Δωρεάν VPN για το Amazon Fire Stick το 2020


Έχετε κουραστεί να έχετε το Amazon Fire Stick σας να σας πω ότι το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας; Δοκιμάστε ένα από αυτά τα καλύτερα δωρεάν VPN για Fire Stick για να λύσετε αυτό το ζήτημα. Με όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που πραγματοποιούνται, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα gadgets γίνονται πιο συμπαγή και φορητά, γεγονός που καθιστά αξιοσημείωτη την ευκολία χρήσης. Συνδυάζοντας τις κορυφαίες τεχνολογίες συνεχούς ροής οικιακής ψυχαγωγίας είναι το Amazon Fire TV Stick, ένα οικονομικό, έξυπνο προϊόν τύπου USB που μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε τηλεόραση σε έξυπνη τηλεόραση.

Δωρεάν VPN για Fire Stick

Ένα Fire Stick μπορεί να συνδεθεί σε μια τηλεόραση’με τη θύρα HDMI, παρέχοντας ολοκληρωμένη πρόσβαση στις αγαπημένες σας ταινίες, συνδρομητικές υπηρεσίες, τηλεοπτικές εκπομπές, παιχνίδια, φωτογραφίες και ακόμη και μουσική. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, η μεγαλύτερη τηλεόραση πυρκαγιάς, το Fire Stick έχει ένα κομψό και συμπαγές σχέδιο, το οποίο το καθιστά εύκολο στη χρήση. Το μόνο μειονέκτημα με το Fire Stick είναι ότι η χρήση του περιορίζεται σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Ωστόσο, αυτό μπορεί να διορθωθεί αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας ώστε να ταιριάζει με εκείνη μιας χώρας όπου επιτρέπεται το Fire Stick. Για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP, χρειάζεστε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι ακριβώς είναι ένα VPN και ανακαλύψτε το καλύτερο δωρεάν VPN για το Amazon Fire Stick.

Ένα VPN χρησιμοποιείται για τη δημιουργία κρυπτογραφημένης και ασφαλούς σύνδεσης μέσω του διαδικτύου μεταξύ του δικτυακού τόπου ή της εφαρμογής που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας. Η σύνδεσή σας και η διεύθυνση IP μεταφέρονται μέσω του διακομιστή VPN σε άλλη τοποθεσία, όπου ο ιστότοπος ή η εφαρμογή που θέλετε να έχετε πρόσβαση δεν είναι περιορισμένη. Χρησιμοποιώντας ένα VPN για Fire Stick, η διεύθυνση IP εμφανίζεται σαν να βρίσκεστε σε μια τοποθεσία όπου επιτρέπεται η χρήση του Fire Stick. Η διεύθυνση IP σας γίνεται αποτελεσματικά ανώνυμη και αντικαθίσταται από αυτή του διακομιστή VPN που έχετε επιλέξει. Για να χρησιμοποιήσετε το VPN, απλά πρέπει να το ξεκινήσετε και να επιλέξετε τη χώρα από την οποία θέλετε να προέρχεται η σύνδεσή σας-είναι πραγματικά τόσο απλή. Τα περισσότερα δίκτυα VPN λειτουργούν καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet, smartphones και τηλεοράσεις. Ενώ ορισμένες εφαρμογές VPN έρχονται σε μια τιμή, οι άλλοι είναι εντελώς δωρεάν και το καλύτερο μέρος είναι ότι κάνουν την δουλειά επίσης.

Ένα δωρεάν VPN θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το Amazon Fire Stick για οικιακή ψυχαγωγία. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε πολλούς διακομιστές ανά τον κόσμο. Το VPN όχι μόνο θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε εύκολα το Fire Stick σας, αλλά και άλλα μεγάλα οφέλη. Ένα VPN θα σας δώσει ανωνυμία και ιδιωτικότητα. Οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές διακομιστή μεσολάβησης αποκρύπτουν μόνο τη διεύθυνση IP και αφήνουν πολλά για να είναι επιθυμητές όταν πρόκειται για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα. Η διασκέδαση είναι μεγάλη, αλλά η ασφάλεια είναι εξίσου σημαντική, ειδικά όταν πρόκειται για δραστηριότητα στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, ένα VPN είναι μια ιδανική λύση, καθώς η κρυπτογράφηση του βελτιώνει σημαντικά την ιδιωτική σας ζωή και καλύπτει τη δραστηριότητα του Fire Stick από τους snooping ISPs. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν VPN σας για να αποκτήσετε περιεχόμενο που είναι γεωγραφικά κλειστός και περιορισμένος λόγω συμφωνιών αδειοδότησης περιεχομένου και αποκλειστικών δικαιωμάτων μετάδοσης.

1. Εισαγάγετε το VPN

Λογαριασμός δρομολόγησης δρομολογίου VPN Επισκεφθείτε το VPN

Αυτό το καναδικό VPN είναι πιθανότατα πιο γνωστό για το σχεδόν δωρεάν χαρακτηριστικό κάλυψης δεδομένων. Η υπηρεσία ταξινόμησης είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPN για Fire Stick, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αξιόπιστα για να αποκρύψετε το δίκτυό σας. Το VPN είναι εύκολο στην εγκατάσταση και η εφαρμογή του είναι άμεσα διαθέσιμη στο κατάστημα του Amazon. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εγγραφής στο διαδίκτυο.

Η υπηρεσία ταξινόμησης είναι επίσης γνωστή για τις μεγάλες και σταθερές ενημερώσεις της. Ενώ μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστο εύρος ζώνης με αυτόν τον πάροχο VPN, υπάρχουν μερικά πιθανά μειονεκτήματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Οι διακομιστές του διατίθενται μόνο σε περιορισμένο αριθμό χωρών, συγκεκριμένα τον Καναδά, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανία και την πόλη του Χονγκ Κονγκ. Επειδή οι θέσεις αυτές καλύπτουν σημαντικούς κόμβους περιεχομένου, πρέπει να είστε εντάξει. Εγγραφείτε’Το ελεύθερο σχέδιο VPN έρχεται με 10GB χρήσης δεδομένων, ταχύτητες μέχρι 30Mb / s και 11 διακομιστές.

2. TunnelBear

Λογότυπο υπηρεσίας TunnelBear Επισκεφθείτε το TunnelBear

Αν χρησιμοποιείτε δημόσιο Wi-Fi, τότε το TunnelBear VPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι ένας εντυπωσιακός πάροχος υπηρεσιών εάν θέλετε να προστατεύσετε το ιστορικό περιήγησης σας σε ένα δημόσιο δίκτυο. Αυτό το VPN έρχεται με μια ολοκληρωμένη λίστα εξαιρετικών χαρακτηριστικών, τα οποία περιλαμβάνουν τη συμβατότητα σε διάφορες πλατφόρμες και μια λειτουργία πολλαπλών συνδέσεων που προστατεύει τα δεδομένα και την ιδιωτική σας ζωή.

Ο πάροχος VPN είναι ιδανικός αν θέλετε να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο που έχει γεωγραφικούς περιορισμούς χωρίς να καταβάλλετε τέλη εγγραφής. Αυτό καθίσταται δυνατό από το γεγονός ότι το TunnelBear VPN χρησιμοποιεί ανοικτό διαδίκτυο για κάθε χρήστη. Η υπηρεσία VPN μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα επειδή η εφαρμογή της είναι άμεσα διαθέσιμη στο Amazon Fire Stick. Η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένο αριθμό διακομιστών (22 τοποθεσίες) και καλύπτει εύρος ζώνης στα 500MB, χωρίς χαρακτηριστικά BitTorrent ή P2P. Αν θέλετε περισσότερα δεδομένα, μπορείτε να λάβετε επιπλέον 1GB δεδομένων αν τιτλοποιείτε για το VPN TunnelBear.

3. Απόκρυψη Me VPN

Απόκρυψη λογότυπου υπηρεσίας VPN Επισκεφθείτε το Hide.me

Θα βρείτε γρήγορα την εφαρμογή Hide.me VPN στο κατάστημα εφαρμογών Amazon Fire Stick και η εγκατάσταση είναι τόσο εύκολη ώστε να μην πάρετε καθόλου το περιεχόμενό σας. Το Hide.me λειτουργεί από τη Μαλαισία και επιτρέπει ασφαλές ηλεκτρονικό απόρρητο όταν είναι συνδεδεμένο σε διάφορες συσκευές. Υποστηρίζει επίσης διάφορες πλατφόρμες, όπως Linux, Windows, Android και iOS.

Το Hide.me παρέχει καλύτερη online προστασία και ανωνυμία από ό, τι πολλοί άλλοι πάροχοι VPN. Παρόλο που το Hide.me έρχεται με κάποια καλά χαρακτηριστικά, έχει πιθανά μειονεκτήματα. Η υπηρεσία VPN προσφέρει μόνο πέντε τοποθεσίες διακομιστών για τους χρήστες δωρεάν συνδρομής της - Σιγκαπούρη, Κάτω Χώρες, Καναδά, ΗΠΑ-Δύση και ΗΠΑ-Ανατολή. Hide.me έχει επίσης ένα μηνιαίο όριο κυκλοφορίας 2 GB, το οποίο κέρδισε’t φτάνετε μακριά αν θέλετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο HD.

4. SecurityKISS VPN

Λογότυπο υπηρεσίας SecurityKISS VPN Επισκεφθείτε το SecurityKISS

Το SecurityKISS προσφέρει στους χρήστες του ασφάλεια για τις ευαίσθητες πληροφορίες τους παρακάμπτοντας τους περιορισμούς του τοπικού δικτύου. Το SecurityKISS θα προστατεύσει την εικονική σας θέση από τους snoopers του διαδικτύου ενώ θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι περιορισμένο. Η υπηρεσία σάς βοηθά να αλλάξετε τις εικονικές τοποθεσίες σας για να προστατεύσετε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε άμεσα το προτιμώμενο περιεχόμενό σας από οπουδήποτε χωρίς να ανησυχείτε για περιορισμούς.

Πρέπει να έχετε κατά νου ότι, ως ελεύθερος χρήστης, δεν έχετε πρόσβαση στους αποκλειστικούς και γρήγορους διακομιστές της SecurityKISS. επομένως, η ροή σας δεν θα είναι κορυφαία. Οι ταχύτητες σπάνια φτάνουν τα 100Mbps, αλλά τα όρια δεδομένων είναι γενναιόδωρα σε σύγκριση με τους περισσότερους άλλους παροχείς με 300MB την ημέρα και ένα επιβλητικό 8,78GB δεδομένων κάθε μήνα. Οι χρήστες έχουν επίσης μια δωρεάν συνδρομή συνδρομής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή.

5. ProtonVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ProtonVPN Επισκεφθείτε το ProtonVPN

Το ProtonVPN είναι επίσης μια καλή επιλογή για ένα δωρεάν VPN για Fire Stick. Αυτή η υπηρεσία χωρίς παρενόχληση θα καταργήσει όλους τους γεωγραφικούς περιορισμούς ώστε να έχετε πρόσβαση στο προτιμώμενο περιεχόμενο σας. Το Proton VPN είναι ένας αναπτυσσόμενος παροχέας υπηρεσιών που εδρεύει στην Ελβετία και προσπαθεί να προσφέρει χαρακτηριστικά που το καθιστούν ελκυστικό για ανθρώπους που αναζητούν περιορισμένο περιεχόμενο σε ασφαλές περιβάλλον, χωρίς να βάζουν μια τσούλα στις τσέπες τους. Η υπηρεσία VPN είναι εύκολη στη λήψη και εγκατάσταση και επιδιώκει να προσφέρει ένα εύκολο στη χρήση VPN σε όλους τους χρήστες.

Μερικά από τα ProtonVPN’τα αστρικά χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν σχετικά μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής και ασφάλεια των δεδομένων. συμβατότητα με διάφορες πλατφόρμες, όπως Android, iOS, Mac και Windows. και το χαρακτηριστικό ξεκλειδώματος περιεχομένου. Αν και η υπηρεσία VPN δεν υποστηρίζει καμία δραστηριότητα P2P μεταξύ των χρηστών της, προσφέρει προσφορά απεριόριστου εύρους ζώνης, η οποία είναι αγαπημένη από τους συνδρομητές της δωρεάν έκδοσης.

6. ZenMate

Λογότυπο υπηρεσίας ZenMate Επισκεφθείτε το Zenmate

Το Zenmate είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για ένα δωρεάν Amazon Fire Stick VPN χωρίς όρια, αλλά ταυτόχρονα ξεπερνώντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς που σχετίζονται με κάποιο περιεχόμενο και προστατεύοντας το ιδιωτικό σας απόρρητο. Αυτός ο παροχέας VPN είναι σε θέση να προστατεύσει τα δεδομένα σας από το snooping διαφημιστές, κυβερνήσεις, ISPs και χάκερ. Το Zenmate είναι εύκολο στην εγκατάσταση και μπορείτε να ξεκινήσετε την πρόσβαση σε περιεχόμενο με δύο μόνο κλικ. Τα πλεονεκτήματα του Zenmate περιλαμβάνουν τη δυνατότητα παρακολούθησης τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών που είναι διαθέσιμες σε διακομιστές σε περισσότερες από 30 χώρες. Από την άλλη πλευρά, η λειτουργικότητα του Zenmate μειώνεται επειδή η κρυπτογράφηση ασφαλείας είναι μόνο 126-bit.

7. SurfEasy VPN

Λογότυπο υπηρεσίας SurfEasy VPN Επισκεφθείτε το SurfEasy

Το SurfEasy είναι ένα άλλο μεγάλο δωρεάν VPN για Fire Stick που δεν περιέχει κανένα αρχείο καταγραφής. SurfEasy’οι 1.000 διακομιστές είναι διαθέσιμοι σε 28 χώρες, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Μερικά από τα SurfEasy’Τα κορυφαία χαρακτηριστικά της σειράς περιλαμβάνουν πέντε πολλαπλές συνδέσεις, έναν αποκλεισμό παρακολούθησης διαφημίσεων ο οποίος αποκλείει τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο και τις επεκτάσεις όπερας και χρωμίου. Το δυνητικό μεγαλύτερο μειονέκτημα με το SurfEasy είναι το σχετικά χαμηλό μηνιαίο όριο δεδομένων των 500MB. Ωστόσο, όλα τα άλλα ελεύθερα χαρακτηριστικά του είναι καλά.

Μήπως ένα ελεύθερο VPN για το Amazon Fire Stick έχει μειονεκτήματα?

Παρόλο που τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι εξαιρετικά οικονομικά, δεν προσφέρουν όλα τα οφέλη που μπορεί να αναμένεται από ένα premium VPN, το οποίο απαιτεί τη διανομή μερικά χρήματα. Τα δωρεάν δίκτυα VPN λειτουργούν καλά στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά δεν είναι λύση ενός μεγέθους. Ανάλογα με το πόσο θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας, μια δωρεάν επιλογή μπορεί να είναι τέλεια για εσάς. Ωστόσο, οι δωρεάν υπηρεσίες VPN έχουν περιορισμένο αριθμό τοποθεσιών διακομιστών, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό εάν θέλετε να έχετε γεω-περιορισμένο περιεχόμενο που δεν μπορεί να παρακάμψει το δωρεάν VPN.

Εκτός από την εγγύηση πρόσβασης σε όλες τις συγκεκριμένες τοποθεσίες, τα δωρεάν δίκτυα VPN ενδέχεται να φέρουν και άλλα πρόσθετα μειονεκτήματα. Ενώ οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας VPN προσφέρουν αξιόλογες λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας, αυτό δεν είναι εγγυημένο με τα δωρεάν, τα οποία μερικές φορές πωλούν δραστηριότητα δεδομένων σε τρίτους. Οι δωρεάν παροχείς υπηρεσιών VPN δεν προσφέρουν επίσης προηγμένες λειτουργίες, όπως διακόπτη kill.

Ενώ οι δωρεάν δωρεάν υπηρεσίες VPN έρχονται με μερικά εξαιρετικά όρια εύρους ζώνης και ανώτατα όρια δεδομένων, πολλά από αυτά περιορίζονται στα 500MB το μήνα. Αυτό περιορίζει σημαντικά τις δυνατότητες ροής σας σε σύγκριση με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εάν αφήσετε κατά μέρος τις σχετικά χαμηλότερες ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τα προβλήματα ταχύτητας και εύρους ζώνης, οι δωρεάν υπηρεσίες VPN εξακολουθούν να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Συνδέοντας το Amazon Fire Stick με τις επιλεγμένες κορυφαίες δωρεάν υπηρεσίες VPN, θα αποκρύψετε με επιτυχία την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο και θα διατηρήσετε τους online καταδιωκόμενους.

Οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες είναι σε θέση να ξεκλειδώσουν ιστοσελίδες με γεωγραφική κάλυψη’ ταυτότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας μέσω web και κάποια δευτερεύουσα, αλλά ζωτικής σημασίας, ασφάλεια κατά των απειλών στον κυβερνοχώρο. Όλες αυτές οι δωρεάν υπηρεσίες VPN για το Fire Stick έχουν πολύ απλές φόρμες εγγραφής και είναι εύκολο να αλλάξετε από ένα VPN σε άλλο χωρίς παρενοχλήσεις. Οι υπηρεσίες Premium μπορούν να έχουν καλύτερες και πιο προηγμένες λειτουργίες, αλλά για την πρόσβαση σε απλό περιεχόμενο Fire Stick, θα βρείτε τις δωρεάν υπηρεσίες που είναι τέλειες για την εργασία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε δωρεάν VPN για Fire Stick?

Πριν να είστε ενθουσιασμένοι για να αποκτήσετε δωρεάν VPN για το Fire Stick, πρέπει να ελέγξετε τη συμβατότητα για να διαπιστώσετε εάν θα λειτουργήσει για εσάς. Τα περισσότερα δωρεάν δίκτυα VPN είναι ευρέως συμβατά με πολλές συσκευές, αλλά εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να ελέγξετε ότι το VPN που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε είναι διαθέσιμο για το λειτουργικό σας σύστημα και τη συσκευή σας.

Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε ότι η υπηρεσία VPN που χρησιμοποιείτε υποστηρίζει το απαιτούμενο πρωτόκολλο VPN. Ένα πρωτόκολλο VPN θα καθορίσει την ποιότητα της υπηρεσίας που θα πάρετε. επομένως, θα πρέπει να το εξετάσετε εάν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε στο Fire Stick σας. Το πρωτόκολλο VPN αναφέρεται στον συνδυασμό προτύπων κρυπτογράφησης και πρωτοκόλλων μετάδοσης που χρησιμοποιούνται από παρόχους VPN για την εξασφάλιση ασφαλών και γρήγορων συνδέσεων διακομιστών VPN. Διαφορετικοί παροχείς υπηρεσιών έχουν διαφορετικά πρωτόκολλα διαθέσιμα για συγκεκριμένα λειτουργικά συστήματα, οπότε θα πρέπει να αξιολογήσετε το πρωτόκολλο VPN που θέλετε πριν από τη διευθέτηση για έναν πάροχο υπηρεσιών που δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα δωρεάν VPN για Fire Stick

Η εγκατάσταση ενός δωρεάν VPN για Fire Stick είναι σχετικά εύκολη. Ακόμα κι αν είστε ένας πλήρης newbie στο Fire Stick, θα βρείτε πιθανώς όλη τη διαδικασία αρκετά εύκολο να ολοκληρωθεί. Ορισμένες από τις υπηρεσίες VPN είναι πλέον διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών Fire Stick. Αν το δωρεάν VPN δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα εφαρμογών, ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να το εγκαταστήσετε είναι να συνδέσετε το Fire Stick με ένα δρομολογητή που είναι ήδη ασφαλισμένος από ένα VPN.

Αν δεν διαθέτετε φυσικό δρομολογητή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό για να συνδέσετε το Fire Stick. Τα τυπικά βήματα για τη ρύθμιση του Fire Stick σε ένα δρομολογητή απαιτούν τη μετάβαση στις ρυθμίσεις και την επιλογή του συστήματος και των επιλογών δικτύου. Μόλις το κάνετε αυτό, επιλέγετε το δρομολογητή και συνδέστε το. Άλλες μέθοδοι εγκατάστασης περιλαμβάνουν την εγκατάσταση δωρεάν εφαρμογών VPN απευθείας από το κατάστημα του Amazon, την τοποθέτηση οποιωνδήποτε δωρεάν εφαρμογών Android VPN στο Fire Stick ή τη χρήση αρχείων APK. Η συνολική διαδικασία εγκατάστασης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το VPN που επιλέγετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για Fire Stick

Η χρήση του δωρεάν Amazon Fire Stick VPN είναι εύκολη. Θα πρέπει να καθορίσετε τον τύπο του περιεχομένου που είναι περιορισμένος, αλλά θέλετε να έχετε πρόσβαση. Μόλις εντοπίσετε το περιεχόμενο, θα πρέπει να υπολογίσετε σε ποια χώρα βρίσκεται και στη συνέχεια να πλοηγηθείτε στο VPN σας και να επιλέξετε έναν διακομιστή που βρίσκεται στη συγκεκριμένη χώρα. Αφού συνδεθεί το VPN σας, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο σαν να βρίσκεστε σε αυτήν τη χώρα χωρίς προβλήματα γεωχωρισμού.

Εάν έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία και ρυθμίσετε σωστά το VPN σας, τότε θα είστε σε πλήρη λειτουργία χωρίς καθυστέρηση. Οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN παρέχουν tutorials σχετικά με τον τρόπο πλοήγησης στο VPN τους. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να αγωνίζεστε με τη χρήση του VPN.

Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι το Fire Stick της πρώτης έκδοσης δεν είναι συμβατό με τις εφαρμογές VPN, οπότε αν έχετε αυτήν την παλαιότερη έκδοση, υπάρχουν αρκετά πρόσθετα βήματα προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν VPN για το Fire Stick. Για την παλαιότερη έκδοση, θα πρέπει να ρυθμίσετε το VPN σε δρομολογητή Wi-Fi και όχι στο ίδιο το Fire Stick. Εάν διαθέτετε συσκευή Android, μια εναλλακτική λύση είναι να συνδέσετε το VPN στη συσκευή σας και να μεταδώσετε βίντεο συνεχούς ροής στο Fire Stick σας.

Οι περισσότερες εφαρμογές VPN υποστηρίζονται από Fire Sticks δεύτερης γενιάς και τις νεότερες εκδόσεις, ενώ η εγκατάσταση του VPN θα πρέπει να είναι απλούστερη σε αυτές τις συσκευές. Η χρήση ενός δωρεάν VPN στο Fire Stick σας θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο που θέλετε χωρίς να ανησυχείτε υπερβολικά για τους κυβερνοεγκληματίες ή τρίτους που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο τα δεδομένα σας. Θα μπορείτε επίσης να κάνετε ροή με αξιοπρεπείς ταχύτητες και θα έχετε πρόσβαση σε κανονικά περιορισμένα δεδομένα.

Είναι ένα δωρεάν VPN για το Fire Stick κατάλληλο για εσάς?

Το Fire Stick είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε καταφύγιο περιεχομένου γεμάτο με τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, μουσική και πολλά άλλα που αγαπάτε. Ένας ποιοτικός πάροχος VPN είναι απαραίτητος αν θέλετε να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία του Fire Stick. Το σωστό δωρεάν VPN για Fire Stick θα σας δώσει πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων από όλο τον κόσμο, ακόμα και αν το περιεχόμενο έχει ορισμένους γεωγραφικούς περιορισμούς. Θα πάρετε επίσης μερικές καλές ταχύτητες στο Internet και εύρος ζώνης, καθώς και κάποια κρυπτογραφημένη και ιδιωτική περιήγηση στο web.

Παρόλο που υπάρχουν κάποιες πιθανές μειονεκτήματα στη χρήση ενός δωρεάν VPN και ορισμένων περιορισμένων λειτουργιών, αυτή η επιλογή είναι εξαιρετική εάν εξακολουθείτε να θέλετε να αποκτήσετε αρκετά αξιοπρεπή πρόσβαση στο περιεχόμενο χωρίς κόστος. Ο συνολικός πάροχος VPN θα βασίζεται σε παράγοντες όπως η ασφάλεια, η ταχύτητα, η πρόσβαση σε δημόσια σημεία hotspot Wi-Fi και οι τοποθεσίες διακομιστών VPN, αλλά οποιαδήποτε από τα δωρεάν VPN που επισημαίνονται εδώ είναι εξαιρετικές επιλογές.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 54