SpyProof VPN-gjennomgang

SpyProof markedsfører seg selv som en anti-DDoS VPN for spillere, med støtte for de største plattformene pluss konsoller - PS3, PS4 og Xbox. Den’er også flinke til å omgå geo-blokkering, slik at brukere får tilgang til underholdningsplattformer som Netflix eller, som er mer relevant for spillere - Twitch.

At’s hva det står på nettstedet, men det hele er sannsynligvis en svindel. Og vår SpyProof VPN-gjennomgang vil fortelle deg hvorfor.

Sikkerhet og personvern

SpyProof VPN ser ut til å bruke PPTP som hovedprotokoll, som er utdatert og usikker. PPTP-trafikk er sårbar for angrep på brute force, noe som betyr at denne VPN-tjenesten ikke er bra hvis reelt personvern og anonymitet er det du trenger.


Tjenesten har tilsynelatende “anti-DDoS-begrensningsteknologi,” men det’er ikke helt tydelig hva denne teknologien er, og nettstedet gjør det ikke’t tilbyr mye informasjon.

Og det’er stort sett alt vi kan si om beskyttelsesegenskapene til SpyProof VPN. Med så lite informasjon tilgjengelig, det’det er trygt å anta at SpyProof ikke er’en tjeneste vi kan anbefale til alle når det gjelder sikkerhet.

Logger SpyProofVPN dataene dine?

Der’Det er ikke noe ToS- eller personvernpolitisk dokument som du finner på SpyProof offisielle nettsted i det hele tatt.

Til og med FAQ-delen er stengt av ikke-brukere, noe som betyr at du bare får tilgang til det etter at du allerede har betalt for produktet. Unødvendig å si at dette er ekstremt bekymringsfullt.

Endelig er nettstedet ikke engang HTTPS, som er den endelige spikeren i kisten når det gjelder personvern.

Hastighet og ytelse

Hastighet er en av de viktigste VPN-funksjonene. Hvis en VPN er treg, gjør det’er praktisk talt ubrukelig for torrenting, spill og streaming.

I SpyProof VPN’s saken, det’s an “anti-DDoS-verktøy for spillere,” noe som betyr at hastighetene under gjennomsnittet definitivt vil drepe formålet med å bruke det til online spill.

Det viser seg at SpyProof VPN ga oss gjennomsnittlige nedlastningshastigheter under testing, med 65-70% frafall i nærliggende steder. Latensen forble også utholdelig, takket være den svake, men raske PPTP-krypteringen.

Brukervennlighet og multiplattformstøtte

SpyProof er tilgjengelig på:

  • Windows
  • Mac
  • iOS
  • Android
  • Linux
  • Spillkonsoller (PS3 / PS4 / Xbox)

Den’Det er vanskelig for oss å finne ut om flere samtidige forbindelser er tillatt samtidig, men i skrivende stund gjør dette det ikke’Det ser ut til å være tilfelle på noen av betalingsplanene. Imidlertid kan du sette den opp på ruteren din, noe som betyr at alle enheter du kobler til på den wifi-en vil komme under VPN-tilkoblingen.

Selv om selve SpyProof-appen er ekstremt enkel å bruke, er det i dette tilfellet den’er ikke et kompliment. Grensesnittet er veldig grunnleggende, og mangelen på alternativer merkes umiddelbart. Alt du får er en avmerkingsboks for DDoS-beskyttelse og en nedtrekkslisteliste. Ja, uerfarne brukere kan være fornøyde. Men alle med noen form for erfaring med VPN-er vil bli veldig skuffet over SpyProof VPN’s bare bein funksjonalitet.

En interessant ting skilte oss ut - det ser ut til at du ikke kan koble en fengslet iPhone til SpyProof VPN.

Fjern blokkering av Netflix og andre streamingplattformer

Som annonsert tydelig på deres hjemmeside, er det her SpyProof lyser: VPN blokkerer alt fra Netflix, Hulu og Twitch til Spotify og Pandora. Meste parten av tiden.

En god måte å teste dette på, si, Spotify, er å gå til din innstillinger og aktiver alternativet for å vise sanger som ikke kan spilles av. I motsetning til Netflix eller Amazon Prime, vil Spotify deretter vise deg hvilket innhold som finnes der ute, men er ikke tilgjengelig i din region. Navnet på sangen, albumet eller artisten blir grå.

Når den er koblet til SpyProof VPN, skal den samme musikken som tidligere ikke var tilgjengelig kunne spilles av.

Siden SpyProof også tilbyr veksling mellom flere IP-er, kan du ganske enkelt hoppe fra server til server hvis du finner din Netflix-tilkobling avbrutt.

P2P og torrenting

SpyProof gjør det ikke’nevner å torrenting hvor som helst på nettstedet. Og selv om det gjorde det, er sikkerhetspakken som leveres av denne VPN-enheten ikke nok til å torrentere: der’s ingen kill switch-funksjon, og krypteringsprotokollen er utdatert.

Som du sikkert kan gjette etter å ha lest det tidligere avsnittet, SpyProof VPN er ubrukelig for å torrentere.

Sjekk ut vår liste over beste VPN-er for Torrenting

Online sensur i Kina og andre steder

Hvis du’har hoppet rett til denne delen for å finne ut om SpyProof kan omgå sensur på nettet i land som Kina og Russland, vil vår mening føre oss til et rungende nei.

PPTP er en utdatert og usikker protokoll. Og der’det er også saken om at det ikke er noen personvernregler. Å bruke en VPN inngår et tillitsforhold, og i land med restriktive regimer kan bruk av en upålitelig VPN føre til store problemer.

Ta en titt på listen over beste VPN for Kina

Kundeservice

SpyProof VPN tilbyr følgende støttealternativer:

  • Vanlige spørsmål bare for medlemmer
  • E-post billettsupport

Den eneste aktive støtten er for feilsøking, og billettsystemet er ellers avgrunnen. Uansett er det detaljerte og brukervennlige opplæringsprogrammer for å sette opp VPN på alle enheter du’Jeg vil, men det har vært (ubekreftede, men innholdsrike) rapporter om brukere som rekker å finne ut mer om deres personvernregler og blitt møtt med radiostille (eller enda verre, hvis kontoene deres er slettet).

Priser

Vi nevnte et livstidsabonnement øverst i vår SpyProof VPN-gjennomgang, det’er bare 20 dollar. Sammenlign dette med deres andre tilbud:

  • 6-måneders plan for 15 dollar ($ 2,49 / måned)
  • 1-måneders plan for 7,99 dollar (mye lavere enn gjennomsnittet i bransjen)

Alt dette virker svært lukrativt. Det skal imidlertid sies at abonnement på livstid ofte er svindel. Levetiden slutter når selskapet går bort med pengene dine. I dette tilfellet, vi’d si det’er ekstremt sannsynlig.

I det minste kan du betale i Bitcoin, noe som gjør hele no-HTTPS-situasjonen litt bedre.

Bunnlinjen

Don’t kjøp SpyProof VPN under noen omstendigheter. Sjekk vår beste VPN-liste for å finne 10 bedre alternativer.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 18

Adblock
detector