EarthVPN-arvostelu

Tässä EarthVPN -katsauksessa puhumme siitä, mitä EarthVPN tarjoaa ja jos se kannattaa tarkistaa.

EarthVPN on erittäin edullinen VPN-palvelu, jolla on monia hienoja ominaisuuksia. Se on yhteensopiva monien protokollien kanssa, mikä lisää sen tehokkuutta turvallisuuden tarjoamisessa.

Se käyttää Advanced Encryption Standard (AES) OpenVPN-salausta (käytettävissä 265-bittinen) ja myös 2048-bittistä RSA: ta, joka on armeijan luokan salausstandardi, jota tällä hetkellä ei voida hakkeroida. Ne tarjoavat erittäin nopean Internet-yhteyden, ja tämä on mahdollista, koska heillä on 190 palvelinta 54 eri maassa 6 mantereella.

Testasimme EarthVPN: ää Netflixillä, ja se avasi saumattomasti kirjastojen rajoitukset. Lisäksi EarthVPN antaa käyttäjille pääsyn P2P-palvelimiin, mikä antaa heille mahdollisuuden harjoittaa torrentitoimintaa ilman rajoituksia. Jos suunnittelet vierailua Kiinaan, voit käyttää EarthVPN: ää ohittaaksesi rajoitukset “Kiinan suuri palomuuri“.


EarthVPN on yksi eteenpäin suuntautuvista VPN-palveluista, jotka tarjoavat yhden napsautuksen asennusohjelmiston. EarthVPN: ää voidaan käyttää pöytätietokoneissa, kannettavissa tietokoneissa ja mobiililaitteissa. Asiakasliittymä on hyvin yksinkertainen ja helppo navigoida; edes muu kuin tekninen henkilö tarvitsee opetusohjelmaa sen käyttämiseen.

Asiakkaalla on tappikytkentäominaisuus, joka auttaa lopettamaan yhteyden automaattisesti, jos VPN putoaa tai lakkaa toimimasta. Yhdistettävien laitteiden lukumäärälle on rajoitettu, voit määrittää reitittimen EarthVPN: llä ja suojaamaan kaikki kytketyt laitteet.

Heidän hinnasuunnitelma on erittäin edullinen ja joustava. EarthVPN hyväksyy useita maksutapoja, mukaan lukien kryptovaluutat. Jos et halua VPN-palvelun ostamisesta jäljitettävää taloudellista tietuetta, voit päättää tilata salauksen valuutalla.

Yksi merkittävä haittapuoli on se, että EarthVPN’Tuki tukee vain lippujärjestelmää, ja heidän vastausaika on vain keskimääräinen. Jatka lukemista tätä EarthVPN: ää saadaksesi lisätietoja.

Onko EarthVPN turvallista käyttää?

EarthVPN on yksi turvallisemmista VPN-palveluista ympärillä. Ne tarjoavat mukavan valikoiman suojausprotokollia: OpenVPN joko 128 tai 256 bitin AES-salauksella, L2TP / IPSec 256-bittisellä, Socks Proxy / SSH-tunneli ja Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP) 2048-bittisellä..

Kyproksessa sijaitseva EarthVPN ei kirjaa tietosi, ja ne eivät ole’t osa tiedonjako- ja valvontaverkkoa. Jos et’Haluatko jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja lainkaan, voit maksaa Bitcoinilla.

EarthVPN Netflix ja torrenting

Sen lisäksi, että salataan yksi’Kun käyttäjä on tullut nimettömäksi verkossa, voit käyttää VPN-palvelua käyttääksesi myös rajoitettua sisältöä, kuten Yhdysvaltain Netflix-kirjastoa.

Joten jos nautit elokuvista, voit käyttää mitä tahansa Netflix-sisältöä EarthVPN-palvelun avulla. Se antaa sinulle pääsyn myös verkkosivustoille, kuten BBC iPlayer ja Hulu. Rajoitetun sisällön käytön lisäksi EarthVPN: ssä on Vertaisverkko (P2P) -palvelimia. Nämä palvelimet antavat käyttäjille torrentin kaikkialla maailmassa.

Torrentin avulla voit ladata minkä tahansa tiedoston koosta riippumatta ja laadun säilyessä. Se on yksi tehokkaimmista tavoista jakaa tiedostoja vaikuttamatta niiden laatuun.

Nopeus ja suorituskyky

Ennen kuin annamme lausunnon nopeudesta, on tärkeää huomata, että kaikki käyttämäsi VPN-palvelut vähentävät varmasti yhteyden nopeutta.

Kun olimme yhteydessä Internetiin EarthVPN-asiakkaan kautta, huomasimme yhteyden nopeuden laskun.

Vertaamalla EarthVPN: ää muihin VPN-palveluihin, päättelimme kuitenkin, että niiden palvelu tarjoaa kohtuullisen nopean nopeuden, koska laadun heikkeneminen oli vähäistä.

Sovellukset ja laajennukset

EarthVPN: llä on yhteensopivia Windows-, Mac OS-, iOS-, Android- ja Linux-käyttöympäristöjä, jotta voit nauttia tästä VPN: stä pöytätietokoneissa, kannettavissa tietokoneissa, tableteissa ja älypuhelimissa.

Jos haluat määrittää VPN: t määrittämään reitittimet, voit tehdä sen EarthVPN: llä, joka voidaan määrittää DD-WRT-reitittimille. Tämän vaihtoehdon avulla kaikki reitittimeen kytketyt laitteet ovat ehdottomasti suojattuja.

EarthVPN antaa käyttäjille mahdollisuuden kytkeä 3 laitetta samanaikaisesti.

Kuinka ladata ja asentaa EarthVPN

EarthVPN on erittäin helppo ladata, asentaa, määrittää ja käyttää. Itse asiassa et tarvitse mitään teknistä kokemusta, mutta ensin sinun on luotava tili heidän verkkosivustolleen.

Jos olet Windows-käyttäjä, mene kotisivun Asetukset-välilehdelle ja napsauta käyttämääsi Windows-versiota. Napsauta OpenVPN, ohjeen yläosassa näet kehotteen ladata yhden napsautuksen ohjelmisto.

Varmista, että olet kirjautunut sisään Windowsissa järjestelmänvalvojan oikeuksin, ennen lataamista.

Kun olet napsauttanut linkkiä, latauksen pitäisi alkaa heti.

Kun olet suorittanut latauksen, löydät zip-tiedoston, jossa on asiakas .exe-tiedosto ja suojausvarmennetiedosto. Suorita .exe ja voila, olet valmis. Täytä käyttäjätiedot, joita käytit tilin avaamiseen, ja napsauta sitten Yhdistä.

Voivatko Kiinan käyttäjät käyttää EarthVPN: tä?

Toinen hieno asia EarthVPN: ssä on, että voit ohittaa rajoitukset Kiinassa.

Kiina on pyrkinyt vähentämään Internetin käytön vaikutusta kansalaisiinsa asettanut suuria rajoituksia Internet-toiminnalle ja jopa estänyt monia VPN-palveluita edelleen.

EarthVPN väittää kuitenkin ohittavansa Kiinan’rajoitus. Muiden käyttäjien arvostelut vahvistavat myös tämän väitteen.

hinnoittelu

EarthVPN: n tilaussuunnitelma on erittäin yksinkertainen ja joustava. Rakastamme tätä VPN-verkkoa siltä osin, että se on erittäin edullinen.

Valittavana on kaksi erilaista suunnitelmaa, jos haluat aloittaa palvelun käytön. Ensimmäinen suunnitelma on kuukausittainen tilaustarjous, joka maksaa 3,99 dollaria. Toinen suunnitelma on vuotuinen suunnitelma, joka maksaa 3,33 dollaria / kuukausi

Säästät selvästi enemmän vuosittaisella tilauksella.

EarthVPN hyväksyy useita maksutapoja käyttäjän joustavuuden parantamiseksi. Nämä vaihtoehdot ovat Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay ja WebMoney. EarthVPN tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuun.

Perusominaisuuksien lisäksi EarthVPN tarjoaa pääsyn joihinkin lisäominaisuuksiin alle 1,99 dollarilla.

Näitä ominaisuuksia ovat mobiili VPN-tili, staattinen IP-osoite, oma IP-osoite, SSH-tunneli / sukat-välityspalvelin, portin edelleenlähetys ja 256-bittinen salaus

Asiakaspalvelu

Valitettavasti EarthVPN’Tukitiimiin voi ottaa yhteyttä vain Ticket-järjestelmän kautta. Ei ole live chat-keskustelua. Vastaukset kyselyihin tapahtuvat myös vain työaikana.

EarthVPN teki kuitenkin melko hienoa työtä verkkosivustonsa asennus- ja UKK-osiossa tarjoamalla yksityiskohtaisia ​​tietoja käyttäjien auttamiseksi asennusprosessin aikana.

johtopäätös

Tästä EarthVPN-katsauksesta voimme päätellä, että VPN-palveluntarjoaja tarjoaa melko hyvän tarjouksen liittymähinnasta.

Siellä on hiukan enemmän kuin tavalliset salausten avulla, jotta se voi kiertää rajoituksia, joita maat asettavat tiukalla sensuurilla.

Se’On hienoa, että sinulla on VPN-palveluntarjoaja, joka voi käyttää Netflixiä useammalla kuin yhdellä palvelimella, ja torrenting on mahdollista, vaikka nopeudet saattavatkin hieman hidastua.

Jos he parantavat asiakastukea, tämä voi voittaa heille lisää tilaajia.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 6

Adblock
detector