VPN99 gjennomgang

VPN99 er en rimelig, bare bein-tjeneste som kan fjerne blokkering av ganske mange nettsteder, men dessverre ikke’t veldig rask eller personvernvennlig.


VPN99 er til syvende og sist vennligere for dataovervåking i stedet for kundene, men hvis du finner ut at du’kan du ikke fjerne blokkeringen av et nettsted du ønsker - si den amerikanske versjonen av Netflix - det kan være verdt dets lave kostnader.

I løpet av denne VPN99-gjennomgangen, du’Jeg kan bestemme selv om det’Det er verdt det å betale selv den laveste prisen for funksjoner du kan få fra bedre tjenester, men til en høyere pris.

Sikkerhet og personvern

Til tross for sårbarheten som brukere kan bli utsatt for gjennom sin policy for dataoppbevaring, har VPN99 noen solide sikkerhetsprotokoller. Mens du er der’Ingen kill-switch (og det faktum at dette kan gjøre det mulig for lekkasjer), VPN99 får fortsatt noen merker for industristandardprotokoller og kryptering.
Noen av funksjonene er:

 • OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP og IKEv2 sikkerhetsprotokoller
 • AES-256-kryptering
 • Innebygd NAT-brannmur
 • Dedikert IP-alternativ

Det skal sies at det ikke er noen tilpassede VPN99-apper (utenfor nettleserutvidelsene), derfor avhenger sikkerheten i stor grad av VPN-klienten du velger å bruke. Tunnelblick har for eksempel anstendige sikkerhetsfunksjoner.

Oppbevarer VPN99 logger?

Det er her hele saken blir bekymringsfull.

Vanlige spørsmål snakker om VPN99’s strenge retningslinjer for ikke-logging, men der’er en policy for datalagring på selve nettstedet som snakker om å oppbevare personlig identifiserende informasjon.

Den innrømmer også at den vil dele dataene dine til tredjepart som måtte trenge “noen eller alle” av dataene dine, også for annonsering og markedsføring. Noen mennesker bruker VPN-er for å slippe unna denne typen ting.

Merkelig nok snakker personvernreglene bare om bruken av nettstedet, og omgår det VPN samlet innhenter. Enda verre er det VPN samler inn (som beskrevet i retningslinjene for dataoppbevaring) de kan lagre på “e-postkontoer” og “ansattes enheter”. Det ser ut til at VPN99 går ut av sin måte å påpeke hvor utrygg den er.

Til syvende og sist det faktum at det’s med base i Storbritannia bør være bekymringsfullt, med Storbritannia som er beryktet for sine anti-privacy holdninger, og er et grunnleggende medlem av Five Eyes-alliansen for online overvåking.

Hastighet og ytelse

VPN99 kjører seks servere på bare fem steder - USA, Storbritannia, Nederland, Tyskland og Russland.

For mange kan latens- og tilkoblingshastighetene være for høye på noen av disse stedene, spesielt hvis du har det’er lokalisert i Asia Pacific regionen.

Til syvende og sist finner vi hastighetene middelmådige - ikke nok til å klassifiseres som verken gode eller dårlige, men for prisen (en dollar i måneden) kan det være verdt det.

Brukervennlighet og multiplatform støtte

VPN99 har ingen tilpassede VPN-apper, bare utvidelser for:

 • Chrome
 • Firefox

Du kan imidlertid fortsatt bruke tjenesten på alle de viktigste plattformene og enhetstyper gjennom OpenVPN-apper (eller L2TP, PPTP, etc.). Dette er plattformene du kan bruke den på:

 • Windows
 • Mac os
 • Ubuntu Linux
 • iOS
 • Android
 • Mikrotik rutere

Designet på Chrome og Firefox er enkelt og intuitivt og lett å forstå - for andre plattformer avhenger det av hvilken klient du brukte (OpenVPN, PPTP, et cetera). Fordelen med denne tilnærmingen er at OpenVPN-apper generelt er ganske sikre hvis du vet hvordan du justerer dem.

Det er installasjonsveiledninger og bruksanvisninger tilgjengelig på nettstedet i tilfelle du trenger dem. Selv om det kan være litt teknisk å sette opp, garanterer det brukervennlighet i bredden.

Fjern blokkering av Netflix og andre streamingplattformer

Brukere går ofte mot VPN-er for å kunne omgå geo-blokkering og geobegrensning. Enten det’s Netflix, Hulu eller Roku, det samme innholdet er ikke’t tilgjengelig globalt.

På VPN99 derimot, mens du er der’s et begrenset antall servere, var vi i stand til å få tilgang til Netflix amerikansk innhold på vår første prøve. Hastighetene ble mindre’t så sakte som å hindre streaming av en film eller TV-serie, så foreløpig er dette et godt og billig alternativ.

Likevel, i tilfelle dette slutter å fungere, er det det’t mange alternativer for en annen server å fungere siden der’er bare to i USA - og for BBC iPlayer, for eksempel, er det bare den ene britiske serveren. Kort sagt, det’er ikke den mest pålitelige investeringen hvis det er målet ditt å omgå geo-blokkering.

P2P og torrenting

Mange brukere synes en VPN er viktig for å torrentere for å komme rundt båndbreddestrikking av internettleverandørene sine - eller enda verre, juridiske merknader og opphør-og-desist-brev. Brukere blir bøtelagt heftige summer og får deres forbindelser blokkert gjennom IP-en deres som flagges for strømning.

VPN99 løser dette problemet - ved å sørge for at P2P-tilkoblinger er sperret over hele VPN99’s servere. Med andre ord, torrenting isn’t støttet gjennom VPN99.

Hvis dine behov er torrent-relatert, det’Det er best å lete etter en VPN som spesifikt støtter og hjelper til med å beskytte deg mens du laster ned torrenter: VPNer med en SOCKS5-proxy, for eksempel, er ideelle.

Anbefalt lest: Beste VPN for torrenting

Online sensur i Kina og andre steder

Ved å kontakte VPN99-teamet (en prosess som ble snakket om i neste seksjon), ble vi informert om at VPN99, selv om de ble spionert som forbigående sensur, ikke ville fungere i Kina. Den’er uklart om det samme gjelder noen av de andre sensuriske landene - Iran, Russland, Tyrkia, Saudi-Arabia, etc. Selv om det ikke’t, VPN99 ikke’Det virker som det beste verktøyet for jobben.

Anbefalt lest: Beste VPN for Kina

Kundeservice

VPN99 tilbyr følgende støttealternativer:

 • FAQ
 • Telefonlinje (Storbritannia nummer)
 • E-post / popup-skjema

Der’er også en fysisk adresse tilgjengelig for selskapet, i Wales, som inspirerer tilliten når det gjelder åpenhet (men bekymrer oss, med tanke på at det’s Wales, ville dermed være under britisk regelverk.

Noen av svarene vi fikk via e-post var ganske skadelige og unnvikende, men vi fikk mesteparten av informasjonen vi trengte.

Priser

Priser er definitivt VPN99’dets sterke poeng og kan til syvende og sist være det som tiltrekker de fleste brukere mot denne tjenesten.

Mens tilbake-garantien er litt restriktiv siden den’s er begrenset til de første 24 timene, er tilbakebetalingsreglene fremdeles en “100%,” som er respektabelt.

Der’Det er ingen gratis prøveperiode, men prisingen er enhetlig til 0,99 dollar i måneden (du kan se hvor VPN får navnet sitt fra), noe som betyr at:

 • 1 måned: 0,99 dollar
 • 3 måneder: $ 2,97 ($ 0,99 / måned)
 • 6 måneder: $ 5.94 ($ 0.99 / måned)
 • 24 måneder: $ 23,76 ($ 0,99 / måned)

Og så videre.

Du kan betale med VISA, MasterCard, Bitcoin eller Ethereum - de ekstra kryptomulighetene er en fin touch, spesielt for en VPN som regnes som en av de billigste på markedet.

Bunnlinjen

Selv om prisingen faktisk er spesiell, gjør at mangelen på tillit det fremkaller på personvern- og sikkerhetsfronten, oss nølende med å ønske å bruke VPN99 til mer enn et bestemt formål med lite innsats, om i det hele tatt. Til syvende og sist ser det ut til å bevise at du får det du betaler for; intet mindre, ingenting mer.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3