Hotspot Ασπίδα vs TunnelBear


Το Hotspot Shield είναι μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία με πάνω από 650 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Η υπηρεσία αυτή σας ταιριάζει αν ψάχνετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο από οπουδήποτε στον κόσμο. Από την άποψη της ασφάλειας, ωστόσο, το Hotspot Shield’Η φήμη της εταιρείας δεν είναι η καλύτερη. Η δωρεάν έκδοση τους κατηγορήθηκε για κατασκοπεία στους χρήστες’ δεδομένα και να τα πωλεί σε διαφημιζόμενους για στοχευμένες εκστρατείες μάρκετινγκ.

Το TunnelBear είναι η πιο συνειδητή, αλλά πιο αργή υπηρεσία. Έχει ένα εύκολο στη χρήση interface και, συνεπώς, είναι κατάλληλο για συνολικά αρχάριους. Η υπηρεσία προσκτήθηκε πρόσφατα από την McAfee προκαλώντας κάποιες ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Και οι δύο αυτές υπηρεσίες VPN είναι μεγάλα ονόματα εντός του χώρου VPN αλλά ποια είναι καλύτερη; Συγκρίνουμε τα δύο και βλέπουμε ποια υπηρεσία αναδύεται κορυφαία.

Διαβάστε την πλήρης αναθεώρηση της ασπίδας του Hotspot

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του TunnelBear

Ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής

Και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν κρυπτογράφηση βασισμένη στον κλάδο, ασφαλή πρωτόκολλα tunneling και χαρακτηριστικά ασφαλείας (συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη kill, προστασίας από διαρροές, άλλα καλούδια). Το Hotspot Shield διαθέτει ασφαλή υπηρεσία προστασίας από σύννεφο. Χρησιμοποιεί επίσης το δικό του πατενταρισμένο πρωτόκολλο VPN που ονομάζεται Catapult Hydra Protocol, το οποίο αποτελεί τροποποίηση των OpenSSL και TLS. Εν τω μεταξύ, το TunnelBear έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα για χρήση σε περιοριστικές χώρες.

Το Hotspot Shield ισχυρίζεται ότι δεν καταγράφει δραστηριότητα που μπορεί να συνδεθεί με οποιονδήποτε από τους χρήστες του, αλλά κατηγορήθηκαν από το Κέντρο για τη Δημοκρατία και την Τεχνολογία για την καταγραφή συνδέσεων και την παρακολούθηση από τρίτους για τη διαφήμισή τους. Το TunnelBear χτυπά το Hotspot Shield όσον αφορά την ασφάλεια λόγω της ηθικής προσέγγισής του, η οποία περιλαμβάνει την υποβολή της υπηρεσίας για ετήσιο ανεξάρτητο έλεγχο ασφάλειας.

Ταχύτητα και απόδοση

Το Hotspot Shield είναι ένας σαφής νικητής εδώ. Η υπηρεσία διαθέτει πάνω από 2.500 διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες του μπορούν επίσης να συνδεθούν με τους διακομιστές σε διάστημα 2 δευτερολέπτων. Ένα εκπληκτικό γεγονός είναι ότι η ταχύτητα παραμένει υψηλή παρά έναν τεράστιο αριθμό χρηστών (αν και οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τη δωρεάν έκδοση). Το πρωτόκολλο Catapult Hydra δημιουργεί πολλαπλά κανάλια για δεδομένα, προκειμένου να αυξηθεί η ταχύτητα, η αξιοπιστία και η απόδοση.

Όσον αφορά το TunnelBear, η ταχύτητα είναι απλά ανεκτή. Έχουν μικρότερο δίκτυο εξυπηρετητών και λειτουργούν μόνο σε 20 χώρες. Ωστόσο, για έναν τόσο μικρό αριθμό εξυπηρετητών οι ταχύτητες δεν είναι τόσο κακές.

Ευκολία χρήσης και υποστήριξη

Το TunnelBear είναι εύκολο στη χρήση. Έχει επίσης καλό σχεδιασμό εφαρμογών με αυτό το ευχάριστο θέμα αρκούδας. Με αυτό είπαμε, εμείς’d λέει ότι το Hotspot Shield κερδίζει στο τμήμα ευκολίας χρήσης. Μετά την εκκίνηση του πελάτη, οι χρήστες κάνουν κλικ στο κουμπί μεγάλης τροφοδοσίας και στο voila μπορείτε να αρχίσετε να έχετε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο. Ως εκ τούτου, το Hotspot κερδίζει για ευκολία στη χρήση.

Όταν πρόκειται για υποστήριξη, το Hotspot Shield κερδίζει και πάλι. Η λειτουργία υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας δεν είναι μόνο χρήσιμη αλλά και πολύ γρήγορη για την ανταπόκριση σε ερωτήσεις των χρηστών. Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία VPN που απαντά στα ερωτήματά σας και σας ακούει τότε θα συνιστούσαμε το Hotspot Shield.

Torrenting και P2P

Το Hotspot Shield επιτρέπει torrenting με διάφορες επιλογές server και απεριόριστο εύρος ζώνης. Επιπλέον, η υπηρεσία παρέχει προστασία από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού και phishing, δίνοντάς σας όχι μόνο γρήγορες και αξιόπιστες ταχύτητες αλλά και ένα ασφαλές περιβάλλον torrenting.

Αντίθετα, το TunnelBear δεν υποστηρίζει κοινή χρήση αρχείων P2P και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για torrenting. Όταν πρόκειται για την ανταλλαγή αρχείων torrenting και peer to peer, το Hotspot Shield κερδίζει και πάλι.

Απεμπλοκή Netflix και άλλες πλατφόρμες ψυχαγωγίας

Η θωράκιση Hotspot υποστηρίζει το Netflix δίνοντας στους χρήστες εξαιρετικές ταχύτητες 190 Mbps με την έκδοση premium. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του U.S, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας. Κάνει επίσης καλή δουλειά με άλλες υπηρεσίες streaming όπως το περιεχόμενο του BBC iPlayer.

Όσον αφορά το TunnelBear, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη γεωγραφική βιβλιοθήκη Netflix US. Επομένως, όταν πρόκειται για streaming Netflix, είναι συνετό να επιλέξετε το Hotspot Shield πάνω από το TunnelBear.

Πόσο καλό είναι για την Κίνα και άλλες περιορισμένες χώρες?

Το TunnelBear είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία του GhostBear για να παρακάμψει την Κίνα’με το μεγάλο τείχος προστασίας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνδεθούν με διακομιστές που βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ. Επομένως, το TunnelBear κερδίζει όταν έρχεται λογοκρισία στην Κίνα. Η κινεζική κυβέρνηση κατάφερε να εμποδίσει τη λειτουργία του Hotspot Shield από τη λειτουργία της χώρας.

Συμβατότητα

Και οι δύο αυτές υπηρεσίες παρέχουν υποστήριξη για πολλαπλές πλατφόρμες όπως Windows, MacOS, Android, iOS. Προσφέρουν επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για όλα τα αξιόπιστα προγράμματα περιήγησης όπως το Mozilla Firefox, το Opera και το Chrome. Το Hotspot Shield, ωστόσο, δεν υποστηρίζει τους δρομολογητές, τις κονσόλες παιχνιδιών ή το Amazon Fire TV Stick. Ο αγώνας συμβατότητας είναι στενός, αλλά το TunnelBear φέρνει την ημέρα λόγω της υποστήριξης για επιπλέον συσκευές, όπως δρομολογητές και κονσόλες παιχνιδιών.

Hotspot Ασπίδα vs TunnelBear: ποια είναι καλύτερη?

Ο νικητής είναι το Hotspot Shield, αλλά υπάρχουν επιφυλάξεις. Ενώ η υπηρεσία είναι σαφώς καλύτερη για ψυχαγωγία, το TunnelBear είναι η ασφαλέστερη υπηρεσία και έχει πιο ηθική προοπτική στην επιχείρηση VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 57