Betternet-arvostelu

Paljon rohkeita vaatimuksia, mutta ei paljon sen tukemiseksi. Pieni palvelimien määrä tarkoittaa, että saat tietoturvan ja nopeuden keskimääräistä alhaisemmaksi, puhumattakaan Netflixistä tai live chat-tuesta. Mutta ainakin sillä on alhainen hinta (eräänlainen).


Ensimmäinen asia, jota innokkaasti tutkimme, oli Betternet’s väittää, että se’s “nopein ja turvallisin VPN-kokemus verkossa.” Että’Tämä on melko rohkea vaatimus yritykselle vasta vuonna 2015, mutta valitettavasti analyysimme perusteella voimme sanoa varmuudella, että näin ei ole.

Ei lainkaan.

Betternet epäonnistuu vaativimpien VPN-käyttäjien perusteiden ja tiukempien vaatimusten vuoksi:

 • siellä’s yksityisyyden ja turvallisuusominaisuuksien huomattava puute
 • siellä’s ei Netflix-tukea
 • siellä’s ei live chat-tukea
 • Betternet’Rajoitettu palvelimien määrä johtaa melko huonoon torrenting-kokemukseen

Kuten näette, siellä’Tässä on paljon parantamisen varaa.

Jatka alla olevan täydellisen arvosteluamme saadaksesi syvällisen kuvan siitä, kuinka Betternetin hinnat kaikilla tärkeillä alueilla ovat.

Turvallisuus ja yksityisyys

Antaa’Näemme kuinka hyvin Betternet menee VPN-tietoturvan kannalta. Kaikkein huolestuttavin puuttuvat ominaisuudet meillä’olet löytänyt seuraavat:

 • Ei tappaa kytkintä
 • Nolla DNS-vuodonsuojaus
 • Ei naamiointiominaisuuksia

Näiden tärkeiden todellisten IP-osoitteiden suojausominaisuuksien puuttuminen voi johtaa katastrofeihin: Betternetin käyttö yksityisyyteen voi olla kuin kävely miinakentällä..

Erityisesti fyysinen sijaintisi voidaan jäljittää hakemalla oikea IP-osoitteesi vuotojen takia.

Mutta se’ei kaikki.

Kolmannen osapuolen mainostajat voivat asentaa evästeitä laitteisiisi napsautuksesi ja mieltymyksesi seuraamiseksi.

Tämä voi jälleen tarjota pohjan suurille yksityisyyden ja turvallisuuden rikkomuksille.

Betternet ei myöskään ole liian selkeä VPN-protokollissaan ja salauksessaan. siellä’vain blogin julkaisu vuodelta 2015, josta löysimme tietoa tästä:

 • OpenVPN ja L2TP / IPSec protokollapari
 • AES-256-salaus

Vuonna 2017 tehdyssä akateemisessa tutkimuksessa Betternet sijoittui sijalla 4 turvallisuuden kannalta 10 huonoimman VPN: n luettelossa. Järkyttävä VirusTotal-sijoitus oli 13.

Joten anna’s kerää nopeasti: onko Betternet turvallista käyttää? Ei. Se kiteyttää melko paljon mitä ajattelemme.

Kirjaako Betternet tietosi?

Lyhyt vastaus: luultavasti.

Meidän on jaettava huolemme siitä, että Betternetin tietosuojakäytäntö on melko epämääräinen henkilökohtaisten tietojen suhteen, mitä tarkalleen voidaan jakaa, ja voidaanko sinut tunnistaa jaetun tiedon perusteella: “[…] henkilökohtaiset tietosi voivat olla saatavana kolmannen osapuolen sisällöntuottajalta.

No, jos Betternet ei’ei halua jättää katkeraa makua yksityisyyttä tietoisemmille käyttäjille’ Suun kautta, heidän on työskenneltävä laillisten asiakirjojen laatimiseksi, jotta ne olisivat selkeitä tärkeimmistä osista.

Nopeus ja suorituskyky

Useimmat suuret VPN-pelaajat väittävät samoja asioita nykyään: “nopein VPN” ja “turvallisin VPN.”

Kun tarkastelemme VPN-nopeustestituloksia, me’et ole vakuuttunut siitä, mitä nämä etiketit tarkoittavat enää. Testimme osoittavat, että pääsy palvelimiin kauempana fyysisistä sijainneistasi on suuria pudotuksia.

Tämä pätee myös Betternetin premium-versioon, puhumattakaan rajoitetusta ilmaisesta Betternet VPN -verkosta.

Latausnopeudet näyttävät kuitenkin olevan paljon parempia. Toisin sanoen se’On mahdollista, että voit suoratoistaa HD-videoita sekä Betternetin ilmaisella VPN: llä että maksetulla versiolla, mutta emme halua’t saa toivomme liian korkeiksi ilmaista sovellusta käytettäessä.

Betternet on edelleen hyvä selaamaan sisältöä suhteellisen turvallisesti tai poistamaan verkkosivustojen lukitus, jotka eivät ole käytettävissä sijaintisi.

Palvelimen kattavuus

Tämän palveluntarjoajan VPN-palvelin on erittäin alhainen 10 maata (17 palvelinpaikkaa), mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Alankomaat, Australia ja Japani, jotka kaikki ovat seurantaliittojen jäseniä.

Voit käyttää vain 17 palvelinpaikkaa’t todella odottaa mielenkiintoisia nopeuksia. Ei silloin, kun yli 38 miljoonaa käyttäjää voi suoratoistaa helvettiä näistä harvoista palvelimista.

Se’On täysin mahdollista, että pystyt’t edes muodostaa yhteyttä tiettyihin palvelimiin, koska ne’uudelleen vain ylikuormitettu.

Helppokäyttöisyys ja monimuotoinen tuki

Kaikki perusalustat ovat ladattavissa:

 • Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • iOS
 • Android
 • Kromi

Kuinka ladata Betternet

Tämän sanottua sinun ei pitäisi’Älä kiirehdi minkään näiden lataamista vielä. Tämän Betternet-arvosteluun tekemän testauksen perusteella me’Olet huomannut, että näiden versioiden välillä on joitain suuria eroja.

Antaa’Aloita Google Chrome -selainlaajennuksella. Se’s selvä katastrofi. Vaikuttaa todella siltä, ​​että tämä palveluntarjoaja sisälsi vain tämän laajennuksen voidakseen ylpeillä ottaa tämän osion kattavan.

Valitettavasti siinä voi olla myös DNS- ja WebRTC-vuotoja.

Asennus on melko yksinkertaista, ellet halua mobiiliversioita, jotka ovat saatavana vain 7-päivän kokeiluversiona.

Kuten Avast SecureLine VPN -katsauksessamme, voimme todeta sen Betternet on yksi helpoimmin käytettävistä VPN-asiakkaista. Jos sinä’Kun käytät ilmaista Betternet VPN -asiakasta, napsauta vain Yhdistä-painike ja sinut muodostetaan yhteys Yhdysvaltain VPN-palvelimeen automaattisesti.

Valitettavasti siellä’s ei paljon mukautettava ilmainen versio. Yhdistät joko automaattisesti määritetyn VPN-palvelimen tai katkaiset sen. Se voi’t yksinkertaista.

Jos sinä’Kun käytät Premium-versiota, voit napsauttaa Valitse Virtuaalinen sijainti -painike ja valitse kymmenestä saatavilla olevasta maasta. Yhdysvalloissa on myös 7 palvelinpaikkaa, joista valita.

Tietystä näkökulmasta tämä on todellinen plus Betternetille. Tätä VPN-sovellusta on todella helppo käyttää.

Toisaalta, anna’Älä unohda tekniikan taitavia käyttäjiä, jotka haluavat ehdottomasti hallita yksityisyyttään paremmin. Heille suosittelemme löytämään vakavamman premium-VPN-palveluntarjoajan.

Netflixin ja muiden suoratoistoalustojen lukituksen poistaminen

siellä’Täällä ei ole lyhyt tarina:

Sinä pystyt’t käytä Betternet Netflixiin.

Itse voit’t todella käyttävät paljon VPN-palveluita, koska Netflix havaitsee ja kieltää niiden IP-osoitteet ja palvelimet jatkuvasti.

On selvää, että tällä suurella median suoratoistopalvelulla on oma asialistansa tekijänoikeuslakien pitämiseksi ja sopimuksen loppumisen ylläpitämiseksi. Siksi he ovat niin tiukkoja georajoitetun sisällön suhteen ja yrittävät sulkea kaikki mahdolliset VPN-käyttäjät verkkoistaan.

On tietysti joukko todellisia premium-VPN-palveluita, jotka voivat estää Netflixin havaitsemisen. Voit käyttää mukavasti ja luotettavasti Netflixille esimerkiksi ExpressVPN-, NordVPN- ja VyprVPN-verkkotunnuksia myös korkeatasoisella online-suojauksella.

P2P ja torrenting

Me voimme’t todella suosittelen joko ilmaista tai “palkkio” Betternet-versio torrentia varten.

Uskomme, että pieni palvelimien lukumäärä ja niiden nopeudet eivät vain riitä Betternet VPN: n käyttämiseen torrentia tai muuta suurta P2P-tiedostojen jakamista varten.

Toinen tärkeä huomioitava asia on tietoturvasi ja yksityisyytesi tiedostojen lataamisessa tai lähettämisessä BitTorrent-sovelluksella. Käyttämättä laitteellasi aktivoitua asianmukaista ja suojattua VPN-palvelua, Internet-palveluntarjoajasi ja kolmannet osapuolet, mukaan lukien valtion virastot, voivat myös seurata Internet-liikennettäsi ja jopa jäljittää kaiken takaisin sinulle..

Tämä on vain tämän VPN-palvelun käytännöllinen rajoitus, ja joka jatkaa ponnahdusikkunoiden avaamista.

Asiakaspalvelu

Betternet jättää paljon toivomisen varaa myös tuen suhteen. Tätä he voivat tarjota:

 • Lipun tuki (vain premium-versio)
 • Ohje
 • Ei live chat-tukea

Oikeastaan ​​sinun täytyy vierittää sivun alareunaan löytääksesi kaksi pientä linkkiä: Ohjekeskus ja Ohje. Itse ohjekeskus on melko huono:

Betternet VPN -ohjekeskus

Se’s enemmän kuin todennäköistä, että voitit’t löytää ratkaisuja ongelmiin siellä.

Jos luulet lukemasta usein kysyttyjä kysymyksiä ja ohjeita, voit silti yrittää Lähetä pyyntö napsauttamalla liittyvää linkkiä Ohjekeskuksen sivun oikeassa yläkulmassa.

Kaiken kaikkiaan meidän on sanottava, että tämä on alue, joka vaatii Betternetiltä vakavaa huomiota. Tai ennemmin tai myöhemmin on vähän vaikea pitää 38 miljoonaa käyttäjää tyytyväisenä.

hinnoittelu

Melko korkean kuukausisuunnitelman lisäksi Betternet tarjoaa yksi halvimmista VPN-verkoista palvelut:

 • Yhden kuukauden suunnitelma: 11,99 dollaria / kuukausi
 • 6 kuukauden suunnitelma: 3,99 dollaria / kuukausi
 • Yhden vuoden suunnitelma: 2,99 dollaria / kuukausi

Saatavilla ilmainen versio on jonkin verran rajoitettu (vain yhteen maahan ja automaattisesti määritettyihin palvelimiin): voit’t vaihtaa palvelimia manuaalisesti, ja nopeudet ovat melko hitaita.

Kuinka Betternet voi olla ilmainen? No, siinä on itse asiassa melko läpinäkyvä malli.

Betternet-asiakasohjelmassa on kaksi vaihtoehtoa: “Asenna sovellus” ja “Katso video ja muodosta yhteys.” Aina kun napsautat näitä painikkeita ja niihin liittyviä mainoksia, Betternet saa palkkion. Mutta tästä tulee myös erittäin jyrkkä hinta, koska nämä kolmannen osapuolen mainostajat voivat käyttää seurantatekniikoita ja tallentaa sinuun yhteydessä olevia tietoja.

Tämä on tietysti turvallisuus- ja yksityisyysriski, jota et ehkä halua ottaa, jos haluat nimettömänä virtuaalimaailmassa.

Jos haluat kokeilla Premium-versiota ilman ärsyttäviä mainoksia ja enemmän palvelimia, sinulla on silti mahdollisuus olla investoimatta lainkaan. Betternet Premiumilla on 7 päivän ilmainen kokeilu vaihtoehto. Meidän on kuitenkin varoitettava sinua tästä 7 päivän versiosta.

Asiakkaiden ilmoittamia asioita, joita he eivät voineet tehdä, on ollut paljon’t poistuvat ajoissa, joten heiltä laskutettiin automaattisesti ensimmäinen kuukausi.

Ja kaikki tämä a 30 päivän rahat takaisin takuu. Mutta taas, sinun on oltava erittäin varovainen, jos haluat täyden hyvityksen.

Tämä on mahdollisesti naurettavin rahat takaisin -takuu’olet koskaan lukenut tai kuullut. Miksi? Koska siellä on 50 Mt liikennerajoitus. Toisin sanoen, jos käytät yli 50 Mt lataamiseen tai lähettämiseen, voitit’t saada rahasi takaisin.

Alarivi

Paras tapa kuvata, kuinka Betternet-arvostelujemme päätelmät saavat meidät tuntemaan, on lainata Jackie Chan Rush Hour -sarjassa, kun hän yritti laulaa Edwin Starr’s osuma kappale, “Sota”:

“Mihin se sopii? Ei yhtään mitään.”

Uskomme siellä’Tätä ei tarvitse lisätä paljon, jos otat verkkoturvallisuutesi ja yksityisyytesi vakavasti. Tulimme enemmän ärtyneiksi analysoidessamme tätä VPN-palvelua, ja voimme vain kuvitella, kuinka turhauttavaa se olisi, jos meidän kaikkien VPN-tarpeidemme olisi oltava riippuvaisia ​​Betternetistä.

Jos haluat vain saada pääsyn estettyihin verkkosivuihin, Betternetin ilmainen versio saattaa olla sinulle tarpeeksi hyvä. Oletetaan esimerkiksi, että matkustat Kiinaan tai asut Kiinassa ja haluat nauttia sisällöstä, jota ei ole saatavilla sijainnissasi.

Mutta jos et haluaisi’kuten Kiinan hallitus tai mikä tahansa muu VPN-epäystävällinen organisaatio, jotta voisit pilata sinua ja selvittää kuka olet oikeassa todellisessa IP-osoitteessa ja fyysisessä sijainnissasi.’d Käytä paremmin todella luotettavaa VPN-palveluntarjoajaa.

Mitä sinä voi tehdä meidän kaikkien hyväksi

Onko jotain tärkeää, jota ohitimme Betternet-katsauksessa?

Muista, että jakaminen on välittämistä!

Jätä kommentti alla.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =