NordVPN για την εισαγωγή ομάδων NordVPN – μια νέα λύση για τις επιχειρήσεις


Το NordVPN ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο προϊόν που ονομάζεται Ομάδες NordVPN, μια λύση VPN για επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ομάδες. Μαζί με τις NordLocker και NordPass, αυτή θα είναι η εταιρεία’της τρίτης νέας λύσης ασφάλειας φέτος, καθιστώντας τη NordVPN μία από τις πιο πολυσύχναστες εταιρείες VPN το 2019.

Γιατί δημιουργήθηκε η Ομάδα NordVPN

Σύμφωνα με το NordVPN’s CMO Marty P. Kamden, το αρχικό μοντέλο NordVPN σχεδιάστηκε για προσωπική χρήση. Σταδιακά, ο αυξανόμενος αριθμός επιχειρηματικών πελατών υπαγόρευσε την ανάγκη για μια νέα υπηρεσία που δημιουργήθηκε ειδικά για την κάλυψη των αναγκών τους. Υπάρχουν σχεδόν 15.000 ΜΜΕ, ΜΚΟ και απομακρυσμένες ομάδες που χρησιμοποιούν ήδη το NordVPN και θα επωφεληθούν άμεσα από τη μετάβαση στις ομάδες NordVPN.

Αυτή η λύση VPN νέας επιχείρησης θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στους πόρους της εταιρείας εξ αποστάσεως, να εργάζονται με ασφάλεια χρησιμοποιώντας δημόσιο wifi, να εκχωρούν αποκλειστικές πύλες και πολλά άλλα, όλα αυτά ενώ προστατεύονται με στρατιωτική κρυπτογράφηση.

Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι οι Ομάδες NordVPN ακολουθούν το μονοπάτι ενός πανεπιστημίου VPN για παλιά σχολεία το οποίο απλά παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε πόρους της εταιρείας. Οτι’δεν συμβαίνει. Οι ομάδες του NordVPN κρυπτογραφούν όλη την κίνηση μιας συγκεκριμένης συσκευής, δηλαδή εκεί’με λιγότερα περιθώρια για παραβιάσεις της ασφάλειας.

Χαρακτηριστικά

Οι ομάδες NordVPN συνδυάζουν μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της έκδοσης B2C με νέες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σήμερα’της επιχείρησης.

Ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής

Το NordVPN είναι γνωστό ως ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ανωνυμία. Οι ομάδες NordVPN στοχεύουν να παραμείνουν στο ίδιο πνεύμα, διασφαλίζοντας την πολιτική μη καταγραφής και δεν απαιτούν λεπτομέρειες της εταιρείας στο σημείο αγοράς.

Όπως ακριβώς και η τρέχουσα υπηρεσία, οι ομάδες NordVPN θα επωφεληθούν από τα ίδια χαρακτηριστικά που κατέστησαν το NordVPN αναμφίβολα την πιο ασφαλή λύση VPN στην αγορά. Αυτά περιλαμβάνουν 256-bit στρατιωτική κρυπτογράφηση, ένα Kill Switch, CyberSec, αυτόματη σύνδεση σε δίκτυα wifi και υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο με εξειδικευμένο διευθυντή για την αντιμετώπιση προσωπικών σας αναγκών.

Επίσης, αυτό το προϊόν προσφέρει συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί απορρήτου, πράγμα που σημαίνει ότι η κυκλοφορία σας θα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς GDPR και HIPPA.

Σέρβερ και ταχύτητα

Οι Ομάδες NordVPN θα προσφέρουν εξειδικευμένους εξυπηρετητές υψηλής ταχύτητας, επιτρέποντας στις ομάδες να χρησιμοποιούν στατικά IP για ασφαλή πρόσβαση στην εταιρεία’καθώς και γεωγραφικά αποκλεισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Με 5.700+ διακομιστές σε 60 χώρες, οι ομάδες NordVPN είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις ανάγκες των παγκόσμιων επιχειρήσεων που διαδίδονται σε διάφορες ηπείρους. Ως ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου στόλου διακομιστών στον κλάδο VPN, αυτή η λύση επιχειρηματικής ασφάλειας μπορεί να κάνει υγιείς υποσχέσεις αξιόπιστων ταχυτήτων, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται η εταιρεία σας.

Λόγω της ικανότητάς του να αποφεύγει τη γεωφυσική παρεμπόδιση και να αλλάζει την IP σας σε οποιαδήποτε από τις 60 διαθέσιμες χώρες, αυτή η λύση ασφάλειας φαίνεται να είναι χρήσιμη για την παρακολούθηση διεθνών διαφημιστικών καμπανιών. Ακόμη περισσότερο, θα επιτρέψει την παράκαμψη της λογοκρισίας στο Internet, συμπεριλαμβανομένου του Great Firewall.

Ευκολία στη χρήση

Συχνά, παρά μια λέξη “επιχειρηματική λύση IT” σημαίνει ότι το λογισμικό θα είναι δυσκίνητο και δεν είναι φιλικό προς το χρήστη. Οτι’δεν είναι η περίπτωση με τις ομάδες NordVPN καθώς κληρονομεί το ελαφρύ σχέδιο του NordVPN. Ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι χρήστες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να κατεβάζουν, να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιούν την υπηρεσία σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, είτε πρόκειται για Windows, macOS, Android ή iOS.

Οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να διαχειρίζονται εύκολα τα μέλη της ομάδας, τα δικαιώματά τους και τους προεπιλεγμένους εξυπηρετητές χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις ομάδες NordVPN από τον προκάτοχό του B2C. Αλλά ενώ είναι διαφορετική, θα διατηρήσει τις καλύτερες ιδιότητες του NordVPN.

Θεωρεί επίσης ένα άλλο ζήτημα, το οποίο είναι η δυνατότητα μεταφοράς της άδειας. Οι αλλαγές προσωπικού μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα κατά την κατάργηση και την ανάθεση των αδειών στους λογαριασμούς. Αυτό δεν συμβαίνει’t φαίνεται να είναι ένα ζήτημα για τους χρήστες ομάδων NordVPN.

Τιμολόγηση και σχέδια

Από οικονομική άποψη, η διαχείριση ενός λογαριασμού Ομάδων NordVPN θα είναι πολύ πιο εύκολη λόγω κεντρικής χρέωσης που επιτρέπει πληρωμές σε μία παρτίδα.

Με βάση αυτό που εμείς’που μάθατε μέχρι στιγμής, θα πρέπει να είναι μια πιο αποδοτική λύση κατά την αγορά πολλών λογαριασμών VPN, η οποία θα παρέχει επίσης προηγμένες επιλογές διαχείρισης και εξειδικευμένη υποστήριξη πελατών.

Το’δεν είναι ακόμη σαφές ποιες επιλογές πληρωμής θα είναι διαθέσιμες, αλλά φαίνεται ότι οι Ομάδες NordVPN θα δεχθούν τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Amex και Discover.

Πρόωρη πρόσβαση

Καθώς οι ομάδες NordVPN εισέρχονται σε κλειστό στάδιο beta, με την αρχική δημόσια έκδοση που έχει οριστεί για κυκλοφορία φέτος, η εγγραφή για έγκαιρη πρόσβαση είναι ήδη διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Ζητήστε προσφορά

Μπορείτε ήδη να ζητήσετε μια προσφορά στην αρχική σελίδα των Ομάδων NordVPN. Ο ελάχιστος αριθμός λογαριασμών είναι 5, χωρίς ανώτερο όριο. Με βάση τις επιλογές σχετικά με τις ανάγκες που μπορείτε να επιλέξετε, θα υπάρχουν ορισμένες προσφορές για απομακρυσμένους εργαζόμενους, παρακολούθηση και επαλήθευση γεωστρατηγικής καμπάνιας, εκτός από τη γενική ασφάλεια και ιδιωτικότητα του δικτύου.

Το μέλλον του NordVPN

Η ανακοίνωση των ομάδων NordVPM σημαίνει ότι το NordVPN κινείται προς μια ολοκληρωμένη σουίτα ασφαλείας η οποία θα περιλαμβάνει ένα VPN, έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και ένα σύστημα κρυπτογράφησης αρχείων. Θα είναι δυνατή η αγορά και των τριών σε μια πρωτοφανή δέσμη που θα προσφέρει κορυφαία ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Συνιστώμενη ανάγνωση

Ανασκόπηση NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 50