διαθέτει μια τεράστια σειρά από ταινίες και συγχρονισμούς μέχρι τη γνωστή Βάση δεδομένων ταινιών Internet. Περιηγηθείτε σε χιλιάδες ταινίες με fanart που δημιουργήθηκε από το χρήστη, ελέγξτε τα ρυμουλκούμενα προτού παρακολουθήσετε και συγκρίνετε τις βαθμολογίες για διαφορετικές ταινίες. Αν δεν είστε’σιγουρευτείτε τι θέλετε να παρακολουθήσετε, αυτό’είναι ένα φανταστικό εργαλείο για να έχετε - και ο αποξεστήρας παρέχει αξιόπιστα ρεύματα σε όλα τα είδη.

7. SHOUTCast 2

Μια απόλυτη ανάγκη για τους οπαδούς μουσικής και ραδιοφώνου, το SHOUTCast 2 σας επιτρέπει να συντονίζετε πάνω από 50.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο. Οι σταθμοί χωρίζονται σύμφωνα με το στυλ, τα μουσικά είδη και την τοποθεσία, και εκεί’είναι επίσης ένα εύχρηστο “κορυφή 500” κατατάσσοντας τον διαχωρισμό των ελίτ ραδιοτηλεοπτικών φορέων από τους παρόχους. Και υπάρχουν χαρακτηριστικά που κερδίσατε’t βρείτε με ραδιόφωνα, όπως η δυνατότητα αναζήτησης σε όλα τα τρέχοντα κανάλια για συγκεκριμένα κομμάτια. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα πρόσθετα μουσικής για το Kodi.

8. Trakt

Ένας για όλους τους λάτρεις της τηλεόρασης που θα προσθέσουν στη βιβλιοθήκη Kodi, το Trakt θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους ανθρώπους που χάνουν το κομμάτι από αυτό που έχουν παρακολουθήσει και ποια επεισόδια έχουν αφεθεί να δουν. Η εφαρμογή διατηρεί ένα ημερολόγιο που σας δείχνει’παρακολουθήσατε και κάνετε συστάσεις βάσει κενών στο ιστορικό προβολής σας - έτσι δεν πρέπει να παραμείνετε ατελείς καμία σειρά. Περιλαμβάνονται επίσης τα εργαλεία ημερολογίου, διασφαλίζοντας ότι δεν έχετε’μην χάνετε καυτές νέες εκπομπές ανεξάρτητα από το ποιο κανάλι τους εκπέμπει.

9. Exodus Redux

Η Exodus είναι ένα θρυλικό όνομα στον κόσμο της ροής του Kodi. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν ο αποξεστήρας νούμερο ένα, παρέχοντας όλα τα είδη περιεχομένου σε αξιόπιστη βάση. Οι αρχές κατέλαβαν την αρχική Εξόδου, αλλά τώρα εκεί’είναι ένα νέο παιδί στην πόλη: Exodus Redux. Ενισχυμένη με κάθε τρόπο, αυτή η νέα επανάσταση ειδικεύεται στην προσέγγιση των οπαδών ψυχαγωγίας με τηλεόραση HD και ταινίες, συμπεριλαμβανομένων όλων των τελευταίων προσφορών.

10. Nemesis

Παρόμοια με την Exodus, η Nemesis είναι εξίσου δημοφιλής και πολλοί χρήστες θα θέλουν να εγκαταστήσουν και τις δύο εφαρμογές. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία πρόσθετα της Kodi TV, μεταδίδοντας τις εκπομπές HD των τελευταίων εκπομπών μόλις αυτά γίνουν διαθέσιμα, ενώ υπάρχουν και καλά γεμάτες ζώνες Αθλητισμού και Μουσικής, καθώς και έλλειψη απίστευτων ταινιών.

11. 9Ανίμα

Μια πολύ πιο εξειδικευμένη επιλογή, 9Anime είναι από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για τους οπαδούς animation. Αν εσύ’re σε Ιαπωνικά Anime, αυτό είναι ένα πρέπει να κατεβάσετε, βάζοντας σας σε επαφή με τις τελευταίες δημιουργίες anime σε κάθε ένα είδος. Μπορείτε να εγγραφείτε σε κανάλια τα οποία δημοσιεύουν τακτικά περιεχόμενο υψηλής ποιότητας ή απλά πηγαίνετε με τη ροή και βασίζεστε στις πιο δημοφιλείς εκπομπές anime. Το’όλα εκεί, σε βίντεο HD.

12. USTV Now

Αυτές τις μέρες, η αμερικανική τηλεόραση αντιμετωπίζει μια χρυσή εποχή, με μερικές από τις μεγαλύτερες παραστάσεις που έγιναν ποτέ στο κοινό. Αλλά η πρόσβαση στις ΗΠΑ δείχνει στο εξωτερικό δεν είναι’t ότι εύκολο - που είναι όπου USTV Τώρα έρχεται σε πρακτικό. Μια άλλη επιλογή από τη λίστα των πρόσθετων Kodi που απαιτεί συνδρομή, το USTV Now αξίζει τον κόπο. Από το HBO και το NBC στο Fox, το ABC και το PBS, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την πλήρη αμερικανική εμπειρία καλωδιώσεων όπου κι αν βρίσκεστε.

13. Fite.tv

Είτε εσείς’επανάληψη σε MMA, WWF πάλη, υπέρ πυγμαχία, ή kickboxing, Fite.tv είναι ένα από τα πιο πρόσφατα πρόσθετα Kodi που κερδίσατε’δεν θέλω να χάσω. Σχεδιασμένο για σοβαρούς αγωνιστικούς ανεμιστήρες, αυτό το add-on έχει πάντα τα μεγαλύτερα αξιοθέατα PPV και undercards, για να μην αναφέρουμε περιόδους από όλο τον κόσμο. Έτσι, κάθε φορά που χρειάζεστε μια δόση δράσης πολεμικών τεχνών, θα πρέπει να απολαύσετε κάτι.

14. Το εργοστάσιο φωνής

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τον κόσμο της ροής είναι η δυνατότητα να ελέγξετε το περιεχόμενο από το δρόμο πίσω στη βαθιά ιστορία της ψυχαγωγίας. Κραυγή! Η εργοστασιακή τηλεόραση για το Kodi σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό, προσφέροντας χιλιάδες βίντεο της κλασικής τηλεόρασης. Έτσι, αν εσείς’είναι νοσταλγική για το Brady Bunch, θέλεις να γελάσεις με τον Monty Python ή να χρειάζεσαι την προσοχή σου στη Δυναστεία,’s το app να έχει.

15. YouTube

Δεν θα ήταν πλήρης λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα Kodi χωρίς να αναφερθεί ο παππούς του streaming: YouTube. Φανταστικά, οι οπαδοί του γίγαντα streaming έφτασαν με ένα κηλιδωμένο add-on που ενσωματώνει απρόσκοπτα την ατελείωτη βιβλιοθήκη που διατίθεται στο YouTube με συσκευές Kodi. Έτσι, μπορείτε να κάνετε κίνηση μεταξύ ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών και των αγαπημένων σας Vloggers. Το’είναι επίσης ένα από τα καλύτερα πρόσθετα μουσικής για το Kodi, παρέχοντας πρόσβαση σε εκατομμύρια κομμάτια.

16. Πιστοί Βιβλίων

Δεν θέλουν όλοι να χρησιμοποιούν το Kodi για να παρακολουθήσουν ταινίες δράσης, πολεμικές τέχνες ή αθλήματα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να έχετε πρόσβαση σε πιο χαλαρωτικό, εξελιγμένο περιεχόμενο, αν αυτό συμβαίνει’το στυλ σας. Για παράδειγμα, το Loyal Books είναι μία από τις αγαπημένες μας επιλογές στη λίστα προσθέτων Kodi. Παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 7.000 ηχητικά βιβλία, που καλύπτουν σχεδόν κάθε είδος. Έτσι, είτε εσύ’είστε ένας κοροϊδευτής για ρομαντισμό ή αγαπάτε μυθιστόρημα κατασκοπείας, εσείς’θα είστε βέβαιος να βρείτε κάτι.

17. Met Office

Το Met Office είναι το Ηνωμένο Βασίλειο’αλλά γνωρίζατε ότι έχει ένα πολύ καταπληκτικό add-on για το Kodi; Αυτό το πρόσθετο είναι ένα από τα πιο πρακτικά, παρέχοντας μέχρι και τις μικρές ενημερώσεις καιρού για όλες τις περιοχές του κόσμου, όποτε χρειάζονται. Έτσι, μπορείτε να καλέσετε μια πρόβλεψη όταν αποφασίζετε αν θα χτυπήσετε τα καταστήματα ή θα το ξεκουραστείτε και περιμένετε να καθαριστούν τα σύννεφα.

18. Seren

Το Seren είναι μια απότομη ξύστρα και μπροστινό μέρος που προσφέρει πραγματικό ανταγωνισμό για μεγάλα ονόματα όπως το Nemesis. Σε αυτή την περίπτωση, εσύ’θα βρείτε μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, από την αυτόματη επανάληψη των τηλεοπτικών εκπομπών όταν κόβουν, μέχρι το high-end torrenting που κάνει streaming HD ένα αεράκι. Η ταχύτητα είναι γενικά μια μεγάλη δύναμη του Seren, οπότε αν εσείς’Έχετε δοκιμάσει άλλες επιλογές και μπορεί’t επίτευξη ομαλής ροής, αυτό’και αξίζει να δοκιμάσετε.

19. Τζόκερ Αθλητισμός

Μέχρι στιγμής, έχουμε καταφύγει’t πραγματικά διερεύνησε τα τελευταία πρόσθετα Kodi για τους αθλητές - αλλά don’δεν ανησυχείτε, υπάρχουν κάποιες πολύ φοβερές επιλογές. Το καλύτερο της δέσμης θα μπορούσε να είναι το Joker Sports, το οποίο ενσωματώνεται με αθλητικά torrents σε ολόκληρο τον ιστό, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τυχόν αγώνες EPL, κρίκετ, NBA, NFL ή τένις που λαμβάνουν χώρα. Όλοι χωρίς να πληρώσετε ένα δεκάρα.

20. Σύμφωνο

Ένα άλλο add-on που μοιάζει με το Exodus και το Nemesis, το Covenant μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερη ευρύτατη εξάπλωση ταινιών για παρακολούθηση - και πιο αξιόπιστη λήψη. Το GUI είναι απίστευτα καθαρό, τόσο από άποψη γραφικών όσο και από ευκολία χρήσης, ενώ το Covenant συνδέεται επίσης με το Trakt, έτσι ώστε να αποφύγετε να χάσετε ένα επεισόδιο.

21. Στο Flix

Ακριβώς εκεί με τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες, το Flix φέρνει την πραγματική κινηματογραφική εμπειρία σε συνηθισμένα σαλόνια. Βρίσκεται στο τηλεοπτικό repos Maverick, αυτό το add-on συγκεντρώνει μια τεράστια βιβλιοθήκη κλασικών και σύγχρονων ταινιών - όλα διαχωρίζονται σαφώς από το είδος και τη βαθμολογία. Αλλά’περισσότερο από αυτό, παρέχοντας άπλετα αθλήματα, τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ.

22. ΝΒΑ League Pass

Τέλος, ένα για αθλητικά κεφάλια. Εάν σας αρέσει η δράση στο δικαστήριο, το NBA League Pass είναι μια εφαρμογή slam dunk για να προσθέσετε στο setup του Kodi. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τυχόν αγώνες NBA, όπου και αν βρίσκεστε. Αλλά είναι ένα από τα πρόσθετα για το Kodi που απαιτεί συνδρομή, οπότε αν εσείς’σε έναν προϋπολογισμό, ελέγξτε πρώτα τα άλλα αθλητικά streaming add-ons πρώτα.

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη διαμόρφωση Kodi με τα τέλεια πρόσθετα

Εκεί το έχετε. Όλα αυτά τα κορυφαία πρόσθετα Kodi έχουν ελεγχθεί πρόσφατα και παρέχουν μια απίστευτη ποικιλία χαρακτηριστικών ψυχαγωγίας. Ωστόσο, να γνωρίζετε ότι τα add-ons έρχονται και πηγαίνουν, και καθώς το 2020 εξελίσσεται, είναι λογικό να ελέγξετε για ενημερώσεις. Ό, τι συμβαίνει, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα εμφανιστούν νέες εκδόσεις των αγαπημένων σας πρόσθετων. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να ανανεώσετε τις εφαρμογές σας, για να διασφαλίσετε ότι η προμήθεια σπορ, ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών δεν γίνεται’t στεγνώστε.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 15