Snap VPN-gjennomgang

Snap VPN er en grundig glatt tjeneste. Les vår anmeldelse for å lære mer

En gang i blant kommer en VPN som virkelig får deg til å lure på hvorfor noen blir involvert i online-personvernindustrien. Selv om det er mange ansvarlige og pålitelige VPN-løsninger der ute for å beskytte mennesker’Privatliv rundt om i verden, noen selskaper kan fortsatt bare gjøre det’t gjør det riktig. Kanskje prøver de ikke, eller de bryr seg rett og slett ikke.

Snap VPN er en slik lovbryter. Denne Android-bare VPN-løsningen kommer til kort på nesten hver enkelt metrisk under solen når det gjelder VPN-er. Til tross for at den er fokusert på en enkelt plattform, gjør den det ikke’Det ser ut til å være i stand til å utfylle noen av de viktigste rollene som en VPN vanligvis prøver å fylle. De har også mangel på sekundære funksjoner, og noen plagsomme røde flagg å starte opp.

For denne Snap VPN-gjennomgangen, vi’Jeg skal se på hvordan denne VPN-en fungerer for å holde deg trygg, og hvor vellykket den er mens du gjør det.


Sikkerhetsegenskaper

Når du ser på sikkerhetsfunksjonene til en VPN, er det viktigste krypteringen. Selv om Play Store-siden for denne appen hevder at programmet bruker OpenVPN for å beskytte sine brukere, er det ingen informasjon om krypteringsnivået. Selv om brukere får en viss kontroll over hvilket land de kobler fra, er det en tydelig mangel på konfigurasjonsinnstillinger i selve appen.

 • Krypteringsstandarden er ukjent og kan muligens være utrygg
 • Appen har ingen kill switch-funksjoner
 • Tunnelprotokollen er OpenVPN (UDP / TCP)

Mangelen på en driftsbryter betyr at denne VPN ikke vil drepe forbindelsen din når VPN mislykkes. Dette kan føre til at identiteten din blir avslørt og assosiert med trafikken din, noe som er en stor sak for de brukerne som trenger litt mer når det gjelder sikkerhet.

Holder Snap VPN logger?

Snap VPN hevder at de ikke logger data. Imidlertid er det noen brukerdata, samlet anonymt gjennom forskjellige kanaler relatert til bruken av appen. Dette er typisk for de fleste VPN-er som hevder å ikke logge noe, men det er et klart rødt flagg for brukere som virkelig trenger en solid policy for ikke-logging.

Selve selskapet er basert i Singapore, som er et forferdelig sted for et VPN-selskap. Det er strenge lover som regulerer internett, og myndighetene har en dårlig oversikt over å etterkomme forespørsler fra utenlandske byråer.

Hastighet og ytelse

Et område der denne VPN faktisk innløser seg litt, er tilkoblingshastigheten. Selve appen er veldig rask, og de fleste brukere bemerker at de ikke har problemer med å koble seg raskt fra de forskjellige tilgjengelige stedene. Serverlisten er delt inn i gratis og betalte servere, og det er ikke’t faktisk et spesifikt antall hvor som helst av hvor mange de har, eller hvor mange steder de dekker.

De ser ut til å ha god serverdekning i Europa, med servere i Russland, Storbritannia, Tyskland, Nederland og Frankrike. På andre områder er dekningen litt mangelfull. Den betalte serverlisten er litt lengre og mer pålitelig, men ikke så mye.

Brukervennlighet og multiplatform støtte

Den største ulempen for denne VPN er at den fungerer bare på Android. Selv om tjenesten kan støtte flere proprietære tilkoblinger fra forskjellige enheter, kjører appen bare på Android-enheter. Dette er litt av bummer, men noen ganger kan VPN-er som spesialiserer seg på en enkelt plattform gi oss hyggelige overraskelser.

Snap VPN er ikke en av dem. VPN hevder å støtte beskyttelse for følgende apper:

 • Facebook
 • Chrome
 • Youtube

Brukeren har også muligheten til å legge til flere apper til denne listen, men arten av det faktiske “beskyttelse” at VPN utvides til disse appene er uklart. Selv om multiplatform-støtte i det vesentlige ikke er eksisterende, har appen i seg selv en veldig grei brukergrensesnitt. Flere innstillinger vil bli satt pris på, men i det minste er denne VPN-en veldig enkel å bruke.

Fjern blokkering av Netflix og andre streamingplattformer

Å fjerne blokkering av Netflix og andre strømmetjenester med Snap VPN er litt av en drøm. Det er bemerkelsesverdig at tilkobling via de britiske serverne ikke gjør det’Det ser ut til å fungere for å fjerne blokkeringen av BBC iPlayer. Netflix er også en no-go.

Kort sagt, Snap VPN-er er ikke det beste valget for å omgå geo-blokkering. De aller fleste brukerrapporter som nevner streamingplattformer klager i det vesentlige over at denne VPN ikke er’t flink til å fjerne blokkeringen av dem.

Sjekk ut vår liste over beste VPN-er for Netflix.

P2P og torrenting

Selv om dette er en Android-løsning, er det fortsatt en mulighet for at noen brukere kan ønske å bruke VPN for å beskytte P2P-trafikken. Dessverre ber selskapet spesifikt om at brukerne ikke deltar i P2P-aktivitet. Faktisk oppgir de at brukerens P2P-trafikk er blokkert.

Dette er en enorm bummer, men det kommer ikke som noen overraskelse gitt alle de andre manglene ved denne VPN-løsningen.

Sjekk ut listen over beste VPN-er for å torrentere.

Online sensur i Kina og andre steder

Dette er en av de mer interessante delene av denne gjennomgangen, selv om den ikke er mer lovende enn de andre. Snap VPN ber deg eksplisitt om ikke å bruke tjenesten i Kina. Selve appen er ikke tilgjengelig i landet, og selskapet beklager denne retten i Play Store-oppføringen.

Siden selskapet har base i Singapore, kommer dette ikke som noen overraskelse. Land som Singapore må være forsiktige med Kina, og de gjør det ikke’Jeg vil tråkke på noen’tærne ved å gi kinesiske brukere en vei forbi Great Firewall. Dette betyr også at appen er helt ubrukelig for kinesiske brukere, og har heller ingen ekstra sikkerhetsfunksjoner som garanterer bruk i andre sensurelle land.

Sjekk ut vår liste over beste VPN-er for Kina.

Kundeservice

Ikke overraskende er kundesupport for Snap VPN nesten ikke eksisterende.

 • Det er ingen støtte gjennom live chat
 • Det er ingen vanlige spørsmål eller dokumentasjon tilgjengelig
 • Det er ingen live support overhodet
 • Alle supporthenvendelser må gå via e-post eller Facebook

Det er mye rapportert at teamet deres ikke er veldig responsivt eller nyttig, heller, noe som er synd. Hvis det var mer varierte veier med kundesupport, kan det være mer behagelig.

Priser

Et av de store markedsføringspunktene for denne VPN er at den er ubegrenset og gratis. Selv om det er sant at det ikke er noen begrensninger på data, er det grenser for hastigheter og servertilgang for gratis brukere. En annen ting som skiller seg ut med prisingen for denne er hvor dyre de betalte planene er. Selv om brukere kan få rabatter ved å abonnere i lengre perioder, er alle abonnementene betydelig dyrere enn konkurransen:

 • Gratisversjonen er ubegrenset og gir deg tilgang til den begrensede gratis serverlisten
 • Et månedlig abonnement på den betalte versjonen vil koste deg $ 12,00
 • Abonnementsavgiften går ned til rundt $ 5,00 / måned hvis du abonnerer på 6 måneder
 • 12-månedersplanen koster omtrent $ 3,00 per måned

Som du kan se, disse prisene er ytterst ubehagelig høye, med tanke på at vi kan få bransjeledende VPN-tjenester for mindre enn en fjerdedel av Snap VPN’månedlig avgift. Selskapet aksepterer betaling gjennom Google Pay, og det gjør det ikke’Det ser ut til å være noen refusjonspolicy eller pengene tilbake-garanti.

Bunnlinjen

Snap VPN er rett og slett ikke bra. Det er ikke’t en enkelt funksjon som får oss til å tro at det er verdt pengene, eller til og med tiden det tar å laste ned. Du har overhode ingen grunn til å ha tillit til denne VPN, eller å finne tilfredshet i deres tjenester. Det er ingenting denne VPN-en er god for, og ingenting den gjør godt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

Adblock
detector