Shellfire VPN gjennomgang

Shellfire VPN er ikke spesiell på noen måte, bortsett fra gratisversjonen og den tilpassede ruteren.


Shellfire VPN er en tjeneste som har eksistert siden 2002, i de første dagene av Internett som husholdning.

Basert i Tyskland, kommer Shellfire VPN like i ytterkanten av land assosiert med Five Eyes Alliance og hevder en ikke-logg politikk som har’Det har blitt bestridt så langt. Der’er en gratis versjon som tilbyr all sikkerhet og ubegrenset data fra premium- og premium pluss-versjonen, men ikke’kan ikke hjelpe med å fjerne blokkering av strømningssider som Netflix, Hulu og BBC iPlayer.

Uansett hvilken plan du velger, en stor ulempe er at flere forbindelser er’t tillatt samtidig. Der’er heller ingen garanti for at det fungerer i Kina eller i andre land med begrensninger, og noen av serverne har ikke det’t tillate torrenting.

Til syvende og sist er det ingen ekte iøynefallende premiumfunksjoner; gjør tjenesten kanskje litt kostbar i forhold til andre.

Er Shellfire VPN sikker å bruke?

Rett utenfor flaggermusen, Shellfire VPN’hjemmesiden og appen noterer begge retningslinjene for ikke-logging.

Loven i Tyskland ligger mellom gråsoner når det gjelder dataovervåkning, og den’s etter VPN-tjenestens skjønn hva den vil gjøre. At Shellfire VPN logger verken trafikk- eller tilkoblingsdata, er til å rose det. Med det sagt, der’s ikke noe personvernpolitisk dokument tilgjengelig på nettstedet, og reiser spørsmål om den faktiske sannheten angående loggføringspraksis.

Shellfire bruker OpenVPN-protokollen som standard, som mange anser som en av de beste og en bransjestandard. Dette betyr også god kryptering: Free- og Premium-versjonen har henholdsvis AES-128-bit og 192-bit-sikkerhet, mens Premium Plus-planen tilbyr 256-bit-kryptering, du’d må abonnere på Premium Plus - som, selv om du abonnerer på to år, fremdeles koster litt over 5 dollar per måned.

Imidlertid der’s ingen kill-switch - og gitt at tilkoblingen synker mye på gratisversjonen, er dette grunn til bekymring. En kill-switch vil øyeblikkelig stoppe all trafikk hvis VPN-tilkoblingen din bryter, noe som vil forhindre at identiteten din lekker.

Hastighet og ytelse

Mens vi anbefalte OpenVPN-protokollen for sikkerhet og la PPTP sist, bør du ta hensyn til hastighet når det gjelder hastighet og gjøre det motsatte.

Imidlertid Shellfire VPN’s hastigheter etterlater fortsatt mye å være ønsket. Testing på mange servere på den betalte versjonen, gikk hastighetene betydelig ned, og falt med minst 30% for servere nærmest oss.

På gratisversjonen er situasjonen til og med svakere, med hastigheten som svikter under hva hastighetstest-appen trenger å laste.

Hvordan laste ned Shellfire VPN

Oppsettet er ganske ukomplisert og greit. Du laster ned appen, mottar en sikker aktiveringslenke i e-posten, og du’det er godt å gå. Der’Det er ikke mye problemer du kan støte på her - nettstedet er svært intuitivt og lagt ut på bare bein.

På gratisversjonen, der’s en forsinkelse på 25 sekunder før du kobler til. I løpet av denne tiden overtar den nesten hele skjermen (spesielt på en liten bærbar PC), og gir deg beskjed om Premium-planene og forskjellene mellom dem og det du’bruker igjen.

Apper og utvidelser

Shellfire er tilgjengelig på alle større plattformer - Windows, Mac, iOS og Android. De hevder at Mac-appen deres er mye bedre enn Windows-en. Hvis du’Hvis du er en Mac-bruker, og du føler en betydelig forbedring, gi oss beskjed i kommentarfeltet!

Med mindre du’Hvis du bruker VPN på en ruter, ser det imidlertid ikke ut til å være noe alternativ for ting som Amazon Fire TV eller Kodi. Shellfire VPN tilbyr imidlertid Shellfire VPN Box-ruteren, som har fordelen av å slå “ingen samtidige tilkoblinger.” Den’er også bra å ha hvis du reiser mye.

Grensesnittet, spesielt på Windows, føles annerledes enn det slanke utseendet vi’Vi har forventet av VPN-er. Rotete bokser med lav oppløsning utgjør det meste av skjermen og etterlater mye tom plass, noe som gjør at programvaren føles mer begrenset enn den er.

Shellfire VPN for Netflix

Siden noe av Shellfire’De mest pålitelige serverne er i USA, streaming av Netflix-innhold i USA er veldig gjennomførbart.

Selv om gratisversjonen, som bare lar deg koble til enten en tysk server eller en fra USA, kunne vi omgå Netflix’s VPN-forbud.

Shellfire VPN for torrenting

Shellfire gjør det ikke’t annonsere torrenting som en prioritet hvor som helst på deres hjemmeside eller vanlige spørsmål.

Likevel førte prøving og feiling til at vi så at mens noen servere blokkerte torrenter, andre fungerte helt fint.

Imidlertid med det faktum at der’Som et minst mulig synlig fall i hastighetene på gratisversjonen, kan det hende at hver dag torrenting ikke er mulig med mindre du betaler for å oppgradere til Premium Plus.

I skrivende stund var Finland-serveren en av de beste for torrenting, noe vi lett kunne finne ut ved å kontakte Shellfire VPN’s støtte. Å komme i kontakt med Support var imidlertid ikke’det enkleste det kunne’har vært - mer om dette i et avsnitt nedenfor.

Brukerstøtte

Det kan være her Shellfire VPN mister flest karakterer. Der’er et enkelt, upretensiøst skjema på nettstedet - ingen live-chat eller direkte kontakt, og den gjennomsnittlige responstiden under testene våre (og samling fra andre brukeranmeldelser) ser ut til å være minst en dag eller to, bare for enkle spørsmål.

Her er tilgjengelige supportalternativer:

  • Støtt billetter
  • Spørsmål og svar

Det ser ut til å være et live-chat-alternativ, men det viser seg at dette er et enkelt kontaktskjema.

Hjelpeseksjonen på nettstedet ser også ut til å være rettet mot folk som kanskje aldri har brukt VPN før og ikke ville ha det’t vet hva mer å spørre om. Alt er oppsummert, og ingen tekniske detaljer er gitt.

(På Android-appen ser det ut til at FAQ ofte viser to spørsmål, ett om datalogging og ett om hva en VPN er, noe som virker litt irrelevant når du først’har allerede installert en).

Bonus peker imidlertid til Shellfire VPN for åpenhet om deres praksis, mangler og forsikringen om at det arbeides med forbedringer.

Priser

Prisplanene er som følger:

  • Gratis plan med begrensede funksjoner
  • 1-måneders plan: 11,95 dollar
  • 1-årsplan: $ 90,95 ($ 7,58 / måned)
  • 2-årig plan: $ 135,95 ($ 5,66 / måned)
  • 1-års Shellfire Box (PremiumPlus): $ 113,95 ($ 9,50 / måned)
  • Shellfire Box 2-årig (PremiumPlus): $ 157,95 ($ 6,58 / måned)

Shellfire er en av de sjeldne VPN-tjenestene som lar deg kjøpe en 2-årsplan. For en betaling på 140 dollar hvert annet år, du’har sikret trygghet med å vite at du vant’t plutselig bli rammet av en prisstigning.

Den månedlige utbetalingen kan være enten (noen få cent mindre enn) 12 dollar, 8 dollar eller 6 dollar - for henholdsvis den månedlige, årlige og toårsplanen.

Det er noen valg i betalingsmetoder, inkludert PayPal og til og med et betal-per-telefon-system (i tillegg til å ha de vanlige alternativene VISA, MasterCard, American Express og BitCoin).

De’du er også mer enn villig til å tilbakebetale pengene dine innen 14 dager hvis du’er misfornøyd, ingen spørsmål. Dette er et godt tegn; en som strekker seg langt mot å bygge tillit, spesielt med penger involvert.

Det må imidlertid sies at dette er skandaløst dyrt for en desidert middelmådig VPN. Selv om gratisversjonen er ganske anstendig.

Bunnlinjen

Shellfire VPN er veldig gjennomsnittlig, ikke spesielt pålitelig, og noe i den dyre enden. Med mindre du’når du bruker gratisversjonen, bruker vi ikke’t anbefaler det.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7