Hoxx VPN gjennomgang

Oversikt

Opprettet av selskapet VPN1.com, beskriver Hoxx VPN seg selv som “lynet raskt,” enkel å bruke, pålitelig sikker og mye, mye mer. Som vanlig med VPNer fremsetter nettstedet en rekke påstander som høres tiltalende ut ved første øyekast, men denne Hoxx VPN-gjennomgangen vil se nærmere på disse løftene mer detaljert.


Basert i Coral Gables, Florida, Hoxx er en all-amerikansk operasjon, selv om den tilbyr over 50 serverplasser stiplet over hele verden. Mens nettstedet med utdatert design og en haug med ødelagte lenker sier at antallet øker hver uke, så vi etter fire måneder ingen forandring.

Brukere kan velge mellom gratis og premium kontoer, og fokuset er på nettleserutvidelser. Dette betyr at Hoxx er en proxy først og en VPN-tjeneste sekund. Uansett er den eneste måten å finne ut om Hoxx måler seg mot konkurransen, å sette den på prøve. Så hold deg til Hoxx VPN-gjennomgangen for å redusere personvernverktøyet.

Er Hoxx VPN trygt å bruke?

Hoxx VPN er lett på sikkerhetsfunksjonene. Faktisk er dette det eneste vi kan få om sikkerheten deres:

 • ende-til-ende-kryptering
 • 4096-biters RSA-chiffer (dette er normalt forbeholdt håndtrykket, så det’er uklart om dette er et problem med kommunikasjon eller ikke)
 • virusbeskyttelse (hvordan?)
 • blokkeringer på sårbare havner (hvordan?)
 • beskyttelse mens du bruker offentlige wifi-flekker (hvordan?)
 • blokkerer mot cookie-baserte annonsesporere (hvordan?)

Alt det som er oppmuntrende, men ikke noe spesielt for høykvalitets VPN-er. Også det’er ganske uklart hvordan de skal gjøre noen av disse tingene.

Det eneste vi vet: når en VPN er vag om hvordan det’s ment å holde deg sikker, kan det sannsynligvis’t.

Logger Hoxx VPN dine data?

Ganske mye: ja.

En ting som forferdet oss når vi skrev denne Hoxx VPN-gjennomgangen, er det faktum at Hoxx rutinemessig “lagre logger i en viss periode for å forhindre misbruk av [deres] nettverk.” Mange VPN-er klarer å beskytte integriteten til nettverket sitt uten å føre logger, og for oss var dette et stort rødt flagg, spesielt når morselskapet til Hoxx er lokalisert i USA, et land med fem øyne.

Problemet ser ut til å være at Hoxx samarbeider tett med myndighetene - noe som er greit, men ikke hvis du kommer for nær dem. At’hvorfor Hoxx blokkerer tilgangen til “ulovlige fora” eller torrenting nettsteder. Det hele legger opp til et forhold som virker for nært til trøst.

Og omfanget av deres loggføringspraksis er ganske omfattende. Som personvernreglene deres beskriver, Hoxx registrerer hvert nettsted du besøker, hvor lenge du blir der og til og med nettstedet du så på før du slo på VPN. Så langt vi’bekymret, dette motsier hva VPN-er handler om, og det overlater for mye informasjon til VPN-leverandøren.

Er Hoxx VPN lekkasjesikkert?

DNS lekker er et annet potensielt problem, spesielt fra Hoxx VPN’s Chrome-utvidelse, som virket veldig porøs. Og hvis du vil gå dypt undercover med Tor, kan du glemme det. Hoxx VPN’s klamrer fast til streng lovlighet betyr at Tor-nettverket gjør det ikke’t arbeid med sin klient.

Så alt i alt er dommen fra denne anmeldelsen ganske klar: Hvis sikkerhet betyr noe for deg, må du holde deg unna denne tjenesten. Det er bedre alternativer til Hoxx VPN.

Hastighet og ytelse

Speed ​​er et område der Hoxx gjør det ganske bra. Vi prøvde både gratis- og premiumplanene og fant store forskjeller mellom dem, som det er verdt å huske på. Både gratispakkene og Hoxx VPN’premium-tjenester presterte bra, og tilbyr gode nedlastingshastigheter.

Her er grunnfarten vi jobbet med:

VPNpro-basehastighet

 • Nedlastingshastighet: 263 Mbps
 • Opplastningshastighet: 261 Mbps

Vi bestemte oss for å teste fire forskjellige steder over hele verden.

Tyskland

Hoxx VPN Tyskland serverhastighet

 • Last ned: 258 Mbps
 • Last opp: 37 Mbps
 • Frafall: 2%

Japan

Hoxx VPN Japan-serverhastighet

 • Last ned: 138 Mbps
 • Last opp: 3 Mbps
 • Frafall: 48%

Canada

Hoxx VPN Canada-serverhastighet

 • Last ned: 176 Mbps
 • Last opp: 64 Mbps
 • Frafall: 33%

OSS

Hoxx VPN amerikansk serverhastighet

 • Last ned: 90 Mbps
 • Last opp: 20 Mbps
 • Frafall: 66%

Hoxx VPN har noen ganske imponerende hastigheter her, med de tyske serverne (nær vår beliggenhet i Europa) som kommer inn på 98% av bashastigheten. De andre er alle ganske flotte, og til og med de laveste - USA - kommer i hastigheter som er gode nok til å strømme UHD-videoinnhold.

Premium-brukere har ubegrensede samtidige tilkoblinger (hendig for hjemmeunderholdning eller forretningsoppsett med flere datamaskiner), og servervalget er ganske bredt. Dette betyr at det ikke burde finne en rask forbindelse’t være vanskelig.

En ting å nevne er variabilitet. Så det kan hende du må eksperimentere med noen få servere før du finner en som fungerer som standard.

Serverdekning

Hoxx gjør det ikke’t annonsere servertallet deres (estimatene er 100 - 650), men tjenesten tilbyr 50 serverplasser. Dette er ikke spesielt ille i forhold til andre større navn (for eksempel tilbyr NordVPN 62+ serverplasser - selv om de har 5400 servere over hele verden).

Når det gjelder hastighet, presterer den bedre enn gjennomsnittet - nok en gang fremhever forskjellen mellom serverhastighet og servernummer.

Brukervennlighet og multiplattformstøtte

Hoxx VPN støtter følgende plattformer:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Chrome
 • Firefox

Noe av det beste med Hoxx VPN er nettleserutvidelsene. At’er ikke veldig overraskende gitt selskapet’s vekt på surfing i stedet for e-post eller streaming. Windows-versjonen er 0.4.0 når Chrome har 3.5.4 som tydelig viser hvor Hoxx sikter til.

Nettleserutvidelsene er’t inngripende så de vant’t dominerer Chrome- eller Firefox-menyene. Alt du ser når du er logget inn, er en liten påminnelse i nedre høyre hjørne av skjermen. Og de er enkle å laste ned og konfigurere.

Mens de vant’t være mye bruk for de som vil bruke Hoxx VPN for Netflix eller torrents, disse utvidelsene er ideelle nettlesere for nybegynnere som trenger grunnleggende IP-adressebeskyttelse.

Kan du bruke Hoxx VPN for Netflix-streaming?

dessverre, vi kunne ikke’Få Netflix til å samarbeide med Hoxx VPN, noe som er synd. Det ser ut som Hoxx er en av de VPN-ene som ikke har det’t investerte nok tid og kompetanse i å lage løsninger for å takle Netflix’s økte sikkerhetstiltak.

Vi prøvde vårt hardeste å logge inn på videostreamingsiden. Ingen Hoxx VPN Proxy-servere fungerte, så hvis du’planlegger å bruke VPN-en til underholdningsformål, styr godt. I stedet velger du en av de beste VPN-ene for Netflix for pålitelig tilgang til Netflix fra steder rundt om i verden.

Bruker Hoxx for å lure en god idé?

Det samme gjelder torrenting og P2P generelt. Som vi bemerket tidligere i denne gjennomgangen, har utviklerne av Hoxx VPN prøvd å beskytte seg mot juridiske problemer så mye som mulig. Et av skadene i denne tilnærmingen er tilgang til torrenter med apper som uTorrent eller BitTorrent.

Erfarne VPN-brukere vil være kjent med utviklerne’ holdning til torrenting. Men mesteparten av tiden betyr dette at de undertrykker torrenting hastigheter, uten å blokkere torrents helt. At’det er ikke tilfelle med Hoxx, og det er derfor vi kan ikke anbefale Hoxx VPN for spenning i det hele tatt. Igjen, se andre steder etter dristigere VPN-er som kan håndtere båndbreddekravene og lovligheten av torrenting.

Jobber Hoxx VPN i Kina?

Hoxx VPN lover brukerne muligheten til “omgå statlige begrensninger” ved å maskere din IP-adresse og beliggenhet. Dette bør være musikk for brukerne på steder som Kina, der den autoritære regjeringen hele tiden prøver å blande seg inn i privat surfing av nettbrukere.

Imidlertid rapporterte våre kinesiske kontakter begrenset tilkobling når du bruker Hoxx VPN Proxy - langt verre enn andre konkurrenter. Det positive var at når forbindelser ble opprettet, tilstedeværelsen av over 100 japanske og over 20 sørkoreanske servere betydde at hastighetene ble mindre’det er for dårlig.

Men det er bedre alternativer for kinesiske nettbrukere, så svaret på spørsmålet fungerer Hoxx VPN i Kina, “ja, men med kvalifikasjoner.”

Brukerstøtte

Hoxx VPN har følgende støttealternativer:

 • Support billett
 • Spørsmål og svar

forfriskende, Hoxx VPN er åpen om å gi kontaktinformasjon, liste over bedriftsadressen til morselskapet VPN1 (basert i USA) og en e-postadresse for deres supportteam (men ikke telefonnummer).

De pleide å tilby et kundeskjema for å sende inn spesifikke spørsmål, men har fjernet den funksjonen, med fokus på direkte e-post. Vi ville ha foretrukket et kontaktskjema med raske svar og live 24/7 chat på siden. Når det er sagt, gjorde vi det ikke’Jeg har mye hell med å få svar via e-postadressen du har oppgitt.

Mens korrespondenter får automatiserte svar med en gang, faktiske menneskelige svar kan ta en dag eller mer, og vi ble’t imponert over kvaliteten. FAQ-delen er også dårlig organisert, selv om den’er ganske gjennomsiktig om de mange begrensningene for Hoxx VPN. Så du vet hva du’kommer inn når du laster ned klienten.

Priser

Hoxx VPN har følgende prisalternativer:

 • Gratis
 • Premie: $ 1,99 / måned for en toårsplan

En ting vi likte med Hoxx VPN var deres gratis pakke. Gratis brukere kan bruke ubegrensede samtidige tilkoblinger. Dette er noe som sjelden tilbys av andre VPN-er, og der’er et utvalg av 4 servere. At’er ikke mye gitt det bredere Hoxx-nettverket har hundrevis av noder, men det’er funksjonell. Det er også ingen begrensninger på båndbredde.

Imidlertid har gratispakken også store mangler. Bortsett fra begrensningene for torrenter og strømmetjenester, gratis tjeneste bruker bare 1024-biters kryptering. Noe som neppe er noen beskyttelse i det hele tatt.

Premium-pakkene tilbyr 4096-biters kryptering (bedre, men fremdeles utdatert) og hele spekteret av servere å velge mellom. Prisene kan virke veldig lave, kl 1,99 dollar per måned for en toårsplan. Du kan imidlertid finne lignende tilbud som tilbys av premium VPN-leverandører som inkluderer torrenting og streamingtjenester.

Betalingsprosessen er også veldig tøff, med brukere som trenger å registrere seg for en gratis konto før de går over til Premium. Den’er tidkrevende og ærlig talt ikke verdt det, selv med 14-dagers pengene-tilbake-garanti tilbudt.

Hovedpoenget av Hoxx VPN Proxy-gjennomgangen

Mens denne Hoxx VPN Proxy-gjennomgangen har fremhevet noen styrker som servervalg, pris og brukervennlighet, vi kan’Jeg anbefaler virkelig Hoxx som et levedyktig personvernalternativ.

Det er så mange problemer med Hoxx, fra dårlig kryptering til bekymringsfull logging. Dessuten ingen torrenting eller Netflix-evner. Så hvorfor vil du velge Hoxx fremfor andre, bedre tjenester?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 86