Bitdefender VPN-gjennomgang


Oversikt

Bitdefender ble grunnlagt i Romania i 2001 og er et høyt ansett programvareselskap for internett-sikkerhet med mange solide produkter i sitt sortiment. Tidligere var hovedfokuset utelukkende plassert på internett-sikkerhetspakker. Men nå har de tatt et steg inn i nytt territorium med innføringen av Bitdefender VPN.

Det er imidlertid verdt å merke seg at du ikke kan bruke Bitdefender Premium VPN uten å kjøpe en Bitdefender sikkerhetsløsning som Bitdefender Total Security. Men hvis du uansett planlegger å kjøpe sikkerhetsprogramvare for internett, kan du det’t gå galt med denne spesielle pakken.

Den ekstra fordelen med Bitdefender Total Security er at du kan benytte deg av gratisversjonen av VPN-en. Dette vil tillate deg å få en følelse av tjenesten før du tar avstand fra mer av dine hardt opptjente penger.

Følgende anmeldelse vil dykke nærmere inn på nøyaktig hva du kan forvente deg før du skal kjøpe Bitdefender VPN.

Er Bitdefender VPN sikker å bruke?

Bitdefender VPN benytter seg av følgende sikkerhetsfunksjoner:

 • L2TP / IPsec
 • IKEv2
 • OpenVPN
 • Hotspot Shield’s Catapult Hydra
 • AES-256 bit kryptering

Dette betyr at IP-adressen din blir maskert og din personlige informasjon blir holdt utilgjengelig for potensielle hackere.

Oppbevarer Bitdefender VPN logger?

FAQ-delen på nettstedet deres oppgir at logger er’t lagret og at din IP-adresse og personlige informasjon vant’kan ikke deles med tredjeparter:

“…med Bitdefender VPN er personvernet ditt 100% sikkert. Ingen (reklamebyråer, ISP’s, forsikringsselskaper osv.) vil ha tilgang til dine online logger.”

Derfor kan ikke dine private data få tilgang til av andre enn deg selv.

Hastighet og ytelse

Ettersom Bitdefender VPN er relativt nytt i markedet, er det ganske begrenset med tanke på antall servere den er i stand til å tilby. Dette betyr at avhengig av hvor du er basert i verden, kan du oppleve en langsom tilkoblingshastighet når du er koblet til en bestemt server. En annen ulempe er at internetthastigheter kan falle, da det kan være mange mennesker som er koblet til den samme serveren samtidig.

Til tross for dette, ville det ikke’Det er overraskende å se Bitdefender gradvis øke antall servere som er tilgjengelige på tjenesten. Hvis tilkoblingshastighet og valg av servere er høyt på prioriteringslisten, er det mange rimelige alternativer som NordVPN. Dette tilbyr et langt større antall servere for en sammenlignbar månedlig avgift.

Brukervennlighet og multiplatform støtte

Når det gjelder bruk av Bitdefender VPN, du’Jeg finner ut at den kan brukes på alle hovedplattformene:

 • Windows
 • Mac os
 • Android
 • iOS

Selv om Bitdefender VPN bruker OpenVPN, er du imidlertid’Jeg finner ut at den ikke kan installeres på sekundære plattformer, for eksempel på en ruter. Dette betyr at du må installere det separat på alle enhetene dine som kanskje ikke passer for noen.

Hver av applikasjonene er enkle å navigere og har et moderne tema som er enkelt å lese. Den kan enkelt installeres enten separat eller automatisk legges til med Bitdefender-pakken. Så hvis du for eksempel kjøper Bitdefender Total Security, vil du kunne benytte deg av gratisversjonen av VPN da denne kommer som standard installert.

Alternativt har du muligheten til å oppgradere til premiumversjonen, som du også får tilgang til via sikkerhetspakken. Dette vil bli diskutert nærmere senere i gjennomgangen.

Bitdefender VPN for Netflix

Mange mennesker har base i et land som er begrenset med tanke på innholdet som er tilgjengelig via strømmetjenester som Netflix. Så det har blitt stadig mer vanlig at noen bruker en VPN for å omgå enhver geo-begrensning.

Imidlertid har ikke alle VPN-tjenester muligheten til å komme seg rundt Netflix’geo-blokkering praksis. Etter vår erfaring er Bitdefender VPN ikke noe unntak. Vi fant ut at ethvert forsøk på å omgå Netflix’geo-begrensningene mislyktes.

Bitdefender VPN for torrenting

Ettersom Bitdefender VPN benytter seg av solide VPN-protokoller og tilbyr anstendige krypteringsmetoder, er det høyst sannsynlig at det er trygt å bruke når det torrenser.

Det at de ikke gjør det’Det er også veldig betryggende å dele IP-adressen din eller logger med tredjeparter.

Er Bitdefender VPN bra for brukere i Kina?

Mens selskapet uttaler at du kan ha full ubegrenset tilgang til innhold uansett om du’i et land som praktiserer sensur på internett, har de bestemt seg for å gjøre det utilgjengelig for bruk i Kina:

Vi ønsker å tilby VPN-tjenesten vår for alle, men dessverre er det i noen områder begrensninger i bruken av en slik tjeneste. For din beskyttelse, vi’har begrenset tilkobling i disse landene:

1. Kina: Bruk av VPN er ulovlig i Kina. VPN-leverandører kan fortsatt operere hvis de får en lisens fra myndighetene, men vilkårene og betingelsene som de må være enige om bare å beseire hele formålet.

Faktisk lister de opp 7 andre land der VPN-tjenesten ikke er’t tilgjengelig, inkludert Russland, Hviterussland, Iran, UAE, Tyrkia, Oman og Irak.

Brukerstøtte

Bitdefender har følgende støttealternativer:

 • live chat
 • telefon
 • e-post support billett
 • Spørsmål og svar
 • forum

Dette betyr at både hjemmebrukere og forretningsbrukere kan forvente å finne svarene de leter etter - med tillatelse fra deres dedikerte teknisk stab. Det er ingen angitt tidsramme for å komme tilbake til spørringen. Men de nevner at deres kunnskapsrike teknikere er tilgjengelige 24/7.

Hva’s mer, du’Jeg vil også finne at det finnes en hel rekke dedikerte installasjonsveiledninger for forskjellige plattformer. Dette sikrer at du’Jeg vet nøyaktig hvordan VPN kjører uavhengig av operativsystemet enheten din kjører.

Priser

Som nevnt tidligere i vår anmeldelse, du’Jeg må ha et Bitdefender-sikkerhetsprodukt installert for å kunne bruke Bitdefender VPN. Så kostnadene for VPN avhenger av hvilken av deres internettsikkerhetspakker du bestemmer deg for, samt hvor mange enheter du ønsker å beskytte.

 • Årlig Premium VPN: 39,99 dollar, eller 3,33 dollar i måneden
 • Månedlig Premium VPN: 6,99 dollar i måneden.

Mens vår generelle opplevelse av Bitdefender generelt var positiv med tanke på pålitelighet og hastighet, er det verdt å nevne at du bare kan bruke Bitdefender VPN på en samtidig tilkobling. Dette er noe skuffende med tanke på at du kan velge en VPN til et lignende prispunkt og bruke den på flere enheter når som helst.

For grunnleggende brukere, du’Jeg finner ut at det også er en gratis versjon av Bitdefender VPN. Dette leveres som standard med Bitdefender Total Security-pakken. Selv om det, som med mange andre gratis VPN-tjenester, er det begrensninger som lokker deg til å oppgradere til premium-tjenesten deres. Dette inkluderer en 200MB daglig grense og ikke har muligheten til å velge en rekke forskjellige servere.

Bunnlinjen

Det er trygt å si at kostnadene for Bitdefender VPN er relativt høye med tanke på at de bare er i de tidlige stadiene. Dette er tydelig å se gitt det begrensede antallet servere de har for øyeblikket, samt den tidvis lave hastigheten på serverne deres.

I tillegg til dette har du ikke noe annet valg enn å kjøpe en Bitdefender-sikkerhetspakke for å oppgradere til Premium VPN-tjenesten. Derfor må du ta det inn i budsjettet.

For en lignende kostnad kan du velge en mer etablert VPN-leverandør som gir tilgang til et større antall servere og har overlegne serverhastigheter. Så det er vel verdt å shoppe rundt for å finne VPN som passer best for dine spesielle behov.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2