Πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 online δωρεάν;


Τελευταία ενημέρωση: 05.27.2019

Από τις 1 έως τις 14 Ιουλίου, το 2019 Πρωτάθλημα του Wimbledon θα μας φέρει ασταμάτητα τένις! Και με το Grand Slam να δεσμεύσει τους καλύτερους αθλητές στο γήπεδο, από πέρυσι’ο πρωταθλητής Novak Djokovic στη θρυλική Serena Williams, οι τελικές μάχες του πρωταθλήματος σίγουρα θα προκαλέσουν μεγάλη ανησυχία. Τούτου λεχθέντος, είναι δυνατόν να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 online δωρεάν; Είναι σίγουρα!

Πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 online δωρεάν

Και αυτό’τι μας φέρνει σήμερα εδώ: “πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 online?” είναι η ερώτηση που είχαμε στο μυαλό μας τις τελευταίες ημέρες. Και τότε το ερώτημα αυξήθηκε ακόμα πιο τολμηρό - “πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 online δωρεάν?” Μετά από όλα, το ίδιο το τουρνουά ίσως να μην έχει αλλάξει πολύ, αλλά ο τρόπος που βιώνουμε σίγουρα έχει.

Σίγουρα, μπορείτε να πληρώσετε το ESPN ή όποιον αγόρασε τα δικαιώματα προβολής στη χώρα σας, αλλά σίγουρα αυτό’είναι άσκοπο όταν μπορείτε να βρείτε μια ελεύθερη ζωντανή ροή; Αφήνω’προσπαθήστε να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτικές ερωτήσεις!

Ζωντανή μετάδοση του Wimbledon 2019 εκτός του Ηνωμένου ΒασιλείουΠώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 online δωρεάν;

Εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο - εσείς’ξανά στην τύχη, επειδή το Wimbledon 2019 θα εμφανιστεί στην τηλεόραση χωρίς επιπλέον κόστος. Μπορείτε απλά να συντονιστείτε στο BBC One ή στο BBC Two και να απολαύσετε την πτήση των κίτρινων μπάλων.

Οτι’είναι εύκολο, αλλά τι θα πρέπει να κάνετε αν don’Έχετε τηλεόραση ή εσείς’κάπου αλλού στον κόσμο; Εάν θέλετε να μεταδώσετε ζωντανά το Wimbledon 2019 δωρεάν, η μόνη σας εναλλακτική λύση είναι το BBC iPlayer.

Πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 online δωρεάν;

BBC iPlayer είναι φοβερό, εκεί’δεν αμφισβητείται. Το πρόβλημα είναι αυτό: το BBC είναι δωρεάν για τους φορολογούμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο, και δεν το κάνει’δεν θέλω να επεκτείνω αυτό το προνόμιο πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα.

Προκειμένου να αποφευχθεί η παρακολούθηση χρηστών εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, Το BBC iPlayer χρησιμοποιεί μέτρα γεω-μπλοκαρίσματος. Με απλά λόγια, ο ιστότοπος παίρνει τη διεύθυνση IP σας και το χρησιμοποιεί για να καθορίσει πού βρίσκεστε. Αν αυτό συμβαίνει έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο - καλή τύχη βλέποντας οτιδήποτε!

UK ταχυδρομικός κώδικας

Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αλλά το’δεν είναι το μοναδικό ζήτημα. Πρόσφατα, το BBC iPlayer σας ζήτησε να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στον ιστότοπο προτού σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε. Εδώ’s τα αλιεύματα - όταν εγγραφείτε, εσείς’θα πρέπει να εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα όνομα και επώνυμο και έναν έγκυρο ταχυδρομικό κώδικα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εμείς’βεβαιωθείτε ότι η Google θα σας βοηθήσει να περάσετε αυτό το βήμα.

VPN - το κλειδί για την απελευθέρωση ζωντανών ροών

Πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 online δωρεάν;

Έτσι, πώς μπορείτε να περάσετε από όλα αυτά το geo-μπλοκαρίσματος του BBC iPlayer; Δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί - απλώς λάβετε μια υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN).

Ένα (καλό) VPN λειτουργεί ως υποκατάστατο του ISP σας - σας παρέχει όλη την ίδια υποδομή, συμπεριλαμβανομένου ενός δικτύου DNS και, το σημαντικότερο, ενός IP. Οι υπηρεσίες τελευταίας ημέρας VPN έχουν διακομιστές σε όλο τον κόσμο, έτσι μπορείτε να κάνετε το διαδίκτυο να σας σκεφτεί’στην πραγματικότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πριν πάτε και αγοράζετε το πρώτο VPN που βρίσκετε στην Google, ακούστε μας.

Wimbledon 2018 σε απευθείας σύνδεση δωρεάν

Οι υπηρεσίες ροής όπως το BBC iPlayer γνωρίζουν τα δίκτυα VPN και έχουν κάνει πολλή δουλειά για να τα καταστήσουν άχρηστα. Η απόλυτη πλειοψηφία των υπηρεσιών VPN στην αγορά δεν θα θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε τα μέτρα γεω-μπλοκαρίσματος του BBC iPlayer. Αλλά μην ανησυχείτε, μερικοί μπόρεσαν να μείνουν μπροστά από την καμπύλη και θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε το Wimbledon online δωρεάν.

Καλύτερο VPN για streaming Wimbledon 2019 online δωρεάν

Εμείς’διαλέξατε όλα τα καλύτερα δίκτυα VPN μόνο για αυτήν την ευκαιρία. Εδώ’είναι η κορυφαία επιλογή μας για σύνδεση στο Wimbledon 2019 ζωντανό ρεύμα στο BBC iPlayer από μια χώρα όπου είναι’s δεν είναι διαθέσιμο.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Παράλληλες πρακτικές απορρήτου, προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και αξιόπιστες δυνατότητες γεωγραφικής απενεργοποίησης καθιστούν το NordVPN τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της βιομηχανίας. Όποια και αν είναι οι ανάγκες σας, αυτό το VPN καλύπτεστε - όλα ξεκινούν από μόλις $ 3.49 / μήνα.

  • Εξαιρετική ασφάλεια
  • Μεγάλη λίστα διακομιστών
  • Εξαιρετικό για το Netflix
  • Καλό για torrenting
  • Πολύ εύκολο στη χρήση
  • Προσιτές τιμές

Έχετε ένα VPN - τι τώρα?

Όποια υπηρεσία VPN επιλέγετε, η διαδικασία θα είναι παρόμοια. Η συμβουλή μας είναι να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν αμέσως - δεν θα το κάνετε’δεν θέλουν τεχνικά ζητήματα να παρεμβαίνουν στους τελικούς του Wimbledon!

  • Εκκινήστε την εφαρμογή VPN.
  • Συνδεθείτε σε διακομιστή VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν έχετε NordVPN, απλά κάντε κλικ στο UK pin στον χάρτη και η εφαρμογή θα συνδεθεί αυτόματα! Με ExpressVPN το’s και απλά - κάντε κλικ στο “Επιλέξτε Τοποθεσία” και αναζητήστε οποιαδήποτε τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο. ο “Δοκιμασία ταχύτητας” θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το γρηγορότερο. Surfshark είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση - κάντε κλικ “Τοποθεσίες” και βρείτε ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Et voilà! Εσείς’έχετε εξασφαλίσει τα τελικά του Wimbledon!

Ψάχνετε για περισσότερες επιλογές; Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για τη λίστα BBC iPlayer για ακόμα πιο μεγάλους παροχείς που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2019 online δωρεάν!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4