Check Point VPN Review – Μια ευέλικτη λύση Enterprise VPN


Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στις λύσεις VPN για επιχειρήσεις είναι το Check Point. Παρέχουν αξιόπιστα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες εκτός εμπορικού καταστήματος να έχουν πρόσβαση σε εταιρικά δίκτυα και πόρους με ασφάλεια, ενώ εργάζονται εξ αποστάσεως ή ταξιδεύουν.

Φυσικά, η ύπαρξη αξιόπιστης υπηρεσίας VPN για επιχειρήσεις είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά επειδή τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο αυξάνονται, με τους χάκερ και άλλες κακόβουλες ομάδες να είναι πρόθυμοι να εισέλθουν σε ένα εταιρικό δίκτυο με κάθε δυνατό μέσο.

Ένα από αυτά τα πιθανά τρωτά σημεία είναι η απομακρυσμένη πρόσβαση - όταν οι χρήστες εκτός της εταιρείας’οι αξιωματικοί της ομάδας προσπαθούν να συνδεθούν με το δίκτυο και τους πόρους τους. Αν αυτό γίνει με ανασφάλιστο τρόπο, τότε οι χάκερ μπορούν να εισέλθουν εύκολα σε αυτά τα δίκτυα μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης και να κάνουν ό, τι θέλουν με τα εταιρικά αρχεία και τους πόρους.

Τι είναι το CheckPoint VPN?

Η Check Point Software Technologies Ltd στοχεύει στη μείωση αυτού του κινδύνου παρέχοντας μια ασφαλή VPN λύση απομακρυσμένης πρόσβασης. Σήμερα εμείς’θα εξετάσουμε σε βάθος αυτό το προϊόν VPN όσον αφορά:

 • την ασφάλεια και την αξιοπιστία
 • την απόδοση και το περιβάλλον εργασίας χρήστη
 • λήψης και εγκατάστασης
 • διαθέσιμες εφαρμογές και επεκτάσεις

Αυτό ασφαλώς δεν είναι μια λύση VPN με επίκεντρο τον καταναλωτή. Αντ 'αυτού, αυτό’είναι μια επιχειρηματική λύση που έχει σχεδιαστεί για εταιρίες έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες ομαλά και με ασφάλεια.

Το κάνουν αυτό εστιάζοντας στους τρεις πυλώνες αυτού του προϊόντος: ασφαλή πρόσβαση, απλή εμπειρία χρήστη και ένα ολοκληρωμένο σύστημα.

Άφησε λοιπόν’να βουτήξετε και να δείτε αν ανταποκρίνονται στις υποσχέσεις τους.

Είναι το Check Point VPN ασφαλές για χρήση?

Η Check Point, ως εταιρεία, δημιούργησε έναν από τους κόσμους’τα πρώτα προϊόντα VPN που ονομάζονται “VPN-1.” Από τότε, αυτό’s εξελίχθηκε αυτή η λύση δημιουργώντας το λογισμικό VPN Remote Access Remote Access.

Αυτή η λύση VPN σε επίπεδο επιχείρησης έρχεται με μια σειρά χαρακτηριστικών που εστιάζονται στον πρώτο πυλώνα: ασφαλής πρόσβαση.

Για τους πελάτες Windows και Mac, προσφέρουν τα εξής:

 • IPsec VPN
 • VPN αυτόματη σύνδεση
 • υποστήριξη ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων
 • ασφαλή εγγραφή hotspot
 • σάρωσης συμμόρφωσης
 • κεντρική διεύθυνση

Για χρήστες Android και iOS, υπάρχουν δύο εφαρμογές που μπορούν να μεταφορτωθούν και διαθέτουν διαφορετικές λειτουργίες. Η πρώτη, Capsule Connect, έχει μια σύνδεση IPsec / SSL VPN με ασφαλή πρόσβαση σε εταιρικούς πόρους.

Η εφαρμογή Χώρος εργασίας καψακίου περιλαμβάνει:

 • ασφαλές δοχείο
 • πρόληψη απώλειας δεδομένων
 • ασφαλής πρόσβαση σε επιχειρηματικές εφαρμογές

Από την πλευρά του λογισμικού, η λύση VPN Remote Check Point φαίνεται να έχει αρκετές δυνατότητες για να σας κρατήσει εσείς και η ομάδα ή οι υπάλληλοί σας ασφαλείς ενώ εργάζεστε απομακρυσμένα, καθώς ενσωματώνει ασφαλή συνδεσιμότητα σε επιχειρήσεις, ισχυρό έλεγχο ταυτότητας χρήστη και λεπτομερή έλεγχο πρόσβασης.

Εφαρμογές και επεκτάσεις

Το Check Point διαθέτει πελάτες για σχεδόν όλες τις πλατφόρμες. Η πλατφόρμα με το μεγαλύτερο εύρος δυνατοτήτων είναι για υπολογιστές με Windows και φορητούς υπολογιστές, ενώ οι συσκευές Mac δεν περιλαμβάνουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Πρόληψη απειλών
 • Ανάλυση συμβάντων
 • Έλεγχος πρόσβασης

Το Linux έχει τα λιγότερα χαρακτηριστικά, όπως συμβαίνει επίσης’t περιλαμβάνουν Ασφάλεια Δεδομένων και IPsec VPN. Τόσο το iOS όσο και το Android έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Check Point VPN

Η λήψη του προγράμματος-πελάτη VPN CheckPoint (εδώ για Windows) είναι μια αρκετά απλή διαδικασία. Πρώτα εσύ’θα πρέπει να αποφασίσετε για την πλατφόρμα, και στη συνέχεια εσείς’θα χρειαστεί να κατεβάσετε δύο αρχεία: ο πρώτος είναι ο Check Point VPN client (μέρος τριών διαφορετικών προϊόντων Check Point) και η συμφωνία λήψης.

Λήψη προγράμματος-πελάτη Check Point VPN Windows

Η εγκατάσταση είναι επίσης ένα αεράκι, και η ακριβής διαδικασία για ό, τι εσείς’θα χρειαστεί να κάνετε στη συνέχεια θα βασίζεται στην συγκεκριμένη λύση που έχει εφαρμόσει η εταιρεία σας για ασφάλεια απομακρυσμένης πρόσβασης.

VPN κινητού CheckPoint

Για κινητά, η εφαρμογή Check Point Capsule Connect επιτρέπει στην εταιρεία να κάνει πολύ τον εργαζόμενο’Η συσκευή συμμορφώνεται με τον οργανισμό’της πολιτικής ασφαλείας της χώρας. Το Check Point Capsule Workspace, από την άλλη πλευρά, θα χρησιμοποιείται περισσότερο από τους υπαλλήλους, καθώς παρέχει επιχειρηματική απομακρυσμένη πρόσβαση σε εταιρικές εφαρμογές - συγχρονισμό εταιρικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολογίου και επαφών.

Κάντε λήψη του πελάτη Check Point VPN Android

Αυτή η εφαρμογή - με τα απλά UI και απλά χαρακτηριστικά της - θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας και να εκτελέσετε όλες τις εργασίες σας ομαλά και με ασφάλεια.

Υποστήριξη

Η λύση Check Point VPN έχει τόσο καλές όσο και κακές αναφορές υποστήριξης - όπως αναμένεται για το λογισμικό VPN σε επίπεδο επιχείρησης.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, δεδομένου ότι’s που χρησιμοποιούνται και προσαρμόζονται για τις επιχειρήσεις, υπάρχουν συχνά πολλά μοναδικά πράγματα που μπορεί να πάει στραβά.

Στη δημοφιλή ιστοσελίδα G2Crowd αναθεώρηση του προϊόντος, τα σχόλια των χρηστών σχετικά με την υποστήριξη πηγαίνουν από “Μερικές φορές η ομάδα υποστήριξης χρειάζεται πολύ χρόνο για να απαντήσει σε τυχόν αμφιβολίες ή δυσκολίες” σε αυτό:

Σχόλια χρηστών

Το’συνιστάται συχνά να γνωρίσετε έναν εκπρόσωπο που μπορείτε πάντα να μιλήσετε απευθείας για να σας βοηθήσει, αντί να αποκτήσετε ένα νέο άτομο κάθε φορά. Επίσης, οι χρήστες και οι διαχειριστές θα πρέπει να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες εκπαιδευτικές εργασίες για το προϊόν ώστε να είναι σε θέση να επιλύσουν μερικά από τα μικρότερα προβλήματα.

Τιμολόγηση

Δεδομένου ότι πρόκειται για λογισμικό επιχειρησιακού επιπέδου, η τιμολόγιά σας θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις σας, συμπεριλαμβανομένων των αναγκών του δικτύου, της ρύθμισης, του αριθμού των χρηστών κ.λπ..

Κατώτατη γραμμή της επισκόπησης Check Point VPN

Πρόκειται για μια εξαιρετική λύση για επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που αναζητούν μια αξιόπιστη λύση VPN για τις ανάγκες απομακρυσμένης πρόσβασης.

Η εφαρμογή και το λογισμικό από την πλευρά των χρηστών είναι αρκετά διαισθητικά και αποδίδει σε αυτό που υπόσχεται: ένας ασφαλής και ασφαλής τρόπος πρόσβασης στην εταιρεία’s αρχεία και τους πόρους.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 72 =