VPNUK gjennomgang

VPNUK er et av de mindre kjente VPN-alternativene som har eksistert en stund - ti år for å være presise. Dessverre ser det ut til at tjenesten stort sett ikke har flyttet seg med tiden.


I denne VPNUK-gjennomgangen, vi’Jeg vil gå gjennom fordeler og ulemper for å gi deg en ide om hva tjenesten er god (og dårlig) til.

Sikkerhetsegenskaper

VPNUKs nettsted har mye tekst og veldig lite informasjon. Dette gjelder også sikkerhetsfunksjonene. Den’er bare tydelig at tjenesten:

 • Tilbyr et solid utvalg av tunneleringsprotokoller: OpenVPN, IKEv2 / IPsec, L2TP / IPsec og PPTP
 • Stealth-modus (VPNUK Eclipse) mot Deep Packet Inspection

En ting som kan skille seg ut med VPNUK rett utenfor balltre, er det faktum at de ikke gjør det’t vise krypteringsstandarden som brukes av VPN-tjenestene deres. Dette er litt av et rødt flagg, da det betyr at krypteringsstandarden deres kan være under-par. Når det er sagt antyder protokollisten det’er sannsynligvis AES-128 eller AES-256, som begge er fine.

Siden VPNUK stort sett er avhengig av OpenVPN-appen, bør folk ikke’t bli lurt - sikkerhetsnivået og sikkerhetsfunksjonene er ganske bra.

Oppbevarer VPNUK logger?

Kort svar: ja, selv om det ikke er mye

VPNUK logger tidsstempler, IP-adresser og båndbreddebruk, som kan brukes til å identifisere brukere.

Selskapet har ingen informasjon om hvor de opererer fra, men selskapet deres er registrert i Belize, som ikke er en del av noen omfattende etterretningsallianser og har ingen strenge lover om personvern på internett. Dette er et generelt godt tegn for VPNUK, selv om det’er også en fysisk adresse i Storbritannia tilgjengelig på nettstedet.

Hastighet og ytelse

VPNUK har 100 servere i 24 land - et godt antall, men ikke noe spektakulært. Det samme gjelder tilkoblingshastighetene.

Brukervennlighet og multiplatform støtte

Noe av det kule med VPNUK er at tjenesten deres støttes på et enormt bredt spekter av enheter. Imidlertid er det bare Windows som har en tilpasset app. Her er de støttede plattformene:

 • Windows (tilpasset OpenVPN-basert app)
 • Mac os
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • ChromeOS
 • Blackberry-enheter

Et bredt spekter av andre enheter som spillkonsoller og rutere kan også konfigureres til å bruke VPNUK. Når det gjelder brukervennlighet, er OpenVPN-apper ikke’Det er den mest nybegynnervennlige, men de tilbyr mye rom for tilpasning.

Fjern blokkering av Netflix og andre streamingplattformer

Selv om VPNUK stolt kunngjør at tjenestene deres er nyttige for å få tilgang til strømmetjenester og andre ting uten å bekymre seg for geo-blokkering, ser ikke den delte IP-versjonen av denne VPN ikke ut til å være effektiv for å fjerne blokkering av Netflix USA. Situasjonen kan være annerledes hvis du får en dedikert amerikansk IP.

VPNUK kan være effektiv for å fjerne blokkering av andre tjenester med geobegrensninger, for eksempel Hulu, men nettstedet fremsetter ingen spesifikke påstander om det.

P2P og torrenting

VPNUK tillater torrenting på alle servere bortsett fra de som er basert i USA. Dette, kombinert med kraftige OpenVPN-klienter og anstendige hastigheter, gjør tjenesten ganske bra for torrenting.

Online sensur i Kina og andre steder

Den kinesiske regjeringen har en tøff brannmur på plass for å holde internett sterkt sensurert. Dette er kjent som den store brannmuren, og er en notorisk vanskelig veisperring for folk som ønsker internettliv og frihet fra Kina.

VPNUK har en “obfuscation” eller “snikemodus” verktøy kalt VPNUK Eclipse, som skal tillate brukere å omgå Deep Packet Inspection (DPI). Det betyr i hovedsak at tjenesten skal være et anstendig nok valg for Kina og andre undertrykkende land.

Kundeservice

VPNUK tilbyr et stort utvalg av kundesupportalternativer:

 • 24/7 live chat
 • INUM, USA, Storbritannia, Spania hotlines
 • Skype
 • Støtt billetter
 • FAQ
 • Guides

VPNUK har alle baser dekket - det er flere støttealternativer her enn selv de beste VPN-tjenestene har.

Priser

VPNUK tilbyr et bredt spekter av pakker:

1: 1 Dedikert IP-konto:

 • Priser varierer fra $ 12,99 (1 måned) til $ 10,83 / måned (1 år)

Dedikert IP-konto (Storbritannia, USA eller Italia):

 • Prisene varierer fra $ 12.99 (1 måned for 2 brukere) til $ 18.96 / måned (1 år for 5 brukere)

Delt IP-konto:

 • Priser varierer fra $ 7,79 (1 måned for 2 brukere) til $ 16,57 / måned (1 år for 6 brukere)

Der’er også en 7-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig med andre og tredje prisplaner, men ingen pengene-tilbake-garanti. På plussiden kan du betale for VPNUK anonymt ved hjelp av krypto.

På den negative siden er disse prisene latterlig høye i den bredere markedssammenheng.

Bunnlinjen

VPNUK virker som en anstendig VPN-tjeneste uten eksepsjonelle sterke poeng (bortsett fra kanskje antall kundestøttealternativer). Hvis det var tre ganger billigere, kan det være verdt pengene dine.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 46