SwitchVPN gjennomgang

Gang på gang oppdager vi nye VPN-tjenester som hevder å gi det beste innen cybersikkerhet. Mange av disse smuldrer opp ved nærmere undersøkelse, men da vi begynte å samle forskningen for vår SwitchVPN-gjennomgang, ble vi hyggelig overrasket.


Denne mindre kjente tjenesten ser ut til å ha boblet under radaren i ganske lang tid, nesten som VPN-verdenen’den best bevarte hemmeligheten. En rask engangsoverføring gir et flott førsteinntrykk, men la’s grave litt dypere enn det.

I forkant av en mer detaljert vurdering var det et par andre ting som virkelig skilte oss ut. For eksempel har det et av de mest fornuftige abonnementsalternativene vi’har kommet over. I tillegg til dette’er også ganske billig.

Det er n’t all fersken og krem; SwitchVPN’s serverflåten og resulterende tilkoblingshastigheter er ingenting å skrive hjem om, og dets utvalg av tilpassede apper er ikke’t spesielt enestående, heller.

Er SwitchVPN trygt å bruke?

SwitchVPN starter en god start med det AES-256-bit krypteringskryptering, som ikke bare er bransjestandarden for nett sikkerhet i 2020, det’er også gullstandarden for cybersecurity, periode.

Enkelt sagt, intet brute force-angrep kunne håpe å trenge gjennom dette nivået av kryptering fra nå til slutten av tiden.

SwitchVPN støtter også et stort utvalg av protokoller: OpenVPN, SSTP, IKEv2, L2TP / IPsec og Socks5.

Av stor interesse for vår SwitchVPN-gjennomgang er de tre første. OpenVPN har vært en favoritt blant cybersecurity-eksperter i mange år nå og er kjent for å være helt pålitelig.

IKEv2 og SSTP er begge nyere protokoller og anses noen ganger for å være enda sikrere enn OpenVPN. IKEv2 er spesielt bra for mobilbrukere, mens SSTP er det perfekte verktøyet for brukere som ønsker å omgå sensur av innhold i undertrykkende land som Kina.

Endelig vi’gleder meg over at SwitchVPN inkluderer a drepe bryteren i sitt arsenal. Dette sikrer i utgangspunktet at din personlige informasjon blir beskyttet selv når VPN-tilkoblingen din faller.

Personvern

Dessverre ligger SwitchVPN i USA, noe som betyr det’er midt i hjertet av Five Eyes-alliansen. SwitchVPN vil også lekke dataene dine til relevante myndigheter hvis noe ulovlig oppførsel blir oppdaget.

At de har muligheten til å gjøre dette, betyr at de logger noen av dataene dine. Som vi’Vi har nevnt, å være lokalisert innen Five Eyes-alliansen, betyr at alle fem medlemsland kan få tilgang til din personlig identifiserbare informasjon på et gitt tidspunkt.

På plussiden gjør ikke SwitchVPN det’t har noen DNS-, IPv6- eller WebRTC-lekkasjer. Så det’er et pluss, i det minste.

Hastighet & opptreden

SwitchVPN har mer enn 250 servere i 43 land. Det er ikke’Det er et ufattelig antall servere, men det er ikke’t forferdelig heller.

Med det i bakhodet bød SwitchVPN lite i veien for overraskelser når de ble satt på prøve. Faktisk opptrådte den nøyaktig som deg’d forvente gitt tallene som er sitert ovenfor. Med andre ord’er perfekt å betjene med ingenting å virkelig klage på.

Brukervennlighet & Brukerstøtte

Selv om SwitchVPN’s tilkoblingshastigheter er generelt fine, nettstedet deres ser ut til å være utrolig treg. Det tok langt lengre tid å laste ned filene for installasjon enn de med rimelighet skulle ha.

Uansett, når filene kom, var installasjonsprosessen rask og enkel. Bare sett applikasjonen i gang, og den’ll auto-configure; etter det, deg’er i gang. Alt på nettstedet er enkelt å finne, selv om FAQ ofte mangler tekniske aspekter.

Selvfølgelig er ikke alle brukere kjent med cybersecurity-sjargongen, men det er noe informasjon vi gjerne skulle hatt lettere tilgang til. Ikke desto mindre er deres supportteam responsive og kunnskapsrike - de ga oss all informasjonen vi trengte.

Priser

Vi’er imponert over SwitchVPN’priser - det’er definitivt et av de billigere alternativene der ute.

Det er to grunnleggende pakker: SwitchVPN og SwitchVPN Plus. Den eneste forskjellen er at førstnevnte gir mulighet for to samtidige tilkoblinger, mens sistnevnte pakke gir mulighet for fem.

Dette er ganske rimelig gitt at mange brukere sannsynligvis bare trenger to samtidige tilkoblinger (på den bærbare datamaskinen og telefonen).

Grunnpakken er priset til $ 5,95 for et måneds abonnement og $ 3,33 / måned i tolv måneder. Plus-pakken er $ 9,95 for en måned og $ 5,82 / måned for tolv.

Bedre ennå, du’kan betale med en rekke metoder. Dette inkluderer vanlige alternativer som PayPal og kreditt- / debetkort, men det inkluderte også Bitcoin, som selvfølgelig åpner for strammere sikkerhet.

Den dårlige nyheten er at SwitchVPN ikke tilbyr en gratis prøveperiode, selv om den tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

SwitchVPN for Netflix

Den’det er vanskelig å vite hva jeg skal lage av SwitchVPN’s muligheter med å fjerne blokkering av geobegrensede strømmetjenester.

Uansett årsak hadde det ofte problemer med å omgå Netflix’s VPN-detektorer. På den annen side fungerte det helt fint med BBC iPlayer.

Dette staver dårlige nyheter for streaming fanatikere som måtte ønske å få tilgang til forskjellige biblioteker, eller som rett og slett vil følge med på favorittprogrammene sine mens du reiser utenlands.

Selvfølgelig, det’er ikke verdens ende; at det fungerer av og til betyr at tilgang til Netflix bare vil ta litt prøving og feiling. Prøving og feiling er kanskje ikke noe alle vil stille opp med - det tar lang tid å velge noe å se på Netflix likevel!

SwitchVPN for torrenting

SwitchVPN støtter aktivt torrenting. På hjemmesiden sin opplyser den at den i utgangspunktet lar deg bruke P2P-nettverk på alle serverne.

Husk imidlertid at torrenting av opphavsrettsbeskyttet materiale er ulovlig, og at SwitchVPN forbeholder seg retten til å avslutte abonnementet ditt dersom det kommer klager på slik aktivitet.

Er det bra for brukere i Kina?

Det er foreløpig uklart, men SwitchVPN ser ut til å ha nei “skjult” protokoll for å omgå det vakre øye fra Deep Packet Inspection. Det, i kombinasjon med den høye innsatsen som VPN-brukere i Kina møter, er grunnen til at vi vil anbefale en mer bevist VPN for å omgå Great Firewall.

Apps & utvidelser

SwitchVPN’Appens tilgjengelighet er litt skuffende i og med at den’er bare tilgjengelig for standardområdet Windows – macOS – iOS – Android.

Det er liten trøst ved at SwitchVPN kan settes opp manuelt på andre plattformer, men dette er ikke’t den enkleste tingen å gjøre.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − 28 =