Πώς να παρακολουθήσετε το NCAA March Madness 2019 online


Ο στόχος αυτού του άρθρου είναι διπλός. Ο πρώτος είναι να δείξουμε στον καθένα τη φθηνότερη δυνατή μέθοδο παρακολούθησης του NCAA March Madness φέτος. Ο δεύτερος είναι να δείξουμε τον καλύτερο τρόπο να το μεταδώσουμε ζωντανά έξω από τις ΗΠΑ, το οποίο περιλαμβάνει τη χρήση ενός VPN (Virtual Private Network). Έτσι, χωρίς περαιτέρω παραμυθένια, ας’και σκοράρει και τους δύο στόχους!

Πώς να πάρετε τη φθηνότερη ζωντανή ροή NCAA

Η καλύτερη επιλογή για το τρέχον έτος’s March Madness εξαρτάται από τον αριθμό των παιχνιδιών που θέλετε να παρακολουθήσετε. Ενώ Το CBS All Access καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία, τα πρώτα τέσσερα (19-20 Μαρτίου) απαιτούν truTV.

TBS και TNT είναι μια κακή επιλογή επειδή’είναι καλό μόνο για την περίοδο του πρώτου γύρου, που τελειώνει με την Elite Eight

CBS All Access για όλα εκτός από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια

Το CBS All Access ($ 5,99 / μήνα) σας δίνει όλα τα παιχνίδια Μαρτίου Madness εκτός από τα πρώτα τέσσερα. Τι περισσότερο, μόνο η CBS θα παρουσιάσει το Final Four και το πρωτάθλημα, που σημαίνει εσένα’Ίσως χρειαστεί αυτό το κανάλι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Το CBS All Access υποστηρίζει διάφορες συσκευές:

 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Samsung Smart TV
 • Roku
 • PlayStation 4 & Xbox One
 • Chromecast

Η υπηρεσία CBS All Access επιτρέπει επίσης πολλαπλές συσκευές σε έναν λογαριασμό.

CBS όλα τα σχέδια τιμολόγησης πρόσβασης

Εκείνοι που είναι αλλεργικοί σε διαφημιστικά διαλείμματα και ενδιαφέρονται για τη λήψη των εκπομπών ή την αναπαραγωγή τους εκτός σύνδεσης μπορούν να επιλέξουν ένα $ 9.99 / month Δωρεάν Εμπορικό Σχέδιο, αλλά πρέπει να προειδοποιήσουμε ότι η Live TV, συμπεριλαμβανομένης της Madness Madness, θα τις έχει ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, εκεί’ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών περίοδο που θα πρέπει να είναι αρκετή για να δείτε εάν πρέπει να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας. Οι επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν πιστωτικές κάρτες, κάρτες δώρων και PayPal.

Να γνωρίζετε ότι η πρόσβαση στο Η υπηρεσία CBS All Access περιορίζεται στις ΗΠΑ. Αν θέλετε να το αγοράσετε ή να το χρησιμοποιήσετε εκτός της χώρας, θα χρειαστείτε ένα VPN για να αποφύγετε τη γεωγραφική απαγόρευση με την παραποίηση της διεύθυνσης IP. Περισσότερα για αυτό στο ειδικό τμήμα παρακάτω.

CBS All Access και AT & T WatchTV για όλα τα παιχνίδια

CBS All Access ($ 5.99) και AT&T WatchTV ($ 15) για όλα τα παιχνίδια

Το φθηνότερο πακέτο για τους μεγαλύτερους οπαδούς της NCAA είναι $ 20,99 / μήνα, αλλά μπορεί να είναι μόνο $ 5,99 / μήνα εάν εσείς’ο πελάτης της AT&T με το Unlimited &Περισσότερα ασύρματο σχέδιο SM. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση δωρεάν. Αυτή η νέα υπηρεσία συνεχούς ροής περιλαμβάνει όχι μόνο truTV, αλλά και TBS και TV μεταξύ των επιλογών 35+ καναλιών. ΣΤΟ&Το T WatchTV προσφέρει επίσης ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Οι περιορισμοί της AT&Τ WatchTV

 • Περιορίζεται γεωγραφικά εκτός των ΗΠΑ, του Πουέρτο Ρίκο και των Παρθένων Νήσων
 • Λειτουργεί μόνο σε iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV και Amazon Fire TV Stick
 • Επιτρέπει μια συσκευή ανά λογαριασμό
 • Υποστηρίζει μόνο browsers Chrome και Safari

Ο πρώτος περιορισμός μπορεί να ξεπεραστεί με ένα VPN που μπορεί να κρύψει την πραγματική σας διεύθυνση IP και να την κάνει να μοιάζει σαν εσένα’να συνδεθείτε από τις ΗΠΑ. Περισσότερα για αυτό - στο ειδικό τμήμα παρακάτω.

CBS All Access και Sling Blue περιορισμένη προσφορά για όλα τα παιχνίδια

CBS All Access ($ 5.99) και Sling Blue ($ 15) περιορισμένη προσφορά για όλα τα παιχνίδια

Αυτή η επιλογή ήταν η δεύτερη καλύτερη για τη ροή του Madness το 2019, αλλά ένα περιορισμένο 40% έκπτωση για τρεις μήνες μείωσε το κόστος Sling τηλεόραση’s Blue σχέδιο σε $ 15 / μήνα. Έρχεται με ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και μπορεί να ακυρωθεί.

Το πρώτο πλεονέκτημα ότι το Sling Blue έχει πάνω από το AT&T είναι ο τεράστιος αριθμός υποστηριζόμενων συσκευών, προσθέτοντας Chromecast, AirTV Player, Xiaomi Mi TV, LG WebOS, Amazon Fire Tablets, Xfinity X1 και Azulle.

Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ο αριθμός των συσκευών ανά λογαριασμό - το Sling Blue επιτρέπει τρία, ενώ το AT&Το T WatchTV δίνει μόνο ένα.

Οι περιορισμοί του Sling Blue

 • Γεω-περιορίζεται εκτός των ΗΠΑ
 • Όχι’t υποστηρίζουν κονσόλες παιχνιδιών PlayStation

Ο πρώτος περιορισμός μπορεί να ξεπεραστεί με ένα VPN που μπορεί να κρύψει την πραγματική σας διεύθυνση IP και να την κάνει να μοιάζει σαν εσένα’να συνδεθείτε από τις ΗΠΑ. Περισσότερα για αυτό - στο ειδικό τμήμα παρακάτω.

ESPN Player για μη κατοίκους των ΗΠΑ

Η NCAA αναγνώρισε την ύπαρξη φιλάθλων του Μαρτίου Madness έξω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και εξουσιοδότησε τα δικαιώματα μετάδοσης στο ESPN. Αυτό σημαίνει ότι για περίπου $ 13,5 / μήνα μπορείτε να δείτε όλα τα παιχνίδια εκτός των ΗΠΑ. Επίσης, μπορείτε να δείτε μερικά παιχνίδια δωρεάν με ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Αν εσύ’μην κάνετε streaming NCAA μέσω της ιστοσελίδας, μπορείτε να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής για συσκευές Android και iOS. Επίσης υποστηρίζονται τα AirPlay και ChromeCast.

ESPN, ESPN3 και ESPN + δεν είναι διαθέσιμα στο ESPN Player

Οι περιορισμοί του ESPN Player

 • Περιορίζεται γεωγραφικά για τις ΗΠΑ και τον Καναδά
 • Περιορισμένη υποστήριξη συσκευών
 • Πληρωμές μόνο μέσω του Google Pay και της Apple Pay
 • Δύο ταυτόχρονες συνδέσεις

Ενώ δεν μπορούμε να κάνουμε το ESPN να αυξήσει τον αριθμό των ταυτόχρονων συνδέσεων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία στις ΗΠΑ ή στον Καναδά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς.

Υπηρεσίες ροής και με τα τέσσερα δίκτυα

Οι περισσότεροι λάτρεις των σπορ γνωρίζουν ότι υπάρχουν υπηρεσίες που συνδυάζουν και τα τέσσερα κανάλια. Αλλά επειδή χρειάζεστε μόνο δύο φέτος, εκεί’δεν έχει νόημα να ξοδεύουν περισσότερα για την DirecTV Τώρα, το YouTube TV, το Hulu με ζωντανή τηλεόραση, το fuboTV ή το PlayStation VUE, τα οποία κοστίζουν όλα $ 40-45 / μήνα. Και αυτό’όχι μόνο για την τιμή - το CBS All Access υποστηρίζει πληθώρα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων κονσολών παιχνιδιών και έξυπνων οικιακών συσκευών.

Πώς να κάνετε stream NCAA March Madness ζωντανά έξω από το MAP των ΗΠΑ

Πώς να κάνετε streaming NCAA March Madness ζωντανά από έξω από τις ΗΠΑ

Ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει με την παρακολούθηση NCAA March Madness και εγγραφείτε για το παιχνίδι Bracket Challenge στο τρία σενάρια:

 1. Ζείτε στις ΗΠΑ, αλλά δεν θα είστε γύρω σας κατά τη διάρκεια της Madness Madness. Με ένα VPN θα μπορείτε να συνδεθείτε με την πλατφόρμα ροής σας αντί να αγοράσετε το ESPN Player.
 2. Ζείτε μέσα στις ΗΠΑ, αλλά προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε δύο υπηρεσίες για μία Madness Madness. Αυτό απαιτεί την αγορά συνδρομής ESPN Player που έχει όλα, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο εκτός των ΗΠΑ.
 3. Ζείτε εκτός των ΗΠΑ και δεν μπορείτε να εγγραφείτε σε CBS, TBS, TNT ή truTV λόγω γεωγραφικών περιορισμών.

Και τα τρία σενάρια περιλαμβάνουν ένα από τα δύο επιλογές:

 1. Βρίσκεστε στις ΗΠΑ, αλλά θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ESPN Player
 2. Εσείς’εκτός των ΗΠΑ, αλλά θα ήθελε να χρησιμοποιήσει μία από τις υπηρεσίες μόνο για τις ΗΠΑ

Και για τις δύο επιλογές, θα χρειαστείτε ένα VPN. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς να επιλέξετε το σωστό για streaming March Madness οπουδήποτε.

Ποιο VPN είναι το καλύτερο για να παρακολουθείτε το online Madness 2019 online?

Ο πρώτος κανόνας κατά την επιλογή ενός VPN για streaming του NCAA τουρνουά είναι να διαχωρίστε όλα τα δωρεάν δίκτυα VPN. Εκτός από την ύπαρξη ζητημάτων ασφαλείας, συχνά έχουν υπερπληθυσμό, μειώνοντας την ταχύτητα σύνδεσης που ήδη επιβραδύνεται λόγω του VPN.

Η ροή NCAA σε HD απαιτεί 5 Mbps

Μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα σύνδεσης με και χωρίς το VPN χρησιμοποιώντας το Ookla’s εργαλείο SpeedTest.com. Εάν η ταχύτητά σας με VPN είναι κάτω από 5 Mbps, σκεφτείτε να μεταβείτε σε άλλο διακομιστή. Αν αυτό δεν συμβαίνει’t help, ακυρώστε το λογαριασμό σας και δοκιμάστε ένα άλλο VPN από την παρακάτω λίστα.

Ένας άλλος παράγοντας είναι ο εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν εσύ’μην σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN μετά το Madness Madden (αν και δεν έχουμε’t σας προτείνουμε), θα πρέπει να αναζητήσετε ένα VPN που προσφέρει μια αρκετά μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Το πρότυπο είναι 30 ημέρες, αλλά υπάρχουν μερικά μόνο με επτά ή ακόμα λιγότερα.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι ο αριθμός των ταυτόχρονων συνδέσεων που επιτρέπονται. Ενώ η υπηρεσία συνεχούς ροής μπορεί να έχει απεριόριστες συσκευές που επιτρέπονται ανά λογαριασμό, αυτό’δεν συμβαίνει με τα περισσότερα δίκτυα VPN, όπου τα τρία είναι κάτω από το μέσο όρο και τα έξι είναι καλά.

1. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

Το ExpressVPN θεωρείται η γρηγορότερη υπηρεσία και ένα από τα δύο κορυφαία συνολικά. Εάν χρειάζεστε ένα VPN μόνο για streaming March Madness, μην το σκέφτεστε περισσότερο και μην πάρετε το μηνιαίο του σχέδιο με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις.

2. NordVPN

Λογότυπο υπηρεσίας NordVPN Επισκεφθείτε το NordVPN

Το NordVPN είναι η πιο ασφαλής υπηρεσία και ο μόνος άλλος ανταγωνιστής για το # 1 σημείο. Έχει 5500+ διακομιστές σε 58 χώρες και επιτρέπει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις. 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

3. Astrill VPN

Λογότυπο υπηρεσίας Astrill VPN Επισκεφθείτε το AstrillVPN

Το Astrill είναι το καλύτερο VPN για χρήστες στην Ασία, την Ωκεανία και τις χώρες περιορισμένης πρόσβασης στο διαδίκτυο. Το’είναι επίσης ένα από τα ταχύτερα συνολικά. Όχι’t έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά παρέχει πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις.

4. CyberGhost

Λογότυπο υπηρεσίας CyberGhost Επισκεφθείτε το CyberGhost VPN

Το CyberGhost VPN σημαίνει καλές ταχύτητες και ασφάλεια, αλλά το καλύτερο μέρος είναι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών για φίδι. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η 24ωρη δωρεάν δοκιμή που θα πρέπει να είναι αρκετή για να διαπιστώσετε εάν αυτό το VPN είναι κατάλληλο για εσάς. Επτά ταυτόχρονες συσκευές επιτρέπονται.

Τέλος, αν εσύ’για το Final Four μόνο και πραγματικά don’να αισθάνεστε σαν να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλες προσωπικές πληροφορίες, να επιλέξετε ένα καλό VPN με δωρεάν δοκιμή που θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για να δείτε τα πιο σημαντικά παιχνίδια του τουρνουά NCAA.

Πώς να παρακολουθήσετε το March Madness online δωρεάν?

Εκεί’δεν υπάρχει κανένας νόμιμος τρόπος να παρακολουθήσετε όλα τα Madness online δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν δοκιμές και τις εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων για κάθε ραδιοτηλεοπτικό φορέα για να πάρετε περιορισμένη πρόσβαση, αλλά ξεχνώντας να ακυρώσετε μια συμφωνία θα σήμαινε ότι ολόκληρο το σχέδιό σας περνάει από την οροφή.

NCAA’η ιστοσελίδα του Madness Live Madness ή η εφαρμογή app παρέχει μια προεπισκόπηση τριών ωρών, μετά την οποία θα πρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό παροχέα της συνδρομητικής τηλεόρασης. CBS doesn’t απαιτούν pay TV πιστοποιήσεις, επιτρέποντας να ρέει όλα εκτός από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια δωρεάν. Ο λόγος για τον οποίο θανατωθήκαμε αυτή την επιλογή στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου είναι ότι κέρδισε το March Madness Live’t δείχνουν παιχνίδια CBS σε Apple TV, Fire TV, Android TV, Roku και Xbox. Επιτρέπει επίσης τη ροή ζωντανών παιχνιδιών CBS μόνο σε μία συσκευή.

Πρόγραμμα NCAA March Madness 2019

Πρόγραμμα NCAA March Madness 2019

Παρακάτω είναι τη λίστα όλων των παιχνιδιών Madness Madness με τα κανάλια’Θα τα μεταδίδει:

 • 17 Μαρτίου: Κυριακή επιλογή για το CBS
 • 19-20 Μαρτίου: Πρώτα τέσσερα στην truTV
 • 21-24 Μαρτίου: Πρώτος και δεύτερος κύκλος σε CBS, TBS, TNT, truTV
 • 28-29 Μαρτίου: Sweet Sixteen στο CBS, TBS
 • 30-31 Μαρτίου: Elite Eight στην CBS, TBS
 • 6 Απριλίου: Τελική Τέταρτη για το CBS
 • 8 Απριλίου: Εθνικό παιχνίδι πρωταθλήματος στο CBS

NCAA March Madness matchups και προβλέψεις

Στις 17 Μαρτίου εμείς’θα μάθουμε πώς να γεμίζουμε τις αγκύλες μας για το NCAA Bracket Challenge. Θα ενημερώσουμε αυτήν την ενότητα αναλόγως, μόλις μάθουμε τα matchups και όταν θα εμφανιστούν τα πρώτα αποτελέσματα.

Εν τω μεταξύ, μπορούμε να δώσουμε τις προβλέψεις μας για το αποτέλεσμα του τουρνουά, επειδή οι αποδόσεις του Vegas θα δημοσιευθούν μετά τις 17 Μαρτίου.

Ένα γόνατο μπορεί να αλλάξει τη μοίρα πολλών, αν, για παράδειγμα, κάποιος παίρνει ένα βέλος σε αυτό. Ή αν ανακάμψει από το διάστρεμα πριν από την Madness Madness και συμβαίνει να ανήκει στον Δούκα’s Zion Williamson. Στο τελευταίο σενάριο, δεν βλέπουμε ομάδα που θα μπορούσε να τους νικήσει. Διαφορετικά, οι υποψήφιοι είναι η Βόρεια Καρολίνα, η Βιρτζίνια, το Tenessee, το Κεντάκι, το Μίτσιγκαν, το κράτος του Μίτσιγκαν και η Gonzaga.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =