Hotspot Ασπίδα vs CyberGhost


Όταν πρόκειται για τη σύγκριση μήλων με πορτοκάλια, υπάρχει συνήθως ένας σαφής νικητής ανάλογα με το πού βρίσκονται οι προτιμήσεις σας. Τα μήλα με τα μήλα, ωστόσο, παρουσιάζουν μια πιο ενδιαφέρουσα σύγκριση, καθώς οι διαφορές που τις ξεχωρίζουν είναι πολύ πιο περίπλοκες.

Όταν θεωρείτε το Hotspot Shield εναντίον του CyberGhost ως πιθανά εργαλεία για να προστατεύσετε τον εαυτό σας online, τα μήλα με τα μήλα είναι ακριβώς αυτό που παίρνετε. Και οι δύο υπηρεσίες είναι γρήγορες και αξιόπιστες. Και οι δύο είναι απλές στη χρήση και έρχονται με φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές για τον έλεγχο της σύνδεσής σας και οι δύο έρχονται σε πολύ παρόμοια σημεία τιμών.

Το Hotspot Shield και το CyberGhost έρχονται επίσης για ακόμη και από την άποψη της ικανοποίησης των πελατών και της γενικής φήμης τους ως καλές ευκαιρίες για αυτό που παρέχουν. Τούτου λεχθέντος, μερικές σημαντικές διαφορές τις ξεχώρισαν, όπως το γεγονός ότι μόνο το CyberGhost (είδος) λειτουργεί στην Κίνα, και παρέχει επίσης πρόσβαση σε δημοφιλείς streaming ιστοσελίδες όπως το Netflix. Αντίθετα, το Hotspot Shield είναι γνωστό ότι έχει περισσότερα προβλήματα σε αυτήν την περιοχή.

Όπως καταλήξαμε στην ανασκόπηση CyberGhost, δεν είναι η καλύτερη υπηρεσία VPN εκεί έξω, αλλά αν ψάχνετε για τα συγκεκριμένα εργαλεία που ειδικεύεται στην υπηρεσία, μπορείτε να εκπλαγείτε ευχάριστα με αυτό που μπορεί να προσφέρει η εταιρεία.

Ωστόσο, η επισκόπηση του Hotspot Shield βρήκε αυτό το VPN να μην είναι αδύνατο. Η υπηρεσία έχει servers σε όλο τον κόσμο, και όλα είναι ταχεία. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν αναζητάτε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη American Netflix εκτός των ΗΠΑ ή προσπαθείτε να παρακάμψετε το Great Firewall της Κίνας, το Hotspot Shield προσφέρει μια υπηρεσία εξαιρετικά απλή στη χρήση και είναι πολύ σταθερή.

Όπως τα προϊόντα της Apple, το Hotspot Shield είναι γνωστό για την ικανότητά του να παρέχει μια σταθερή και αξιόπιστη υπηρεσία που οι χρήστες μπορούν να βασιστούν. Έτσι, σας αρέσουν τα μήλα σας να είναι στην πιο γλυκιά πλευρά, ή σας αρέσουν τα γούνα; Όταν καταλάβετε γιατί και πώς θα χρησιμοποιήσετε τη νέα σας σύνδεση VPN, εσείς’θα είστε σε θέση να αποφασίσετε ποιο από αυτά τα προϊόντα είναι το καλύτερο για εσάς.

Είναι ασφαλής η χρήση του Hotspot Shield και του CyberGhost?

Όσον αφορά τα πρωτόκολλα ασφάλειας, τα Cyberghost και το Hotspot Shield ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης σε χρυσό βιομηχανίας. Κρύβοντας τον εαυτό σας καθώς πηγαίνετε για τον ιστό δεν πρέπει’δεν είναι πρόβλημα, αλλά εμείς’ανησυχεί περισσότερο για την ασφάλεια πίσω από τα παρασκήνια.

Με έδρα τη Ρουμανία, η οποία δεν ανήκει στις χώρες των ματιών της 5/9/14, η CyberGhost ανήκει στην Kape Technologies, γνωστή στο παρελθόν ως Crossrider. Μέσα στην κοινότητα ασφαλείας online, αυτή η εταιρεία είναι διαβόητη για τη δημιουργία αμφιλεγόμενου λογισμικού παρόμοιο με το κακόβουλο λογισμικό.

Ομοίως, το Hotspot Shield φαίνεται να έχει τα δικά του προβλήματα με τη διατήρηση των χρηστών’ εμπιστευτικότητα. Έχουν κατηγορηθεί “συνδέοντας τις συνδέσεις και χρησιμοποιώντας παρακολούθηση από τρίτους για να εξυπηρετήσετε στοχευμένη διαφήμιση,” έναν ισχυρισμό ότι έχουν, φυσικά, αρνηθεί.

Ταχύτητα & επιδόσεις του Hotspot Shield και του CyberGhost

Τόσο το Hotspot Shield όσο και το CyberGhost είναι γρήγοροι. Το CyberGhost διαθέτει περισσότερους από 1.000 διακομιστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτός ο αριθμός επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με τους πιο βολικούς διακομιστές με βάση τη φυσική τους θέση. Οι βραχύτερες αποστάσεις ισοδυναμούν με ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, οπότε η CyberGhost είναι σίγουρα ικανή να παρέχει γρήγορες συνδέσεις.

Ο μεγάλος αριθμός διακομιστών και χωρών υποδοχής σημαίνει επίσης ότι το CyberGhost επιτρέπει περισσότερες επιλογές όταν πρόκειται για γεω-συγκεκριμένες συνδέσεις - κάτι που είναι σημαντικό για πολλές επιχειρήσεις.

Το Hotspot Shield διαθέτει πολύ λιγότερους διακομιστές (20+) και χώρες υποδοχής (20+) σε λειτουργία από το CyberGhost (1300 + / 60 +), αλλά αυτό δεν συμβαίνει’t φαίνεται να τους εμποδίζει να έχουν γρήγορες ταχύτητες.
Στην πραγματικότητα, το Hotspot Shield είναι γνωστό για τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητές του, εκτός από τις συνδέσεις που σχετίζονται με το torrenting.

Η αυξημένη ταχύτητα του Hotspot Shield είναι χάρη στην ποιότητα των εξυπηρετητών τους και στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στο εύρος ζώνης.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Hotspot Shield και το CyberGhost

Ξεκινώντας με κάποια από αυτές τις υπηρεσίες είναι μια απλή διαδικασία. Και οι δύο έχουν μια ποικιλία εφαρμογών και επεκτάσεων που κάνουν τη σύνδεση ένα αεράκι.

Το Hotspot Shield διαθέτει εφαρμογές για Windows, OSX, Android και iOS. Έχουν επίσης μια επέκταση του Chrome που μπορεί να εγκατασταθεί σε επίπεδο προγράμματος περιήγησης. Επιλέξτε την πλατφόρμα σας και κατεβάστε τον κατάλληλο πελάτη από το “Προϊόντα” Ενότητα. Υπάρχει μια δοκιμή 7 ημερών, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον πελάτη πριν από την αναβάθμιση σε συνδρομή, αν και θα απαιτούν τα στοιχεία πληρωμής σας.

Το CyberGhost διαθέτει επίσης προϊόντα διαθέσιμα για τις ίδιες πλατφόρμες, αλλά προσθέτουν μια εφαρμογή Linux για να ολοκληρώσουν το χαρτοφυλάκιό τους. Εσείς’θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να εγγραφείτε πριν να μπορέσετε να κάνετε λήψη της εφαρμογής.

Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες που ακολουθούν. Εσείς’Θα σας δοθεί a “PUK” να σας κωδικοποιήσει’θα πρέπει να εισάγετε αν ξεχάσετε τα στοιχεία σύνδεσης.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι μια άλλη περιοχή όπου το Hotspot Shield και το CyberGhost είναι αρκετά παρόμοια.

Στην περίπτωση της CyberGhost, οι πελάτες μπορούν είτε να φτάσουν σε μια ζωντανή συνομιλία τεχνολογίας κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας (στην Ευρώπη), είτε μπορούν να δημιουργήσουν ένα εισιτήριο, το οποίο η υπηρεσία ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα. Στην ιστοσελίδα τους, προσφέρουν επίσης FAQs και οδηγούς για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων από μόνος σας.

Το Hotspot Shield χρησιμοποιεί ως βασική γραμμή βοήθειας ένα σύστημα εισιτηρίων. Πρόσφατα, λόγω παραπόνων σχετικά με τους χρόνους αναμονής, πρόσθεσαν επίσης μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας, η οποία είναι γρήγορη και χρήσιμη.

Hotspot Shield και CyberGhost για Netflix και torrenting

Όπου αφορά το torrenting, το Hotspot Shield παίρνει ένα πίσω κάθισμα - ειδικά για πελάτες που ζουν σε μία από τις χώρες των Five Eyes.

Το Hotspot Shield επιτρέπει συνδέσεις P2P στα δίκτυά τους που πληρώνουν, αλλά είναι γρήγοροι να σας πω να κάνετε λήψη με δική σας ευθύνη. Εάν το VPN σας λέει ότι δεν σας προστατεύουν, είναι προτιμότερο να μην το κάνετε καθόλου. Το CyberGhost, από την άλλη πλευρά, έχει αφιερώσει dedicated servers και ταχύτητες που ταιριάζουν.

Η πρόσβαση στο Netflix και σε άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες συνεχούς ροής, όπως το Hulu, το Amazon Prime και πολλοί άλλοι, είναι συχνά μια δοκιμή που αποτυγχάνει στα VPN. Μπορούμε να προσθέσουμε το Hotspot Shield σε αυτή τη λίστα επίσης. Ενώ η σύνδεση είναι αρκετά γρήγορη για streaming, οι αποκλεισμοί VPN που χρησιμοποιούνται από streaming sites συλλαμβάνουν το Hotspot Shield κάθε φορά.

Με το CyberGhost, εσύ’θα πάμε τυχεροί με περίπου το 30% των εξυπηρετητών τους. Στην πραγματικότητα έχουν μερικούς διακομιστές που είναι αφιερωμένοι σε διαφορετικές υπηρεσίες ροής, γεγονός που τους καθιστά σαφή νικητή εδώ.

Τιμολόγηση

Όταν πρόκειται για το κόστος των Hotspot Shield και Cyberghost, οι δύο υπηρεσίες είναι ανταγωνιστικές τιμές. Γενικά, το CyberGhost είναι φθηνότερο βραχυπρόθεσμα και το Hotspot Shield είναι οικονομικότερο για μακροχρόνια χρήση αν επιλέξετε τη συνδρομή ζωής.

Για τον Cyberghost:

  • 1 μήνα - 12,99 δολάρια
  • 1 έτος - 5,99 δολάρια / μήνα
  • 2 έτη - $ 90.96 ($ 3.79 / μήνα)
  • 3 έτη - 99,00 δολάρια (2,75 δολάρια / μήνα)

Τα σχέδια έρχονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Για το Hotspot Shield:

  • 1 μήνα - 12,99 δολάρια
  • 6 μήνες - 7,99 δολάρια / μήνα
  • 1 έτος - 6,99 δολάρια / μήνα
  • 3 χρόνια - 2,99 δολάρια / μήνα

Ετυμολογία: Hotspot Shield ή Cyberghost?

Ποιο από αυτά τα ικανά δίκτυα VPN είναι το καλύτερο για εσάς; Όλα καταλήγουμε στο πώς χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο και ποια χαρακτηριστικά είναι τα καλύτερα για εσάς.

Αν ψάχνετε για μια επιλογή χαμηλότερου κόστους που είναι μεγάλη σε συνδέσεις P2P, προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης σε streaming sites όπως το Netflix και μερικές φορές μπορεί να λειτουργήσει στην Κίνα, η CyberGhost μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Για όσους χρειάζονται απεριόριστο εύρος ζώνης και πολύ σταθερές συνδέσεις που φαίνεται να είναι πιο αξιόπιστες από πολλές άλλες υπηρεσίες εκεί έξω, το Hotspot Shield μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Το Hotspot Shield είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται έναν τρόπο να διατηρήσουν την ανωνυμία τους ενώ κάνουν κοινά καθημερινά καθήκοντα όπως η τραπεζική και η διαχείριση μιας επιχείρησης. Η συνδρομή σε όλη τη ζωή για λίγο περισσότερο από εκατό δολάρια είναι επίσης μια μοναδική προσφορά που κερδίσατε’να βρούμε οπουδήποτε αλλού.

Χαρακτηριστικά, οι δύο πάροχοι υπηρεσιών VPN τείνουν να έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που εμφανίζονται αρκετά ομοιόμορφα.

Ωστόσο, όπου η CyberGhost έχει μια ξεκάθαρη άκρη, είναι η ταχύτητα, η υποστήριξη πελατών και η ροή συν το χτύπημα. Γι 'αυτό, σε αυτή τη σύγκριση, πάμε με το CyberGhost.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 69