Blokkløs VPN-gjennomgang


Oversikt

Blockless er et kanadisk selskap som tilbyr SmartDNS-tjenester designet for å fjerne blokkering av strømmetjenester og gir store hastigheter mens du gjør det. Nettstedet deres lover personvern, sikkerhet og frihet ved å gi deg anonyme private forbindelser gjennom Blockless-appen.

De hevder å gjøre dette ved å ansette “banknivå beskyttelse,” en streng policy for ikke-logging, forenkling av regionskift og et bredt spekter av enhetsstøtte. Selv om vi kan si at Blockless definitivt lykkes på en rekke områder, er det mange måter det overlater noe å ønske seg, i tillegg.

For å starte, gjør Blockless ikke det’t inkludere faktisk informasjon om deres kryptering eller protokoller. Dette er vanligvis et stort rødt flagg rett utenfor flaggermusen. Bedrifter med gode krypteringsstandarder har vanligvis denne statistikken foran og for å trekke inn nye brukere. Det faktum at de hevder “banknivå kryptering” er litt mistenkt i denne sammenhengen.

Når vi prøvde å bruke appen deres, fikk vi en rekke problemer med nettstedet, og kunne ikke laste ned noen stasjonær klient fra flere enheter. Vi klarte å få Chrome-utvidelsen deres i gang, men det ville ikke’t holde kontakten lenge nok til at vi kan utføre tester. Vi hadde problemer med å prøve å laste ned appen for Android også.

Du kan få forskjellige resultater, og der’er en gratis prøveversjon tilgjengelig som vil tillate deg å teste ytelsen deres for deg selv’kunne laste ned klienten. Vi’Jeg snakker litt mer om dette emnet nedenfor, men det’Det er verdt å merke seg at andre brukeranmeldelser på nettet faktisk har gode ting å si om Blockless’ytelse.

Tjenesten er hovedsakelig rettet mot å fjerne blokkering av geolåste strømmetjenester, og den er effektiv for det formålet, også for Netflix. Den’er alltid hyggelig når en VPN er effektiv for det den ble designet for, men det er noen ulemper. Selskapet gjør det ikke’t godkjenne torrenting over sine tjenester og vil filtrere eller blokkere bruken som de utdypes i strid med ToS.

Interessant nok hevder brukerrapporter at Blockless til og med er effektivt for å få tilgang til Netflix fra Kina. Dette er en interessant utvikling, og det har sannsynligvis noe å gjøre med at hovedkvarteret deres er i Hong Kong. Å kunne oppheve blokkeringen av Netflix-innhold i Kina gjør Blockless til en relativt kraftig VPN for sitt utpekte formål.

Dessverre er det store deler av tjenesten og nettstedet som ikke gir det’Det virker som om det fungerer som det skal. Vi ble’ikke i stand til å få tilgang til noen av FAQ, nedlasting eller støttesider. Å trekke konklusjoner om hvordan Blockless presterer i disse områdene er litt slitsomt gitt omstendighetene, men vi’Jeg vil gå over det mer om et sekund.

For nå, la’s svar på noen av spørsmålene du’re sannsynligvis alle spør.

Er blokkfri trygt å bruke?

Kort svar: Kanskje.

Langt svar: Det’er komplisert. Hvis du’bruker jeg Blockless for å få tilgang til Netflix i andre land, det’Det er lite sannsynlig at du vil møte juridiske konsekvenser for bruk av tjenesten, med mindre VPN-bruk er helt forbudt.

Når det er sagt, er sikkerhet og anonymitet fremdeles veldig viktig for de fleste VPN-brukere. Dessverre gjør ikke Blockless det’Det ser ut til å være opptatt av å faktisk dele krypteringsstandardene med oss. De hevder rett og slett å ha det “banknivå kryptering,” ikke engang å fortelle oss hvilke protokoller de bruker.

Dette er ganske forbannende i seg selv, og det var vi’ikke i stand til å skaffe en fungerende klient for å utføre en lekkasjetest, men online-buzz om dette selskapet ser ut til å bekrefte at tjenesten deres ikke’t lekker noen DNS-, WebRTC- eller IPv6-informasjon.

Dette er ganske betryggende, men du’Jeg vil sannsynligvis prøve å få tak i gratis prøveversjonen og teste dette selv hvis du’er opptatt av sikkerhet og personvern når du bruker Blockless.

En annen viktig ting å merke seg om den juridiske jurisdiksjonen til Blockless: de er et kanadisk selskap. Dette betyr at de er en del av 5 Eyes-alliansen for deling av etterretningsdata mellom USA, Australia, New Zealand og Storbritannia. Selv om den tiltenkte bruken av å fjerne blokkering av Netflix er mer eller mindre lovlig, er det sannsynligvis ikke en god ide å bruke denne VPN-en til mer risque-aktiviteter.

Noen viktige ting å merke seg om Blokkløs, før vi går videre:

  • Blokkløs forbyr torrenting og pornografi på sine tjenester
  • Blokkløs sensurerer eller blokkerer bruk som den anser å være i strid med ToS
  • Blokkløs samler og lagrer: navn, kontaktinformasjon, IP-adresse, kredittkortinformasjon, all informasjon gitt av brukeren når som helst.
  • Blokkløs gir ikke en kill switch for klienten eller Chrome-utvidelsen

Som du kan se, er det noen bekymringer her som kan gjøre Blokkløs mindre enn optimal for mer intens personvern og sikkerhetsbehov. Når det er sagt, er det effektivt og trygt for det tilsiktede formålet.

Hastighet og ytelse

Html-tilgang er deaktivert

Da vi forsøkte å få tilgang til den gratis prøveperioden for å teste blokkeringsfri’ytelsen, fant vi ut at nedlastingskoblingene på nettstedet deres ser ut til å være ødelagte.

Nettstedet i seg selv virker ganske standard ved første øyekast:

Blokkløse VPN-apper

Dessverre gikk denne sjarmerende fasaden fra hverandre etter at vi pirket litt rundt. Nedlastingslinkene var alle ødelagte, selv når de ble testet fra forskjellige enheter og tilkoblinger. Tjenesten’s Twitter-konto og brukeranmeldelser don’Det ser ut til å gjenspeile dette i det hele tatt, så dette kan være litt frustrerende.

Heldigvis kunne vi skaffe Chrome-utvidelsen og begynne å koble den til.

Blokkløs VPN-tilkobling

Men denne forbindelsen gjorde det ikke’t vare lenge før gjentatte ganger kobles ut, noe som gjør en hastighetstest umulig.

Blokkløs VPN fungerer ikke

Dette var veldig skuffende. Imidlertid har de fleste brukeranmeldelser på nettet ganske positive ting å si om denne tjenesten, og hevder at den tillot dem å streame ikke-blokkerte Netflix med nesten ingen nedgang.

Den’er også ganske oppmuntrende å merke de fantastiske vurderingene fra kinesiske brukere som klarte å koble til og strømme gjennom Blockless, men mer om det senere.

Selv om disse tilbakeslagene var ganske frustrerende, det’det er mulig at Blockless vil være ganske effektivt for deg. Gjør som alltid dine egne tester for å forsikre deg om at du vet hva du har’har å gjøre med.

Apps & utvidelser

Blockless tilbyr tjenester på Windows, macOS, Android, iOS og Chrome. Dette er ganske standard enhetsstøtte, selv om det’Det er fint å ha en nettleserutvidelse, spesielt designet for effektiv blokkering av Netflix. Når du fungerer som det skal, skal utvidelsen gi rom for en-klikk-tilpassbar VPN-tjeneste som er effektiv for å fjerne blokkering av Netflix.

Mangelen på støtte for ting som rutere eller Linux-systemer er bemerkelsesverdig, men ikke for fordømmende. De har de viktige plattformene dekket, og selve nedlastings- og installasjonsprosessen virker ganske grei når den faktisk fungerer. VPN-tjenestene deres inkluderer også annonseblokkering.

Blokkløs og Netflix

Dette er blokkeringsløst’s brød og smør. Blokkløs ble designet for å buste gjennom Netflix’s regionbeskyttelse. Alle brukeranmeldelser på nettet sier at de ikke hadde noe problem, og det var til og med kinesiske brukere som hevdet at tjenesten ga dem tilgang til tjenesten fra Kina, noe som er en ganske imponerende bragd.

Deres SmartDNS-servere og tilsynelatende lekkasjesikre kryptering som serveres av servere i 14 land, gjør at de effektivt kan tilby deg det største i Netflix-bibliotekets frihet, selv bak Great Firewall.

Blokkløs og Kina

Som vi’Vi har sagt, kinesiske brukere rapporterer at de kan koble seg til Netflix’s nettsted uten problemer gjennom Blockless’s VPN-tjenester. Tilsynelatende å registrere en konto og komme i gang med streaming er en lek, selv på et sted som Kina der data overvåkes og kontrolleres veldig.

Selv om dette er en oppmuntrende faktor når det gjelder Blokkløs, er det’Det er mulig at de mer sikkerhetsbevisste brukerne kanskje vil gå med et mer sikker-brannalternativ, siden vi fremdeles ikke har det’Jeg vet egentlig hva Blockless’ faktisk kryptering og protokoller er.

Blokkløs og torrenting

Dessverre er dette et enkelt spørsmål å svare på. Blokkløs forbyr strengt torrenting over sine tjenester, og advarer eksplisitt om muligheten for at tjenesten din blir blokkert, eller at informasjonen din blir overlevert til myndighetene, i samsvar med Hong Kong-loven.

Kundeservice

På litt lettere note, Blokkløs’Kundesupport har litt glødende surr om det på nettet, med brukere som sier at teamet deres er lydhørt og kompetent. Støttesiden på nettstedet var ødelagt for oss, så vi ble det’ikke kunne se på hva støtteapparatet deres hadde å tilby, men det er noen få observasjoner vi kan gjøre.

Selskapet har en vanlige spørsmål og et sett guider tilgjengelig på nettstedet sitt, som antagelig hjelper med oppsett og enkel feilsøking for vanligere problemer brukere kan oppstå. Støtteteamet kan også kontaktes via e-post.

Selv om mulighetene for supporttilgang er begrenset, er de gode vurderingene et godt tegn, og den enkle utformingen er lovende når det gjelder brukervennlighet.

Priser

Blockless tilbyr en gratis livsplan med ubegrenset båndbredde og anonym surfing. Deres 7,50 dollar per måned-plan gir deg tilgang til alle regioner, raskere hastigheter, opptil fem enheter og strømming av SmartDNS.

Denne planstrukturen er idiotsikker. Gratis-for-livet-planen gir deg en smakebit på tjenestene deres, med et alternativ for en 7-dagers prøveversjon av premiumtjenestene deres. Oppgradering gir deg mye mer kraft til en veldig konkurransedyktig pris. 7,50 dollar per måned er ganske billig sammenlignet med noen andre VPN-tjenester som kan’t blokkerer Netflix.

Blokkløs VPN-prising

5-enhetsgrensen på lønnsplanen er en fin touch, spesielt med flere enheter som strømmer Netflix-tjenester.

Konklusjon av Blockless VPN-gjennomgang

Blokkløs er et uheldig havari i denne anmeldelsen, ettersom halvparten av funksjonaliteten deres var ødelagt eller uprøvelig i skrivende stund. Når det er sagt, virker deres faktiske ytelse og kundevurderinger solid, og deres evne til å tilby omfattende Netflix-blokkering gjennom SmartDNS, mens du fremdeles gir deg strømningshastighetene du trenger for å kose deg, er ganske imponerende - hvis det fungerer.

Alt i alt, det’Det er sannsynligvis en god idé å sjekke Blokkeløs ut selv og sørge for at du kan få det du trenger ut av tjenestene deres, men de’re definitivt et lovende alternativ hvis du’re etter god avblokkering og strømming beskyttelse.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 34 =