Yoga VPN gjennomgang

Så mye som vi’Jeg ønsker å begynne vår Yoga VPN-gjennomgang på en lysere note, det enkle faktum at det’gratis sender en avslapning nedover ryggraden.


De fleste er klar over at de trenger en VPN for å holde informasjonen deres sikker, men langtidsabonnement kan være dyre. Som med alt gratis, gjør dette Yoga VPN til et spennende prospekt. Den har imidlertid ingen nettsider, og informasjonen om App Store / Google Play Store er veldig uklar.

Som et resultat mangler det mye informasjon angående Yoga VPN sikkerhetsprotokoller og krypteringsprogramvare. Selv om vi kan teste VPN for hastigheten og manuelt sjekke hvilke apper den er tilgjengelig for, er det visse ting vi er’Jeg er interessert i, og det’er dårlig praksis for å utelate slik informasjon på forhånd.

Likevel drev vi spekteret og ga Yoga VPN en rettferdig prøve. Vi sjekket det for alt en bruker måtte ønske å tjene på det: å fjerne blokkering av Netflix, torrenting og hvor responsivt deres supportteam var. Les videre for å finne ut mer om Yoga VPN.

Er Yoga VPN trygt å bruke?

Delvis på grunn av det faktum at Yoga VPN ikke har et eget nettsted som kan ha inneholdt en FAQ-seksjon, er det utilstrekkelig informasjon tilgjengelig om de tekniske aspektene ved denne VPN.

Som sådan kan vi ikke si med sikkerhet hvilken krypteringschiffer som brukes av Yoga VPN. Vi’Jeg håper at den støtter industristandarden AES-256-bit-kryptering, men uten noen form for bekreftelse på dette, kan vi ganske enkelt ikke si det sikkert.

Tilsvarende røper ikke selskapet bak Yoga VPN informasjon om protokollene som støttes av tjenesten. Dette er en annen stor feil fordi det uten å vite noe om teknologien bak’det er ganske enkelt umulig å bedømme evnene til å sikre dine personlige data.

Endelig gjør Yoga VPN ingen påstander om å ha en drepe-bryter, som beskytter dataene dine i tilfelle forbindelsen din faller.

Hver VPN bruker en krypteringskode, og hver VPN må støtte en eller flere protokoller, men de som ikke’t annonsere en kill switch vanligvis ikke’t har en i det hele tatt. Dette er nesten helt sikkert tilfelle for Yoga VPN.

Personvern

Yoga VPN er registrert i Hong Kong. Dette kan være noe av en skuffelse fordi Hong Kong er under økende kontroll fra folket’Kina - en av verden’s mest undertrykkende land for nettofrihet.

Verre ennå, det samler i utgangspunktet bare all informasjon den liker. Alle loggene og lokale filene dine blir logget av VPN, og den oppgir til og med åpent at den’ll overlever gjerne all denne informasjonen.

Det at denne tjenesten hevder å opprettholde ditt personvern er derfor uhøflig.

Hastighet & opptreden

En av de eneste opplysningene Yoga VPN avslører er serverflåten, som den sier at dekker enten 10 land eller 30 land og inkluderer enten 500 individuelle fullmektiger eller over 1000 individuelle fullmektiger.

Som du kan se, er denne informasjonen lite nyttig for noen, spesielt med tanke på at disse produktspesifikasjonene ble lagt ut omtrent samtidig.

Vi don’t spesielt tro på begge figurene, noe som bringer oss raskt. Ganske enkelt, Yoga’s hastigheter er uakseptable i en moderne VPN-tjeneste.

Brukervennlighet & Brukerstøtte

Som vi nevnte tidligere, har ikke tjenesten sin egen webside. Det betyr at den ikke har en egen FAQ-seksjon eller kunnskapsbase, og at den heller ikke har en live chat-funksjon.

Utviklerne oppgir en e-postadresse å kontakte i tilfelle et problem skulle oppstå. For å være brutalt ærlige, brukte vi denne e-posttjenesten for å spørre dem hvilken krypteringskryptering Yoga VPN bruker, og vi’Jeg har ennå ikke hørt noe fra dem. Lag av det du vil.

Yoga VPN for Netflix

Til tross for Yoga VPN’s katastrofale nedlastingshastigheter (som vi testet på YouTube), det klarte faktisk å omgå geo-begrensninger på amerikanske Netflix og BBC iPlayer.

Mens vi testet de virkelige mulighetene for vår Yoga VPN-gjennomgang, fant vi at tjenesten streamet innhold til en rimelig god standard. Dette er ganske overraskende gitt hastighetstestene.

Yoga VPN for torrenting

Ikke mange torrent på sine mobile enheter, men det’er et spørsmål som er verdt å kort dekke uansett. Svaret er nei, Yoga VPN støtter ikke torrenting eller P2P-tilkoblinger i det minste.

Er det bra for brukere i Kina?

Absolutt ikke. Yoga VPN er basert der, og den deler logger uten hensyn til personvern. Å forsøke å omgå den store brannmuren i Kina med en VPN som er registrert til et kinesisk territorium, er en katastrofal idé.

Apper og utvidelser

Når det gjelder tilgjengeligheten, oppnår Yoga VPN omtrent det minimale (for en gangs skyld). Den er tilgjengelig på iOS og Android, uten ekstra støtte for stasjonære enheter eller Windows Phone.

Delvis fordi det’Yoga er bare VPN for mobil, og tilbyr ikke støtte for rutere, noe som betyr at den ikke kan omgå geo-begrensninger på Amazon Firestick og andre slike TV-enheter. Det betyr også at du ikke kan bruke Yoga VPN for Kodi.

Det kan være lurt å sjekke ut disse guidene:

Beste VPN for Amazon Fire Stick

Beste VPN for Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 24