LiquidVPN gjennomgang

Det er et økende behov for å forbedre sikkerheten når vi surfer på nettet, selv som enkeltpersoner. En av disse sikkerhetsleverandørene er LiquidVPN - hvor bra klarer de jobben? La’s finne ut i denne LiquidVPN-gjennomgangen.


LiquidVPN er en liten, men veldig innovativ VPN-leverandør.

Serverne er lokalisert i USA, Storbritannia, Canada, Nederland, Sverige, Sveits, Singapore og Romania.

Den gode nyheten om LiquidVPN er dens evne til å omgå geo-blokkene på Netflix med letthet. Tjenesten gir mulighet for peer to peer (P2P) forbindelser og også torrenting aktiviteter.
Neste, la’s ta en titt på LiquidVPN’andre viktige aspekter og om denne VPN-en er verdt din tid og penger.

Er LiquidVPN trygt å bruke?

LiquidVPN benytter seg av OpenVPN, SSTP, PPTP og L2TP med Internet Protocol Security (IPSec) for kryptering, som alle er industristandard. Som abonnent får du frihet til å velge noen av protokollene direkte fra klienten’s grensesnitt.

LiquidVPN tilbyr også en “Modulerende IP” trekk. Dette fungerer ved å endre IP-adressen din til en delt IP-adresse hver gang du kobler deg til en webserver. Så før en webside lastes fullstendig, ville brukeren fått flere IP-adresser, og dette gjør det vanskelig å finne en enkel IP-adresse for brukeren. Foreløpig er LiquidVPN den eneste leverandøren som tilbyr modulerende IP-er.

Denne VPN har også bestått IP-lekkasjetest etter å ha brukt ipleak.net, doileak.net og test-ipv6.com for å teste for lekkasjer, slik at du kan være trygg på at denne VPN er sikre lekkasjemessig.

Hvordan laste ned og installere LiquidVPN

I motsetning til andre VPN-tjenester, trenger du ikke registrere deg på LiquidVPN-nettstedet før du bruker klienten.

  • For å installere LiquidVPN, må du først laste ned .exe-filen.
  • Etter nedlasting, kjør installasjonen og klikk “neste.”
  • Du’Du blir bedt om å velge en destinasjonsmappe. I det neste vinduet velger du plasseringen til snarveien og klikker på “neste.”
  • Før installasjonen er fullført, du’Jeg blir bedt om å installere TAP (Terminal Access Point). TAP er et ekstra verktøy for å hjelpe klienten til å fungere godt. Når du installerer TAP, velger du bare den virtuelle Ethernet-adapteren TAP.
  • Når du’er ferdig installert, klikk “Bli ferdig.”
  • Kjør klienten og klikk “Koble” - forbindelsen din er sikret.

Selv om det kan være litt variasjon for klienter på andre plattformer, er den grunnleggende ideen den samme.

Hastighet & opptreden

Det første du bør merke deg om VPN er at det vil redusere hastigheten på tilkoblingen din. Koble til en server nær deg vil imidlertid ha mye mindre innvirkning på ytelsen.

I hastighetstester klokker LiquidVPN rimelig raske hastigheter for både opplasting og nedlastingstider. Tallene var omtrent de samme, enten vi koblet til amerikanske eller Europa-servere.

LiquidVPN for Netflix og torrenting

Foreløpig fungerer LiquidVPN godt med Netflix.

Dette er en sjelden seier, men la’ikke bli for spent. Netflix jobber alltid utrettelig for å blokkere VPN-er og har lyktes nesten hver gang. Men foreløpig vet du i det minste at LiquidVPN er et alternativ for streaming.

LiquidVPN også støtter P2P-tilkoblinger for torrenting. Den gode nyheten er at de tillater dette på noen av serverne sine, ikke bare spesialiserte.

Kan brukere i Kina bruke LiquidVPN?

Kina er et av få land som fullstendig har tatt kontroll over internettbruken i landet. De fleste nettsteder og streamingplattformer på sosiale medier er ikke tilgjengelige i Kina.

Så hvis du besøker Kina, må du huske å ha VPN installert før du kommer inn på territoriet. Det har ikke kommet noen anmeldelser fra brukere (i det minste ingen som vi vet om) om at de kan bruke LiquidVPN i Kina, noe som gjør det vanskelig å anbefale det som VPN for “klatring over brannmuren.”

Apps & utvidelser

LiquidVPN har kunder utviklet for alle de vanlige plattformene inkludert stasjonære operativsystemer og mobile enheter.

LiquidVPN kan konfigureres manuelt med DD-WRT-rutere, og tjenesten kan også brukes med OpenVPN-klienter. Konfigurasjonsfilene er lett tilgjengelige å laste ned og sette opp prosess er enkle å følge. Hjelpeseksjonen på nettstedet gir en detaljert forklaring på hvordan du bruker begge deler.

Priser

LiquidVPN tilbyr tre typer abonnementsplaner:

  • Sidespark: denne planen koster $ 7,00 per måned. Du kan imidlertid betale årlig, og det koster $ 57 ($ 4.75 per måned). For denne planen er det bare to samtidige forbindelser som er tillatt.
  • Vei kriger: det’tilbys for $ 10,00 per måned, som blir $ 69 ($ 5,75 per måned) når det betales årlig. Med Road Warrior-planen er 4 samtidige forbindelser tillatt. Det tilbyr servere i 11 land og tilgang til et basseng på 2 168 IP-adresser.
  • Ultimat: denne planen koster $ 18,00 per måned, som er $ 105,96 ($ 8,83 per måned) når du betaler årlig. Ultimate-planen tillater 8 samtidige forbindelser, og akkurat som Road Warrior, tilbyr servere i 11 land og et basseng på 2 168 IP-adresser. Du kan betale via kreditt- eller debetkort, PayPal og Bitcoin.

Kundeservice

LiquidVPN har ganske god kundestøtte.

Epost-responstiden er gjennomsnittlig, det tar rundt en time å få et svar, og du får definitivt problemene dine løst når de svarer på spørringen..

De har ingen live chat delen, men dette kan overses siden e-post svaret er under en time. Imidlertid er seksjonen om selvhjelp, vanlige spørsmål og komme i gang topp og veldig detaljert.

Bunnlinjen

Utviklerne LiquidVPN har fått tjenesten til å leve opp til (riktignok ikke veldig høye) forventninger. Ingen IP-lekkasjer, jevn torrenting, streaming av Netflix og en detaljert seksjon om selvhjelp.

Tjenesten har imidlertid ingen innebygd kill switch-funksjon, selv om du kan bruke et skript for å aktivere det.

De er basert i USA, så de er en del av Five Eyes, så hvis nettlesingsdetaljene dine blir bedt om i lov, er de forpliktet til å gi dem ut.

Denne VPN-en anbefales bare for tilfeldig nettlesing.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =