Kill Ping review – είναι το διαδικτυακό VPN παιχνιδιών που αξίζει το αλάτι του;


Τα VPN είναι ένα μυστικό όπλο εξειδικευμένων παικτών εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, όλα αυτά έρχονται με ένα σημαντικό μειονέκτημα. Παρόλο που σας επιτρέπουν να παρακάμψετε τους αποκλεισμένους λογαριασμούς, αποκτήστε πρόσβαση σε νέα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα’δεν είναι τα καλύτερα εργαλεία για online gaming. Οτι’επειδή παράγουν αξιοσημείωτες καθυστερήσεις και καθυστέρηση, καταστρέφοντας την εμπειρία παιχνιδιού σας όταν έχει σημασία.

Λοιπόν, πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι όλα τα VPN κακά. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν εξειδικευμένα εργαλεία των οποίων η πρωταρχική αποστολή είναι να σας αφήσουν να σχεδιάσετε online παιχνίδια όπως εσείς’ποτέ δεν τους έπαιζαν πριν. Και το μαντέψατε - το Kill Ping είναι μία από αυτές τις υπηρεσίες.

Έτσι, το Kill Ping λειτουργεί πραγματικά; Τι είδους απόδοση μπορείτε να περιμένετε; Εμείς’θα απαντήσετε σε όλα αυτά τα ερωτήματα και άλλα, ώστε να είστε ευπρόσδεκτοι στο πρακτικό μας βιβλίο Kill Ping.

Τι είναι το Kill Ping, κατά πρώτο λόγο?

Πολλοί θα έλεγαν ότι το Kill Ping είναι στην πραγματικότητα μια υπηρεσία VPN, αλλά αυτό’δεν είναι απολύτως αληθές. Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο κομμάτι του λογισμικού που’s για τους παίκτες, από το έδαφος. Λειτουργεί με τη σύνδεσή σας με τον πλησιέστερο διακομιστή (και γι 'αυτό οι άνθρωποι συνδέονται με VPN), παρέχοντας πολύ καλύτερες επιδόσεις από εσάς’d παίρνουν συνήθως.

Η εταιρεία πίσω από το Kill Ping ονομάζεται GZ Systems, και αυτό’s με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Σύμφωνα με τη δήλωση αποστολής τους, η εταιρεία αυτή διευθύνεται από άπληστους παίκτες και ο πρωταρχικός στόχος τους είναι να εξαλείψουν τις αιχμές ping και να ελαχιστοποιήσουν την καθυστέρηση και άλλα προβλήματα τυχερών παιχνιδιών που σχετίζονται με καθυστέρηση.

Όλα αυτά γίνονται μέσω εξαιρετικά βελτιστοποιημένων διακομιστών. Όταν πρόκειται για συμβατικά δίκτυα VPN και διακομιστές μεσολάβησης, αυτοί οι διακομιστές έχουν σχεδιαστεί για να κρυπτογραφούν και να αποκρυπτογραφούν τα δεδομένα ιστού σας - για να σας κάνουν ανώνυμα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, το Kill Ping προσφέρει servers που είναι βελτιστοποιημένες για γρήγορη ροή επισκεψιμότητας ιστού, με αποτέλεσμα την απαράμιλλη απόδοση.

Έτσι, πρέπει να αναρωτιέστε τι είδους απόδοση και χαρακτηριστικά μπορείτε να περιμένετε; Λοιπόν, συνεχίστε να διαβάζετε την αναθεώρηση του Kill Ping και μάθετε!

Τι μπορείτε να περιμένετε από το Kill Ping?

Σε αυτό το τμήμα της αναθεώρησης Kill Ping, εμείς’θα επικεντρωθούμε στα πιο χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά αυτής της υπηρεσίας. Έτσι, χωρίς καθυστέρηση, αφήστε’s check out τι να περιμένετε:

  • Μεγάλο δίκτυο διακομιστών: θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 100 διακομιστές, που θα διασπείρονται σε 30 χώρες. Το Kill Ping ανιχνεύει τη φυσική σας θέση και σας συνδέει με έναν βέλτιστο διακομιστή υπολογίζοντας το ping, την ταχύτητα και άλλους παράγοντες. Φυσικά, μπορείτε επίσης να πάρετε το θέμα στα χέρια σας και να συνδεθείτε με ένα διακομιστή της επιλογής σας.
  • Μειώστε την υστέρηση έως και 60%: η εταιρεία δηλώνει ότι μπορείτε να μειώσετε την υστέρηση στα υποστηριζόμενα παιχνίδια έως και 60%. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στα αγαπημένα σας MMOs και FPS, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανταπόκριση και πιο γρήγορη ενέργεια.
  • Απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή: μετά την εγγραφή σας στο Kill Ping, μπορείτε να μεταβείτε ελεύθερα από ένα διακομιστή σε άλλο σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν υπάρχουν καθόλου περιορισμοί εύρους ζώνης ή δεδομένων.
  • Δυνατότητα αδρανοποίησης: Ανάμεσα σε πολλές τεχνικές που χρησιμοποιεί το Kill Ping, αποτρέπει τις ψηφιακές διαφημίσεις, γεγονός που με τη σειρά του κάνει τη σύνδεση στο διαδίκτυο πιο γρήγορη και πιο σταθερή.
  • Υποστήριξη Windows: θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το Kill Ping είναι διαθέσιμο μόνο στα Windows. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει’t μια τέτοια κακή συμφωνία θεωρώντας ότι τα Windows είναι η πιο ικανή πλατφόρμα παιχνιδιών. Η παρουσία του Kill Ping είναι εδώ για να αποδείξει αυτή την αξίωση.

Ποια παιχνίδια υποστηρίζει το Kill Ping?

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το Kill Ping είναι αφιερωμένο σε online παιχνίδια για πολλούς παίκτες. Και υποστηρίζοντας πολλά από σήμερα’δεν είναι εύκολο έργο, δεδομένου ότι τα online παιχνίδια είναι μεταξύ των σημερινών’με τους πιο δημοφιλείς τίτλους. Ωστόσο, το Kill Ping δεν απογοητεύει.

Μεταξύ των υποστηριζόμενων παιχνιδιών, εσείς’Θα βρείτε το Fortnite, ARK: Survival Evolved, FIFA 18 (και 17), PUBG, Rocket League, Overwatch, Battleborn, Dota 2, CS: GO, World of Warcraft, Tera Online, Team Fortress 2, H1Z1,.

Το’είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το Kill Ping προσθέτει νέα παιχνίδια κάθε δύο μήνες. Αυτή η υπηρεσία παρέμεινε στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια και απέδειξε την αφοσίωσή της στην υποστήριξη των πιο πρόσφατων παιχνιδιών. Μπορείτε επίσης να στείλετε τα δικά σας αιτήματα στην υπηρεσία’αν υπάρχει’είναι ένα παιχνίδι σας’θα ήθελα να δω υποστήριξη στο μέλλον.

Λειτουργεί το Kill Ping?

Αν ναι’t εμπιστευτείτε μας, πρέπει να ξέρετε ότι πολλές μαρτυρίες χρηστών στο διαδίκτυο παρέχουν μια ματιά στο πόσο καλά λειτουργεί αυτή η υπηρεσία. Χιλιάδες χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι το ping τους έχει μειωθεί δραματικά, παράγοντας πιο ευχάριστο παιχνίδι.

Τούτου λεχθέντος, όταν εξετάζουμε τι σκέφτονται οι άλλοι, σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό που διαβάζετε. Εμείς δεν’Δεν πρέπει να σας το πω αυτό σήμερα’ο κόσμος των τυχερών παιχνιδιών είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός, με άφθονες ψευδείς πληροφορίες που επιπλέουν στο διαδίκτυο. Και δεδομένου ότι το Kill Ping μπορεί να είναι κάθε gamer’ο καλύτερος σύμμαχος, πολλοί θέλουν να κρατήσουν αυτή την υπηρεσία μυστική.

Η συμβουλή μας είναι να βασίζεστε σε ανεξάρτητες πηγές. Αυτό είναι όπου εσείς’θα βρουν ορισμένους συγκεκριμένους αριθμούς, λέγοντας ότι το ping τους έχει μειωθεί από 300ms και 200ms σε περίπου 120-140ms. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το Kill Ping’, όπου εσείς’θα διαπιστώσετε ότι αυτή η υπηρεσία υπάρχει από το 2014. Ως εκ τούτου, πρέπει να έχουν κάνει κάτι σωστό.

Τιμολόγηση

Όπως και με τον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες VPN φέρνουν τα σχέδια τιμολόγησης τους, το Kill Ping προσφέρει επίσης μια σειρά συνδρομητικών μοντέλων. Για να διευκολύνετε για σας να δείτε πόσα πρέπει να πληρώσετε, εμείς’θα πάμε σε μια βαθιά ματιά στο Kill Ping’s.

  • Σχέδιο 1 μηνός: αυτό είναι το ‘βασικός’ σχέδιο όπου εσείς’χρεώνεται κάθε μήνα. Θα πληρώσετε 9,99 δολάρια το μήνα, πράγμα που σας δίνει πρόσβαση σε όλα όσα προσφέρει το Kill Ping.
  • Σχέδιο 6 μηνών: εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε έξι μήνες νωρίτερα, εσείς’θα πληρώσω 35,99 δολάρια - που μειώνεται στα 5,99 δολάρια το μήνα.
  • Σχέδιο 12 μηνών: Τέλος, το πιο προσιτό σχέδιο του Kill Ping (μακροπρόθεσμα) είναι η εταιρεία’με δωδεκάμηνο πρόγραμμα, αξίας 39,99 δολαρίων. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να πάτε με αυτό, εσείς’θα λάβετε ένα επιπλέον πλήρες έτος, δωρεάν. Με άλλα λόγια, εσείς’θα αγοράσει το Kill Ping μόνο για $ 1,16 το μήνα και θα το χρησιμοποιήσει για 24 μήνες.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Kill Ping φέρνει τρία προγράμματα συνδρομής. Η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών είναι η τιμή τους. Αν εσύ’είστε πρόθυμοι να πάτε για οποιοδήποτε από τα μακροπρόθεσμα σχέδια, εσείς’θα πάρει για να σώσει αρκετά. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι δεν παίζεις’δεν έχετε τίποτα να χάσετε, καθώς αυτή η υπηρεσία συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών.

Έτσι - είναι Kill Ping legit?

Με όλα όσα είπαμε μέχρι τώρα στην κριτική Kill Ping, εμείς’βεβαιωθείτε’αισθάνεστε αρκετά ενθουσιασμένοι. Ωστόσο, το τελευταίο ερώτημα είναι εάν το Kill ping είναι νόμιμο; Και πώς μπορείτε να το ξέρετε πριν αγοράσετε?

Λοιπόν, εκεί’να αφιερωθεί στην Kill Ping σχετικά με την αξιοπιστία της. Το’εδώ και πέντε χρόνια, που είναι αρκετός χρόνος για οποιαδήποτε ψηφιακή υπηρεσία. Υπάρχουν πολλές κριτικές χρηστών γύρω από το διαδίκτυο, επαινώντας Kill Ping για την απόδοσή του. Αλλά ίσως η πιο αξιόπιστη πηγή για το Kill Ping είναι η TrustPilot.

Το TrustPilot σας δίνει μια ματιά στο πόσο καλά λειτουργεί το Kill Ping. Το’s που σήμερα βαθμολογείται σε 3/5, το οποίο λέει ότι δεν είναι κάθε χρήστης μπορεί να είναι ευχαριστημένος με αυτή την υπηρεσία.

Για άλλη μια φορά, πρέπει να ξέρετε ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το Kill Ping για έως και 15 ημέρες και να επιστρέψετε τα χρήματά σας σε εσάς’μην είσαι ευτυχισμένος.

Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν περισσότερα VPN παιχνιδιών που μπορεί να σας ταιριάζουν καλύτερα.

Τελικές σκέψεις

Όλα τα πράγματα που εξετάστηκαν, θα ήταν όλα αυτά’εσείς σκέφτεστε προετοιμασμένοι για την αναθεώρηση του Kill Ping. Αν υπάρχει’οτιδήποτε άλλο’Θα ήθελα να μάθω ή να ρωτήσω, don’μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Και εάν εσύ’είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε αυτή την υπηρεσία μόνοι σας, don’μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας. Ευχαριστώ!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 10