CrypticVPN gjennomgang

Å si at gode ting kommer til de med penger har aldri vært sannere! Selv om CrypticVPN kanskje er en av de billigste VPN-ene i markedet for tiden, klarer den heller ikke å leve opp til den ekstremt lave prisen.


CrypticVPN lever opp til navnet sitt, i det minste i den forstand at de er ekstremt kryptiske om tjenesten deres og det’Det er veldig vanskelig å konstatere mange fakta om det.

For å gjøre en lang historie kort, holdes CrypticVPN tilbake av mange forskjellige ting. Enten det er det faktum at det eies av et selskap registrert i USA eller det faktum at du ikke får en pengene-tilbake-garanti, virker CrypticVPN definitivt ikke som et godt valg for noen brukere som ser alvorlig på personvernet sitt. Ting hevder ikke bra for CrypticVPN i andre avdelinger.

Hvordan begrunner CrypticVPN alt dette? Ved å belaste en unormalt lav pris for tjenesten.

Men er CrypticVPN til og med verdt det til den prisen? La’s gå foran og ta en titt, starter med sikkerheten.

Er CrypticVPN trygt å bruke?

La’s starter med protokollene, eller mangelen på dem. Den eneste protokollen du har når du bruker CrypticVPN er OpenVPN. Mens OpenVPN er en veldig god protokoll som har 2048-biters kryptering, er det mange ulemper med å ha bare en protokoll på VPN.

For det første garanterer ikke å ha noen annen protokoll enn OpenVPN det faktum at CrypticVPN ikke vil fungere i Kina. På toppen av dette må du bruke OpenVPN iOS-appen hvis du vil bruke CrypticVPN på iPhone.

Ting blir ikke bedre. Det er heller ingen drepebryter, noe som betyr at du vil være prisgitt Cryptic’s server for ikke plutselig å koble fra. Tatt i betraktning at vi fant at fem av deres fjorten servere var nede på vårt aller første besøk, er det en sikker innsats å si at du vil oppleve mye avbrudd når du er koblet til Cryptic.

Logger CrypticVPN dataene dine?

Selv om CrypticVPN hevder å ha en solid policy for ikke-logging, viser en titt på personvernreglene at de kan logge brukerdata i tilfelle “mistenkelig aktivitet.” Mistenkelig aktivitet er et så bredt begrep at selskapet stort sett kan logge dataene dine når som helst.

Vi personlig tror ikke at CrypticVPN logger mer data enn det som er vanlig for VPN-er å logge (f.eks. Anonym båndbreddestatistikk). Imidlertid, det’Det er viktig å være forsiktig hvis du’bruker igjen tjenesten deres fordi de har muligheten til å logge dataene dine hvis de velger å gjøre det.

På toppen av dette er CrypticVPN basert i USA, som er et land med fem øyne. USA er generelt kjent som å være veldig anti-privacy, og det er mulig for din private informasjon å være truet når du bruker en VPN basert i USA.

Totalt sett virker det ikke som CrypticVPN er en god VPN for sikker nettlesing på noen måte. Så la’s ta en titt på om den kan brukes til andre formål som tilgang til Netflix og torrenting.

Hastighet og ytelse

Når det gjelder hastighet, fant vi det bare de amerikanske serverne hadde anstendige hastigheter (75-85% av våre normale hastigheter) og alle de andre serverne hadde subpar-ytelse. Vi klarte ikke å teste hver eneste server på plattformen på grunn av at nesten halvparten av dem var frakoblet, men de som vi testet hadde bare 10-20% av våre normale hastigheter, noe som gjorde det veldig frustrerende å bruke dem.

Til slutt virker det som om du kommer til å ha dårlig tid med å bruke CrypticVPN med mindre du er i nærheten av USA. Folk i Asia, Afrika og Australia bør ganske enkelt unngå CrypticVPN og i stedet gå for noe som PrivateVPN.

Serverdekning

CrypticVPN har servere på 14 steder. De fleste av disse stedene har bare en enkelt server, noe som betyr at du ikke vil ha mange alternativer når det gjelder landene du kan koble til.

Serverne spenner over flere kontinenter, og du bør ikke ha noen problemer med å finne en server nær deg med mindre du er i Sør-Amerika eller Afrika. Det eneste vi la merke til er at serverne ofte er nede, noe som er veldig forferdelig siden det bare er en enkelt server på hvert sted, og en server som er nede, betyr at du må koble deg gjennom et annet land.

Støtte for flere plattformer

CrypticVPN har for tiden en applikasjon for både PC og Android. Du kan imidlertid bruke den på hvilken som helst enhet som lar deg bruke OpenVPN-protokollen.

Dette betyr at det er mulig for deg å bruke CrypticVPN med MacOS, Linux og iOS så lenge du er villig til å laste ned alle nødvendige programmer og informasjon.

At CrypticVPN ikke har dedikerte klienter for så mange av de ordinære operativsystemene, er et bevis på den lille størrelsen til selskapet, og det får dem til å se ekstremt uprofesjonelle ut..

Fjern blokkering av Netflix

Vi var ganske glade for å teste CrypticVPN på Netflix siden nettstedet stolt viser hvordan det blokkerer Netflix på hjemmesiden. Se for deg skuffelsen vår da vi fant ut at CrypticVPN ikke fungerer på Netflix.

Under testene våre, ikke et enkelt sted kunne koble seg til Netflix-serverne. Det er imidlertid synd siden CrypticVPN kunne ha vært et ekstremt billig alternativ for noen som bare trenger en VPN for å fjerne blokkering av Netflix.

P2P og torrenting

Dette er den ene tingen CrypticVPN kan brukes til nå. Vi var i stand til å torrent filer enkelt mens vi koblet til via CrypticVPN, og hastighetene var stort sett de samme som for nettlesing.

Hvis du er noen som vil ha en ekstremt billig VPN-løsning for torrenting, kan CrypticVPN kanskje fungere for deg. Fortsatt er det mange andre alternativer som vil være langt bedre for torrenting, forutsatt at du er i stand til å skaffe ut litt mer penger som TorGuard.

Kina og online sensur

Hvis du har kunnskap om hvordan VPN-er fungerer, vil du allerede vite svaret på dette. CrypticVPN bruker OpenVPN-protokollen, som har vært forbudt i Kina i lang tid nå.

I motsetning til andre VPN-er tilbyr CrypticVPN ingen alternative protokoller, noe som betyr at det ikke vil fungere i Kina eller i det hele tatt.

Kundeservice

La’se hva CrypticVPN har i butikken støttemessig:

  • E-poststøtte
  • Kunnskapsbase
  • FAQ side

…Og det’s ganske mye det. Det er ingen live-chatfunksjon, men det’er en anstendig kunnskapsbase tilgjengelig på nettstedet, inkludert en ganske lang FAQ-side.

Vår omgang med støtten var ganske normal. Alle spørsmålene våre ble besvart i løpet av få timer, og folkene var generelt hjelpsomme. Vi har imidlertid hørt mange forskjellige klager fra forskjellige brukere om deres støtte og hvordan det ofte ikke klarer å avhjelpe ethvert problem de har.

Det ser ut til at CrypticVPN har jobbet for å forbedre sin kundestøtte ved å lære av tidligere feil, og det’er et skritt i riktig retning. Men det’er fremdeles langt fremme.

Priser

CrypticVPN tilbyr for øyeblikket totalt fire forskjellige planer:

  • To-dagers dagers tilgang med komplette funksjoner for $ 0,99
  • 1-måneders plan for en dunkel $ 3,49 / måned
  • 1-års abonnement for $ 1,25 / måned
  • Livstidsabonnement for totalt 49 dollar (de har rabatter på dette ofte, og går helt ned til $ 19)

En ting å huske er at det er det ingen gratis prøveperiode for CrypticVPN og det er heller ingen pengene tilbake-garanti. De prøver å gjøre opp for dette ved å ha en to-dagers rettssak.

Når det gjelder betalingsmetodene, har du muligheten til PayPal, Bitcoin, Ethereum, Litecoin og PerfectMoney. Husk imidlertid at PayPal ikke fungerer for prøveperioden på to dager.

Bunnlinjen

CrypticVPN er på ingen måte en god VPN. Ikke bare har den ikke tilnærmet god nok sikkerhet, men det er også ganske kort med funksjoner som inkluderer en kill switch, muligheten til å fjerne blokkering av Netflix og muligheten til å jobbe i Kina.

Hvis du’er du ute etter en ekstremt billig måte å fjerne blokkering av nettsteder eller laste ned torrenter, kan CrypticVPN kanskje fungere for deg. Imidlertid bør de som ønsker å beskytte sin online anonymitet og personvern, definitivt holde seg så langt unna som mulig. Vår liste over 10 topp VPN-er er et bra sted å finne en pålitelig VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4