VyprVPN vs ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο


Χωρίς αμφιβολία, το μεγαλύτερο σημείο πώλησης για την Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι η άκρως φτηνή τιμολόγηση. Από την άποψη των υπηρεσιών VPN premium, ωστόσο, η Private Internet Access είναι λίγο υποτονική. Εκτός από ένα πολύ περιορισμένο κανάλι υποστήριξης, η PIA είναι επίσης σχετικά αργή.

Σίγουρα, η VyprVPN έχει επίσης τα ελαττώματά της, τα οποία θα τονιστούν σε αυτήν την ανασκόπηση, αλλά το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν, καθώς και η θέση των προγραμματιστών τους, σημείωσαν μερικά επιπλέον σημεία. Αφήνω’s μάθετε πώς τα δύο ταιριάζουν μεταξύ τους.

Ποια είναι ασφαλέστερη?

PIA’Τα διαπιστευτήρια της ασφάλειας είναι αρκετά καλά. Μπορείτε να επιλέξετε τις προτιμώμενες ρυθμίσεις κρυπτογράφησης, από AES-128 έως AES-256, ακόμα και Blowfish, καθώς και από το χειρόγραφο και το πρότυπο πιστοποίησης που χρησιμοποιείται από το λογισμικό. Το πρωταρχικό τους πρωτόκολλο είναι το OpenVPN, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε IKEv2 και L2TP για κινητές συσκευές. Επιπλέον, το Private Internet Access διαθέτει διακόπτη δικτύου kill, υπηρεσία proxy που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω των επεκτάσεων του Firefox και του Chrome και έναν ξεχωριστό διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5. Δεν μπορούσαμε’να εντοπίζουν τυχόν διαρροές DNS ή WebRTC / IPv6 οποιουδήποτε είδους κατά τη χρήση του PIA, ούτε υπάρχουν αναφορές για τέτοιες παραβιάσεις από τους πελάτες τους.

Παρόμοια με την Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο, το VyprVPN προσφέρει κρυπτογράφηση με τη μορφή κρυπτογράφησης AES-256 με χειραψία RSA-2048. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα σήραγγας, το λογισμικό τους χρησιμοποιεί επίσης τα OpenVPN, L2TP / IPsec και το μη-τόσο-ασφαλές PPTP. Εκτός από αυτά, έχουν αναπτύξει ένα ιδιόκτητο πρωτόκολλο με το όνομα Chameleon ως απάντηση στις προσπάθειες των κυβερνήσεων να παρακολουθήσουν και να μπλοκάρουν την κυκλοφορία VPN μέσω της βαθιάς επιθεώρησης πακέτων (DPI). Ο Χαμελεών είναι αρκετά έμπειρος στο να καταρρεύσει τα μεταδεδομένα σας, γι 'αυτό πωλήθηκαν σε αυτό.

Από την οπτική γωνία της θέσης τους, τείνουμε να εμπιστευόμαστε το VyprVPN περισσότερο από το Private Internet Access. Αν και PIA’η σαφής πολιτική μη καταγραφής των χρηστών πραγματοποιήθηκε επανειλημμένα και βγήκε χωρίς αλλοιώσεις, εξακολουθούν να βασίζονται στις Η.Π.Α., γεγονός που φέρνει στο νου το DMC, την κυβέρνηση καθώς και την εταιρική επιτήρηση και την περιβόητη συμμαχία Five Eyes Alliance.

Εναλλακτικά, το VyprVPN εδρεύει στην Ελβετία, η οποία δεν έχει νόμους περί διατήρησης δεδομένων και δεν συμμετέχει σε κανένα από τα μάτια ή σε συναφείς ομάδες ανταλλαγής πληροφοριών. Παρ 'όλα αυτά, α “μικρό μειονέκτημα” προς το Vypr’s VPN είναι ότι έχουν πολιτική μηδενικής ανοχής έναντι των αξιώσεων παράβασης, γεγονός που οδήγησε σε αναστολές λογαριασμών στο παρελθόν. Τούτου λεχθέντος, η νέα πολιτική τους για μη καταγραφή θα πρέπει να μετριάσει τους φοβισμένους για τη δημιουργία ενός προγράμματος-πελάτη BitTorrent.

Ποιος θα κερδίσει σε έναν αγώνα?

Αν εσύ’Αναρωτιέστε αναρωτιέστε ποιος θα κερδίσει σε μια εκστρατεία VyprVPN vs Private Internet Access, εσείς’ξανά στην τύχη. Τα βάλαμε και τα δύο στη δοκιμασία και τα αποτελέσματα ήταν αποκαλυπτικά. Επειδή οι αρχικές ταχύτητες σύνδεσης ήταν διαφορετικές σε κάθε περίπτωση, εμείς’Επίσης περιλαμβάνει ένα ποσοστό για κάθε μέτρηση. Για έναν διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, η VyprVPN μας έφερε λήψη 26 Mbps με upload 21 Mbps (περίπου 53% και 50% της σύνδεσης μη VPN), ενώ η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet έφτασε τα 110 Mbps dl με αύξηση 231 Mbps (39% και 82% ).

Για τους διακομιστές της Νέας Υόρκης, η VyprVPN πραγματοποίησε εύλογα, με λήψη 27 Mbps και απλώς ντροπαλό με upload 3 Mbps (57% και 8%), ενώ η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Internet κατάφερε να κατεβάσει 77 Mbps με μεταφόρτωση 57 Mbps (28% και 20% πιο αργή). Κατά μέσο όρο, και οι δύο αυτές υπηρεσίες VPN θα σας παρέχουν παρόμοιες ταχύτητες σύνδεσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α., καθώς και σε πιο απομακρυσμένους διακομιστές όπως το Τόκιο ή το Σίδνεϊ. Αυτό μπορεί αρχικά να σας χτυπήσει ως εκπληκτικό δεδομένου ότι η PIA απασχολεί πάνω από τέσσερις φορές τον αριθμό των διακομιστών που εκτελεί το VyprVPN.

Ωστόσο, όλα έχουν νόημα όταν σκέφτεστε το γεγονός ότι το VyprVPN έχει το πλεονέκτημα ότι κατέχει κάθε κόμβο στο δίκτυό του VPN. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να βελτιστοποιήσουν άμεσα την αρχιτεκτονική υλικού κάθε τοποθεσίας για να αποφέρουν καλύτερες ταχύτητες.

Ξεμπλοκάρουν τα γεω-περιορισμένα μέσα όπως το Netflix?

Και με τα δύο δίκτυα VPN, εμείς’ve κατάφερε να ξεμπλοκάρει τη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix από την Ευρώπη σε αξιοπρεπείς ταχύτητες. Ωστόσο, οι δύο υπηρεσίες φαίνεται να αγωνίζονται με προσπάθειες μαύρης λίστας από τη μεγαλύτερη εταιρεία μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ενώ η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet μας έφερε σε ολλανδική Netflix, η VyprVPN δεν μπορούσε’t. Ο τελευταίος έπεσε επίσης στα παρελθόντα γερμανικά σύνορα, αλλά η ταχύτητά μας ήταν πολύ χαμηλή για να μπορέσουμε να κάνουμε ροή οτιδήποτε. Μια καλύτερη σύνδεση θα μπορούσε να έχει περάσει.

Στις προσπάθειές μας, η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν μπορούσε να ξεμπλοκάρει τη βρετανική, καναδική, ιαπωνική ή γερμανική Netflix, οπότε η αρχιτεκτονική τους είναι πολύ στοχευμένη από την αμερικανική οργάνωση. Παρόλο που η VyprVPN είναι, από την αρχή, απρόθυμη να αντιμετωπίσει το δίλημμα περί πνευματικών δικαιωμάτων, η πολιτική τους ενδέχεται να αλλάξει εν τω μεταξύ, όπως συνέβη ήδη με πολλές άλλες υπηρεσίες. Τα καλά νέα είναι ότι οι προγραμματιστές της PIA δεσμεύονται να ανανεώνουν συνεχώς το δίκτυο των διακομιστών τους έτσι ώστε οι χρήστες τους να μπορούν να ξεμπλοκάρουν το Netflix και άλλα συναφή γεωπεριβάλλοντα περιεχόμενα.

Πώς θα το κόστος για την εξυπηρέτηση πελατών?

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της PIA’είναι η υποστήριξη πελατών τους ή μάλλον η έλλειψή τους. Ενώ η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο διαθέτει μια βάση δεδομένων γνώσεων όπου μπορείτε να βρείτε ειδήσεις και οδηγούς, καθώς και ένα φόρουμ όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, εκεί’Δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας. Το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων είναι πολύ αργό, έτσι ώστε ένας άλλος χρήστης στο φόρουμ να απαντήσει σίγουρα ταχύτερα από ό, τι επιθυμεί η εταιρεία. Δεν χρειάζεται’t μας εμπιστεύονται σε αυτό, δεδομένου ότι η Reddit και ο ιστός γεμίζουν με καταγγελίες σχετικά με αυτό το VPN’για την εξυπηρέτηση πελατών.

Το VyprVPN λέει μια διαφορετική ιστορία. Οι οδηγίες, οι συνήθεις ερωτήσεις και οι οδηγοί αντιμετώπισης προβλημάτων στον ιστότοπό τους είναι αρκετά ολοκληρωμένοι και εύκολοι στην περιήγηση. Αν υπάρχει’είναι κάτι που μπορείτε’t χειρίζονται μόνοι τους, 24/7 ζωντανή συνομιλία σας μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στο κάτω μέρος της. Δυστυχώς για την εικόνα τους, όλο το 24ωρο’t κυριολεκτικά σημαίνει ανά πάσα στιγμή. Όταν ήμασταν σε επαφή, έπρεπε να περιμένουμε λίγο χρόνο για μια απάντηση, έτσι 24/7 πιθανότατα σημαίνει “κατά τις εργάσιμες ώρες” για αυτούς. Παρ 'όλα αυτά, ήμασταν τελικά σε θέση να φτάσουμε σε έναν εκπρόσωπο και το θέμα μας χειρίστηκε με επαγγελματικό και έγκαιρο τρόπο.

Είναι ασφαλείς για περιορισμένες δικαιοδοσίες όπως η Κίνα, η Βόρεια Κορέα ή το Βιετνάμ?

Τα καλά νέα είναι ότι το VyperVPN είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση σε περιεχόμενο περιορισμένου περιεχομένου. Η ιδρυτική φιλοσοφία τους, καθώς και η τρέχουσα αποστολή, είναι να βοηθήσουν στη διευκόλυνση της ελευθερίας του λόγου και ενός ψηφιακού μέσου όπου οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Να είστε προσεκτικοί, όμως, επειδή ορισμένες διαρροές DNS αναφέρθηκαν από ορισμένους χρήστες, η διαδικασία εγγραφής τους δεν είναι ανώνυμη και μπορείτε’μην πληρώνετε με ανώνυμη μέθοδο, όπως τα πορτοφόλια Bitcoin.

Το PIA, ωστόσο, δεν παρέχει αρκετή κρυπτογράφηση για να χρησιμοποιηθεί πίσω από το Great Firewall της Κίνας, για παράδειγμα. Έχουν αναγνωρίσει ότι τα πρωτόκολλα σήραγγας τους δεν είναι τόσο αποτελεσματικά σε τέτοιες συνθήκες. Επιπλέον, η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο στερείται μια διαδικασία κρυφής μνήμης που μπορεί να παρακάμψει το Deep Packet Inspection, έτσι οι αρχές θα μπορούν να σας πουν’χρησιμοποιώντας ένα VPN, το οποίο μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

VyprVPN vs ιδιωτική πρόσβαση στο Internet: ένα φινίρισμα φωτογραφίας

Αν και μια στενή απόφαση, το VyprVPN έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στη σύγκρισή μας. Από τη δική μας άποψη, το πρόσθετο ζευγάρι δολάρια εσείς’d Αποθήκευση με τη χρήση της Ιδιωτικής Πρόσβασης στο Διαδίκτυο δεν αξίζει την υποστήριξή τους, τα ευρέως διαδεδομένα προβλήματα με το Netflix και την έλλειψη πολύπλοκων χαρακτηριστικών ασφαλείας κατά της λογοκρισίας στο διαδίκτυο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το VyprVPN δεν έχει τα ελαττώματά του, αλλά ότι εμείς’d επιλέξτε το τελευταίο πάνω από το πρώτο.

Προτείνεται ότι:

Ιδιωτική αναθεώρηση πρόσβασης στο Internet

VyprVPN αναθεώρηση

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 58 =