AirVPN vs Private Internet Access


Η AirVPN και η Private Internet Access είναι δύο από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών VPN στην αγορά σήμερα. Τι κοινά έχουν αυτές οι δύο λύσεις VPN και πού διαφέρουν; Το πιο σημαντικό, ποιο είναι το καλύτερο?

Ελάτε μαζί μας, όπως ανακαλύπτουμε σε αυτή τη σύγκριση AirVPN vs Private Internet Access. Εμείς’θα εξετάσουμε πόσο καλά τα προϊόντα αυτά λειτουργούν σε διαφορετικές περιοχές, όπως ασφάλεια, απόδοση, ευκολία χρήσης και τιμολόγηση. Στο τέλος αυτής της σύγκρισης, εμείς’Θα σας πω ποια είναι η καλύτερη επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αφήνω’s άλμα δεξιά μέσα.

Ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής

Αν εσύ’ψάχνετε για μια καλή υπηρεσία VPN, αυτό’πιθανότατα επειδή θέλετε να προστατέψετε το ιδιωτικό σας απόρρητο και να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Ποια από τις δύο αυτές λύσεις είναι καλύτερη από την άποψη αυτή; Λοιπόν, και οι δύο προσφέρουν πραγματικά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά ασφαλείας. Η κρυπτογράφηση, η AirVPN και η PIA προσφέρουν κρυπτογράφηση AES-256.

Όταν πρόκειται για πρωτόκολλα σήραγγας, και οι δύο χρησιμοποιούν το OpenVPN. Ωστόσο, η PIA υποστηρίζει επίσης τα IKEv2 και L2TP. Και οι δύο υπηρεσίες διαθέτουν ένα διακόπτη δικτύου kill και προστασία από διαρροές DNS. Επιπλέον, η AirVPN προσφέρει μια υπηρεσία βασισμένη σε Tor για όσους θέλουν την πρόσθετη ασφάλεια του δικτύου Tor.

Στον τομέα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής, η PIA δίνει κάποια ανησυχία’που διαχειρίζεται η London Trust Media, εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ είναι μέλος του ομίλου χωρών των 5 ματιών και οι εταιρείες στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να υπόκεινται σε κρατική επιτήρηση. Από την πλευρά της προστιθέμενης αξίας, η PIA έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Η AirVPN, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στην Ιταλία. Η Ιταλία είναι μέρος της “14 Συμμαχία ματιών” η οποία μπορεί επίσης να δώσει σε μερικούς χρήστες συνειδητή προστασία της ιδιωτικής ζωής. Έχει επίσης μια πολιτική μη καταγραφής.

Και οι δύο λύσεις μοιάζουν ισόρροπα όσον αφορά την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα. Ωστόσο, το AirVPN είναι μια ελαφρώς καλύτερη επιλογή, καθώς προσφέρει καλύτερη ασφάλεια γύρω από την ασφάλεια και βασίζεται σε μια λιγότερο ανησυχητική τοποθεσία.

Ταχύτητα και απόδοση

Ενώ το AirVPN μπορεί να είναι ελαφρώς καλύτερο για την ασφάλεια και το ιδιωτικό απόρρητο, σίγουρα δεν επαρκεί στον τομέα της ταχύτητας και των επιδόσεων καθώς προσφέρει ταχύτητες κάτω του μέσου όρου. Η AirVPN διαθέτει σχετικά μικρό στόλο εξυπηρετητών που αριθμούν πάνω από 220 σε σύγκριση με τους περισσότερους από 3.275 εξυπηρετητές που διαχειρίζεται η PIA σε 33 χώρες. Έτσι, η PIA προσφέρει πιο γρήγορες ταχύτητες και πιο αξιόπιστες επιδόσεις σε πολλές τοποθεσίες.

Ωστόσο, η PIA’οι πολλοί διακομιστές της είναι συγκεντρωμένοι στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, με ελάχιστες τοποθεσίες στην Ασία, την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Έτσι, αν ζείτε σε αυτές τις περιοχές, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε χειρότερες ταχύτητες και μέτρια απόδοση.

Ευκολία χρήσης και συμβατότητα

Ένας άλλος τομέας όπου η AirVPN δεν επαρκεί είναι η ευκολία στη χρήση. Είναι n’το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για τους αρχάριους να το λειτουργούν στις συσκευές τους.

Ο πελάτης AirVPN είναι διαθέσιμος για Windows, Linux, macOS, ακόμα και Chrome OS. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αυτόνομη εφαρμογή για Android και iOS, που σημαίνει ότι οι χρήστες smartphone πρέπει να εγκαταστήσουν το OpenVPN με μη αυτόματο τρόπο στις συσκευές τους πριν να αποκτήσουν πρόσβαση στο AirVPN. Επίσης, δεν υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για κανένα από τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης. Από την πλευρά συν, υπάρχουν πελάτες AirVPN για δρομολογητές AsusWRT, Tomato και DD-WRT.

Η PIA, από την άλλη πλευρά, έχει απλές, κομψές εφαρμογές που είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν και να χρησιμοποιηθούν. Υπάρχουν προσαρμοσμένες εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες για υπολογιστές και κινητά. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη επεκτάσεων για το Chrome, τον Firefox και την Opera. Ενώ εκεί’δεν υπάρχει εφαρμογή router, μπορείτε να εκτελέσετε PIA σε δρομολογητές ακολουθώντας τις οδηγίες στην ιστοσελίδα τους.

Torrenting και P2P

Αν εσύ’ψάχνει για μια υπηρεσία VPN που’είναι εξαιρετικό για torrenting, και οι δύο λύσεις θα σας εξυπηρετήσουν εντάξει. Το AirVPN υποστηρίζει μεταφορές αρχείων P2P και προσφέρει απεριόριστες λήψεις στους διακομιστές τους. Ταχύτητα είναι μεγάλη και όλα τρέχουν άψογα.

Η PIA προσφέρει επίσης αξιοπρεπείς ταχύτητες και όχι’t περιορίζει την κυκλοφορία P2P στο δίκτυό της. Παρέχει επίσης έναν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν κάποιο εύρος ζώνης.

Netflix και Κίνα

Όταν πρόκειται για την πρόσβαση στο Netflix, η AirVPN κάνει πολύ καλή δουλειά στην αποδέσμευση του Netflix σε πολλές γεωγραφικές τοποθεσίες. AirVPN’μικρό ‘διπλό hop’ Η ρύθμιση δρομολόγησης DNS επιτρέπει σε αυτήν να εργάζεται γύρω από τη μικρή επιλογή διακομιστών που είναι πραγματικά έξυπνη. Ωστόσο, οι χρήστες ενδέχεται να έχουν μικτή απόδοση με διακομιστές Netflix σε ορισμένες περιοχές.

Ωστόσο, η PIA αγωνίζεται με την απεμπλοκή του Netflix σε διάφορες περιοχές όπως ο Καναδάς, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιαπωνία. Δεν είναι επίσης’t μια μεγάλη επιλογή για τους χρήστες με έδρα την Κίνα. Έχει πολύ λίγους εξυπηρετητές στην Άπω Ανατολή και δεν διαθέτει πρωτόκολλο μυστικότητας για την παράκαμψη της Κίνας’s Έλεγχος βαθέων πακέτων.

Το AirVPN, από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά καλό για χρήση στην Κίνα, καθώς μπορεί να κατευθύνει την κυκλοφορία μέσω του δικτύου μέσω της θύρας TCP 443 και χρησιμοποιεί SSL σήραγγα και κρυπτογράφηση για να αποφύγει την κυβερνητική λογοκρισία. Παρόλο που στερείται επίσης πρωτόκολλο μυστικότητας, αυτό’είναι μια καλύτερη επιλογή για χρήση τόσο με το Netflix όσο και με την Κίνα.

Υποστήριξη πελατών

Δεδομένου ότι το AirVPN δεν είναι’t ακριβώς ένας πρωταθλητής όταν πρόκειται για την ευκολία χρήσης, θα έπρεπε να έχει στερεές επιλογές υποστήριξης. Ενώ τα φόρουμ στον ιστότοπο είναι εξαιρετικά και περιέχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες που ίσως χρειάζονται για αρχάριους, οι αντιπρόσωποι υποστήριξης πελατών της AirVPN χρειάζονται λίγο χρόνο για να απαντήσουν σε ερωτήματα που αποστέλλονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας τους και οι απαντήσεις τους θα μπορούσαν να είναι θερμότερες.

Η PIA δεν είναι νικητής ούτε από την άποψη αυτή. Οι επιλογές υποστήριξης πελατών είναι μάλλον περιορισμένες και το διαδίκτυο είναι γεμάτο από καταγγελίες πελατών της PIA σχετικά με την αδιάφορη υποστήριξη και τις άχρηστες απαντήσεις. Και οι δύο υπηρεσίες δεν προσφέρουν δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας.

Τιμολόγηση

Αν η PIA έχει κάτι που πραγματικά θα το κάνει, αυτό’s ότι οι τιμές της είναι μερικές από τις πιο προσιτές μπορείτε να βρείτε. Ένα σχέδιο ενός μηνός για έως και 5 συσκευές κοστίζει $ 6,95 / μήνα, το οποίο μειώνεται στα $ 3,33 / μήνα αν πάτε για το 2ετές πρόγραμμα. Προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, αλλά δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή.

Το AirVPN είναι η οριακά πιο ακριβή επιλογή των δύο με σχέδια που ξεκινούν από 2 € για τρεις ημέρες και 7,99 δολάρια / μήνα ανά μήνα. Το μονοετές πρόγραμμα κοστίζει $ 5,14 / μήνα. Και οι δύο υπηρεσίες είναι πολύ λογικές τιμές για τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν, αλλά PIA’οι ασυναγώνιστες τιμές της καθιστούν μια καλύτερη διαπραγμάτευση.

AirVPN vs ιδιωτική πρόσβαση στο Internet - το οποίο είναι καλύτερο?

Έχοντας συγκρίνει αυτές τις δύο λύσεις VPN σε διάφορους τομείς, αυτό’Είναι προφανές ότι και οι δύο είναι αξιοπρεπείς επιλογές για τον απλό χρήστη. Ποιο είναι λοιπόν καλύτερο; Λοιπόν, η AirVPN παρέχει σταθερή ασφάλεια, torrenting και υποστήριξη P2P και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Κίνα. Ωστόσο, χάνει σημεία στους τομείς της ευκολίας χρήσης, της συμβατότητας, της ταχύτητας και της απόδοσης.

Η PIA, από την άλλη πλευρά, δεν είναι’t η καλύτερη επιλογή για προστασία της ιδιωτικής ζωής, Netflix και Κίνα. Αλλά προσφέρει αξιοπρεπή διαπιστευτήρια ασφαλείας, περισσότερους διακομιστές και πολύ χαμηλές τιμές. Αν και όχι πολύ, η PIA έρχεται μπροστά από το AirVPN και θα είναι η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους.

Αν σας άρεσε αυτό το AirVPN vs Private Internet Access σύγκριση, φροντίστε να ελέγξετε τις αναθεωρήσεις μας για τα δύο προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω.

Ιδιωτική κριτική πρόσβασης στο Internet

AirVPN Review

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 26