Enkel VPN-anmeldelse

Easy VPN er en rask og enkel løsning for beskyttelse på farten og fjerne blokkering av begrensede nettsteder på Android. Gratis tjenesten fungerer som en oppmuntring til å abonnere, og har base i Hong Kong, og tilbyr kryptering under radaren og digital frihet.


Ved å bruke SOCKS-proxy, tunneler Easy VPN all data gjennom sine egne sikre kanaler, men rister ansvaret for ad-blokkering og holder deg i sjakk fra skadelig online materiale.

Gitt at dette er noe som bare de høyeste betalte VPN-ene tilbyr, det’er ikke så ille.

I tillegg er ShadowSocks-proxy populær for bruk i Kina fordi den ble utviklet utelukkende for å omgå Great Firewall.

Gratisversjonen har imidlertid en daglig grense på 500 MB - selv om den kan økes på noen kreative måter, for eksempel å samtykke til å se en annonse. Imidlertid der’er fremdeles ikke nok til å streame Netflix fritt uten å bekymre deg for båndbredde.

Der’s multi-VPN-protokollstøtte, inkludert OpenVPN (mer om dette nedenfor) og fordi det’er så enkel å bruke, det’er en utfordrer for en av de bedre gratis VPN-ene i Google Play-butikken.
Er enkel VPN-sikker å bruke?

Easy VPN tilbyr både OpenVPN og ShadowSocks som tilkoblingsmodus. Begge disse anses for å være det ypperste innen kryptering og beskyttelse som protokoller som er mindre ugjennomtrengelige for å bli hacket eller brute-tvunget til å stjele informasjonen din.

Der’s også mye informasjon om deres personvernregler om hva som i det vesentlige utgjør a “no-logging” Politikk.

Den’er ikke så gjennomsiktig og streng som noen av de høyest betalte VPN-ene, men du forventer vanligvis at et gratis marked uten VPN - som Easy VPN - tjener pengene sine “under bordet” ved å samle inn og selge informasjonen din. Det ser ikke ut til å være tilfelle her.

Hastighet og ytelse

Det er over 20 servere til stede, selv i gratisversjonen, med flere servere fra samme land (USA, Storbritannia, Japan, etc.).

Våre tester viste et gjennomsnitt som mer eller mindre handlet om mellomverdiene for vår egen forbindelse - i ett tilfelle økte opplastningshastigheten, noe som førte til muligheten for at vår ISP kunstig tapper hastigheten (ellers kjent som throttling).

Sammenlign den originale hastigheten, presentert nedenfor…

Enkel VPN-anmeldelse

Med hastighetene som er funnet på den amerikanske og britiske serveren:

Enkel VPN-anmeldelse

Enkel VPN-anmeldelse

Den’Det er viktig å merke seg at dette kan være helt subjektivt, spesielt med tanke på oppdateringshastighetens endring. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor om opplevelsen din var lik eller ulik!

Hvordan laste ned Easy VPN

Det er ingen installasjonsprosess siden den’er et Android-produkt. En enkel nedlasting fra Google Play-butikken er alt du trenger å gjøre for å få VPN i gang.

Tilkoblingshastigheter er som tidligere nevnt noen sekunder, og der’er ingen påmeldingsside eller ber om å oppgi personlige detaljer. Imidlertid krever nedlasting gjennom Google Play-butikken ditt virkelige navn og personlige informasjon.

Apper og utvidelser

Denne VPN-en bare for Android er tilgjengelig på Android-enheter.

For Kodi-brukere betyr det imidlertid at du kan kjøre Easy VPN på mobiltelefonen din og bruke den til å fjerne blokkeringen av internettforbindelsen din og bruke Kodi-tillegg og depoter som du tidligere ikke har hatt tilgang til.

Enkel VPN for Netflix

VPN-brukere ser som regel ut for å frigjøre kontoen sin fra geobegrensning for å få tilgang til amerikanske Netflix, der valgene er større, og mange av rettighetene til film og film stammer fra.

Vanligvis, deg’Jeg finner ut at Netflix blokkerer VPN-en din.

Ja, Netflix har et blankt forbud mot fullmektiger, oppheving av blokkering og VPN-er, som det benytter med stealthy regularitet og intensitet. Kanskje du kan’Vi har fått en melding som peker ut når du ser ut til å bruke en avblokkerer eller proxy. “Slå av noen av disse tjenestene og prøv igjen,” pop-up-en sier, og videoen laster aldri.

Heldigvis er dette ikke’et problem vi møtte Easy VPN, noe som er overraskende siden noen av de beste VPN-ene der ute kjemper for å dedikere og endre servere for å holde Netflix-tilgang ubegrenset.

Med over fem servere tilgjengelig i USA i skrivende stund på Easy VPN, måtte vi bare bytte fra den ene til den andre for å få Netflix i gang (og til og med den første returnerte bare en uspesifisert feil og ba oss prøve igjen , men ingen omtale av en VPN).

Imidlertid, hvis du’er med på den uendrede gratis planen, Easy VPN’den daglige grensen på 500 MB passer kanskje ikke for streaming, da en episode eller to (høyst) av en enkel sitcom kan spise det raskt.

Enkel VPN for torrenting

Det er alle slags torrentklienter der ute, og til og med for mobiltelefoner (Android startet denne tingen, og du kan finne noen av de beste på Windows-telefoner også).

Til det, Easy VPN’sikkerheten har vist seg å være robust og endre IP-adresser uten vesentlig tap av hastighet. Dette gjør det bra for torrenting - spesielt siden du kanskje ikke kjører torrenter for tungt på smarttelefonen.

Hvis du derimot blir informert om den daglige grensen, akkurat som med Netflix. Hvis du går ned til prissettingsdelen, er vi derimot’Jeg vil fortelle deg om noen kreative alternativer du kan bruke for å få en økning i data.

Er det bra for brukere i Kina?

Som nevnt tidligere, oppstod ShadowSocks-proxy i og til bruk i Kina for å omgå myndighetene’ forbud mot VPN-er, som igjen er på grunn av deres forbud mot et bredt spekter av nettsteder og sosiale meklingsnettverk i stedet for sensur.

ShadowSocks er også en åpen kildekode-proxy, noe som betyr at det kan gjøres endringer i det hvis det gjøres endringer i strukturen på internett i Kina. ShadowSocks er vidt spredt og bruker SOCKS5 på en unik måte på hvert oppsett for å gjøre det fleksibelt.

Et ord med forsiktighet er imidlertid at ShadowSocks bare delvis kan kryptere dataene dine. Hvis tilkoblingen spores fra start, kan det være lettere å bryte dataene dine.

Av denne grunn (og andre forstår du kanskje bedre for deg selv) det’Det er sannsynligvis bedre å gjenkjenne selv hvor langt Easy VPN, eller en annen lignende tjeneste, kan gå for å beskytte ytringsfriheten din. Med mindre du’betaler for en VPN som’er fullt dedikert til å beskytte dissens, spesielt i politisk sammenheng’er best å ikke risikere det.

Brukerstøtte

Easy VPN tilbyr et unikt system for live support; et nummer som du kan sende en WhatsApp-melding direkte til (i tillegg til en e-postadresse). Vi fikk raskt svar til tross for opplevde tidsforskjeller, og spørsmål ble svart raskt.

Priser

Enkel VPN er egentlig gratis å bruke, men kommer med en daglig båndbreddsgrense på 500MB.

For å få mer data gratis, kan du enten bruke en “innsjekking” system der du bygger opp en bruksprofil over et par dager, og gratis dataene dine øker daglig (100 MB den første dagen, 110 den neste og så videre). Du kan også invitere venner og få 256 MB for hver venn som melder seg på med henvisningskoden, generert i-appen. Vennene dine vil også få den samme mengden gratis data ved å bruke koden din.

Den betalte premieplanen har også rimelige priser.

De billigste av planene deres er 20 dollar for hele året (kommer ut til nesten $ 1,66 / måned per måned), mens det å betale månedlig vil kreve at du betaler $ 3,00 per måned.

Der’er også en ukeplan, som kan være egnet for personer med behov på kortere sikt, priset til $ 1.

Bunnlinjen

En dollar i uken for en VPN som denne med 20 servere på alle forskjellige kontinenter og en unik kombinasjon av ShadowSocks og OpenVPN-protokoller som tilbys er ikke en dårlig avtale, spesielt med tanke på at du får den samme beskyttelsen og hastigheten gratis med en daglig data grense. Årsplanen, hvis du liker tjenesten, er også mye mer fornuftig enn de fleste VPN-er med samme evne.

Men til slutt er Easy VPN ikke i nærheten av listen over beste VPN-er for Android, som vi anbefaler hvis du verdsetter personvernet ditt.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 75