Grønn VPN-gjennomgang

Grønn VPN skiller seg ut i Play Store rent på grunn av hvor liten nedlastingen er og hvor mye appen tilbyr uten å spørre om noe til gjengjeld. Det ser imidlertid ut til at Green VPN logger nesten alt du gjør.


Den’er ikke en av de mest nedlastede VPN-ene i Play Store, men Green VPN har fått jevnlig positive rangeringer - hittil har den blitt vurdert av over 1000 Android-brukere.

Appen er helt gratis, men det ser ut til å være et klassisk tilfelle av deg “å være produktet” ved at målet er å logge og selge dataene dine. At VPN samler inn informasjon om deg i stedet for å gjøre deg noe tryggere, er et bevis på det mottoet.

Sikkerhetsegenskaper

Enhver VPN-bare for Android er begrenset av sin natur. Grønn VPN har imidlertid i det minste de essensielle sikkerhetsfunksjonene:

  • “Militær-grade” kryptering
  • OpenVPN (UDP / TCP)
  • Dobbelt VPN (multi-hop) tilgjengelig på VIP-servere
  • Ingen overflødige apptillatelser

Imidlertid viste testene våre at innstillingslinjen gjentatte ganger ikke klarte å laste eller starte, noe andre brukere også har opplevd. Enten dette er feil i visse modeller av telefoner eller med vilje, det’er tydelig at der’er mangel på grunnleggende funksjoner som DNS-lekkasjebeskyttelse eller en drepebryter (om enn Android har den alltid fungerende VPN-funksjonen).

Hva’verre er det at vi kjørte noen tester som fant ut at mange servere rett og slett ikke gjorde det’t masker ut IP-adressen vår i det hele tatt, noe som uten tvil er selve poenget med å bruke en VPN i utgangspunktet. Dette er en sårbarhet som i verste fall virker ondsinnet og i beste fall et veldig utilgivelig tilsyn.

Oppbevarer Green VPN logger?

Med et ord: ja. Nesten alle typer tømmerstokker.

Mens vi måtte stole på Google Translate for å gå fullstendig gjennom Grønn VPN’s Personvernregler, vi fant det å være overraskende gjennomsiktig og tydelig i hvor mye den samlet inn.

Grønn VPN hevder i utgangspunktet at den ikke samler inn data eller informasjon som du ikke villig oppgir et skjema. Dette inkluderer frivillige spørreskjemaer eller personlig identifiserende informasjon som kreves av deg for et bestemt aspekt av tjenesten (å nekte den vil bare begrense din tilgang).

Kallenavnet, telefonnummeret og til og med avataren eller profilbildet du bruker mens du registrerer deg, anses imidlertid som et rettferdig spill for å logge og lagre.

Å gå videre, men det’er tydelig at appen logger din IP-adresse, fysiske plassering, enhetsinformasjon og både trafikk- og tilkoblingslogger.

Dette er et klart nei-nei for en VPN - ikke’t bruk den til noe følsomt.

Hastighet og ytelse

Vi fant Green VPN å ha dårlige hastigheter, selv for en gratis VPN: det var et plutselig og tydelig fall i nedlastingshastighet og opplastingshastighet uansett server (selv om serverne i nærheten var betydelig bedre).

Mens det er en “Akselerere” på listen over servere, klikk på dette’Det ser ut til å oppnå noe. Kanskje en “placebo” alle slags teknologisk godtroende.

En annen sak er tilkoblingshastigheten: det tok rundt et halvt minutt å faktisk få alt til å gå.

Serverne viser deres relative hastighet ved siden av navnene, men dette ser ut til å være svært vilkårlig.

Brukervennlighet og multiplattformstøtte

Grønn VPN er bare tilgjengelig på Android - ingen tjenester for PC eller macOS og iOS.

Den grønne VPN-appen er så bare som du kan gjøre, med en enkelt av / på-skyveknapp som er alt du kan veksle. Innstillinger-fanen gjør det ikke’fungerer ikke, og ikke akselerer eller VIP-knappene (eller slik det virker).

Verst av alt har appen ikke’har blitt oppdatert på mer enn et halvt år, og endringsloggen er vag - kanskje dette ikke’t et høyt prioritert produkt selv for utviklerne selv.

Fjern blokkering av Netflix og andre streamingplattformer

Streaming-gigantene fra moderne tid - Netflix, Hulu, Amazon Fire, Kodi og BBC iPlayer - er alle like beryktet for regionbegrenset innhold (kjent som geo-blokkering). Med andre ord, visse TV-serier og filmer er tilgjengelige i ett land og ikke i et annet).
De beste VPN-ene der ute kan få deg forbi alle disse blokkene ved å endre posisjonen din digitalt. Noen av de mindre VPN-ene kan også gjøre det samme, men dessverre er ikke Green VPN en av dem, og kunne ikke’t komme oss forbi geo-begrensningene til Netflix.

Grønn VPN-gjennomgang: P2P og torrenting

Grønn VPN gjør det ikke’t tilbyr noe spesielt for å sikre torrenting på en P2P-forbindelse. Selv om det gjorde det, gjør hastighetene som er begrenset, Green VPN uønsket å bruke selv på et sted der ellers garantert torrentsikkerhet er.

Online sensur i Kina og andre steder med Green VPN

Du har kanskje allerede hørt om den store brannmuren i Kina: en kalk fra den kinesiske regjeringen for ikke bare å isolere Internett og innholdet, men også blokkere verktøy for å omgå sensurtiltakene.

Selv om det er bevis som tyder på at Green VPN faktisk ble opprettet for å kunne jobbe i Kina, vil vi ikke anbefale det fordi det etter sigende er en kinesisk app. I fjor ble Green VPN tilsynelatende utestengt av den kinesiske regjeringen og hadde sluttet å fungere. Mens det’det er ikke lenger tilfelle, man lurer på hva kostnadene for dette har vært.

Kundeservice

Grønn VPN’kundesupport er praktisk talt ikke-eksisterende. Ingen live support eller vanlige spørsmål.
Play Store nevner en e-post-ID, men vi kunne ikke motta noe svar, selv en uke. Bortsett fra Play Store-siden sin, har de ikke det’Det ser ut til å ha noen tilstedeværelse overalt.
Dette tipser skalaene lenger ut av Green VPN’s favør.

Priser

Grønn VPN er en gratis VPN som opprettholder seg gjennom annonser. Det er ingen “gratis prøveperiode” eller behov for en tilbakebetalingspolicy - ennå, etter at du har brukt tjenestene, ser det ut til at du’d føler meg berettiget til en slags pengene tilbake-garanti bare for den tiden som er bortkastet i å prøve å få appen til å fungere.

Bunnlinjen

Grønn VPN er en app vi ville holde oss unna. Det er gratis VPN-er der ute som enten tilbyr mye mer eller samler mye mindre av dataene dine.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 22