Bullguard VPN-gjennomgang

BullGuard VPN blir presentert av de fine menneskene som brakte deg det samme navngitte antivirus, som nå samarbeider med NordVPN. Resultatet? En enkel, solid, rask, sikker løsning for mistenkelige situasjoner på Internett.


I denne BullGuard VPN-gjennomgangen, vi’Jeg fokuserer på hvordan det stabler seg mot andre produkter. Hvem er det bra for, og hvem skal gå mot bedre alternativer? I det hele tatt lanserte BullGuard en velrenommert VPN som tilbyr en rekke løsninger for en pris som ikke er for bratt.

Sikkerhet og personvern

Etter å ha gått sammen med NordVPN, kan man være trygg på at BullGuard VPN ville ha noen av de beste sikkerhetsprotokollene rundt:

 • Støtte for IKEv2 / IPSec og OpenVPN (TCP / UDP) protokoller
 • AES-256-kryptering
 • Retningslinjer uten logging
 • Kill switch-funksjonen

Alle disse høres bra ut i teorien og ser bra ut på papiret, så vi setter dem på prøve.

Vi kunne ikke oppdage noen DNS-lekkasjer - siden den bruker sine egne DNS-servere - men det gjenstår fortsatt problemet med NordVPN’s server som har WebRTC-lekkasjer som ble oppdaget i slutten av 2018. NordVPN utbedret dette med nettleser-plugins, men BullGuard VPN gjør det ikke’t har disse, så vi’d vær forsiktig videre her.

Logger BullGuard VPN dataene dine?

Nesten alle VPN-er markedsfører seg nå som “null logger,” så å se dette pusset over hele deres reklame og sosiale medier er neppe hjertelig, spesielt når du undersøker for en anmeldelse.

BullGuard VPN’s Personvernregler er krystallklare. De fleste VPN-er holder også en form for logger, vanligvis tilkoblingslogger, men BullGuard VPN gjør det ikke’t til og med gjøre dette, velger å bare beholde betalingsinformasjon.

Dette er spesielt bra, gitt at det ville være noen naturlige bekymringer over BullGuard VPN’s jurisdiksjon er Storbritannia, et medlem av Five Eyes-datadelingsallianser. I dette tilfellet der’er ingen data å dele, til å begynne med.

Hastighet og ytelse

Mens vi kjører hastighetstester for en VPN, ser vi på tre ting: tilkoblingshastighet, nedlastingshastighet og opplastingshastighet.

BullGuard VPN overgikk forventningen vår i alle disse forhold, men vi burde ikke’t bli for overrasket, gitt NordVPN’s tilbøyelighet for å ha noen av de raskeste serverne i virksomheten.

Vi registrerte et maksimalt hastighetstap på 20%, noe som er bemerkelsesverdig mindre enn gjennomsnittet VPN, hvor du ville være heldig å beholde 40% (med mindre du selvfølgelig har lest anmeldelser og vår for de beste eller de mørke hestene).

En stor rolle i dette spilles selvfølgelig av serverne, men der’Det er ingen reell måte innen BullGuard å bytte servere som det’Jeg kobler deg automatisk til den raskeste.

Brukervennlighet og multiplatform støtte

BullGuard VPN støtter alle “store fire” av operativsystemenheter:

 • Windows
 • Mac os
 • iOS
 • Android

Det er dessverre ingen måte å laste VPN på til en ruter, eller noen tilpassede apper for nettlesere eller Kodi og Amazon Fire. Oppsettet er imidlertid enkelt og intuitivt og minner om den elegante designen til NordVPN.

Det er to hovedmenyer: servere og innstillinger. Serverne menyen lar deg velge hvilket land du ønsker (men ikke serveren). i mellomtiden, innstillinger fører deg til ting som drepebryteren og tilpasningen for den, for eksempel å legge til visse apper til den og ekskludere andre, egentlig fungerer som en delt tunnelmekanisme.

Fjern blokkering av Netflix og andre strømmetjenester

Du kjenner kanskje allerede til det beryktede Netflix-proxyforbudet. Det er dette som forårsaker den irriterende feilen som kobler deg fra det TV-showet som du filmer’ser på Netflix når du bruker VPN. Ja, Netflix er flink til å oppdage - og sperre VPN-er og fullmakter selv.

Bare de aller beste VPN-ene (eller de som er spesielt dedikert til dette) klarer å komme seg rundt Netflix’beskytter og fjerner geoblokkerende begrensninger fra innholdet. Heldigvis for oss er BullGuard VPN en av dem, og slår ned geobegrensninger på Netflix, Hulu, HBO, og så videre.

Men siden servere er valgt for deg og det ikke finnes’t dedikerte servere for det, fant vi ut at det noen ganger kan skje slik at du plutselig ikke kan strømme, noe som ber deg om å måtte koble til igjen. Dette gjaldt spesielt for å se på innholdet på BBC iPlayer.

P2P og torrenting

En god VPN må i løpet av denne tid og alder av utbredt og utbredt piratkopiering være i stand til å hjelpe deg med sikker torrenting gjennom å tillate P2P-tilkoblinger og sørge for at torrent-nedlastningene dine ikke’t spore tilbake til deg gjennom din faktiske IP-adresse.

Ja, noen VPN-er viser fremdeles din virkelige IP-adresse på torrent-klienten, hvor du kan bli utsatt for alt fra press fra filmstudioer til juridiske merknader.

Igjen sørger BullGuard VPN for at du har ro i sjelen og ikke’Jeg trenger å bekymre deg for noe av dette, gjennom at P2P-forbindelser er tillatt og vern av militær karakter.

Online sensur i Kina og andre steder

Mens du kanskje vet om den kinesiske mur, kjenner du kanskje ikke til den store brannmuren - et moderne under i sensur og online overvåking, der den kinesiske befolkningen ikke’t har tilgang til noe online som ikke er’t regjeringssanksjonert, inkludert VPN-er selv.

VPN-er er blokkert av noe kjent som Deep Packet Inspection, noe som gjør sikkerhetsprotokollene ubrukelige. Den’s rapporterte at OpenVPN er mest målrettet. VPN-er som har Kina i målmarkedet, bruker stealth-modus og protokoller for å komme seg rundt disse.

BullGuard VPN vurderer imidlertid angivelig ikke Kina i sitt målmarked.

Kundeservice

Forfriskende er BullGuard VPN en av de få VPN-ene der ute med fantastisk kundesupport - til og med live support. BullGuard VPN gir:

 • 24/7 gratis live chat
 • Vanlige spørsmål og hjelp
 • Forum
 • Installasjonsveiledninger
 • E-post og supportbilletter
 • Fysiske adresser (regional)

Tjenesten deres er rask, responsiv og høflig, og guidene er forkjøpsfulle og proaktive for feilsøking og hjelper brukere.

Siden produktet i seg selv er tilgjengelig på en rekke språk, er støtten også. Der’s live chat på fransk, tysk, svensk og så videre.

Priser

BullGuard VPN har tre abonnementsmodeller med betaling hvert, to og tre år:

 • 1 år: $ 85 (rundt $ 7,00 / måned)
 • 2 år: $ 136 (rundt $ 5.66 / måned)
 • 3 år: $ 171 (rundt $ 4,75 / måned)

De vanlige leserne våre kan gjenkjenne at disse er ganske mye bransjens gjennomsnitt og, for tjenestene som tilbys, mer enn rimelig.

Brukere kan betale via kredittkort og PayPal, og det’Det er litt skuffende å ikke se noen cryptocurrency alternativer. Imidlertid der’er også et unikt overføringsalternativ.

Betalingen er sikret, og refusjonspolicyen har form som en enorm 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Bunnlinjen

BullGuard VPN er et fantastisk produkt som ikke, i motsetning til lignende antivirusbundne VPN-er’t tvinge deg til å også få antivirusprogrammet i seg selv. Til syvende og sist det’Jeg må gjøre noe for å skille seg fra NordVPN, men foreløpig’er en solid tjeneste som ikke’t overlater mye å være ønsket, spesielt når det gjelder sikkerhet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 84