KeepSolid VPN Lite gjennomgang


Med base i New York City, men med opprinnelse i Ukraina, er KeepSolid VPN Lite kanskje ikke den mest kjente VPN, men det’s tiltrekker seg mye oppmerksomhet i personvernsektoren med VPN Lite og ubegrensede former. Men er dette voksende omdømme fortjent? I denne KeepSolid VPN Lite-gjennomgangen, vi’Jeg vurderer produktet, og prøv å finne ut om sprøytenarkomanen måler opp til virkeligheten. Er VPN Lite så solid som den hevder å være? Les videre for å finne ut av det.

Oversikt:

 • Lokalisert i: USA og Ukraina
 • Servere og lokasjoner: 400+ i 70 land (gratisversjonbrukere har tilgang til 1 server)
 • Tømmerstokker: ingen inngripende logging, registrerer sesjonsdatoer og trafikkmengder
 • Kryptering og protokoller: OpenVPN, L2TP / IPSec og IKEv2; kryptering av militær karakter (AES-128 og AES-256)
 • Netflix: Ja
 • torren: Ja, på noen servere
 • Apps: Windows, macOS, Linux, iOS, Android
 • Brukerstøtte: FAQ og e-poststøtte
 • Pris: Gratis. Betalte pakker fra $ 2,08 / måned
 • Gratis versjon eller prøveversjon: Gratis versjon og 7-dagers gratis prøveversjon for hovedpakken
 • nettside: https://vpnlite.net/

Sikkerhets- og personvernfunksjoner

KeepSolid’s VPN Lite selger seg selv som en svært sikker, gratis personvernløsning, og dette er absolutt sant i krypteringsavdelingen. VPN bruker enten 128-bit eller 256-bit AES-kryptering, og protokoller inkluderer OpenVPN, L2TP / IPSec og IKEv2, som er der oppe med bransjeledere.

Der’er også en drepebryter, som slår av internettdekningen hvis VPN-en din mislykkes (en viktig feilsikkerhet som mange leverandører mangler), og brukere kan også tilpasse sikkerhetsinnstillingene sine med pålitelige apper. Totalt sett, hvis du’lurer på at KeepSolid VPN Lite er trygg, det overfladiske svaret er, ja. På grunn av det tilbyr produktet alle de grunnleggende byggesteinene som utgjør en pålitelig VPN.

Krypterings- og tunneleringsprotokoller

VPN Lite’s-kryptering er vanntett og er avhengig av militær-AES-256-chifferen. Du kan være trygg på at trafikken vant’t bli avlyttet og dekodet når du bruker usikrede wifi-nettverk.

Tjenesten støtter dessuten en god spredning av tunnelprotokoller, inkludert:

 • IKEv2 (standardalternativet for Windows)
 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • Klok (en proprietær protokoll som bare brukes av Keepsolid)

Det meste av det ovennevnte vil være kjent for VPN-brukere, men Wise er litt av et jokertegn. Utviklet av KeepSolid, it’er ment å gi “Skjult” VPN-evner, som effektivt skjuler det faktum at du bruker en VPN. Dette er spesielt nyttig i land som har sofistikerte sensurmetoder, som Kina.

Dette er et flott sett med funksjoner for alle som trenger reelt personvern, så vel som de som arbeider med ting som ISP-throttling.

Drepe bryteren

Kill-bryteren er en viktig del av enhver sikker VPN. Hvorfor? Uten en kill switch har VPN-er en tendens til å være ekstremt sårbare for IP-lekkasjer. Hvis VPN-dekningen din går ned eller blir periodisk, kan den lett forråde din faktiske digitale identitet.

Når en dreperbryter er på plass, synker internettforbindelsen din hvis VPN-dekningen mislykkes, noe som minimerer risikoen for lekkasjer. Med KeepSolid VPN Lite kan dette kobles til eller av etter ønske, noe som gir en viss velkomstfleksibilitet.

IP eller DNS lekkasjer

VPN Lite klarer seg ganske bra når det gjelder lekkasjer (og gir nyttige diagnostiske verktøy for å bevise at det fungerer). Det gjorde vi ikke’t finner noen IP-lekkasjer når du bruker VPN.

DNS-beskyttelse er også utmerket, men den trenger å skiftes manuelt før den er aktiv - noe mange brukere vil savne. Men når det’VPN Lite er engasjert, og skjuler din identitet og beliggenhet veldig bra.

Forretningssted

På tvers av ting er KeepSolid offisielt basert på 5th Avenue i New York, OSS. Dette er imidlertid ikke’t hele historien, da selskapet faktisk oppsto i Odesa, Ukraina, hvor den fremdeles opprettholder mye av teknologiene.

USAs beliggenhet er litt bekymringsfullt ut fra et privatlivssynspunkt. Som NSAs overvåkingsskandale viste, samler USA gjerne kommunikasjonsdata, og det har vært tilfeller av at FBI har krevd data fra VPNer i det siste.

Så når vurderingen er KeepSolid VPN Lite bra for personvernfans, må stedet komme inn i ligningen, og det’det er ikke nødvendigvis gode nyheter.

Logg politikk

I følge selskapet’s Personvernerklæring, “KeepSolid overvåker, lagrer eller logger ikke …online aktivitet, inkludert…nettleserhistorikk, tilkoblingstider, metadata, nedlastinger, serverbruk eller datainnhold.”

At’er oppmuntrende. Imidlertid samler Keepsolid tidsstemplene til når brukere kobler seg til VPN, og total trafikk som brukes. Så det’er ikke et helt loggfritt scenario. Selskapet håndhever også en grense på 5 enheter, noe som innebærer at det logger identiteten til hver enhet som brukes. Men personopplysninger blir aldri lagret i lengre perioder, nok et positivt tegn.

Anonym kjøp

VPN Lite støtter en rekke anonyme betalingsalternativer, inkludert Bitcoin, og digitale lommebøker som AliPay eller Qiwi. Det tillater imidlertid ikke brukere å registrere seg via gavekort, noe som vil være godt å se.

Andre tekniske funksjoner

I tillegg til funksjonene vi’Som allerede nevnt i denne KeepSolid VPN-gjennomgangen, tilbyr selskapet en annonse-blokkering. Ellers er det ingen spesielle verktøy her - bare hva du’Jeg forventer av en god VPN.

Der’er ingen multihop-funksjonalitet, og intet alternativ for Tor over VPN, selv om - som nevnt tidligere - Stealth VPN er en del av pakken.

Hastighet

KeepSolid VPN Lite scorer generelt bra i hurtigavdelingen, hvis du betaler for Turbo- eller Turbo Stream-pakkene. Den grunnleggende gratis VPN-en er ganske treg ettersom den bruker en server, men den’er en brukbar forsmak for hovedproduktet.

Noen nedgraderinger skjer uunngåelig med Turbo, men de fleste hastighetstester finner bare reduksjoner på rundt 5-15% sammenlignet med topp standard bredbåndshastigheter. Som vanlig har fartsreduksjoner en tendens til å øke de ytterligere brukerne streifere bort fra deres faktiske beliggenhet, men selv å bruke VPN Lite-servere i Asia eller Europa burde være bra for de fleste amerikanske kunder.

Støtter KeepSolid VPN enheten min?

KeepSolid VPN Lite støtter følgende plattformer: Windows, Mac, Android og iOS.

Gratis Lite-pakken henvender seg bare til 1 enhet. Med Turbo- eller Ubegrenset VPN-planer kan brukere legge til 5 separate enheter på et standardabonnement, eller øke dette til 10 samtidige tilkoblinger mot et tilleggsgebyr.

Men er KeepSolid VPN Lite god å bruke på en daglig basis? Vel, hvis du har tenkt å bruke IKEv2, det’s en lek. Å bruke standardoppsettet for hvilken som helst plattform er enkelt, og innebærer bare å laste ned og installere klienten. Ingen problemer.

Imidlertid er konfigurering av OpenVPN mer komplisert enn den trenger å være, med kunder som må laste ned hver ovpn-fil separat fra Keepsolid-nettstedet. Dette må også replikeres for hver enkelt enhet - en unødvendig tidkrevende måte å designe en VPN på.

Når du’igjen og igjen, den faktiske klienten er pent designet, enkel å bruke, men fremdeles full av tilpasningsalternativer (for eksempel Wise-protokoll, P2P-servere og slå på kill switch). Så svaret på spørsmålet er VPN Lite bra for nybegynnere er - ja, men bare på de grunnleggende innstillingene. For sikrere OpenVPN-oppsett, det’er ikke den beste VPN-en.

KeepSolid VPN desktop-apper: Windows og Mac

Det er ingen store variasjoner mellom KeepSolid VPN Lite PC og Mac desktop-apper. Begge har den samme serverlisten, med “favoritter” og “anbefales” servere. Dette gjør det enkelt å finne Netflix-vennlige servere eller raske forbindelser i ditt lokale område. Mac- og PC-klientene har stort sett de samme funksjonene, fra Kjør ved oppstart til pingtester for separate servere. Så alle får samme service.

KeepSolid VPN Lite mobilapper: Android og iOS

Keepsolid’s mobile tilbud er litt mindre funksjonsrike enn desktop-versjonene, men de leverer fortsatt tjenester som Stealth VPN (via Wise), muligheten til å velge serverplasseringer via et tydelig navigerbart kart, og pene tilleggsprogrammer som informasjon om gjeldende server laster. Den’er alt der på Android og iOS.

Noen andre viktige funksjoner i Keepsolid VPN Lite for smarttelefoner inkluderer:

 • Latensitetstester for spesifikke apper
 • Spesielle anbefalinger for strømming av servere
 • Favoritter for å hente pålitelige servere
 • Spesifikke servere for Netflix, Hulu osv.

KeepSolid VPN Lite for nettlesere: Chrome, Firefox, Opera

KeepSolid VPN Lite har ikke tilgang til nettlesere. Imidlertid tillater ubegrenset versjon brukere å laste ned nettleserutvidelser for Chrome, Opera og Firefox. Dette integrerer AES-256-kryptering og IP-lekkasjebeskyttelse direkte i nettlesere, noe som muliggjør sømløs Netflix- eller BBC iPlayer-tilgang uansett hvor du måtte være.

Netflix og andre strømmetjenester

Å fjerne blokkering av Netflix er en essensiell evne for alle elite VPN-er. Dette lar deg få tilgang til strømmetjenester via det landet du velger, fra Storbritannia eller Frankrike, til Japan og Canada. Fordi tjenester som Netflix begrenser innholdet avhengig av ditt land, kan dette føre til massivt utvidede visningsalternativer.

Mest geo-blokkering er IP-basert, og fordi KeepSolid VPN Lite gjør en god jobb med å skjule IP-adressen din, har den en tendens til å være veldig pålitelig når du fjerner blokkering av Netflix (eller andre streamingplattformer). Det er til og med servere dedikert til å fjerne blokkering av Netflix eller BBC iPlayer - en fin touch som selv de beste VPN-ene ofte mangler.

Gratisversjonen av VPN Lite er imidlertid ikke’t et praktisk alternativ, med lave hastigheter og begrensede servervalg. For streaming med lav oppløsning fungerer Turbo bra, mens Turbo Stream er rask nok for 4K-visning.

Støtter KeeepSolid VPN torrenting?

KeepSolid VPN Lite er veldig P2P-vennlig. Den tilbyr servere for P2P-nedlastinger og har en kill switch, som er et viktig plusspunkt for torrentere. Serverhastighetene er også anstendige nok. Det eneste er at torrenting ikke er tillatt på gratisversjonen.

Brukerstøtte:

KeepSolid VPN Lite tilbyr flere støttealternativer, inkludert:

 • 24/7 live chat
 • E-poststøtte
 • Kontaktformer
 • Vanlige spørsmål og manualer
 • Sosiale medier

Der’ingen telefonsupport, intet brukerforum og kunnskapsbasen kan være bedre lagerført (for eksempel søk etter “kryptering” returner null treff). Men live chat 24/7 skal være nok for de fleste brukere. Hva’s mer, KeepSolid hevder at deres gjennomsnittlige responstid på e-post og kontaktformular henvendelser er opptil en time.

Priser

VPN Lite tilbyr en rekke prispakker, med store forskjeller i månedlige priser. I hovedsak gir gratisversjonen bare en server, mens Turbo legger til resten med muligheten til å bytte til VPN Unlimited-liste. Endelig legger Turbo Stream til i HD eller 4K.

KeepSolid VPN Lite-prisplaner

Alternativer for 5 enhetsgrense inkluderer (fra oktober 2019):

 • Gratis: 1 enhet, 1 server, ingen streaming eller torrenting
 • 7-dagers Turbo: $ 0.99
 • 7-dagers Turbo Stream: $ 1.99
 • 1-måneders turbo: $ 2.99
 • 1-måneders Turbo Stream: $ 6.99
 • 1-års Turbo: $ 2,08 / måned eller $ 24,99

Betalinger kan gjøres ved å bruke standard kredittkort, PayPal, Stripe, AliPay, Qiwi og mye mer anonyme kryptokurser. Du kan’t betale med gavekort, noe som er synd, men neppe en dealbreaker.

Lær hvordan du avbryter KeepSolid VPN Lite 7-dagers forsøk og pakker er et must. For månedlige og årlige studier, må kanselleringer foretas før den siste dagen av rettsaken, og det kan hende du må gå gjennom tredjeparts betalingsprosessorer som Apple, Amazon eller Google. Refusjon for desktop-versjoner kan bli bedt om via KeepSolid Support.

Der’s ingen pengene-tilbake-garanti for Lite eller Ubegrenset, så det er begrensede alternativer for hvordan du kansellerer VPN Lite når betalinger sparker i. Når det skjer, kan brukere kansellere sine gjentatte betalinger, men vil fortsatt være ansvarlige for den måneden’s gebyrer. Avbestillinger kan gjøres via KeepSolid-kontoer, eller via tredjepartsleverandører - avhengig av hvordan VPN ble kjøpt.

Skulle du få KeepSolid VPN Lite?

Forhåpentligvis har denne Keepsolid VPN Lite-gjennomgangen gitt en omfattende oversikt over hva denne tjenesten kan gjøre. Men hva’er den samlede dommen? Vel, i en verden med mange litt over gjennomsnittet VPN-er, er KeepSolid VPN Lite godt, solid. Sikkerhetsfunksjonene er gode’er ikke treg, og klienten er enkel å bruke (forutsatt at du unngår OpenVPN). Dette er ikke’t for strømbrukerne, men andre bør være fornøyde med hva VPN Lite bringer til bordet.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 44