3 καλύτερα δωρεάν δίκτυα VPN για το Kodi το 2020


Εάν θέλετε ένα δωρεάν VPN για το Kodi, εσείς’Καλύτερα να το σιγουρευτείτε’s με μέγιστη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Γιατί; Επειδή πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Kodi για τη ροή πειρατικών μέσων ως υποκατάστατο του torrenting, μπορείτε να προσελκύσετε κάποια προσοχή από τον ISP σας (Internet Service Provider) ή από τις αρχές. Αλλά ακόμα και αν προσπαθήσετε να απενεργοποιήσετε τις ροές μέσων με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη, ίσως να θέλετε να μείνετε όσο το δυνατόν πιο ανώνυμοι.

Η εμπλοκή σε μια υπόθεση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν είναι αυτό που θέλετε εκτός αν έχετε μερικές χιλιάδες δολάρια για να κάψετε. Ορισμένες χώρες είναι μάλλον δύσκολες στην πειρατεία και οι αρχές τους δεν είναι’απλά κάθονται γύρω από την αναμονή, ενώ οι χρήστες προσπαθούν να τους εξαπατήσουν χρησιμοποιώντας VPN.

Έτσι, αν δεν παίζεις’δεν θέλετε να είστε υπόλογοι για την αμφισβητήσιμη διαδικτυακή σας κίνηση, θα πρέπει να το θρυμματίσετε ή να την κρυπτογραφήσετε. Αυτό είναι όπου ένα καλό VPN μπαίνει στην εικόνα, αλλά πρέπει να έχετε ένα για το Kodi που σας παρέχει την καλύτερη δυνατή προστασία για την ανωνυμία σας.

Κορυφαία 3 δωρεάν VPN του Kodi

Χωρίς περαιτέρω λάθη, ας σας παρουσιάσουμε τις κορυφαίες 3 δωρεάν υπηρεσίες VPN για το Kodi. Για άλλη μια φορά, όμως, πρέπει να τονίσουμε ότι μια δωρεάν υπηρεσία μπορεί να μην είναι σε θέση να σας παρέχει το επίπεδο ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων που μπορεί να έχει ένα πληρωμένο VPN. Με αυτό είπε, εδώ’με τη λίστα με τις καλύτερες δυνατές επιλογές:

1. Εισαγάγετε το VPN

Λογαριασμός δρομολόγησης δρομολογίου VPN Επισκεφθείτε το VPN

Όπως και στην περίπτωση των καλύτερων δωρεάν υπηρεσιών VPN, το δρομολόγιο Windscribe VPN έχει τελειώσει στην κορυφή και πάλι. Αν και υπάρχουν κάποιες δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης, αυτή η υπηρεσία είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες με αυτήν 10GB μηνιαίο ανώτατο όριο κυκλοφορίας, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω 13 από τους διακομιστές του. Με το δρομολόγιο VPNN μπορείτε να έχετε αρκετή ταχύτητα για να μπορείτε να απολαύσετε μουσική ή ροή βίντεο. Φαίνεται ότι αυτό το δωρεάν VPN υποστηρίζει συσκευές που βασίζονται σε Android, συμπεριλαμβανομένης της Amazon Fire TV και του Linux για το Kodi.

Τι’Είναι ακόμα μία από τις ασφαλέστερες δωρεάν υπηρεσίες, που τολμούμε να συστήσουμε καθόλου για το Kodi. Το Windscribe VPN διαθέτει μια καλή επιλογή χαρακτηριστικών ασφαλείας και προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα οποία την βοηθούν να διεκδικήσουν το καλύτερο δωρεάν VPN για τον τίτλο Kodi.

2. ProtonVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ProtonVPN Επισκεφθείτε το Proton VPN

Παρόλο που ο ProtonVPN είναι νεοφερμένος στην αρένα VPN, έχει ήδη προσελκύσει μεγάλη προσοχή παρέχοντας μία από τις πιο ασφαλείς και ιδιωτικές δωρεάν υπηρεσίες. Αυστηρό καμία πολιτική αρχείων καταγραφής, προστασία από διαρροές DNS, ιδιωτικό δίκτυο DNS και διακόπτης kill όλα συμβάλλουν στο υψηλό επίπεδο της σε απευθείας σύνδεση ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής.

Έτσι, όταν πρόκειται για το Kodi, η ανωνυμία σας ασφαλώς εξασφαλίζεται με το ProtonVPN. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η υπηρεσία έχει ένα απεριόριστο μηνιαίο εύρος ζώνης. Ωστόσο, πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι το κύριο μειονέκτημα της δωρεάν έκδοσης VPN είναι ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο τρεις διακομιστές.

Αυτό προφανώς σημαίνει ότι οι ταχύτητες σύνδεσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το φορτίο αυτών των δωρεάν διακομιστών. Γενικά, η ελεύθερη έκδοση ProtonVPN έρχεται με χρήσιμες αλλά σχετικά αργές ταχύτητες ή μάλλον, ασυνέπειες ταχύτητες. Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει υποστήριξη P2P όταν χρησιμοποιείτε αυτό το VPN δωρεάν, κάτι που θα μπορούσε να περιορίσει την εμπειρία Kodi. Ακόμα, αυτό’s αξίζει να προσπαθήσουμε να δούμε αν μπορείτε να πάρετε σωστές ροές στο Kodi.

3. Απόκρυψη Me VPN

Απόκρυψη λογότυπου υπηρεσίας VPN Επισκεφθείτε το Hide.me VPN

Φυσικά, το 2GB μηνιαίο ανώτατο όριο επισκεψιμότητας και 3 διακομιστές προσφέρεται για την δωρεάν έκδοση που κέρδισε’Δεν σε πάω πολύ μακριά. ακόμα, θα μπορούσατε τουλάχιστον να προσπαθήσετε να κάνετε streaming με το Hide Me VPN για να μάθετε αν αυτό’μια υπηρεσία στην οποία θα δεσμευόταν. Μπορείτε να έχετε πολλές εφαρμογές VPN εγκατεστημένες στις συσκευές σας. οπότε, μόλις ολοκληρωθεί η εξομοίωση 10GB σας και εσείς don’t κερδίσετε επιπλέον GBs με tweeting, απλά μεταβείτε σε άλλο δωρεάν VPN όπως το Hide Me.

Αυτή η υπηρεσία θα πρέπει να έχει μέσες ταχύτητες για να την χρησιμοποιήσετε με το Kodi, αλλά αυτό’είναι πιθανό ότι εσείς’Θα δοκιμάσετε περιστασιακές διακοπές σύνδεσης και προσωρινή αποθήκευση ανάλογα με την τοποθεσία σας και σε ποιον από τους 3 διακομιστές στους οποίους συνδέεστε.

Αλήθεια, δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η υπηρεσία είναι αρκετά ασφαλής για εσάς λόγω ανέφεραν διαρροές DNS και WebRTC. Στην πραγματικότητα, αυτό’είναι σχεδόν αδύνατο να καταγράψουμε 3 δωρεάν VPN για το Kodi χωρίς κανένα μειονέκτημα, εκτός εάν πρόκειται για δωρεάν δοκιμές υπηρεσιών VPN premium.

Γιατί να αποφύγετε αυτά τα δωρεάν VPN για το Kodi

Ενώ άλλοι αξιολογητές μπορεί να πάνε αρκετά μαλακά σε ορισμένους παρόχους υπηρεσιών VPN, πιστεύουμε ότι όταν πρόκειται για VPN και Kodi, καλό δεν είναι αρκετά καλό. Ας σας βοηθήσει να αναζητήσετε το καλύτερο δωρεάν VPN για το Kodi, αναφέροντας μερικές από τις επιλογές που σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε.

Αποφύγετε αυτά τα VPN για το Kodi

  • Hotspot Shield VPN: Είναι ένα πράγμα που υπάρχει’ένα ημερήσιο καπάκι 500MB στην κυκλοφορία σας στο διαδίκτυο, το οποίο μπορεί να μην είναι αρκετό για τις ανάγκες streaming σας. Αναρωτιόμαστε πώς αυτό το άλλο σχετικά σχετικά καλό ελεύθερο VPN καταλήγει να αναφέρεται στην ίδια σελίδα με το Kodi από τη δική του επίσημη ιστοσελίδα Kodi ως μη υποστηριζόμενη πλατφόρμα. Κάποιος δεν το έκανε’δεν κάνουν την εργασία τους, υποθέτουμε. Σε κάθε δικαιοσύνη, βρήκαμε έναν τρόπο να το εγκαταστήσουμε για το Kodi χρησιμοποιώντας μια ραγισμένη έκδοση. Αλλά αυτό είναι λιγότερο από το ιδανικό στο βιβλίο μας.
  • TunnelBear VPN: Ενώ αυτό το VPN μπορεί να έχει περίπου λιγότερες δυνατότητες ασφαλείας για να σας κρατήσει ασφαλές από τα αδιάκριτα μάτια, με το γελοία περιορισμένο (500MB το μήνα) το καπάκι του εύρους ζώνης, αυτή η υπηρεσία είναι σχεδόν άχρηστη ως δωρεάν VPN για το Kodi.
  • Betternet VPN: Από πού θα ξεκινήσουμε; Εκεί’Ένας καλός λόγος για τον οποίο η υπηρεσία αυτή έλαβε 4 για το βαθμό ασφαλείας της στο Betternet VPN Review. Για αρχάριους, βασίζεται στον Καναδά, μία χώρα των Five Eyes, η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι μάλλον αόριστη σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται, παρουσιάζει ενοχλητικές διαφημίσεις τρίτου μέρους και παρακολουθεί τις βιβλιοθήκες, συνδέσεις αρχείων καταγραφής, αρκετά αργή με μερικούς διακομιστές και τοποθεσίες, και δεν έχει διακόπτη kill. Ωστόσο, μπορεί να καταλήξει ως # 2 σε ορισμένα δωρεάν VPN για τους καταλόγους Kodi.
  • Πύλη VPN: Εκτός από τις φοβερές ταχύτητες που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά τη χρήση αυτού του VPN, το οποίο θα το καθιστούσε ήδη άχρηστο για ροή ταινιών μέσω του Kodi, τη χειρότερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Αυτό δεν συμβαίνει γιατί δεν συμβαίνει’t σας παρέχει τα κατάλληλα πρωτόκολλα VPN αλλά μάλλον λόγω των πρακτικών υλοτομίας καθώς και του γεγονότος ότι όλες οι χιλιάδες μεμονωμένων εθελοντών κατόχων διακομιστών VPN μπορούν να διατηρούν τα δικά τους αρχεία καταγραφής σχετικά με τη χρήση και τις συνδέσεις σας. Δεδομένου ότι η ιδιωτικότητα είναι εξαιρετικά σημαντική στην περίπτωση της χρήσης του Kodi, δεν θα συνιστούσαμε ποτέ μια τέτοια υπηρεσία.
  • CyberGhost VPN: Παρόλο που η CyberGhost είναι μία από τις κορυφαίες κορυφαίες επιλογές VPN, έχει καμία δωρεάν έκδοση. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε μόνο τις ενημερωμένες λίστες και κριτικές κατά την αναζήτηση ενός δωρεάν VPN για το Kodi στον ιστό.

Γιατί χρειάζομαι ένα δωρεάν ή δωρεάν VPN για το Kodi?

Υπάρχει ένα σημαντικό ερώτημα για να απαντήσετε: Είναι το Kodi νόμιμο; Αφήνω’s πάρτε ένα πράγμα ευθεία. Το Kodi είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία πλατφορμών. Με το Kodi, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα είδη των βιβλιοθηκών πολυμέσων για ροή. Φυσικά, πρέπει να έχετε έναν έγκυρο λογαριασμό όπως Netflix, Hulu, Spotify και ούτω καθεξής. Βασικά, αυτό’ένα κέντρο βιβλιοθήκης πολυμέσων ή ένα ειδικό εργαλείο αναπαραγωγής πολυμέσων από το οποίο μπορείτε να προβάλλετε ταινίες και μουσική οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε και από πολλές πηγές εξαιτίας των πρόσθετων πρόσθετων προγραμμάτων άλλων κατασκευαστών.

Έτσι, για να απαντήσετε στην ερώτησή σας, ναι, Το Kodi είναι απόλυτα νόμιμο. Αλλά, ταυτόχρονα, αυτό’σαν ένα μαχαίρι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φέρετε το κρεμμύδι σας, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για κακές πράξεις. Αλλά, μόνο και μόνο επειδή’είναι δυνατόν να καταχραστεί ένα μαχαίρι δεν το κάνει’δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται ή θεωρείται παράνομη, σωστά; Λοιπόν, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό.

Συνολικά, εκεί’δεν είναι τίποτα λάθος ή παράνομο στη χρήση του Kodi. Αυτό που το χρησιμοποιείτε είναι μια άλλη ερώτηση. Εάν χρειάζεστε να ψεύσετε τη φυσική σας θέση για να μπορέσετε να προβάλλετε συγκεκριμένα βίντεο ή μουσική, ίσως να μην μπορείτε να το κάνετε χωρίς VPN.

Δωρεάν εναλλακτικά VPN για το Kodi

Αν ψάχνετε για ένα ταχύτερο, ασφαλέστερο και απεριόριστο VPN για το Kodi, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε δοκιμαστικές εκδόσεις των υπηρεσιών VPN premium ή απλά να στοχεύετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων ως επιλογή backup. Φυσικά, αυτές οι εναλλακτικές λύσεις θα λειτουργούν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα που κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 30 ημέρες. Ακόμα, αυτή η εμπειρία θα πρέπει να σας δώσει μια ιδέα και μια βάση σύγκρισης, ανεξάρτητα από το εάν’Αξίζει να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας ή όχι.

Το καλύτερο VPN για το Kodi

Και αν ακόμα αμφιβάλλετε ότι χρειάζεστε ένα VPN για το Kodi, διαβάστε το άρθρο μας γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στην πλατφόρμα Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =