ZoogVPN gjennomgang

ZoogVPN er raskt og sikkert med torrenting aktivert, og kan være et godt valg for nybegynnere og reisende. Startet i 2013, det’s stadig vokser for å møte brukere’ strømming og torrenting behov og gjennomgå sikkerhetstrusler og online begrensninger. Denne ZoogVPN-gjennomgangen vil kaste mer lys på hva de tilbyr i tillegg til god sikkerhet, personvern og apper for flere plattformer.


Er ZoogVPN trygt å bruke?

ZoogVPN har følgende sikkerhetsfunksjoner:

 • AES 256-bit chiffer
 • OpenVPN, IKEv2 / L2TP og PPTP protokoller
 • Drepe bryteren

Selv om det ikke er noe’ZoogVPN dekker mange grunnleggende sikkerhetsfunksjoner. Hvis du vil ha grunnleggende beskyttelse - skal det være nok. Hvis du trenger noe ekstra, for eksempel multi-hop, en stealth-protokoll eller delt tunneling, er du det’Jeg må se andre steder.

Vi kjørte noen tester for å se om det var lekkasjer, og det var det heldigvis ingen DNS / IP lekkasjer overhodet. For et primært sikkerhetsnivå fungerte VPN-tunnelen til ZoogVPN som forventet.

Den gratis planen tilbyr bare OpenVPN-protokoll kryptert gjennom en svakere 128-biters chiffer.

Oppbevarer ZoogVPN logger?

ZoogVPN gjør det ikke’t logg inn spesifikke brukeraktiviteter. Dette var i kraft etter at de endret beliggenhet fra Isle of Man til Hellas, der personvernlovene er mer avslappede, selv om det lagrer e-postadressene gitt av brukeren og også båndbreddebruken. Alt i alt, vi’d si det ZoogVPN gjør noe logging men ikke for mye til å skape bekymring.

Hastighet og ytelse

Med et lite nettverk som dekker 27 land, gir det ubegrenset båndbredde for de betalte abonnentene. Forestillingen er anstendig, om enn unremarkable - absolutt nok for streaming eller torrenting hvis det er der’er en VPN-server nær ditt sted.

Den’Det er viktig å merke seg at ytelsen kan variere basert på forskjellige faktorer. Derfor anbefaler vi å prøve ZoogVPN ut og se hvordan det fungerer med tilkoblingen din.

Brukervennlighet og multiplattformstøtte

Det er ZoogVPN klientapper for disse plattformene:

 • Windows
 • Mac os
 • Android
 • iOS
 • Chromebook
 • Amazon FireTV
 • Android TV
 • bjørnebær
 • Linux

ZoogVPN tilbyr også konfigurasjonsveiledninger for DD-WRT-, tomat- og Mikrotik-rutere.

Android- og Windows-appene kjører OpenVPN som standard, mens Mac- og iOS-appene kjører IKEv2 som standard. Selv om det er mulig å konfigurere andre protokoller manuelt som L2TP og PPTP.

Det er veldig enkelt å installere ZoogVPN-applikasjonen. Alt du trenger å gjøre er å laste ned installasjonsprogrammet og starte det. Når den er installert, åpnes den automatisk og ber deg oppgi ZoogVPN-legitimasjonen. Klientgrensesnittet er veldig enkelt og ukomplisert.

Du kan bare klikke “Koble” for automatisk å velge en passende server, eller du kan klikke på pilen som ligger nederst i applikasjonen for å se listen over servere som er tilgjengelige for manuelt å velge en server.

Alternativmenyen og grensesnittet er satt opp på en annen måte sammenlignet med andre VPN-er. Det er forfriskende enkelt og ukomplisert, og tilbyr et moderne grensesnitt. Det finnes applikasjoner for en rekke enheter som er veldig enkle å navigere og bare krever at du klikker på enheten du vil komme i gang.

Fjern blokkering av Netflix og andre streamingplattformer

ZoogVPN er bra for innholdsstreamer som enten vil overgå geografiske begrensninger på et nettsted eller i det minste få tilgang til innhold som vanligvis ikke er tilgjengelig via proxy-servere. ZoogVPN’Målet er å sikre at kundene trygt og privat får tilgang til nettsteder som Netflix, Hulu eller Xfinity. Selv om disse nettstedene vanligvis endrer sikkerhetstiltak, blokkerer ZoogVPN fortsatt Netflix og andre streaming-nettsteder.

Basert på hastighets- og ytelsestestene har ZoogVPN vist seg å være det bra nok for Netflix brukere. På noen servere, nærmere bestemt Chicago-en, fjernet ZoogVPN Netflix og sørget for at IP-adressen din var sikker. Forhåpentligvis, de’Jeg legger til noen flere servere som kan omgå Netflix’geo-begrensninger.

Bortsett fra Netflix, kan ZoogVPN brukes til å fjerne blokkering av nettsteder som ITV-hub, Amazon, Hulu og BBC iPlayer. Sistnevnte er tilgjengelig med streaming-servere i Storbritannia, som er merket med et avspillingsikon.

P2P og torrenting

Torrenting er tilgjengelig med ZoogVPN, selv om dette ser ut til å være avhengig av hvilken server du bruker. For å finne ut hvilke som vil fungere, har ZoogVPN et lite P2P-ikon ved siden av serveren som vil støtte torrenter. Imidlertid er hastigheten til ZoogVPn lav, og som sådan den er n’t anbefalt for torrentbrukere.

I stedet tilbyr vi å velge en av de beste VPN-ene for P2P.

Online sensur i Kina og andre steder

ZoogVPN hevder selv å jobbe for brukere i Kina eller noen svært begrensede region inkludert Russland og UAE. Denne tjenesten tilbyr skygging funksjon for å gi tilgang i Kina og andre sterkt sensurerte land.

Dette gjør ZoogVPN til et ganske godt valg for brukere som lever under sensurelle regimer.

Kundeservice

Under Support-delen av ZoogVPN-nettstedet finner du en:

 • 24/7 live chat
 • VPN-installasjonsveiviser
 • Spørsmål og svar
 • ressurser
 • E-poststøtte

Det nylig lagt 24/7 live chat-alternativet er lett tilgjengelig på alle sider du navigerer til. Det er raskt og vennlig, og gir generelt et veldig profesjonelt inntrykk.

Priser

ZoogVPN tilbyr en gratis plan som er begrenset til 2 GB dataoverføring i måneden og tilgang til bare tre servere, men som er bra for små surfebehov.

For de betalte planene er det bare en grunnleggende plan, fordelt på tre varierende abonnementsrater:

 • $ 8,99 for en måned
 • 3,33 dollar per måned i seks måneder
 • 1,25 dollar per måned i to år

Med de betalte abonnementene inkluderer de fem samtidige tilkoblinger, og tilbyr en garantert 7-dagers pengene-tilbake.

ZoogVPN aksepterer forskjellige typer betalingsmetoder som f.eks kreditt- / debetkort, JCB, Paymentwall, PayPal, UnionPay og Bitcoin.

Bunnlinjen

Dette er en billig og enkel å bruke VPN for nybegynnere og de som reiser mye, takket være den enkle installasjonsfunksjonen. Det kan fjerne blokkering av Netflix US, sammen med andre geo-blokkerte tjenester. Der’er også en gratis plan, noe som gjør dette verktøyet veldig praktisk å prøve før du kjøper.

Totalt sett, til tross for mangelen på avanserte funksjoner, Vi kan anbefale ZoogVPN til en rekke bruksområder - fra grunnleggende nettlesebeskyttelse til geo-avblokkering.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 30