WorldVPN gjennomgang

Selv om WorldVPN på ingen måte er den beste VPN i verden, har den vært på en konstant oppadgående bane med kontinuerlige forbedringer av både priser og kvalitet. Selv om den fremdeles ikke kan konkurrere med de store guttene i VPN-verdenen, kan det meget vel være en av de billigste VPN-ene i markedet akkurat nå.

WorldVPN var en gang en tjeneste som var kjent for begrensningene (f.eks. Båndbreddebegrensninger) som den plasserte på sine brukere. Imidlertid hadde det fortsatt en betydelig kundebase på grunn av de ekstremt budsjettvennlige planene den ga. I dag er mange av grensene borte, men de budsjettvennlige planene er fremdeles der, noe som gjør WorldVPN til et anstendig valg.

For prisen du kan få WorldVPN, er det ingen overraskelse at du ikke har tilgang til mange funksjoner som andre VPN-er tilbyr, for eksempel Netflix-støtte. Imidlertid, hvis din viktigste grunn til å kjøpe en VPN er å pålitelig komme seg rundt geo-blokker og få tilgang til den usensurerte versjonen av internett, kan WorldVPN hjelpe deg for så lite som $ 1,58 / måned.

For denne prisen er det ingen overraskelse at du bare får begrenset torrenting og at du ikke kan bruke WorldVPN i Kina. Fortsatt har du tilgang til industristandardkryptering og muligheten til å installere WorldVPN på en rekke forskjellige enheter.


Den første tingen å vite om VPN er hvor sikker den er, så la’s gå foran og ta en titt.

Er WorldVPN trygt å bruke?

Første ting først, AES-256-kryptering er til stede. AES-256 er helt nødvendig for enhver moderne VPN og er mer et hinder som enhver VPN trenger å passere gjennom, noe WorldVPN gjør med flygende farger.

Når det gjelder logging, virker det som om WorldVPN ikke ser ut til å logge noen brukerdata bortsett fra båndbreddeforbruk og tidsstempler for tilkoblingen din. Selv om personvernreglene deres oppgir at de ikke logger brukerdata, er de imidlertid ekstremt vage, og du bør være veldig forsiktig med retningslinjene deres uten logging. Hvis du vil være sikker på at ingen av aktivitetene dine er logget, er ikke WorldVPN valget for deg.

WorldVPN tilbyr deg også totalt 5 protokoller, noe som er ganske standard for en VPN av deres størrelse. Du kan bruke OpenVPN-protokollen, L2TP, IKEv2, SSL VPN og PPTP. Du har ikke mye tilpassbarhet, men de’er mer enn nok til å ha grunnleggende beskyttelse. Husk at PPTP og L2TP bruker Blowfish-128-krypteringen som ikke er nesten like kraftig som AES-256.

DNS og IP Leaks er den avdelingen der WorldVPN skinner. Under testene fant vi null lekkasjer både i DNS-avdelingen og med IPv6.

WorldVPN er på ingen måte mangelfulle funksjoner, da den også har en kill switch for å beskytte dataene dine mot å være sårbare i tilfelle du kobler fra VPN. Vi kan imidlertid ikke si at vi er 100% fornøyd med måten WorldVPN’s sikkerhet blir fremstilt.

Hastighet og ytelse

WorldVPN kan hevde å være en VPN for verden, men den er bare tilgjengelig i rundt 40 forskjellige land. Det er totalt 200 forskjellige servere, men de fleste av dem finnes i standard internettknutepunkter som USA, Storbritannia, Nederland og Tyskland. Så hvis du er noen som trodde det “Verden”VPN ville gitt deg tilgang til mange servere i Asia og Afrika, deg’er ute av hell.

Med tanke på faktisk hastighet var VPN veldig inkonsekvent. Noen ganger fungerte det feilfritt og ga oss omtrent 60% hastigheten vi hadde uten noen VPN. Andre ganger ville det være så mye som 70% hastighetstap. På toppen av det fant vi også ut at mange servere rett og slett ikke fungerte halvparten av tiden

Pingene til serverne deres er også ganske bra, noe som betyr at du kan bruke denne VPN-en til spill hvis du klarer å finne en anstendig server.

Hvordan laste ned WorldVPN

WorldVPN’nettstedet er ganske vanskelig å forstå. De har sine prisplaner på hjemmesiden der du kan abonnere på en av planene. Når du har kontoen din, kan du bare laste ned appen deres ved å klikke på Hjelp-fanen (hvor irriterende, ikke sant?) Og deretter klikke Last ned.

Når du har lastet ned og installert applikasjonen, er det bare å laste det opp, oppgi legitimasjonsbeskrivelsen og begynne å bruke tjenesten.

Apper og utvidelser

WorldVPN er tilgjengelig på totalt 4 forskjellige plattformer. Du kan laste ned applikasjonene for Windows, MacOs, iOS og Android.

Alle appene er ganske enkle å bruke og krever ikke mye tid å bli justert til. En stor forskjell mellom iOS-appen og de andre er det faktum at du kobler deg til VPN via Cisco AnyConnect, da OpenVPN bare kan brukes med OpenVPN-appen på iOS.

Mangelen på en ruterapplikasjon er ganske tydelig, ettersom det er mye lettere for deg å beskytte hele nettverket med en enkelt enhet ved bruk av en ruterapplikasjon, men du kan ikke gjøre det her.

WorldVPN for Netflix

Det er ikke mye å si her bortsett fra at WorldVPN ikke vil kunne få tilgang til Netflix for deg. Dette er en enormt viktig funksjon, men mangler i mange VPN-er.

Under testene våre klarte WorldVPN ganske enkelt ikke å koble seg til Netflix, og vi så den forlatte meldingen som mange VPN-brukere møter på det ene eller det andre punktet: “Kan ikke koble til. Sjekk om du bruker en proxy…”

WorldVPN for torrenting

Selv om WorldVPN tillater deg å torrent, kan det bare gjøres på totalt 3 servere. Disse serverne er Nederland, Romania og Russland.

Dette betyr at med mindre du bor i Europa, sannsynligvis ikke vil du kunne glede deg over gode hastigheter mens du lurer. Det er også en god sjanse for at disse serverne blir overbelastet på grunn av at hver WorldVPN-torrenting-bruker blir koblet til dem.

Hvis du vil ha en VPN som du kan bruke til Netflix så vel som torrenter, kan du ta en titt på CyberGhost. Det er litt dyrere, men klarer seg mye bedre enn WorldVPN på alle aspekter.

Fungerer WorldVPN i Kina?

Selv om nettstedet deres oppgir noe med virkningen av at WorldVPN jobber i Kina (selv om det er ekstremt vagt), kjørte ikke testene våre bra. Som du kanskje vet, er OpenVPN forbudt i Kina, så du må bruke mindre sikre protokoller for å koble til, men vi fant at serverne rett og slett ikke gjorde’t fungerer selv når du bruker andre protokoller.

Hvis du bor i Kina, så anbefaler vi å prøve ut ExpressVPN, som er dyrt, men perfekt i nesten alle aspekter.

Brukerstøtte

Vår erfaring med støtten ble truffet eller savnet. Billettsystemet er i orden, men live chat er ofte ikke tilgjengelig. På toppen av det, selv når chat fungerer, er svarene veldig treg og kan lett bli frustrert.

På toppen av dette er kunnskapsgrunnlaget deres ikke omfattende, selv om det får jobben gjort. Til slutt har de en e-postadresse der du kan kontakte support, men som bare brukes når alt annet mislykkes.

Priser

Dette er den viktigste måten WorldVPN skiller seg gjennom. WorldVPN-prisene er som følger:

  • Én bruker: $ 1,99 / måned (bare 1 forbindelse)
  • Budsjett: $ 3,45 / måned (3 samtidige tilkoblinger)
  • Ubegrenset: $ 6,95 / måned (5 samtidige tilkoblinger)
  • Dedikert: $ 7,00 / måned (10 samtidige tilkoblinger)

Hvis du er en bruker, kan du bruke de billigste “Én bruker” planlegg som koster $ 1,99 per måned, men $ 1,58 / måned hvis du betaler årlig. Denne planen gir deg ubegrensede data, men begrenser deg til en enkelt samtidig tilkobling.

Bortsett fra det har du totalt 3 planer som bare virkelig gir deg flere samtidige forbindelser. Hvis du betaler årlig, får du noen rabatter: “Budsjett” vil koste deg bare 1,70 dollar / måned og “ubegrenset” blir $ 3,50 per måned. “dedikert” er det samme, men det følger med en dedikert IP-adresse.

Bunnlinjen

WorldVPN er definitivt en tjeneste som har blitt bedre ved å tilby flere servere og ubegrensede datakapsler blant annet. Imidlertid har det fortsatt en lang vei å gå hvis den vil bli tatt på alvor.

For det første er vi fremdeles usikre på loggpolitikken. På toppen av det fungerer ikke WorldVPN i Kina, og den kan heller ikke håndtere Netflix eller torrenting.

Alt dette, kombinert med den middelmådige støtten, betyr at den eneste grunnen for deg å kjøpe WorldVPN er hvis du er ekstremt lite i kontanter og ikke har råd til å kjøpe noe annet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 47 =

Adblock
detector