NordVPN εναντίον Hotspot Ασπίδα


Ενώ η NordVPN έχει τη φήμη ότι είναι ένα φιλικό προς το χρήστη και σύγχρονο VPN, το Hotspot Shield έχει βρει το δρόμο της στην αγορά VPN από διαφορετική οπτική γωνία. Γενικά γνωστή ως δωρεάν λύση VPN, το Hotspot Shield προσελκύει τους χρήστες μέσω του δωρεάν σχεδίου και τους κάνει να στραφούν στο premium σχέδιο για επιπλέον χαρακτηριστικά.

Έτσι, είναι αυτά τα δύο δίκτυα VPN συγκρίσιμα; Πώς να γνωρίζετε ποια είναι πιο ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες σας; Αν αυτό’τι είναι εσύ’αναρωτιέστε, εσείς’έρθει στο σωστό μέρος.

Σε αυτή τη σύγκριση του NordVPN έναντι του Hotspot Shield, μπορεί να υπάρξει μόνο ένας σαφής νικητής. Χωρίς περαιτέρω πείσμα, άφησε’ξεκινήστε με τη σύγκριση.

Ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής

Νικητής: NordVPN

Όσον αφορά την κρυπτογράφηση και τα πρωτόκολλα VPN, το NordVPN μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από το AES-256, το VPN διαθέτει χαρακτηριστικά OpenVPN, IKEv2 και SSTP. Αυτό συμπληρώνεται από έναν ισχυρό διακόπτη kill καθώς και από ένα πλήρες σύνολο μηχανισμών προστασίας από διαρροές δεδομένων (διαρροές DNS, IPv6 και WebRTC). Και αν αυτό’δεν είναι αρκετό (και σας αμφιβάλλουμε έντονα’θα αφεθεί να θέλει για περισσότερα), το NordVPN μπορεί να επωφεληθεί από δύο διακομιστές ταυτόχρονα (DoubleVPN).

Στη συνέχεια, έχουμε την μη εντυπωσιακή ασπίδα Hotspot. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το VPN έρχεται με ένα πρωτόκολλο που ονομάζεται Catapult Hydra, το οποίο είναι ένα ενισχυμένο πρωτόκολλο TLS / OpenSSL. Με αυτό είπε, μπορούμε’t το συνιστούμε σε εκείνους που αναζητούν την καλύτερη δυνατή online προστασία. Για να χειροτερέψει, το VPN βρέθηκε να συνεργάζεται με τις αρχές στο παρελθόν.

Χωρίς αμφιβολία, ο NordVPN είναι ο νικητής αυτής της κατηγορίας. Εσείς’δεν θα βρείτε σχεδόν ποτέ ένα VPN’που αγοράζει όσα προχωρημένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Ταχύτητα και απόδοση

Νικητής: NordVPN

Εάν θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε διαφορετικές γωνιές του Ιστού, χρειάζεστε μια σειρά από στρατηγικά τοποθετημένους διακομιστές. Με αυτό είπαμε, εμείς’βεβαιωθείτε ότι είστε εσείς’θα εντυπωσιαστεί από το NordVPN και τους 5.100+ εξυπηρετητές του σε 60+ χώρες. Στη συνέχεια, διαθέτουμε το Hotspot Shield το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τους 2.500+ διακομιστές που βρίσκονται σε 29 χώρες.

Όσοι ενδιαφέρονται να έχουν την πιο γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δύο αυτοί φέρουν συγκρίσιμες επιδόσεις. Θα νιώσετε κάποιο θόρυβο και με τους δύο, όπου το Hotspot Shield αναλαμβάνει το προβάδισμα σε αυτό το φινίρισμα φωτογραφιών.

Ωστόσο, don’μην ξεχνάτε ότι το NordVPN φροντίζει για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας με έναν καλύτερο τρόπο, όλα με παράλληλες ταχύτητες.

Ευκολία χρήσης και υποστήριξη

Νικητής: και τα δυο

Δεν έχει σημασία αν εσύ’ένα πρώτο χρονόμετρο ή αν έχετε αρκετή εμπειρία, εσείς’θα θέλετε ένα όμορφα σχεδιασμένο περιβάλλον χρήστη. Λοιπόν, εμείς’είμαστε ευτυχείς να πούμε ότι το NordVPN και το Hotspot Shield έρχονται με εξαιρετικά απλά UI που είναι αρκετά διαισθητικά και εύχρηστα.

Το NordVPN ήταν πάντα αφοσιωμένο στο να φέρει εξαιρετικά γυαλισμένα γραφικά και οι μητρικές εφαρμογές του είναι από τις πιο σχεδιασμένες. Μπορούμε’t λέει ότι το Hotspot Shield θα σας δώσει ένα πρόβλημα πλοήγησης στα μενού του, αλλά εμείς’Σημειώνω ότι το UI του παρέμεινε το ίδιο εδώ και αρκετά χρόνια. Σε σύγκριση, το NordVPN προσπαθεί να φρεσκάρει το UI του σε ετήσια βάση.

Οι άπειροι χρήστες θα φροντίζουν επίσης για την υποστήριξη πελατών. Αυτό είναι όπου τα δύο VPN είναι σε par. Και οι δύο προσφέρουν υποστήριξη με ζωντανή συνομιλία, άφθονο υλικό αυτοβοήθειας και μπορείτε να υπολογίζετε στο να επιλύσετε το θέμα σας γρήγορα.

Torrenting και P2P

Νικητής: NordVPN

Οχι κάθε VPN υποστηρίζει το torrenting. Και ακόμη και μεταξύ αυτών που κάνουν, θα βρείτε δραματικά διαφορετικά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο λόγος για τη μετάβαση για ένα βελτιστοποιημένο VPN που έρχεται με τους διακομιστές P2P είναι πάντα μια καλή επιλογή. Και αν έρχονται με έναν δωρεάν πληρεξούσιο SOCKS5, εσείς’θα είστε βέβαιοι ότι οι ταχύτητες λήψης σας έχουν κερδίσει’t υποφέρουν. Λοιπόν, ακριβώς αυτό προσφέρει το NordVPN.

Το Hotspot Shield δεν είναι’μια τρομερή λύση για torrenting - αυτό’είναι απλά ότι δεν είναι’t βελτιστοποιηθεί αρκετά. Και δεδομένου ότι δεν έρχεται πουθενά κοντά στο NordVPN από την άποψη του δικτύου εξυπηρετητών του, μπορείτε μόνο να ελπίζετε ότι αυτό το VPN’Ο κοντινός διακομιστής κέρδισε’t σας δίνουν τυχόν προβλήματα επιδόσεων. Από την πλευρά συν, το Hotspot Shield περιλαμβάνει προστασία από κακόβουλα προγράμματα και άλλους τύπους κακόβουλων αρχείων και σεναρίων.

Απεμπλοκή του Netflix και άλλων πλατφορμών

Νικητής: NordVPN

Τόσο το NordVPN όσο και το Hotspot Shield μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απεμπλοκή του Netflix και των πολυάριθμων περιφερειακών εκδόσεων του. Εκτός αυτού, και οι δύο έρχονται με γρήγορη απόδοση, πράγμα που σημαίνει ότι η ροή σε HD και 4Κ είναι δυνατή. Αρα ποιος’είναι ο νικητής αυτής της κατηγορίας της σύγκρισης του NordVPN έναντι του Hotspot Shield?

Για να επιλέξετε έναν νικητή, πρέπει να συμπεριλάβουμε επιπλέον υπηρεσίες συνεχούς ροής. Το NordVPN μπορεί να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε το Hulu, το HBO, το Amazon Prime Video, το BBC iPlayer και πολλά άλλα. Το Hotspot Shield μπορεί’t ταιριάζει με αυτό, παρόλο που το BBC iPlayer ξεκλειδώνει μερικές φορές. Και μακροπρόθεσμα, το NordVPN και ο στρατός του servers φαίνεται σαν ένα καλό στοίχημα ότι εσείς’θα έχετε πάντα μια λύση για την απεμπλοκή ιστοσελίδων streaming media.

Παράκαμψη της Κίνας’Μεγάλο τείχος προστασίας και άλλη λογοκρισία

Νικητής: NordVPN

Εμείς’θα είναι σύντομη και επί τόπου εδώ. Ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί το Μεγάλο τείχος προστασίας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN υψηλής ικανότητας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε κρυμμένους διακομιστές που μπορούν να καταπολεμήσουν το DPI (Deep Packet Inspection) για να ξεπεράσουν οποιαδήποτε γεωγραφικά και πολιτικά σύνορα. Και μεταξύ των σπάνιων VPN με αυτή τη δυνατότητα δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το NordVPN.

Το Hotspot Shield doesn’εργασία στην Κίνα. Ο ιστότοπός του είναι αποκλεισμένος και αυτό το VPN είναι αναποτελεσματικό έναντι των κινεζικών μέτρων κατά του VPN. Το ίδιο ισχύει και για χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν, το Πακιστάν και το Ιράν.

Ως εκ τούτου, ο μόνος τρόπος για την καταπολέμηση των μέτρων κατά του VPN και για την αντιμετώπιση κάθε είδους λογοκρισίας είναι η χρήση του NordVPN.

Συμβατότητα πλατφόρμας

Νικητής: NordVPN

Κατά την επιλογή ενός VPN, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε εσείς’καλύπτονται από εγγενείς εφαρμογές. Αυτό σημαίνει εύκολη εγκατάσταση και χρήση όλων των χαρακτηριστικών του επιλεγμένου VPN. Οποτε εδω’τι να περιμένετε από τους δύο υποψηφίους μας.

Το NordVPN είναι εγγενώς διαθέσιμο για Windows, MacOS, Linux (μέσω χειροκίνητης διαμόρφωσης), Android και iOS. Στη συνέχεια, υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης ιστού και μια εφαρμογή για Android TV. Και αν θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το νοικοκυριό σας ταυτόχρονα, μπορείτε να εγκαταστήσετε το NordVPN στο δρομολογητή σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Δεδομένου ότι δεν συμβαίνει’η προσφορά OpenVPN, το Hotspot Shield έρχεται με περιορισμένη συμβατότητα. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνο σε Windows, MacOS, Android, iOS και Chrome. Μπορείς’ακόμη και να εγκαταστήσετε αυτό το VPN σε ένα δρομολογητή, το οποίο είναι αναμφισβήτητα σημαντικό μειονέκτημα.

Τιμολόγηση

Νικητής: NordVPN

Εάν συγκρίνουμε τις τιμές των NordVPN και του Hotspot Shield, μπορούμε να δούμε ότι το NordVPN είναι μια πιο προσιτή επιλογή. Για παράδειγμα, αυτή η υπηρεσία VPN θα σας κοστίσει 11,95 δολάρια το μήνα, ενώ το Hotspot Shield διατιμάται σε 12,99 δολάρια το μήνα.

Το’Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι και οι δύο έρχονται με μακροπρόθεσμα σχέδια μέχρι 3 ετών. Αυτό μειώνει την τιμή στα 3,49 δολάρια το μήνα τόσο για το NordVPN όσο και για το Hotspot, ενώ το Hotspot Shield είναι πάντα η πιο ακριβή επιλογή με κάθε άλλο σχέδιο.

Αν ενδιαφέρεστε για ανώνυμες μεθόδους πληρωμής, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι το NordVPN υποστηρίζει μια σειρά από cryptocurrencies που δεν είναι’την υπόθεση με τον ανταγωνιστή της.

Το NordVPN εναντίον του Hotspot Shield - το οποίο είναι καλύτερο?

Έτσι, ποιο VPN αξίζει τον χρόνο, την εμπιστοσύνη και τα χρήματά σας; Λοιπόν, το NordVPN χτυπά το Hotspot Shield σχεδόν σε κάθε πτυχή, ενώ φέρνει μια πιο προσιτή τιμή με τα περισσότερα από τα σχέδιά του. Στην πραγματικότητα, θα έπρεπε πραγματικά να βρεθούμε να βρούμε κάτι που δεν έχουμε’t όπως για αυτό το φιλικό προς το χρήστη VPN.

Επομένως, αν εσείς’ψάχνετε έναν τρόπο να παραμείνετε προστατευμένοι στο διαδίκτυο, να ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες, να ασχοληθείτε με τη λογοκρισία μάχης και λίγο περισσότερο οτιδήποτε άλλο - Το NordVPN είναι η ισχυρή μας σύσταση.

Προτείνεται ότι:

Ανασκόπηση NordVPN

Επανεξέταση του Hotspot Shield

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3