EarthVPN gjennomgang

I denne EarthVPN-gjennomgangen vil vi snakke om hva EarthVPN har å tilby, og om det er verdt å sjekke ut.

EarthVPN er en veldig rimelig VPN-tjeneste med mange gode funksjoner. Den er kompatibel med mange protokoller, noe som øker effektiviteten i å gi sikkerhet.

Den bruker OpenVPN-krypteringen Advanced Encryption Standard (AES) (med 265-biters tilgjengelig) og også 2048 bit RSA, som er en krypteringsstandard av militær karakter som for øyeblikket ikke kan hackes. De gir en veldig rask internettforbindelse, og dette er mulig fordi de har 190 servere i 54 forskjellige land over 6 kontinenter.

Vi testet EarthVPN med Netflix, og det blokkerte sømløst begrensningen på bibliotekene. EarthVPN gir også brukere tilgang til P2P-servere, noe som gjør at de kan delta i torrenting-aktiviteter uten begrensninger. Hvis du planlegger å besøke Kina, kan du bruke EarthVPN til å omgå begrensningen som er plassert gjennom “Stor brannmur i Kina“.


EarthVPN er en av de fremadstormende VPN-tjenestene som tilbyr en ett-klikk installasjonsprogramvare. EarthVPN kan brukes på stasjonære, bærbare og mobile enheter. Klientgrensesnittet er veldig enkelt og enkelt å navigere; selv en ikke-tekniker trenger ingen veiledning for å bruke den.

Klienten har en kill switch-funksjon, som hjelper deg med å stoppe tilkoblingen automatisk hvis VPN slipper eller slutter å fungere. Selv om det er en begrensning i antall enheter du kan koble til samtidig, kan du velge å sette opp ruteren din med EarthVPN og ha alle tilkoblede enheter beskyttet.

Prisplanen deres er veldig rimelig og fleksibel. EarthVPN aksepterer flere betalingsmetoder, inkludert cryptocururrency. Hvis du ikke vil ha noen økonomiske poster sporet av at du kjøper en VPN-tjeneste, kan du bestemme deg for å abonnere ved å bruke et cryptocurrency.

En viktig ulempe er at EarthVPN’s støtte er bare gjennom et billettsystem, og responstiden deres er bare gjennomsnittlig. Fortsett å lese denne EarthVPN for å lære mer.

Er EarthVPN trygt å bruke?

EarthVPN er en av de tryggere VPN-tjenestene rundt. De tilbyr et fint utvalg av sikkerhetsprotokoller: OpenVPN med enten 128 eller 256 bit AES-kryptering, L2TP / IPSec med 256-bit, Socks Proxy / SSH Tunnel og Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP) med 2048-bit.

Basert på Kypros logger ikke EarthVPN informasjonen din, og de er det’t del av ethvert datadeling og overvåkingsnettverk Hvis du ikke gjør det’Hvis du ikke vil dele noen personlige detaljer, kan du velge å betale med Bitcoin.

EarthVPN for Netflix og torrenting

Bortsett fra å kryptere en’s data og få en bruker til å bli anonym online, kan du også bruke en VPN-tjeneste for å få tilgang til begrenset innhold, for eksempel det amerikanske Netflix-biblioteket.

Så hvis du liker filmer, kan du få tilgang til alt Netflix-innhold ved hjelp av EarthVPN-tjenesten. Det gir deg også tilgang til nettsteder som BBC iPlayer og Hulu. I tillegg til muligheten til å få tilgang til begrenset innhold, har EarthVPN Peer to Peer (P2P) servere. Disse serverne lar brukere torrent hvor som helst i verden.

Med torrenting kan du laste ned hvilken som helst fil, uansett størrelse og kvalitet. Det er en av de mest effektive måtene å dele filer på uten å påvirke kvaliteten.

Hastighet og ytelse

Før vi uttaler oss om hastigheten, er det viktig å merke seg at enhver VPN-tjeneste du bruker definitivt vil redusere hastigheten på tilkoblingen din.

Da vi koblet oss til internett gjennom EarthVPN-klienten, la vi merke til et fall i tilkoblingshastigheten.

Når vi sammenlikner EarthVPN med andre VPN-tjenester, konkluderte vi imidlertid at tjenesten deres tilbyr rimelig rask hastighet fordi kvaliteten var minimal.

Apper og utvidelser

EarthVPN har kompatible klienter for Windows, Mac OS, iOS, Android og Linux plattformer, slik at du kan glede deg over denne VPN på stasjonære, bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

Hvis du foretrekker å konfigurere VPN-er på rutere, kan du gjøre det med EarthVPN, som kan konfigureres på DD-WRT-rutere. Med dette alternativet vil alle enheter som er koblet til ruteren definitivt beskyttes.

EarthVPN lar brukere koble til tre enheter samtidig.

Hvordan laste ned og installere EarthVPN

EarthVPN er veldig enkelt å laste ned, installere, konfigurere og bruke. Du trenger faktisk ikke noen teknisk erfaring, men først må du opprette en konto på nettstedet deres.

Hvis du er Windows-bruker, går du til kategorien Oppsett på hjemmesiden og klikker på den spesifikke versjonen av Windows du bruker. Klikk på OpenVPN, øverst i instruksjonen, vil du se en ledetekst for å laste ned en ett-klikk programvare.

Sørg for å være logget på Windows som bruker med administratorrettigheter før du laster ned.

Etter å ha klikket på lenken, skal nedlastingen starte umiddelbart.

Når du har fullført nedlastingen, vil du finne en zip-fil med klienten .exe-filen og en sikkerhetssertifikatfil. Kjør .exe og, voila, du er ferdig. Fyll ut brukerinformasjonen du brukte for å åpne en konto, og klikk deretter på koble til.

Kan brukere i Kina bruke EarthVPN?

En annen flott ting med EarthVPN er at du kan omgå restriksjoner i Kina.

Kina, i et forsøk på å redusere påvirkningen av internettbruk på innbyggerne, har lagt store begrensninger på internettaktiviteter og til og med gått videre for å blokkere mange VPN-tjenester.

Imidlertid hevder EarthVPN å omgå Kina’s begrensning. Anmeldelser fra andre brukere bekrefter også dette kravet.

Priser

Abonnementsplanen for EarthVPN er veldig enkel og fleksibel. Det aspektet vi elsker med denne VPN-en er at det er veldig rimelig.

Det er to forskjellige planer å velge mellom hvis du vil begynne å bruke tjenesten. Den første planen er en månedlig abonnementsplan som koster $ 3,99. Den andre planen er en årlig plan som koster $ 3,33 / måned

Det er klart du sparer mer med det årlige abonnementet.

EarthVPN aksepterer flere betalingsmetoder for brukers fleksibilitet. Disse alternativene er Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay og WebMoney. EarthVPN tilbyr en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

I tillegg til de grunnleggende funksjonene, gir EarthVPN også tilgang til noen ekstra funksjoner for mindre enn $ 1,99 hver.

Disse funksjonene inkluderer en mobil VPN-konto, en statisk IP-adresse, en dedikert IP-adresse, en SSH Tunnel / Socks-proxy, port forwarding og 256-bit kryptering

Kundeservice

Dessverre EarthVPN’s supportteam kan bare kontaktes via et billettsystem. Det er ingen live chat. Svar på spørsmål forekommer også bare i arbeidstiden.

Imidlertid gjorde EarthVPN en ganske god jobb i oppsett- og FAQ-delen på nettstedet, og tilbyr detaljert informasjon for å hjelpe brukere under installasjonsprosessen.

Konklusjon

Fra denne EarthVPN-gjennomgangen kan vi konkludere med at VPN-tjenesteleverandøren tilbyr en ganske god avtale for abonnementsprisen.

Det er litt mer enn standardkrypteringene, slik at den kan komme seg rundt restriksjonene som er lagt av land med streng sensur.

Den’Det er flott å ha en VPN-tjenesteleverandør som kan få tilgang til Netflix på mer enn en server, og torrenting er mulig, selv om hastighetene kanskje henger litt etter.

Hvis de forbedrer kundestøtten, kan dette vinne dem enda flere abonnenter.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 96

Adblock
detector