VIP72 VPN gjennomgang

Det ville være vanskelig å finne en dårligere avtale på VPN-markedet enn VIP72.


En titt på VIP72-nettstedet skal hindre noen i å bruke denne gudsforferdelige VPN / proxy-tjenesten. Det ser ut som et digitalt fossil, tilbyr veldig lite informasjon og presenterer alt på engelsk så ødelagt ikke engang MacGyver kunne fikse det.

vip72 innloggingsskjerm på nettstedet

Tjenesten har blitt koblet til det beryktede Bunitu botnet, og shouldn’t blir klarert av noen. Les hele VIP72-anmeldelsen vår for å lære mer, men pass på at du gir denne en hard passering.

Sikkerhetsegenskaper

Der’grunn til å tro at VIP72 er en leveringsmekanisme for skadelig programvare.

Du kan bruke VIP72 gjennom Windows OpenVPN-basert klient eller en SOCKS-klient. Sikkerhetsnivået er veldig usikkert fordi nettstedet praktisk talt ikke har informasjon om det. OpenVPN er generelt sett på som en solid tunneling-protokoll, men det avhenger av krypteringssifferen som brukes med den.

Dessuten - og dette er stort “dessuten” - der’grunn til å tro at VIP72 er en leveringsmekanisme for skadelig programvare. En analyse fra 2015 av det populære anti-malware-selskapet Malwarebytes Labs avslørte at VIP72 er ansvarlig for å spre Bunitu-trojaneren, som gjør brukerne til’ datamaskiner til maskiner på et botnet. Dette kan føre til at du blir en uvitende deltaker av et nettangrep eller verre.

Derfor det’er ikke relevant at VIP72 tilbyr en dobbel VPN-funksjon, eller at OpenVPN krypterer dataene dine ved hjelp av den kraftige AES-256-chifferen - risikoen er ikke verdt det.

Oppbevarer VIP72 VPN logger?

Vi har overhodet ingen tillit til null-loggføringskravene som finnes på nettstedet.

Det er uklart hvilket land VIP72 opererer ut av. Noen rapporter hevder VIP Technologies er et USA-basert selskap, men språkbruken (ab) på nettstedet antyder et annet opphav. Som sådan er det vanskelig å si hvilke lover VPN-selskapet må følge.

Det er et dokument for personvern på nettstedet, men det’er veldig dårlig skrevet og lite informativ Vi har overhodet ingen tillit til null-loggføringskravene som finnes på nettstedet.

Hastighet og ytelse

VIP72 hevder å ha (SOCKS) IP-er tilgjengelige i 178 land, som antyder at de er veldig avhengige av virtuelle servere, i stedet for virkelige, bare-metall-servere. Samtidig ser det ut som om deres OpenVPN-servere befinner seg i Latvia, Tyskland, Sveits, Nederland, Sverige, USA, Malaysia, Panama, Tsjekkia og Luxembourg. Dette antyder at hastigheter sannsynligvis vil lide i Asia, så vel som Australia og Afrika.

En gang til, vi ville ikke’ikke stole på VIP72’s løfter om “hispeed forbindelser” - spesielt når det er prøvde og testede raske VPN-tjenester som Surfshark eller ExpressVPN.

Brukervennlighet og multiplatform støtte

VIP72 har bare en tilpasset klient, som er for:

  • Windows

I følge nettstedet kan du også bruke VIP72 på macOS, Linux og BSD gjennom WINE, som er en type programvare som gjør det mulig å kjøre Windows-apper på andre operativsystemer. Dette er en forferdelig løsning hvis du’er ikke en Windows-bruker.

Hva med brukervennligheten da? Vel, skjermbilder av appen viser et veldig utdatert og lite intuitivt utseende program. Dette blir verre av det faktum at VIP72 har forferdelig kundestøtte og ingen veiledninger eller vanlige spørsmål overhodet.

Fjern blokkering av Netflix og andre streamingplattformer

Det er rapporter om at VIP72 er i stand til å oppheve blokkeringen av Netflix, men disse ser ikke ut til å ha noe bevis som støtter det. Vi vil si dette: mye mer avanserte VPN-tjenester enn VIP72 har gitt opp å støtte Netflix på grunn av streaminggiganten’s robuste serverblokkeringsinnsats. Det virker usannsynlig at denne spinkle VPN-en vil få deg hvor som helst i nærheten av alt det fine innholdet på Netflix USA.

Selv om vi mener de tvilsomme rapportene, er VIP72 veldig dyrt, og det er mye bedre (og billigere) VPN-er for Netflix-tilgang.

P2P og torrenting

I følge rapporter, VIP72 VPN tillater P2P (BitTorrent) -trafikk på alle servere bortsett fra de som er lokalisert i USA. Dette er en god start, men det hele faller ned når du vurderer at tjenesten gir liten beskyttelse mot IP-adresselekkasjer på grunn av sårbarheter i operativsystemet eller bare på grunn av fall i VPN-tilkoblingen (VIP72 har ingen kill switch).

VIP72 SOCKS-proxy kan settes opp på torrenting klientnivå, noe som kan fikse sikkerhetsrisikoen. Likevel til slutt, vi’re tvunget til å gå tilbake til det faktum at der’s ikke noe poeng å velge dette dårlige og dyre verktøyet når det er billigere og bedre alternativer for å torrentere.

Online sensur i Kina og andre steder

Don’t bruk VIP72 i Kina eller andre land der VPN-bruk er begrenset.

Don’t bruk VIP72 i Kina eller andre land der VPN-bruk er begrenset. Dette verktøyet har svake sikkerhetsfunksjoner og en uklar personvernpolicy, som kan være farlig - spesielt hvis du’være journalist, politisk aktivist eller involvert i andre sensitive aktiviteter.

Når vi snakker spesifikt om Kina, ville vi også’Jeg anbefaler VIP72 VPN fordi:

  • Det har få serverplasser i Asia (hastighetene kan være dårlige)
  • Det har ingen stealth-protokoll, noe som kan gjøre sin evne til å omgå sensur i Kina upålitelig

Kundeservice

Enda en falling av VIP72 VPN er at deres kundestøtte stort sett ikke eksisterer. De tilgjengelige kontaktalternativene er:

  • e-post
  • ICQ (husker ICQ?)

Støtte via e-post er bare tilgjengelig for abonnenter, og det er null selvhjelpsressurser på nettstedet. Der gode VPN-er tilbyr vanlige spørsmål og guider, har VIP72 bare uopplysende gibberish.

Priser

Utøver for den verste avtalen på VPN-markedet.

Prisen på VIP72 vil være urimelig selv for premium VPN-tjenester (som det absolutt ikke er’t). Her er prisplanene:

  • 1 ukes plan for en enkelt enhet: $ 9.00
  • 1-måneders plan: $ 25.01
  • 1-årsplan: $ 265 ($ 22 / måned)

Det er bare to forløsende kvaliteter VIP72 har i prisavdelingen: registreringsprosessen gjør det ikke’t krever personlige opplysninger, og du kan betale i Bitcoin.

Annet enn det, vi’d sier at dette er en utfordrer for den verste avtalen på VPN-markedet.

Bunnlinjen

Vår VIP72 VPN-gjennomgang har en klar konklusjon: don’t kjøp det under noen omstendigheter. Dette er et av de skyggeste verktøyene som er tilgjengelig, og prisen er absurd. Gå i stedet og unn deg en av disse premium VPN-tjenestene.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5