TorGuard vs ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο


ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η αναζήτηση για το καλύτερο είναι συχνά προκλητική. δεν μπορούσε’να είστε πιο αληθινός για το καλύτερο VPN με τα κορυφαία χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας, τις πιο γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης, το πιο εύκολο στη χρήση λογισμικό VPN στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Οι συγκρίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε πιο ξεκάθαρα γιατί μια συγκεκριμένη λύση VPN θα μπορούσε να είναι καλύτερη από την άλλη και σε ποιες περιοχές. Το’είναι ένα δύσκολο πράγμα δεδομένου ότι ένα VPN μπορεί να υπερέχει στο ιδιωτικό απόρρητο ενώ το άλλο στο download και upload ταχύτητες. Το’πάντα ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, είτε προτιμάτε την προστασία της ιδιωτικής ζωής πάνω από την ταχύτητα είτε τον πλούτο των χαρακτηριστικών.

Παρακολουθήστε μαζί μας, καθώς αποκαλύπτουμε σταδιακά τον αγώνα TorGuard vs Private Internet Access (PIA), γύρο με γύρο. Αυτό θα είναι μια ενδιαφέρουσα φυλή για να παρακολουθήσετε όπως μερικοί από τους γύρους μπορεί να έχουν απροσδόκητα αποτελέσματα με μάχες κεφαλής στο κεφάλι. Ποιο λογισμικό VPN θα διασχίσει πρώτα τη γραμμή τερματισμού; Αφήνω’s μάθετε… έτοιμος, ρυθμισμένος, πάει!

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Ο διαβόητος πρώτος γύρος που καθορίζει τόσες φορές τη μοίρα μιας υπηρεσίας VPN, δηλαδή πόσο ασφαλές και ιδιωτικό είναι ένα VPN.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έξοδο από τη γραμμή εκκίνησης, φαίνεται ότι τόσο το TorGuard όσο και το PIA έχουν αποκτήσει την ίδια δυναμική που ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν μόνο κεντρικούς διακομιστές, δηλαδή δεν υπάρχουν εικονικές τοποθεσίες. Το γεγονός αυτό προσθέτει αξία στο γενικό επίπεδο ασφάλειας.

Δυστυχώς, αυτή η ορμή είναι κάπως χαμένη στην επόμενη στροφή και τα δύο δίκτυα VPN σπάνε, καθώς αποκαλύπτουμε ότι λειτουργούν υπό τη δικαιοδοσία των ΗΠΑ. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να φανταστεί κανείς αν θεωρείτε ότι οι ΗΠΑ είναι η πιο φιλική προς την επιτήρηση χώρα στον κόσμο. Ο ψηφιακός νόμος για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (DMCA), οι ανυπόμονοι τεχνολογικοί και τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί, η NSA και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες που αναστέλλουν τις επικοινωνίες σας στο Διαδίκτυο δεν είναι το ιδανικό περιβάλλον για έναν πάροχο VPN.

Ένα άλλο ζωτικό σημείο όπου μπορεί να καταδικαστεί ο αγώνας TorGuard vs PIA είναι το ζήτημα των κορμών. Ευτυχώς, και οι δύο λύσεις VPN απαιτούν αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν καταγράφουν ούτε ημερολόγιο χρήσης ούτε σύνδεση. Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε ότι ούτως ή άλλως πρέπει να υπάρξει κάποιο είδος κούτσουρων γιατί διαφορετικά υπάρχουν’δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επιβληθούν περιορισμοί όπως ο αριθμός των ταυτόχρονων συσκευών που χρησιμοποιούνται με μία άδεια.

Πριν να σκεφτείτε ότι αυτός ο γύρος μπορεί να είναι ισοπαλία, το TorGuard VPN καταφέρνει να προσθέσει κάποια επιπλέον ταχύτητα σε λίγα μέτρα από τη γραμμή τερματισμού. Πρώτα, Δεν γίνεται PIA’t υποστηρίζουν το πρωτόκολλο IKEv2, γεγονός που αποτελεί σίγουρα ένα μειονέκτημα για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και επίσης έχει προβλήματα διαρροής WebRTC παρόλο που διαθέτει διακόπτη σκοτώματος και άλλες προστασίες διαρροής.

Συνολικά, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής, πρέπει να πούμε ότι αυτός ο γύρος του αγώνα TorGuard vs. Private Internet Access πρέπει να τελειώσει Το TorGuard βρίσκεται στο ηγέτη καθώς δεν έχει μόνο όλα τα κορυφαία πρωτόκολλα και χαρακτηριστικά ασφαλείας, αλλά επίσης έχει τη λεγόμενη δυνατότητα Stealth VPN για να παρακάμψει τις επιθεωρήσεις βαθιάς δέσμης (Deep Packet Inspections - DPI), που είναι ζωτικής σημασίας σε χώρες που αγαπούν τη λογοκρισία όπως η Κίνα.

Ταχύτητα

Πιθανόν, ο δεύτερος σημαντικότερος γύρος σε αυτή την κούρσα PIA vs TorGuard είναι η ταχύτητα σύνδεσης. Όταν μιλάμε για ταχύτητα, πρώτα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στον αριθμό και την εξάπλωση των διακομιστών VPN. Φυσικά, αυτή είναι μια γκρίζα περιοχή, δεδομένου ότι δεν είναι μια ακριβής επιστήμη και δεν μπορεί να γίνει δοκιμή ταχύτητας ως λαξευμένο σε πέτρα και γενικά για όλους τους χρήστες.

Για άλλη μια φορά, το TorGuard και το Private Internet Access VPN ξεκινούν αυτόν τον γύρο με παρόμοια ορμή. Το TorGuard διαθέτει 3.000+ διακομιστές σε 50+ χώρες σε παγκόσμια κλίμακα Η PIA κερδίζει λίγο περισσότερη ταχύτητα έχοντας περίπου 3800 διακομιστές σε 30+ χώρες. Φαίνεται όμως ότι ακόμη και αν η PIA έχει περισσότερους εξυπηρετητές, η παγκόσμια κάλυψη της είναι χειρότερη, αφήνοντας τις μεγάλες περιοχές του κόσμου χωρίς ή με λίγους servers.

Αυτό μπορεί να αναβάλλει τους χρήστες στην Αφρική και τη Νότια Αμερική, όπου οι ταχύτητες μπορεί να είναι μάλλον αργές λόγω των φυσικών αποστάσεων μεταξύ της πραγματικής θέσης και των επιλεγμένων διακομιστών VPN.

Αν και αυτός ο γύρος μοιάζει και πάλι ίσος, στο τέλος, Το TorGuard απομακρύνεται ταχύτατα, καθώς είναι πράγματι μία από τις γρηγορότερες υπηρεσίες VPN το 2018. Έτσι, ναι, αυτός ο γύρος κερδίζεται με σιγουριά από τον TorGuard. Αλλά το υπόλοιπο του αγώνα TorGuard vs Private Internet Access μπορεί να μας φέρει μερικές εκπλήξεις.

Ευκολία στη χρήση

Ο τρίτος γύρος φαίνεται να είναι συναρπαστικός, καθώς ο κορυφαίος ηγέτης TorGuard VPN μπλοκάρει στη γραμμή εκκίνησης, καθώς η PIA απομακρύνεται ταχύτατα, εκμεταλλευόμενος αυτό που φαίνεται να είναι μια λανθασμένη αλλαγή ταχυτήτων.

Το PIA VPN οδηγεί αυτόν τον γύρο σε όλη του την έκταση καθώς οι πελάτες του προσφέρουν ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και εύχρηστες διαισθητικές ρυθμίσεις. Το TorGuard, από την άλλη πλευρά, είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά και πιο προηγμένες ρυθμίσεις σε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, η οποία θα μπορούσε να αποβάλει τους αρχαρίους χρήστες VPN.

Εν ολίγοις, ο αγώνας TorGuard vs Private Internet Access μας εκπλήσσει με την PIA να κερδίζει αυτόν τον γύρο πριν από τον ανταγωνιστή της.

Torrenting και P2P

Αυτός ο γύρος θα μπορούσε να είναι κρίσιμος για τους χρήστες BitTorrent και uTorrent που ανταλλάσσουν μεγάλα αρχεία μέσω του ιστού. Εάν είστε ένας από αυτούς τους χρήστες, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τα αποτελέσματα ιδιωτικού απορρήτου και ταχύτητας για να επιλέξετε το καλύτερο VPN για torrenting. καλά, τουλάχιστον, από αυτά τα δύο.

Ένας άλλος γύρος κεφαλής-κεφαλιού, ο οποίος κάνει τον αγώνα ακόμα πιο συναρπαστικό. Τόσο το TorGuard όσο και η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet μπορούν να χρησιμοποιηθούν για torrenting και άλλα P2P κοινή χρήση αρχείων. Αυτό το γεγονός θα σήμαινε μόνο έναν γύρο με δύο νικητές.

Ωστόσο, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ταχύτητας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής σε συνδυασμό με μια υπηρεσία VPN αποκλειστικά για το P2P, το TorGuard κερδίζει αυτό το σημαντικό γύρο μπροστά από την PIA στο τέλος.

Netflix και Κίνα

Το’είναι σχεδόν ισοπαλία αφού, κατά εκπληκτικό τρόπο, αμφότερα τα VPNs μπορούν να παρακάμψουν την ανίχνευση Netflix VPN. Με αυτό είπε, πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτό μπορεί να μην λειτουργεί πάντα και όχι με όλους τους διακομιστές. Το’είναι πολύ πιθανό ότι εσείς’Θα τρέξει μόνο Netflix ΗΠΑ ή έναν ευρωπαϊκό κατάλογο όπως οι Κάτω Χώρες.

Δεδομένου ότι η TorGuard προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP συνεχούς ροής (7.99 δολάρια ανά μήνα), θεωρούμε ότι είναι ο νικητής του γύρου Netflix.

Όσον αφορά την Κίνα, η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή, καθώς είναι αρκετά περίπλοκη η εγκατάσταση - περιλαμβάνει χειροκίνητη ρύθμιση, η οποία θα μπορούσε να είναι off-putting για τους αρχάριους χρήστες. Το TorGuard VPN, από την άλλη πλευρά, διαθέτει ένα χαρακτηριστικό Stealth VPN και αφιερωμένο “Ασία φιλικό” διακομιστές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε το μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας.

Δεδομένου ότι η PIA έχει επίσης περιορισμένο αριθμό διακομιστών στην Ασία, θα μπορούσατε να δείτε υπερπλήρεις και πιο αργές ταχύτητες. Όλα αυτά έχουν ληφθεί υπόψη, το TorGuard τελειώνει αυτό το γύρο πριν από τον αγωνιζόμενο του. Αλλά αυτό απέχει πολύ από το τέλος της κούρσας TorGuard vs PIA.

Συμβατότητα

Με την πρώτη ματιά, ο γύρος συμβατότητας μπορεί να μοιάζει με ισοπαλία και τα δύο δίκτυα VPN φτάνουν φανερά ταυτόχρονα στην γραμμή τερματισμού. Ωστόσο, αν ελέγξουμε τις φωτογραφίες της γραμμής τερματισμού, συνειδητοποιούμε ότι το TorGuard μπορεί να είναι μια στιγμή ταχύτερη.

Βασικα, Και οι δύο αυτές λύσεις VPN υποστηρίζουν τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac OS, iOS, Android καθώς και μερικά βασικά προγράμματα περιήγησης. Αλλά, Το TorGuard υποστηρίζει επίσης δρομολογητές, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο εάν διαθέτετε μια σειρά από συσκευές IoT (Internet of Things) που είναι συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο.

Το μόνο γεγονός που επιβραδύνει λίγο το TorGuard VPN είναι ότι το Anonymous Proxy, δηλαδή οι επεκτάσεις του Firefox και του Chrome προσφέρονται για μια συγκεκριμένη τιμή ενώ Η PIA και άλλες υπηρεσίες VPN διαθέτουν δωρεάν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης.

Έτσι, αν θέλουμε να είμαστε εντελώς δίκαιοι, θα μπορούσαμε πραγματικά να πούμε ότι αυτός ο γύρος έπρεπε’t και δεν μπορούσε’t να καθορίσετε τον νικητή του αγώνα TorGuard vs Private Internet Access, ανεξάρτητα από το τι δείχνει η θεωρητική φωτογραφία.

Υποστήριξη

Μια υπηρεσία VPN χωρίς αξιοπρεπή και φιλική 24/7 ζωντανή συνομιλία υποστήριξη είναι σαν ένα σκελετό με δύο πόδια? όχι πολύ σταθερό, σωστό?

Δεν είναι περίεργο γιατί η PIA κολλάει στη γραμμή εκκίνησης και η TorGuard απομακρύνεται για να εξαφανιστεί σε απόσταση. Πρώτα, Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν υποστηρίζει ζωντανή συνομιλία. Δεύτερον, οποιαδήποτε υποστήριξη που παρέχουν στους χρήστες τους αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά, όπως αποδεικνύεται από τα πολλά θυμωμένα σχόλια στο διαδίκτυο.

Το TorGuard προσφέρει τρεις τύπους υποστήριξης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24 ώρες το 24ωρο, να υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης ή ακόμα και να καλέσετε έναν τηλεφωνικό αριθμό χωρίς χρέωση. Αυτός ο πάροχος ισχυρίζεται ότι έχει “παγκόσμιας κλάσης” υποστήριξη, το οποίο ασφαλώς συμβάλλει στη νίκη του σε αυτόν τον σημαντικό γύρο στον αγώνα TorGuard vs Private Internet Access.

Τιμολόγηση

Τέλος, πρόκειται να βιώσουμε τον τελευταίο γύρο, που θα μπορούσε να είναι το τελικό χτύπημα. Αλλά θα είναι; Λοιπόν, το στομάχι μας είναι γεμάτο με πεταλούδες για να δούμε αν ο TorGuard μπορεί να νικήσει τον αντίπαλό του σ 'αυτόν τον γύρο.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά η PIA φαίνεται να επιταχύνει από την αρχή. Ωχ! Πώς είναι αυτό δυνατόν? Κοιτάξτε, το PIA VPN προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές που είναι περίπου τα δύο τρίτα του τι πωλείται το TorGuard.

Φυσικά, εάν εξετάσετε επίσης ποια χαρακτηριστικά και τι επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας που έχετε για αυτές τις τιμές, μπορείτε να πάτε για την κάπως πιο ακριβή επιλογή, δηλ. TorGuard.

Και οι δύο αυτές λύσεις VPN προσφέρουν ανώνυμες επιλογές πληρωμής, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας αν λάβετε σοβαρά υπόψη την ιδιωτική σας ζωή.

Συνολικά, πρέπει να ανακοινώσουμε την PIA VPN ως τον νικητή αυτού του τελευταίου γύρου. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η PIA είναι ο γενικός νικητής του αγώνα TorGuard vs Private Internet Access. Έτσι, αφήστε’s δείτε τα τελικά αποτελέσματα.

TorGuard vs PIA - το οποίο είναι καλύτερο?

Αυτό σίγουρα ήταν μια δύσκολη και συναρπαστική κούρσα μεταξύ αυτών των κορυφαίων υπηρεσιών VPN. Παρ 'όλα αυτά, αν σκεφτούμε τον νικητή κάθε γύρου, ο TorGuard φαίνεται να είναι ο νικητής αυτού του θεωρητικού αγώνα αυτοκινήτου.

Όταν εξετάζουμε τα συνολικά αποτελέσματα, είναι σαφές ότι Το TorGuard λειτουργεί καλύτερα και παρέχει υψηλότερο επίπεδο ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Ωστόσο, αυτό έρχεται σε τιμή και κυριολεκτικά. αυτό το VPN έχει υψηλότερες τιμές από την PIA.

Σε περίληψη αυτού του αγώνα, μπορούμε να πούμε ότι παρόλο που βλέπουμε το TorGuard VPN ως νικητή των δύο, οι ανάγκες και οι προτιμήσεις σας μπορεί να αντικαταστήσουν αυτό το θέμα. Το’είναι πιθανό ότι, για παράδειγμα, θα προτιμούσατε να πάτε για το φθηνότερο λογισμικό VPN, ακόμη και αν έρχεται σε τιμή με κάπως πιο ριψοκίνδυνη ανωνυμία ή βραδύτερη ταχύτητα σύνδεσης.

Ας ελπίσουμε ότι η σύγκριση TorGuard vs Private Internet Access μπορεί να σας βοηθήσει με την απόφασή σας. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και θέλετε να μάθετε τι άλλο έχουμε αποκαλύψει σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες VPN, παρακαλούμε δείτε τις πλήρεις αναθεωρήσεις μας παρακάτω.

Διαβάστε τις πλήρεις κριτικές μας:

Επισκόπηση TorGuard

Ιδιωτική κριτική πρόσβασης στο Internet

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 53