Gom VPN gjennomgang

Gom VPN ville ha det bedre hvis den ikke markedsførte seg selv som VPN, men heller som proxy / unblocker. Selv da det’er ikke bra og grenser-svindel.


Gom VPN kommer bare som en Chrome-utvidelse. Det gir deg ikke mye sikkerhet, men vil fjerne blokkering av geo-begrensede eller sensurerte nettsteder. Imidlertid, det’er ganske dyrt for hva den gjør, og fungerer også som et multi-level marketing (pyramid) ordning.

Er Gom VPN sikker?

Gom VPN oppgir at tilkoblingen din er kryptert, men den’er uklart hva slags kryptering dette er. Til tross for å tilby en “synopsis” av personvernreglene deres der det står at de ikke gjør det’t samle inn personidentifiserende data (og at de aldri vil selge dem for fortjeneste), uttaler den faktiske personvernpolitikken helt annet.

Gom-nettstedet er ekstremt vagt og mangler meningsfull informasjon, men det virker klart at tjenesten er ekstremt lite på funksjoner og faktisk ikke er VPN i det hele tatt.

Kort sagt, du burde ikke’Jeg kan ikke stole på sikkerheten din til Gom alene.

Hastighet og ytelse

Siden Gom VPN prøver å holde alt enkelt, har den ikke noen stedskiftingsfunksjon. Det ser også ut til at Gom VPN bare har amerikanske servere.

Under testene fant vi ut at Gom VPN ikke er nesten god nok når det gjelder hastighet. Når vi prøvde ut prøveversjonen, så vi så mye som en 50% reduksjon i nedlastingshastighet og så mye som en 80% reduksjon i opplastningshastighet.

Gom VPN hastighetstest

Standardhastigheten vår, som vist over, var det referansepunktet vi testet forbindelsen mot, men se hva som skjer når vi kobler til Gom VPN.

Gom VPN hastighetstest

Dette er rett og slett ikke gode nok hastigheter for en “VPN” som heller ikke tilbyr noe i veien for sikkerhet.

Hvordan laste ned Gom VPN

Dette er den morsomme delen. For å laste ned Gom VPN, er alt du trenger å gjøre:

  • Gå til nettstedet Gom VPN.
  • Klikk Installere nå for å gå til Chrome Nettmarked.
  • Bare klikk Legg til Chrome.

Når du har gjort det, vil du kunne bruke VPN uten registrering en gang. Du må imidlertid registrere deg enten med Google-kontoen din eller med e-posten din når du kobler deg til den for andre gang for å starte den 7-dagers gratis prøveperioden..

Apper og utvidelser

Som vi har sagt ovenfor, er Gom VPN bare tilgjengelig som en Chrome-utvidelse. Mens mange VPN prøver å redusere kostnadene ved bare å være tilgjengelige på et par plattformer eller som utvidelser, er det faktum at det’bare tilgjengelig på Chrome, gjør det til en proxy-tjeneste enn en VPN.

At Gom kun er tilgjengelig på Chrome, smaker av lav kvalitet og lavbudsjett. Det ville være greit om VPN klarte å innløse seg selv på sin ytelse og sikkerhet, men den unnlater å gjøre det som sagt så mange ganger ovenfor.

Gom VPN for Netflix

Det heter på Gom VPN-nettstedet at Gom kan brukes til å fjerne blokkering av Netflix. Imidlertid er det ikke slik vi prøvde gjentatte ganger og ikke klarte å streame noe.

På grunn av det faktum at Gom VPN har servere i USA, klarer den heller ikke å kjøre BBC iPlayer. Vi prøvde det med Hulu, men det klarte ikke å fungere der også. Hvis du vil ha en god VPN for streaming, foreslår vi at du søker andre steder.

Gom VPN for torrenting

Du kan bruke Gom VPN til å torrentere ved hjelp av en webtorrentklient. Når det er sagt, vil dette utsette deg for WebRTC-lekkasjer siden webtorrenter fungerer gjennom WebRTC. Med andre ord, det er sannsynligvis ikke sikkert å torrentere med Gom VPN.

Jobber Gom VPN i Kina?

Mens vi kan’Jeg hevder å vite svaret på dette spørsmålet, å bruke en VPN i Kina er en høy innsats aktivitet. Vi vil absolutt avstå fra å gjøre det ved å bruke Gom VPN.

Hvis du vil ha en VPN som pålitelig vil fungere for deg i Kina og garantere deg full sikkerhet fra myndighetene, ta en titt på NordVPN.

Brukerstøtte

Første ting først, Gom VPN har ikke live chat-støtte, noe som ikke er noen overraskelse med tanke på størrelsen på VPN. Totalt sett fant vi at støtten var imøtekommende, og vi fikk ikke så mange problemer med dem.

Støtteteamet hadde anstendig kunnskap om produktet sitt, selv om de ikke var i stand til å svare på visse spørsmål, for eksempel hvilken protokoll Gom VPN bruker.

Et område der Gom virkelig skuffet oss, var kunnskapsbasen på nettstedet deres. Da vi prøvde å gå til den, fant vi ut at den var nede. Vi måtte faktisk sende e-poststøtte for å få svar på noen av spørsmålene våre. Vi er ikke sikre på om kunnskapsgrunnlaget deres alltid er nede, men det ser definitivt ikke bra ut.

Priser

Gom VPN virker isolert sett billig. Du kan få den for $ 3,99 i måneden hvis du betaler årlig eller $ 4,99 i måneden hvis du betaler for en enkelt måned. Dessverre kan du enkelt finne en billigere og kraftigere VPN. Faktisk kan du få noen av de beste tjenestene for omtrent like mye.

Gom har en “Gull” versjon som lar deg ha en privat IP og tilbyr å henvise andre brukere til produktet. For hver bruker du henviser, får du $ 2 og en ekstra $ 2 for hver bruker de henviser. For å komme inn i denne ordningen, må du betale et abonnementsgebyr på $ 19.99 / måned. Det er klart at dette smager av en markedsplan på flere nivåer og øker ikke vår tillit til Gom VPN.

Bunnlinjen

Det eneste Gom kan gjøre ordentlig er å fjerne blokkering av nettsteder på internett for en billig pris. Dessverre er det mange andre tjenester som kan gjøre det samme gratis eller for en ekstremt lav pris.

Don’t kjøpe det, periode.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 40 =