F-Secure Freedome -katsaus


Yleiskatsaus

Upea VPN houkuttelevan halvoilla vuosisuunnitelmilla. Upea nukkeille, mutta ei “Bingo!” tunne vakavammille käyttäjille.

F-Secure Freedome VPN

VPN-palveluntarjoajaa, jolla on pitkä historia ja nimi laajemmalla kyberturvallisuuskentällä, ei ole’t aina paras valinta. Ainakin, kun kyse on online-tietoturvasta ja yksityisyydestä. Me’olemme nähneet sen jo Avast SecureLine VPN: n tapauksessa. Koska F-Secure on iso nimi markkinoilla ja sillä on jopa kahdeksan tuotetta, mukaan lukien F-Secure Key, F-Secure Anti-Virus ja F-Secure Safe, tämä ei’t tehdä siitä paras VPN-palvelu. Ei välttämättä, että on.

F-Secure perustettiin vuonna 1998 Helsingissä. Tämän sijainnin tärkein etu on sen erittäin tiukat yksityisyyslakit. Lisäksi tämä maa ei myöskään halua jakaa henkilötietoja muiden hallitusten kanssa. Toisin sanoen, Suomi ei ole jäsen kaikista surullisen Eyes-liittoutumista (viisi / yhdeksän / neljätoista silmää) - maailmanlaajuinen “Isot veljet.”

Mutta onko tämän VPN: n käyttö turvallista? Paljastamme vastauksen pian F-Secure Freedome -katsauksessamme.

Tämä palvelu tarjoaa sinulle myös parhaan mahdollisen salausasteen turvalliset ja nopeat protokollat (OpenVPN ja IKEv2). Kuitenkin F-Secure vain tukee pääalustoja (Windows, Mac, iOS ja Android), mutta puuttuu reititin, konsoli ja Smart TV -tuki.

Sen nopeudet ovat suhteellisen hyvät; kuitenkin, latenssi näyttää olevan ongelma jopa suhteellisen lähellä olevissa palvelimissa. Mistä puhutaan, on melko pettymys, että tällä VPN: llä on vain 29 palvelinpaikkaa 23 maassa. Tämä on huono kattavuus, jos sinulla on kunnianhimoa tulla ylivoimaiseksi VPN: ksi. Tästä tosiasiasta huolimatta F-Secure Freedome VPN voi kuitenkin estää maantieteellisesti rajoitetun sisällön käytön (paitsi jos sinä et’Kiinassa), voit suoratoistaa HD-videoita ja käyttää jopa tiettyjä rajoitettuja mediakeskuksia.

5 päivän ilmainen kokeilu Ilman rekisteröintiä ja maksutietoja ei pitäisi antaa sinulle käsitystä siitä, mitä odottaa. Jos sinä’kun et halua nimettömyyttä ja suojaa erittäin herkissä tilanteissa, saatat olla hienosti tässä helppokäyttöinen VPN. F-Secure tarjoaa myös edullisia vuosittaisia ​​hinnasuunnitelmia, jotka voivat olla houkuttelevia monille.

F-Secure suojaa online-viestintääsi ja IP-osoitteesi väärentämistä estää ulkopuolisten seurannan ja haitalliset sivustot.

Kaiken kaikkiaan F-Secure Freedome -arviointimme ei olisi’t suosittele tätä palvelua yksityisyyttä tietoisille käyttäjille, kuten toimittajille, aktivisteille ja hakkereille. Jos sinulla ei ole mitään piilotettavaa tai häviävää, anna kaikille keinoille tämä VPN. Yleiseen käyttöön F-Secure voi olla täysin hieno. Antaa’näkee tarkemmin, mitä sillä on tarjota.

turvallisuus & yksityisyys: Onko F-Secure Freedome turvallista käyttää?

VPN-teollisuuden kaikkein ylimääräinen termi on oltava “ei lokipolitiikkaa.” Lähes jokainen alan pelaaja väittää, ettei hän pidä kirjaa millään tavalla. Mutta kun katsot tarkemmin ja luet tietosuojakäytäntöä tai tietojen julkistamistapauksia, maailma romahtaa sisäpuolellesi. Että’siksi halusimme löytää vastauksen kysymykseen, “Onko F-Secure Freedome turvallista käyttää?”

Se ei kuitenkaan välttämättä ole niin yksinkertaista.

Pääkonttorin sijainti Suomessa näyttää oikealta paikalta yksityisyytellesi.

Suomi ei ole’t fani henkilökohtaisten tietojen jakamiseen hallitusten välillä. Mutta tämä ei’t välttämättä tarkoita, että F-Secure voitti’t kirjaa mitään sinusta tai liikenteestäsi.

Mielenkiintoista, että tämä yritys ei’t huutaa “ei lokit” kasvoillasi koko verkkosivustollaan. Itse asiassa he’on vähän tietoa VPN-palvelusta ja sen ominaisuuksista yleensä. Myynninedistämistarkoituksessa yleiset asiat ovat kaikki mitä löydät.

Esimerkiksi, he sanovat “emme kirjaa liikennettäsi.” Sinun ei pitäisi koskaan olla tyytyväinen tällaisiin markkinointilausekkeisiin. Suosittelemme tarkistamaan huolellisesti tietosuojakäytäntö. Tämä on ainoa tapa ymmärtää, mitä kirjataan ja miten tietoja käsitellään - ainakin siinä määrin kuin tämä on mahdollista ilman kulissien takana.

Tässä tapauksessa sinun on myös varmistettava, että olet avannut oikean käytännön. Miksi? Koska F-Secure’Sivusto esittelee kaikkia heidän tuotteitaan ja niihin liittyviä juridisia asiakirjoja.

Tässä’mitä vapaakauppa-tietosuojakäytäntö väittää: “Emme pidä lokkeja yhteyksistä, jotka on muodostettu VPN-palvelun kautta ulkoisiin osoitteisiin. Emme voi yhdistää selailukohteesi IP-osoitetta sinuun.”

Ja täällä’siksi mielestämme tämä asiakirja on hiukan kiistanalainen:

 • “meidän on käsiteltävä joitain metatietoja (kuten määrä, maa, IP-osoite) liikenteestäsi tarjoamalla palvelua sinulle;
 • tietoturvayrityksenä analysoimme epäilyttävien tai haitallisten tiedostojen ja kohteiden (ts. URL-osoitteiden) liikennettä;
 • tarkistamme liikenteen automaattisesti estääksemme käyttöä, joka on hyväksyttävän käyttökäytännön vastainen; ja
 • palvelu kerää tilastoja antaaksesi sinulle kuvan selaushistoriastasi palvelun kautta, mutta emme yhdistä näitä tietoja sinuun.”

Joten F-Secure Freedome -katsauksemme kokoaa, tosiaankin hakkuita on meneillään. Jos haluat käyttää oikeuttasi online-yksityisyyteen, tämä saattaa olla huolenaihe, vaikka kerätyt tiedot ovat nimettömiä.

Seuraava lause herättää sinut varmasti hyvissä käsissä: “sovellettavat lait voivat velvoittaa meidät paljastamaan tietoja hankkimatta suostumustasi…”

Kun laitat kaikki nämä yksityiskohdat yhteen, voit tuntea olevansa hieman hämmentynyt. “Joten, onko F-Secure Freedome turvallista käyttää?” saatat kysyä itseltäsi. Tämä voi antaa sinulle vihjeen: “Tavoitteenamme on suojata yksityisyyttäsi selatessasi verkkoa, ettemme turvaa nimettömyyttäsi rikoksia tehdessäsi.”

Tarpeeksi kohtuullinen, eikö niin? Toisin sanoen, niin kauan kuin online-toimintaa pidetään laillisena, sinulla ei ole mitään pelättävää.

F-Secure Freedome VPN on mukana alan standardissa OpenVPN ja IKEv2 pöytäkirjat samoin AES-256-salaus.

Perusteelliset testit osoittavat, että tämä VPN-ratkaisu ei toimi’t vuotaa mitään. IP- tai DNS-vuotoja ei ole havaittu.

Että’upea uutinen. Kakun kuorrutus on, että asiakkaat tulevat sen mukana tappaa kytkin varmistaaksesi, ettei vuotoja voi tapahtua, kun yhteys katkeaa.

Joillakin Android-versioilla ja -laitteilla, kuten Huawei, joka toimii Android 8: lla ja 8.1: lla, voi kuitenkin olla laiteohjelmavirhe. Tämä saattaa vuotaa liikennettä VPN-tunnelin ulkopuolella, vaikka tappikytkin olisi päällä.

F-Secure Freedome -katsauksen mukaan tämä VPN tukee nimettömiä maksutapoja, kuten PayNearMe. Ja voit ostaa myös pakatun version suurista vähittäiskaupoista Yhdysvalloissa käteisellä tai lahjakorteilla. Tämä on hieno uutinen käyttäjille, jotka haluavat täydellisen nimettömyyden.

Palvelu sisältää seurantasuojauksen. Se estää kolmansien osapuolien ei-toivottua seurantaa ja haitallisia sivustoja. Kuinka antelias! Mutta kun tutkit sitä, saatat löytää jotain häiritsevää. Sen lisäksi, että kirjataan verkkosivustojen seurantaa ja säilytetään nämä tiedot kolme päivää, taustalla voi olla jotain muuta. Tuntuu siltä, ​​että F-Secure käyttää tätä ominaisuutta karsimaan kaiken kilpailun. Miksi?

Koska tämä yritys haluaa paljastaa sinut yksinomaan omille ja tytäryhtiöilleen’ mainonta. Oikea, eikö niin?

Se’s myös hieman huolestuttavaa, koska kolmannet osapuolet “voi myös käyttää evästeitä seurataksesi näkemiäsi ilmoituksia ja mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut.”

Näetkö nyt, miksi on vähän vaikea vastata pääkysymykseemme, “Onko F-Secure Freedome turvallista käyttää?”

Yleensä tarkistuksemme on todennut, että tämä VPN on suhteellisen luotettava. F-Secure ei ole tiedottanut oikeustapauksista tai rikostutkinnoista, joissa F-Secure olisi jakanut henkilökohtaisesti tunnistettavia käyttäjätietoja. Suosittelemme, että etsit muualta, jos nimettömyys on äärimmäisen tärkeää.

Nopeus & esitys

F-Secure Freedome -arviointimme on hieman revitty nopeudesta ja suorituskyvystä, ollakseni rehellinen. Totuus on, että tämä pieni 29 VPN-palvelimen laivasto tarjoaa sinulle vaikuttava lataus- ja latausnopeus. Mitä kauempana olet palvelinpaikasta, sitä korkeampi viive kuluu. Kuten ehkä tiedät, pieni viive on kriittinen, kun suoratoistat videoita tai pelaat online-pelejä. Kaikkien alle 50 ms: n pitäisi olla jo hienoja, mutta ihanteellinen latenssi on alle 25 ms.

Yhteysajat voivat vaihdella, mutta se’on mahdollista muodostaa yhteys palvelinpaikkaan keskimäärin alle 10 sekunnissa. Tämä ei ole liian huono. Jotkut markkinajohtajat voivat’t tehdä paljon paremmin.

Muista, että useat tekijät voivat vaikuttaa VPN-nopeustestituloksiin, mukaan lukien laitteisto, Internet-palveluntarjoaja (Internet Service Provider) ja etäisyys palvelimesta. Siksi sinun on myös otettava seuraavat tulokset suolajyvällä.

Perusnopeus Windows 10 -testauskannettavassa ilman VPN: ää oli 47Mbps (lataa) ja 19Mbps (lataa) ja 3 ms: n viive.

Tässä’s miten F-Secure Freedome suoritti:

Lontoo Yhdistyneet kuningaskunnat

F-Secure Freedome -nopeus Isossa-Britanniassa

Tukholma, Ruotsi

F-Secure Freedome -nopeus Ruotsissa

Yhdysvallat

F-Secure Freedome -nopeus Yhdysvalloissa

Tokio, Japani

F-Secure Freedome -nopeus Tokiossa

Totuus on, että nämä ovat kauniita vaikuttava nopeus huonosta VPN-laivastosta huolimatta. Tietenkin, suhteellisen korkea viive, jonka koimme kauempana oleville palvelimille, voi tietysti aiheuttaa viiveitä tai viiveitä. Tämä voi olla ärsyttävää pelatessasi online-pelejä tai katsellessasi korkealaatuisia videovirtoja. Siitä huolimatta, me’olen nähnyt pahempaa, paljon pahempaa.

Kuinka ladata ja asentaa se

Voit avata lataussivun kahdella tavalla. Se ei todellakaan ole rakettitiede. Ensinnäkin, sinun on valittava seuraavista Kotiin tai Liikevaihtoehtoja virallisella sivustolla. Valitse sitten Lataa valikko ja valitse F-Secure Freedome VPN -vaihtoehto ponnahdusvalikosta. Napsauta nyt Lataa Windows-painike tai valitse toinen käyttöjärjestelmä (Mac, Android tai iOS).

Toinen vaihtoehto on mennä Tuotteet-valikko ja napsauta F-Secure Freedome VPN. Paina lataussivulla Lataa PC-painike.

Ellet paina painiketta Osta nyt tai Osta tai uusi painike tällä omalla lataussivulla, sinä’lataa 5 päivän ilmainen kokeilu. Ja hyvä uutinen on, että voit tehdä niin ilman rekisteröitymistä ja jättämättä maksutietosi.

F-Secure Freedome VPN -ohjelmisto on saatavana kielellä 19 kieltä lukuun ottamatta englantia, mukaan lukien ruotsi, venäjä, ranska ja kiina. Se tukee ensisijaisia ​​alustoja kuten Windows, Mac OS, iOS ja Android. Ei ylimääräistä tukea selaimille, älytelevisioille, reitittimille tai konsolille. Tämä voi olla haittapuoli monille käyttäjille.

Halutun VPN-asiakkaan asentaminen ei ole helppoa. Ohjelmiston käynnistämisen jälkeen sinun on napsautettava Aloita ilmainen kokeilupainike (oletetaan, että sinulla on ilmainen versio).

Freeome VPN: n ilmainen kokeilu

Paina nyt Hyväksy-painike, ja sinä’olet melkein siellä.

F-Secure Freedome -palvelun ehdot

Kuinka käyttää F-Secure Freedomea

Tämä on alue, jolla F-Secure on ehdottomasti erinomainen. Olemme nähneet useita käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä VPN-ratkaisuja, kuten TunnelBear. Tämä VPN ansaitsee sijan kymmenen parhaan joukossa helppokäyttöisyyden ja käyttöliittymän suunnittelun kannalta.

F-Secure Freedome -katsauksemme on löytänyt käyttöliittymän melko selkeäksi ja helpoksi tarttua. Sen sinertävät ja violetit värit ovat todella miellyttäviä silmille. Tämä on mitä näet F-Secure Freedomen käynnistämisen jälkeen:

Kuinka käyttää F-Secure Freedomea

Lukuun ottamatta massiivista Suojaus POIS -painike keskellä on kolme numeroitua numeroa. Ne edustavat suojattua liikennettä (GB), haitalliset sivustot estetty ja seurantayritykset estetty. Kuten huomaat, tämä ohjelmisto tarjoaa vähän enemmän kuin yleiset VPN-toiminnot ja suojaukset.

Sijainti-painike on alareunassa, joka osoittaa oletuksena lähimpään palvelimen sijaintiin. Joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on paina Suojaus POIS -painiketta saadaksesi yhteys oletuspalvelimeen.

F-Secure Freedome -liitäntä

Jos haluat muuttaa ensin virtuaalista sijaintiasi, napsauta Sijainti-painiketta ja valitse haluamasi palvelin. Paikat on jaettu neljään pääalueeseen:

 • Eurooppa, 16 palvelinta
 • Aasia, 3 palvelinta
 • Pohjois-Amerikka, 9 palvelinta
 • Oseania, 1 palvelin

Jos olet Afrikassa tai Etelä-Amerikassa, saatat tuntea olevani turhautunut palvelimen valinnasta. Tämä voi tarkoittaa korkeampaa viivettä ja pienempää nopeutta yhteyksillesi.

Toinen (mahdollinen) haittapuoli on, että erityisiä palvelimia ei näytä olevan.

Siksi voi kestää jonkin verran kokeiluja ja virheitä löytääksesi ihanteellisen palvelimen tarpeitasi varten.

Jos Suojauspainike on päällä, et halua’t täytyy kytkeä se pois päältä ja valita sitten toinen sijainti. Kun valitset seuraavan palvelimesi, VPN muodostaa yhteyden automaattisesti. Että’kaikki. Ei tarpeettomia napsautuksia tai napautuksia. Pidämme siitä todella F-Securen suhteen.

Vasemmalla puolella on valikkopaneeli, jossa on seuraavat vaihtoehdot:

 • freedome: itse VPN-asiakas;
 • Selainsuojaus: oletuksena olet suojattu epäilyttäviltä ja haitallisilta verkkosivustoilta. Napsauta kytkintä kytkeäksesi sen pois päältä, jos haluat;
 • Seurannan suojaus: myös päällä oletuksena. Voit nähdä, kuinka monta kertaa tietoa sinusta ja online-tavoista on kerätty seurantavälineillä. Sammuta se, jos et’mielen seuranta;
 • Tracker Mapper: tämä on jälleen lisäominaisuus, jossa 24 tunnin ajan voit seurata kuinka sinua seurataan. Tämä ominaisuus kirjaa kaikki seurantatoiminnot, kun selaat Internetiä, ja luo globaalin kartan seurantajastasi. Jos olet huolissasi yksityisyydestäsi, et ehkä kuitenkaan halua kytkeä tätä päälle. Lokien sanotaan poistuvan automaattisesti kolmen päivän kuluttua;
 • asetukset: tämä on hyvin perustanäyttö, jolla on tärkeimmät mukautukset. Esimerkiksi, käynnistetäänkö VPN automaattisesti, näytetään yhteysilmoitukset, otetaanko automaattinen tappikytkin käyttöön tai poistetaanko käytöstä, ja kieliasetukset;
 • tilaus: voit tilata ja ostaa suunnitelman tämän näytön kautta;
 • auta: Tukilähteisiin on linkkejä, kuten UKK, yhteisö ja Twitter.

F-Secure Freedome -asetukset

Tässä on vielä yksi tehtävä, joka meidän on mainittava. Freedome VPN -näytön oikeassa alakulmassa on linkki: Kutsua ystäviä. Napsauttamalla tätä pääset näytölle, joka tarjoaa sinulle vapaa kauppa. Jos kutsut ystäviäsi kokeilemaan Freedomea (sähköpostitse, Facebookissa tai Twitterissä), saat 3 kuukauden F-Secure Safe -tilaus. Mitä’lisää, saat tämän tilauksen viidelle laitteelle ilmaiseksi.

Kaiken kaikkiaan F-Secure Freedome -arviointimme on todennut, että tämä VPN on erittäin helppo käyttää. Jos haluat kuitenkin lisää vapautta tai mahdollisuuden mukauttaa suojausasetuksiasi, F-Secure Freedome VPN ei ehkä ole paras valinta.

F-Secure Freedome Netflixille

Yksi verkkoturvallisuuden haitoista “iso ase” VPN-tarjoajana on, että heidän kätensä on yleensä sidottu. Joten kun kyse on Netflixistä, arvaa mitä tapahtuu. Periaatteessa kaikki F-Secure’Netflix on estänyt palvelimet. VPN on asettanut aseensa. He ovat’t marssiini’ enää!

Mitä tämä tarkoittaa sinulle? No, voitit’et voi suoratoistaa mitä tahansa Netflix-suosikki TV-ohjelmasi ja elokuvasi F-Secure Freedomen avulla.

Kuitenkin positiivisemmalla huomautuksella, voit suoratoistaa esityksiä muista mediakeskuksista.

Jos sinulla on tili palveluntarjoajassa, kuten DirecTV, AT&T U-jae tai WOW!, voit katsella Comedy Central. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on muuttaa virtuaalipaikkaasi F-Secure Freedomen avulla ja kirjautua tiliisi. Sama pätee BBC iPlayer ja NBC.

Kun et käytä VPN: tä pääsyyn maantieteellisesti rajoitettuihin mediakeskuksiin, saat tämän (esimerkiksi NBC: lle):

Maantieteellinen rajoitus

Siitä huolimatta, jos Netflix on sinun juttusi, suosittelemme, että valitset yhden näistä parhaista Netflix-VPN-verkoista.

F-Secure Freedome torrentista

F-Secure Freedome ei ole paras valinta vertaisverkkojen tiedostojen jakamiseen ja torrenttiin. Koska monet heidän palvelimistaan ​​ovat joko Yhdysvalloissa tai yhdysvaltalaisten yritysten ylläpitämiä, F-Secure on erittäin herkkä digitaalisen vuosituhannen tekijänoikeuslakille (Digital Millennium Copyright Act, DMCA). Sivustollaan olevan lausunnon mukaan P2P-liikenne on estetty seuraavissa palvelinpaikoissa:

 • Australia
 • Belgia
 • Kanada
 • Ranska
 • Saksa
 • Hongkong
 • Italia
 • Japani
 • Meksiko
 • Alankomaat
 • Puola
 • Singapore
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Yhdysvallat

Valitettavasti F-Secure Freedome ei’Minulla ei ole aluksi suurta palvelin- / maaluetteloa, joten näiden maiden diskonttaaminen ei ole’jättää paljon torrent-harrastajalle.

Jos torrenting on mitä sinä’tavoitteena on todennäköisesti järkevää tarkistaa parhaat valintamme siihen.

Live chat-tuki

Yksi pettymys kokemus F-Secure Freedomen käytön aikana on sen tuki. Nimittäin sen ns. Live chat-tuki. Heidän pitäisi tosiasiallisesti laittaa “live chat” käänteisellä pilkuilla. Miksi?

Vaikka siellä’S live chat -ikkuna avautuu, jos laskeudut oikealle tukisivulle’s yleensä ole saatavana. valita Tuki napsauta päävalikosta ja napsauta sitten Keskustele kanssamme -painike. Nyt sinut ohjataan tukisivulle, jolla Onko sinulla kysyttävää? live chat-ikkuna on käytettävissä. Tai, jos meidän pitäisi sanoa, näyttää olevan saatavana.

Se’on melko todennäköistä, että sinä’Näet virheviestin sanomalla, “Chat-palvelumme ei ole tällä hetkellä käytettävissä.” Mutta totuus on, että se ei todellakaan olekaan, vaikka se näyttää saatavalta’T. Testaamalla ja kirjoittaessamme tätä F-Secure Freedome -arvostelua emme koskaan onnistuneet ottamaan yhteyttä tukeen tällä tavalla.

Jos chat-ikkuna näyttää toimivan, sinun on annettava koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, tuote, aihe ja kuvaus. Muuten, se, että siellä’Koska tuotetuki ei saa meitä epäilemään tarjoamiensa palvelujen laatua. Joka tapauksessa, kun sinä’Jos olet kirjoittanut tiedot, voit napsauttaa Keskustele nyt -painike ja voilá, tämän saat:

F-Secure Freedome -keskustelujen tuki

Tätä ei voida odottaa tältä arvostetulta yrityksestä, eikö niin?

On neljä muuta tapaa löytää apua: How-Tos & UKK, tukifoorumit, chat-tuki ja puhelutuki.

Jos haluat ihmisen apua, sinäkin’Minun on soitettava tukeen puhelimitse. Mutta ennen kuin teet, tarkista maasi palvelusajat. Puhelintuki on yleensä saatavana klo 9–18 paikallista aikaa.

Arvostelumme on löytänyt F-Secure Freedome -tuen keskimääräisen alapuolelle. Kenttä, jota heidän on parannettava varmasti tulevaisuudessa.

hinnoittelu

Kylmän suihkun jälkeen se’aika aurinkoa. F-Secure Freedomella on 5 päivän ilmainen kokeilu ilman rekisteröintiä ja maksutietoja vaaditaan. Tämän pitäisi olla riittävä, jotta päätät itse’uudelleen tyytyväinen tähän tuotteeseen. Jos niin, voit valita kolmesta 12 kuukauden suunnitelmasta:

F-Secure Freedome hinnat

Nämä ovat joitain alhaisimmista hinnoista voit hankkia tänään vuositilauksen. Siksi F-Secure Freedome voi olla melko houkutteleva aloittaville VPN-käyttäjille, joilla on alhaisemmat odotukset verkkotietosuojaan ja monipuolisuuteen.

Kirjoittaessamme tätä F-Secure Freedome -arvostelua huomasimme, että euromääräiset kuukausittaiset hinnat olivat vain 0,01 euroa pienemmät. Valuuttakurssin perusteella euron hinnan olisi pitänyt olla noin 3,60 euroa 4,17 dollarin suunnitelmalle. Mutta se oli 4,16 euroa, mikä oli noin 4,82 dollaria kirjoittamishetkellä. Toisin sanoen se’Tämän VPN: n ostaminen Euroopasta on kalliimpaa. Joten entä VPN: n käyttäminen huijaamaan amerikkalaista sijaintia ja saamaan halvemmat hinnat (olettaen, että luottokortti voitti)’t olla ongelma)? Vain vinkki siitä, kuinka voit hyötyä VPN: n asentamisesta.

Tilauksesi avulla saat myös 30 päivän rahat takaisin takuu. Tämä on enemmän tai vähemmän alan standardi, vaikka päivien lukumäärä voi joissain tapauksissa olla pienempi. Suunnitelman tilaamiseksi sinun on annettava sähköpostiosoitteesi, koko nimi, postinumero ja maa. F-Secure tarjoaa tavallisten luotto- tai maksukorttien, PayPalin ja pankkisiirtojen lisäksi myös USA: n käyttäjille Check / Money-tilauksen ja PayNearMen..

Meidän on myös mainittava, että ostettaessa tätä VPN: ää muista lähteistä (Google Play ja Apple Store) sovelletaan erilaisia ​​sääntöjä. Varmista, että tiedät mitä’uudelleen ilmoittautuminen. Et välttämättä saa tukea tuotteista, jotka on ostettu muista lähteistä kuin viralliselta verkkosivustolta.

F-Secure Freedome -katsauksen päätelmät

Tämä VPN-ratkaisu voi tyydyttää jokaisen aloittelijan VPN-käyttäjän. Jos haluat huijata virtuaalista sijaintiasi, lue sisältöä tai suoratoista videoita rajoitetuilta verkkosivustoilta (ellei se ole’s Netflix) tai suojattu julkinen WiFis, sitten bingo! Sinä’olet hankkinut itsellesi hyvän ja suhteellisen luotettavan VPN-palvelun edulliseen hintaan.

Suomen tukikohdan tulisi olla kunnossa yksityisyyttä koskevissa huolenaiheissa. Mutta tämä yritys näyttää olevan liian halukas jakamaan tietoja viranomaisten kanssa. Mainontakäytännöt ovat myös kyseenalaisia, koska tytäryhtiöt voivat seurata online-toimintaa.

Myönteisenä puolena on kuitenkin mainittava, että F-Secure Freedome ei’t vuotaa. Joillekin tämä voi olla tärkeämpää kuin se, jakaako palveluntarjoaja tietoja viranomaisten kanssa, kun laki sitä pakottaa.

Kaikkien huomioiden F-Secure Freedome -katsauksemme on päätellyt, että tämä on suhteellisen turvallinen ja yksityinen VPN. Voit varmasti käyttää maantieteellisesti rajoitettuja verkkosivustoja, suoratoistaa HD-videoita ja suojautua julkisella WiFis-sivustolla. Voimakkaammin sensuroiduissa maissa, kuten Kiinassa, sinun on ehkä unohdettava F-Secure Freedomen käyttö. Jos tarvitset vakavaa suojausta ja monipuolista palvelua, monet ympärillä olevat VPN: t ovat parempia kuin F-Secure Freedome.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 86 =