IVPN gjennomgang

IVPN er en solid, rask og pålitelig VPN-tjeneste som kommer med mange utmerkede funksjoner, og sjekker alle de riktige boksene.


IVPN starter godt - med en utmerket prisplan og løftet om en viss sikker tilkobling. Programvaren kommer fra Privatus Limited og ble opprettet i 2009, så det’har holdt på en stund.

Ting fortsetter å se bra ut når du drar til det fine og brukervennlige nettstedet deres. Selskapet forlenger nok en gang sine egne sikkerhetsnivåer, og har det vanskelig for å påpeke at det ikke er behov for å gi noen personlig identifiserbar informasjon under påmeldingsprosessen - et stort pluss. De gir en rekke sikkerhetsalternativer, pålitelige sikkerhetsprotokoller og kryptering. Det er et forfriskende fokus på personvern, som det fremgår av selskap’s plassering av Gibraltar.

Andre områder det er stolte av å skryte av inkluderer å ha ingen lekkasjer, holder ingen logger, tilbyr raske servere, og et utall andre funksjoner. Imidlertid har de bare 70+ servere på tvers 20+ land - du’Jeg forventer heller mer, selv om alle er av metall. Vår IVPN-gjennomgang prøver å finne ut om det’er noe til alle de positive oppføringene på IVPN-nettstedet.

Sikkerhet og personvern

Dette verktøyet tar sikkerhet på alvor. Alle forbindelsene deres er kryptert med noen av de høyeste nivåene av kryptering som er tilgjengelige, noe som betyr at all trafikk som kjører gjennom nettverkene deres er praktisk talt umulig å hacke.

AES-256-krypteringen med 4096-biters RSA-nøkler er så sterk at til og med myndigheter ikke kan dekryptere den.

IVPN tilbyr også en drepe bryteren, noe de hevder er noe av det sikreste. Kill switch er viktig for enhver VPN-tjeneste - tilkoblinger faller uunngåelig, og potensielt kringkaster brukeren’s IP-adresse over nettet. En drepebryter forhindrer det ved å stoppe all trafikk.

Denne tjenesten har også IPv6 og DNS lekkasjebeskyttelse og tilbud OpenVPN, IKEv2 / IPSec og WireGuard sikkerhetsprotokoller.

Endelig tilbyr IVPN AntiTracker - deres egen annonse og tracker-blokkering. Det er “hardcore-modus” kan slå av alle forsøk fra Google og Facebook totalt.

Alt i alt liker vi hva dette verktøyet har å tilby med sikkerhet.

IVPN støtter WireGuard

WireGuard kan være den nye OpenVPN. Denne open-source applikasjonen og protokollen er en neste generasjons sikker nettverkstunnelløsning at’s antatt å erstatte IPSec og OpenVPN i fremtiden. Den’er det registrerte varemerket til Jason A. Donenfeld fra Edge Security, et forsknings- og konsulentselskap for informasjonssikkerhet for ekspert hackere.

Hva er det som gjør at IVPN WireGuard støtter noe annet enn andre konkurrenter’? Vel, for en, for IVPN-brukeren det’er bare ett klikk unna - ingen tungvint manuell konfigurasjon kreves. Du trenger ganske enkelt å velge WireGuard som din foretrukne protokoll.

Det er selvfølgelig en advarsel under WireGuard-alternativet som forklarer at denne protokollen fremdeles er under utvikling og eksperimentell. Så det’anbefales ikke i noen kritiske situasjoner når sikkerhet er viktig.

Selv om IVPN ikke er’Som en av våre favoritt VPN-er, setter vi stor pris på innsatsen for å holde deg oppdatert og nyskapende.

Logger IVPN dine data?

IVPN samler ikke inn eller logger noen personlig identifiserbare data om sine brukere.

Vi gravde dypere og oppdaget at det ikke gjorde det’t til og med bruke informasjonskapsler - det’er gode nyheter for alle involverte. Firmaet innrømmer å oppbevare brukernavn, passord og betalingsinformasjon men i all ærlighet er dette standard for de fleste VPN-er.

Hva’IVPN har publisert et slags etisk manifest - noe vi har’hittil ikke sett blant VPN-leverandører. Uttalelsen krever en rettferdig og moralsk konkurranse som ikke gjør det’t bruk trackere, piksler, overvåkingsannonser, betalte anmeldelser eller falske løfter og oppfordrer også til å unngå enhver type interessekonflikt. Senere fortsetter IVPN å føre et eksempel og avslører at fire av deres syv viktigste markedsføringsmetoder anses som ikke akseptable. Det vil være interessant å se om denne oppfordringen til moralsk handling vil ha noen innvirkning på andre VPN-leverandører.

Hastighet og ytelse

Hastighet utpekes som en av de sterke draktene her. Faktisk vil du være hardt presset for å finne en VPN-tjeneste som lover bedre hastigheter. men, “lovende” er stikkordet her.

De har gjort flere ting for å holde hastigheten oppe, inkludert å investere i noen av de bedre DNS-serverne på markedet, optimalisere firmware og programvare for bruk på egne, innfødte systemer. Det er selvfølgelig nyttig også å ha serverplasseringer over hele verden. Imidlertid har testene våre for denne IVPN-gjennomgangen oppdaget noen ganske treg nedlastingshastighet, spesielt fra Hong Kong-serveren.

Når det er sagt, med et lite nettverk de’Det er helt klart å bli rammet og savnet, spesielt sammenlignet med noen av toppleverandørene. Dette betyr at noen servere kan bli overfylte og dermed bremse deg.

Serverdekning

I skrivende stund har IVPN mer enn 70 servere i mer enn 20 land. Naturligvis betyr disse tallene at noen regioner vil være undervurdert og lide under hastighet, selv om alle IVPN’s servere er bare metall. Så med mindre du’Hvis du er lokalisert i Nord-Amerika eller Europa, kan det hende at denne leverandøren ikke passer best.

Brukervennlighet og multiplattformstøtte

IBVPN gir 2 eller 7 samtidige forbindelser med henholdsvis Standard og Pro-medlemskap, som også gir deg apper for disse plattformene:

 • Windows
 • Mac os
 • iOS
 • Android

Dette verktøyet kan også konfigureres for rutere, Linus, og NAS. En forhåndskonfigurert Vilfo-ruter er også tilgjengelig.

Å bruke IVPN er utrolig greit. Når du er i appen, trenger du bare å velge serveren du vil bruke. Hver av dem er tydelig merket med gjeldende hastighet. treffer “Koble” får deg online og deg’Jeg blir varslet ved tilkobling.

IVPN hovedside

Du kan slå brannmuren av og på selv om du velger å gjøre det, men for det meste slås den av automatisk når du kobler fra IVPN-servere.

Det er mange ekstrautstyr i innstillingsområdet, som du kan se gjennom og inkludere ting som å ha VPN-koblingen automatisk fra innlogging, tilkoblinger til spesifikke servere, portvalg, brannmurinnstillinger, OpenVPN-protokollinnstillinger og mer.

IVPN-innstillinger

Faktisk er grensesnittet en av de enklere å bruke der ute, og setter det høyt på listen over brukervennlighet og funksjonalitet.

Fjern blokkering av Netflix og andre streamingplattformer

Med så mange servere i USA, kan du forestille deg at det ville fungere for Netflix. Dessverre viser tester for denne IVPN-gjennomgangen det’det er ikke tilfelle. Noen brukere rapporterer suksess med Netflix, men dette er absolutt ikke en pålitelig løsning - neppe en overraskelse med deres lave antall servere.

Du vant’t kunne bruke den til å se Netflix-innhold.

Det IVPN utmerker seg med er å tilby et sett med verktøy som alle samarbeider for å holde brukerne trygge mens online- og streamingplattformer ikke gjør det’t inn i den visjonen. Netflix har blitt veldig kyndig når det gjelder å blokkere VPN-er. Det er faktisk bare noen få verktøy der ute som lar deg se og strømme innhold fra Netflix.

Hvis du’hvis du leter etter en VPN som kan hjelpe deg å få tilgang til Netflix fra et annet land enn USA, kan det være bedre å se lenger enn IVPN.

P2P og torrenting

Det er et par ting du må vite før du bruker denne VPN-en til peer-to-peer-deling.

Den første tingen å merke seg er at nedlasting av torrenter ikke er ulovlig, og av den grunn er IVPN glad for at brukerne kan bruke torrent-klienter. Noen problemer kommer imidlertid til syne fordi brukerne har en tendens til å dele opphavsrettsbeskyttet innhold. Tilsynelatende får IVPN mange juridiske merknader fra amerikanske lovgivere angående deres policy for å tillate P2P-deling.

For å unngå problemer ber eierne av IVPN brukerne sine om å bruke servere som er basert utenfor USA.

Online sensur i Kina og andre steder

Det korte svaret er at IVPN kan brukes i Kina, til tross for Great Firewall - selv om det noen ganger krever litt av en løsning.

Generelt kan kunder fra Kina bruke VPN-tjenesten uten problemer bare ved å bruke enten en amerikansk vestkysten-server eller ved å bruke multihop-funksjonen. Multihop-systemet som VPN bruker, gjør det mulig for brukere å bestemme hvilket land de skal sende sine forespørsler til og hvilket land de vil motta informasjonen sin fra.

Kunder fra Kina kan bruke VPN-tjenesten ved å bare koble seg til en amerikansk vestkysten-server eller ved å bruke multihop-funksjonen.

I noen tilfeller Kina’s Great Firewall blir bedre av dette nettverket. Når dette skjer, har brukere muligheten til å ta personvernet et skritt videre ved å aktivere obfsproxy fra enten Windows-appen eller Mac OSX-appen. Denne innstillingen tilslører all trafikk som skal til og kommer fra IVPN’s servere.

Kort sagt betyr det at den krypterte informasjonen krypteres ytterligere for å skjule det faktum at den er kryptert av VPN-tjenesten. Dessverre er det ikke mulig å aktivere denne funksjonen på en smarttelefon.

Kundeservice

Brukere av IVPN vil finne mange metoder for å få hjelp:

 • 24/7 Live chat support
 • E-poststøtte
 • Solid kunnskapsbase
 • God liste over vanlige spørsmål
 • Oppslagstavler
 • Sosiale medier

Den raskeste måten å få tak i ansatte ved IVPN er gjennom 24/7 live chat-funksjon. Vi prøvde chatten for denne IVPN-gjennomgangen, og opplevelsen var generelt positiv.

En annen måte å gjøre forespørsler på er å bruke oppslagstavlen på selskapet’nettsted, og til slutt driver IVPN a livlig Twitter-konto hvor det også kan stilles spørsmål. For generelle emner, det’s en god avenue av forespørsel. For veldig spesifikke guider og gjennomganger, kan brukerne finne noen alternativer rett på nettstedet.

Det er installasjonsveiledninger for alle tilgjengelige operativsystemer og apper, det er personvernveiledninger, og det er en lang liste med ofte stilte spørsmål.

Priser

Det er to prisplaner å velge mellom, hver tilgjengelig månedlig eller årlig:

 • Standard månedlig - $ 6 / måned
 • Standard årlig - $ 5 / måned
 • Pro Månedlig - $ 10 / måned
 • Pro Årlig - $ 8,33 / måned

Prisplaner for IVPN varierer i antall tillatte samtidige enheter - det’s 2 for Standard, 7 for Pro. Pro-bruker får også to ekstra funksjoner - port forwarding og multi-hop.

Vi mener at standardplanen ikke bør tas i mer enn en måned eller to når du vet at du vant’Gå glipp av de ovennevnte Pro-funksjonene. Apropos sistnevnte, det’s enten årsplanen eller ingenting, fordi du kan få en mye bedre VPN for en lignende pris per måned. For å være ærlig, til og med Pro Års-planen er for kostbar.

Det er en 3-dagers rettssak som faktisk er en pengene-tilbake-garanti. Legger den til “regelmessig” 7-dagers refusjon gir deg ti dager til å tenke på forholdet ditt til IVPN.

Bunnlinjen

IVPN er en bemerkelsesverdig VPN-tjeneste. Mens den er liten og lite på servere, kan VPN skryte av noen gode sikkerhetsinformasjon og idealer. De er lokalisert i en VPN-vennlig jurisdiksjon og ikke’t holde mye i veien for logger.

Tjenesten har apper for alle de viktigste enhetene og kan hjelpe brukere på mange viktige måter, for eksempel å gi sikkerhet mens de torrent eller omgå sensur på nettet i Kina.

Når det er sagt, er IVPN ikke den mest allsidige tjenesten rundt - den vant’t lar deg streame Netflix USA, for eksempel, men det har absolutt sin plass! Hvis bare det var litt billigere…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 12 =