Χρειάζομαι ένα VPN για την ώρα Popcorn;


Τελευταία ενημέρωση: 05.30.2019

Η κλήτευση του ποπ κορν μπορεί να είναι μια επικίνδυνη δραστηριότητα σε αυτήν την ημέρα και ηλικία. Καθώς η ροή γίνεται η προτιμώμενη μέθοδος παρακολούθησης ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, το ποσό αποκλειστικού περιεχομένου που διατίθεται μόνο σε συγκεκριμένες πλατφόρμες αυξάνεται. Αλλά οι χρήστες είναι έξυπνοι - αντί να ξοδεύουν πολλά χρήματα στις συνδρομές, στρατολογούν σε υπηρεσίες streaming και πειρατείας, όπως το Popcorn Time. Το θέμα? Βασικά, αυτό’είναι παράνομη και επικίνδυνη.

Κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί εύκολα να δει ποιος’s που πειραματίζονται το περιεχόμενό τους στο Popcorn Time, και μπορούν να μηνύσουν τις κάλτσες σας! Έτσι, χρειάζεστε ένα VPN για την ώρα Popcorn; Πιθανότατα το κάνετε.

Όπως και ο χρόνος του Popcorn?

Πάρτε το NordVPN και ψήστε με ασφάλεια!

Επισκεφθείτε το NordVPN ▸

Γιατί η χρήση ενός VPN για το Popcorn Time έχει νόημα?

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) είναι μια δημοφιλής μέθοδος πρόσβασης στο διαδίκτυο με ασφάλεια. Όταν συνδέεστε σε ένα VPN και χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο, όλη η επισκεψιμότητά σας είναι κρυπτογραφημένη και η διαδρομή της αλλάζει, κάνοντάς το σχεδόν αδύνατο να σου πω τι’πράττει.

αρχική οθόνη του popcorn time

Από Το Popcorn Time είναι ουσιαστικά ένας υπολογιστής BitTorrent, βλέποντας κάτι μέσα από αυτό εκθέτει τη διεύθυνση IP σας σε οποιονδήποτε αναζητά στη λίστα των χρηστών που συνδέονται με το torrent. Υπάρχει πολύ λίγη στάση μεταξύ εσάς και της διεύθυνσης IP σας, η οποία είναι συνήθως ο μοναδικός αριθμός που αναγνωρίζει το δρομολογητή wifi σας στο ευρύτερο ηλεκτρονικό περιβάλλον. Με άλλα λόγια, βλέποντας την IP σας σε μια λίστα συνδέσεων torrent, ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων (ή η αστυνομία) θα γνωρίζει ότι κάποιος που χρησιμοποιεί το δρομολογητή σας έχει παραβιάσει το νόμο.

Το VPN είναι ένας τρόπος για την επίλυση αυτού του ζητήματος: αλλάζει το IP σε εκείνο που παρέχεται από την υπηρεσία VPN. Τώρα ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων θα μπορεί μόνο να σας εντοπίσει στον διακομιστή VPN και μπορείτε να φάτε το ποπ κορν σας ειρηνικά.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο VPN για την ώρα Popcorn

Το’είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας πριν αγοράσετε μια συνδρομή VPN - δεν είναι όλοι δημιουργημένοι ίσοι. Εδώ είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε:

  1. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία επιτρέπει τη λήψη από το διακομιστή P2P (peer-to-peer). Πολλές υπηρεσίες VPN εμποδίζουν την κυκλοφορία P2P στο δίκτυο για να εξοικονομήσουν εύρος ζώνης και την ταλαιπωρία της αντιμετώπισης των παραβιάσεων πνευματικών δικαιωμάτων.
  2. Μια φιλική προς τον χρήστη στάση σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Ορισμένα δίκτυα VPN επιτρέπουν P2P, αλλά δεν θα σας προστατεύσουν από καταγγελίες πνευματικών δικαιωμάτων.
  3. Κοντινά τοποθεσίες διακομιστών με δυνατότητα P2P. Πολλές υπηρεσίες VPN θα επιτρέπουν τη λειτουργία torrenting μόνο σε ορισμένους διακομιστές. Αν αυτά βρίσκονται μακριά από την τοποθεσία σας, η ταχύτητα σύνδεσης θα υποστεί.
  4. Καλή ταχύτητα και απόδοση. Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από ό, τι κοιτάζοντας την πρόοδο λήψης στον πελάτη torrent σας, οπότε βρείτε ένα VPN που δεν συμβαίνει’να καταστρέψετε εντελώς τη σύνδεσή σας.
  5. Ισχυρή κρυπτογράφηση και διακόπτης σκοτώματος. Το πρώτο είναι αυτονόητο, ενώ ο διακόπτης kill είναι ένα χαρακτηριστικό που θα αποτρέψει τον επανασύνδεση του υπολογιστή σας με το βίντεο του Popcorn Time, εάν απομακρυνθείτε από το διακομιστή VPN. Αυτό σταματά την πραγματική σας διεύθυνση IP από διαρροή.
  6. Χαρακτηριστικά μπόνους για torrenting. Ορισμένες σουίτες VPN θα προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες που είναι χρήσιμες για κακοποιούς. Για παράδειγμα, μεταβίβαση θυρών είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ένας λόγος λήψης / φόρτωσης. ΕΝΑ ΚΑΛΤΣΕΣ ο διακομιστής μεσολάβησης μπορεί να ρυθμιστεί απευθείας στην εφαρμογή torrent, αν εσείς’δεν ενδιαφέρεστε να προστατεύσετε οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορία σας.
  7. Μια αξιοπρεπή τιμή. Αυτό’είναι προφανές - που του αρέσει να πληρώνει υπερβολικά; Με αυτό είπε, don’δεν θέλεις να μπείτε στον πειρασμό από τις δωρεάν υπηρεσίες VPN. Αυτοί’είναι συνήθως τρομερό και θα σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Λογότυπο ExpressVPN

ExpressVPN 9.6 / 10

Χρήση του Popcorn Ο χρόνος είναι φοβερός, αλλά επικίνδυνος - με το ExpressVPN, μπορείτε να αφαιρέσετε το επικίνδυνο μέρος.

Επισκεφθείτε το ExpressVPN ▸

Για μερικές προτάσεις σχετικά με τους καλούς παρόχους υπηρεσιών, ελέγξτε τη λίστα Best VPN για τη λίστα Popcorn Time.

Εκτός από το χρόνο Popcorn, τι άλλο είναι καλό για το VPN?

Χρειάζομαι ένα VPN για την ώρα Popcorn;Έχοντας την ειρήνη του μυαλού είναι μεγάλη, αλλά μπορείτε ακόμα να διστάσετε αν η τιμή αξίζει τον κόπο. Με αυτό είπε, ένα VPN μπορεί να είναι χρήσιμο για πολλά περισσότερα από την ασφάλεια στην Popcorn Time ή σε άλλους πελάτες torrent.

Η απόκρυψη της IP και η κρυπτογράφηση των δεδομένων σας μπορεί να σας βοηθήσει σε διάφορες καταστάσεις.

Πρώτον, θα σας βοηθήσει καταπολέμηση των σφαλμάτων κατά μήκος των γραμμών “αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας.” Το διαδίκτυο καθορίζει την τοποθεσία σας από τη διεύθυνση IP σας, οπότε αν εσείς’θα ήθελα να πρόσβαση Netflix ΗΠΑ - απλά συνδεθείτε με ένα διακομιστή VPN στις Η.Π.Α..

Αν εσύ’κάποιος που ξοδεύει πολύ χρόνο σε online καφέ ή αεροδρόμια, μπορείτε να επωφεληθείτε από το ασφάλεια που παρέχεται από την κρυπτογράφηση δεδομένων. Τα δημόσια σημεία ενδιαφέροντος είναι άφθονα κυνήγι για χάκερ, που τοποθετούνται μεταξύ σας και του δρομολογητή wifi, ακούγοντας τα δεδομένα σας στη διαδικασία. Δυστυχώς, τα κρυπτογραφημένα δεδομένα είναι άχρηστα χωρίς το κλειδί.

Χρειάζομαι ένα VPN για την ώρα Popcorn;

CyberGhost ▸

Αξιολόγηση VPNpro: 8.4 / 10

Επισκεφθείτε το CyberGhost ▸

Τελικά, Τα VPN είναι ιδανικά για τη διατήρηση της ιδιωτικότητας και της ανωνυμίας σας στο διαδίκτυο. Με κάθε χρόνο αυξάνεται το επίπεδο διακυβέρνησης και η εμπορική επιγραμμική επιτήρηση. Ένα καλό VPN είναι ένα σημαντικό βήμα για να πάρετε πίσω την ελευθερία σας.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5