ExpressVPN vs PIA (ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο)


Η εύρεση της σωστής υπηρεσίας VPN για τις ανάγκες σας μπορεί να είναι προκλητική. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες VPN εκεί έξω που ξεχωρίζουν σε διαφορετικές περιοχές και πολλές έχουν άγρια ​​ανόμοιες τιμές.

Για να μπορέσετε να κάνετε μια σοφή απόφαση, εμείς’θα συγκρίνετε δύο από τις πιο δημοφιλείς επιλογές που είναι διαθέσιμες σήμερα. Σε αυτή τη σύγκριση ExpressVPN vs Private Internet Access, εμείς’θα δούμε πώς αυτές οι δύο λύσεις εναρμονίζονται μεταξύ τους στους τομείς της ασφάλειας, της ιδιωτικής ζωής, της ταχύτητας, της υποστήριξης και της συμβατότητας και ανακαλύψτε ποιος θα βγει επάνω.

Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Όταν πρόκειται για την ασφάλεια, το ExpressVPN είναι σίγουρα η υπηρεσία VPN που κερδίζει. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη επιλογή πρωτοκόλλων ασφάλειας και μια λειτουργία διακόπτη kill που βοηθά στην αποφυγή διαρροών.

Το ExpressVPN εκτελεί άριστα και στον τομέα της ιδιωτικής ζωής. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, μακριά από 5, 9, ή 14 μάτια ομάδες πληροφοριών νοημοσύνης. Έχει επίσης μια δοκιμασμένη πολιτική μη καταγραφής, καθιστώντας την μία από τις ασφαλέστερες υπηρεσίες VPN που θα χρησιμοποιήσει.

Πως λειτουργεί η PIA σε αυτές τις περιοχές; Λοιπόν, η PIA κάνει επίσης καλή δουλειά στον τομέα της ασφάλειας. Προσφέρει μια σειρά κρυπτογραφικών επιλογών που σας επιτρέπουν να επιλέξετε το πρότυπο ελέγχου ταυτότητας, τη χειραψία και το επίπεδο κρυπτογράφησης. Διαθέτει επίσης διακόπτη δικτύου kill and doesn’t έχουν διαρροές DNS ή IPv6 / WebRTC.

Στον τομέα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ωστόσο, η PIA χάνει αρκετούς πόντους, καθώς είναι καταχωρημένος στις Η.Π.Α. που ανήκει στην ομάδα χωρών των 5 οφθαλμών. Από την πλευρά της προσφοράς, όμως, η PIA έχει μια αυστηρή πολιτική χωρίς λογοκρισίες που έχει αποδειχθεί αξιόπιστη από παλαιότερες δικαστικές υποθέσεις όπου δεν μπορούσε’t παράγει κάθε χρήσιμη πληροφορία χρήστη.

Το ExpressVPN περιβάλλει αυτό τον γύρο.

Ταχύτητα

Με περισσότερους από 3.000 εξυπηρετητές σε 94 χώρες, το ExpressVPN παρέχει συνεχώς γρήγορες ταχύτητες στις περισσότερες περιοχές. Η PIA, σε αντίθεση, δεν είναι επίσης κατώτερη, με πάνω από 3300+ διακομιστές σε 33 χώρες. Δυστυχώς, η άνιση κατανομή αυτών των servers σημαίνει ότι αν ζείτε στην Ασία, τη Νότια Αμερική ή την Αφρική, εσείς’θα πάρετε μέτρια ταχύτητες σύνδεσης όπως υπάρχουν’t πολλούς διακομιστές σε αυτές τις περιοχές.

Εάν κατοικείτε στην Ευρώπη ή τη Βόρεια Αμερική, ωστόσο, η PIA προσφέρει εξαιρετικές ταχύτητες φόρτωσης / λήψης. Παρόλα αυτά, ο γύρος αυτός κερδίζεται άνετα από την ExpressVPN, η οποία προσφέρει γρήγορες ταχύτητες σε πολλές περισσότερες περιοχές.

Ευκολία στη χρήση

Εάν η ευκολία χρήσης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποχρεωτικών για μια λύση VPN, τότε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Και οι δύο είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν και να εγκατασταθούν. Το PIA παρέχει ένα κομψό, διαισθητικό περιβάλλον εργασίας που ταιριάζει τόσο σε προχωρημένους όσο και σε αρχάριους χρήστες. Το ExpressVPN προσφέρει ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό που’s νεκρό εύκολο στη χρήση ενώ παρέχει πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά.

Torrenting και P2P

Το ExpressVPN υποστηρίζει την κυκλοφορία torrenting και P2P όπως και η PIA. Οι ταχύτητες (τουλάχιστον στη Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη, στην περίπτωση της PIA) και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και των δύο είναι μεγάλες, καθιστώντας τους εξαιρετικές για torrenting. Ούτε περιορίζει την κυκλοφορία P2P, επιτρέποντάς σας έτσι να κάνετε torrent σε οποιονδήποτε διακομιστή. Το PIA βαθμολογεί ένα επιπλέον σημείο για την υποστήριξη ενός ελεύθερου SOCKS5 πληρεξούσιου που δεν διαθέτει το ExpressVPN. Παρόλα αυτά, οποιαδήποτε από αυτές τις λύσεις VPN θα χειριστεί το torrenting σας και το P2P θα χρειαστεί μια χαρά.

Netflix και Κίνα

Με το ExpressVPN, μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολλές βιβλιοθήκες Netflix. Οι διακομιστές σε περιοχές όπως οι ΗΠΑ και οι Κάτω Χώρες λειτουργούν αξιόπιστα και παρέχουν υψηλής ποιότητας ροές. Η PIA, από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να παρακάμψει την ανίχνευση Netflix VPN, αλλά παρέχει πρόσβαση σε λιγότερους καταλόγους.

Ενώ και οι δύο λύσεις VPN λειτουργούν στην Κίνα, σύμφωνα με αναφορές, η ExpressVPN είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή. Η PIA έχει πολύ λίγους εξυπηρετητές στην Ασία, που σημαίνει ότι οι χρήστες που βασίζονται στην Κίνα ενδέχεται να πρέπει να αντιμετωπίσουν με χαμηλές ταχύτητες και υπερπλήρεις διακομιστές.

Συμβατότητα

Και οι δύο λύσεις VPN εκτελούνται στις μεγάλες πλατφόρμες επιτραπέζιων και κινητών: MacOS, Windows, Linux, Android και iOS. Το ExpressVPN διαθέτει επίσης έναν πελάτη για δρομολογητές και άλλες πλατφόρμες, όπως τα PlayStation, Apple TV, Xbox, Blackberry και Amazon Fire TV. Ενώ δεν συμβαίνει η PIA’t έχετε μια εφαρμογή δρομολογητή, μπορείτε να το πάρετε για να τρέξει σε συσκευές router ακολουθώντας τις οδηγίες στον ιστότοπό τους. Και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης για τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης.

Υποστήριξη

Όταν πρόκειται για υποστήριξη πελατών, εκεί’δεν είναι καθόλου διαγωνισμός, όπως το ExpressVPN σαφώς φυσάει την PIA από το νερό με το κορυφαίο σύστημα στήριξης. Επιπλέον, για την υποστήριξη εισιτηρίων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσων αυτοβοήθειας, όπως μια λίστα οδηγών αντιμετώπισης προβλημάτων και μια σελίδα οδηγιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο, το ExpressVPN προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7.

Η PIA δεν προσφέρει καμία απάντηση σε αυτό, όπως δεν συμβαίνει’δεν προσφέρουν ακόμη και μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας. Το σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης είναι ένας αργός τρόπος παροχής υποστήριξης για δευτερεύοντα ζητήματα και το διαδίκτυο γεμίζει με θυμωμένα σχόλια σχετικά με το χαμηλό επίπεδο υποστήριξης που παρέχεται από την PIA.

Τιμολόγηση

Με όλες τις ελλείψεις του PIA σε σύγκριση με το ExpressVPN, αυτό’δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η PIA κοστίζει πολύ λιγότερο από τον ανταγωνιστή της. Καμία από τις υπηρεσίες δεν προσφέρει ένα δωρεάν σχέδιο ή ακόμα και μια δωρεάν δοκιμή, η οποία μπορεί να δυσκολεύει μερικούς να επιλέξουν την ακριβότερη λύση. Το ρητό, το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε σχέση με την PIA’s 7 ημερών.

Ακόμα, αν η οικονομική προσιτότητα είναι πρωταρχικής σημασίας για εσάς, τότε η PIA προσφέρει μια αξιοπρεπή εμπειρία σε ορισμένες από τις χαμηλότερες τιμές εκεί έξω. Εάν, ωστόσο, επιθυμείτε μια ασφαλέστερη, ταχύτερη, πιο ευέλικτη και ολοκληρωμένη λύση, τότε το ακριβότερο ExpressVPN είναι μια μεγάλη συμφωνία.

ExpressVPN vs Private Internet Access - το οποίο είναι καλύτερο?

Έχοντας συγκρίνει αυτές τις δύο σταθερές επιλογές σε διάφορες σημαντικές πτυχές που αξίζει να ληφθούν υπόψη, συμπεραίνουμε ότι η ExpressVPN είναι η καλύτερη επιλογή. Με αυτό είπε, PIA προσφέρει αξιοπρεπή αποτελέσματα σε μια σειρά από περιοχές και αν η τιμολόγηση είναι το κύριο μέλημά σας, μπορείτε να προτιμήσετε το αμερικανικό VPN.

Ελπίζουμε ότι αυτή η σύγκριση ExpressVPN vs Private Internet Access σας έδωσε αρκετές πληροφορίες για να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση. Αν θέλετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες VPN να προχωρήσετε και να διαβάσετε την πλήρη επισκόπηση ExpressVPN και την ιδιωτική αναθεώρηση πρόσβασης στο Internet.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 17