Flow VPN -katsaus

Flow VPN on kohtuuhintainen, vanhanaikainen VPN, jolla on 100 palvelinta 40 maassa ja jota valitettavasti ei ole’t ihanteellinen torrentia, suoratoistoa tai jopa todellista yksityisyyttä varten.


Flow VPN on perustettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa, maassa, jonka tietoverkkoturvallisuuden asiantuntijat ja aloittelijat tunnevat olevan haitallisia tietoturvalle ja yksityisyydelle. Flow VPN: llä on ennustettavasti käytäntö, joka kirjaa lähes kaikki tietosi. Tämä ansaitsee käyttäjän huomion, mutta ei vetovoimaa.

Tämän Flow VPN -katsauksen tarkoituksena on tuoda esiin sen positiiviset puolet ja varoittaa sinua kaikista mahdollisista vaaroista. VPN: t ovat luottamusteollisuus, ja se’On tärkeää olla objektiivinen ja tietoinen.

Turvallisuus ja yksityisyys

Jostain syystä Flow VPN näyttää priorisoivan vähemmän turvallisia protokollia OpenVPN: n (teollisuusstandardi, joka)’joita pidetään yhtenä parhaimmista ja luotettavimmista), vaikka ne tukevat OpenVPN: tä PPTP: n, L2TP: n ja IKEv2: n lisäksi.

Yhdellä silmäyksellä Flow VPN:

 • Tukee L2TP / IPSec-ohjelmaa vain Android- ja Apple-puhelimissa
 • Tukee vain OpenVPN: ää Macissa (ei edes iOS)
 • Tukee IKEv2: ta vain iOS: ssä (manuaalisesti)
 • Suorittaa PPTP: n vain Windows-sovelluksessa
 • Ei tappaa-kytkintä
 • On epäselvä salaus

Viimeistä osaa on vaikea selvittää, vaikka oletamme, että sen salaus on vain yhtä vahva kuin sen asiakkaiden. Sivusto vain lupaa “samantyyppinen salaus kuin verkkopankkipalvelu.”. Kuitenkin’Se ei aina ole turvassa ja on hiukan tietämätön lausunto.

Jotkut haitalliset lataukset saattavat jopa hyökätä VPN: iin tietoisesti, ja hyvän VPN: n saaminen tarkoittaa VPN: n hankkimista, joka omistaa aktiivisesti itsensä turvallisuudeksi.

Kirjaako Flow VPN tietosi?

Koska mitä me’olen lukenut yrityksestä’Tämä kysymys on nyt kauhistuttavan vaaraton verkkosivustolla:

Flow VPN: llä näyttää olevan kaikki kirjautumiskäytännöt.

Saatuaan ylityksen monissa laajasti jaetuissa artikkeleissa, Flow VPN näyttää piiloutuneen käyttöehtojensa olevan helposti ja selvästi saatavissa ja nähtävissä verkkosivustollaan..

Palvelu kirjaa pohjimmiltaan - ja väittää, että sillä on oikeus levittää edelleen, kuitenkin valitsemansa valintasi ilman suostumustasi, edes tietoasi - lähes kaikkea IP-osoitteestasi kauppaviitteisiin. Kaikki nämä tiedot on kirjoitettu selkein sanoin heidän verkkosivuilleen.

Koska palvelu on lähtöisin Isosta-Britanniasta, tämä ei ole’t erittäin yllättävää: kuten alussa mainittiin, Yhdistynyt kuningaskunta on tietovalvontaan kiinnostunut maa, joka on osa Five Eyes Allianssia.

Nopeus ja suorituskyky

Tämä on yksi alue, jolla Flow VPN saa joitain pisteitä.

Palvelimien kanssa 50 maata, mahdollisuudet löytää heti palvelin, jolla on nopea viive ja yhteysnopeus, ovat korkeat.

(Todellinen sijaintimäärä on lueteltu vuorotellen 88 tai “yli 100” verkkosivustolla, joten epäilyttävyys on jälleen toiminnassa.)

Nopeustesteillä löydettiin latausnopeuden väheneminen enintään 50%, vaikka se olisi yhteydessä kauko-palvelimeen. Tämä on hyvä merkki - vaikka lähetysnopeutemme todella kasvoivat, mikä osoittaa, että palveluntarjoajamme kuristi tietojamme.

Nopeudet ovat tietysti suhteellisia VPN: n suhteen, kuten sielläkin’Sillä ei ole teknistä tai teoreettista tapaa taata nopea nopeus. Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa, onko kokemuksesi Flow VPN: stä samanlainen vai ei!

Helppokäyttöisyys ja monialustainen tuki

Flow VPN -sovellusta tuetaan vakio määrä laitteita. Se’Eikä mitään erityistä, mutta sitä ei ole’t tärkeä alusta, joka’s jätetty pois. Lisäksi saat myös selainlaajennuksia.

Muokatut sovellukset ovat saatavilla seuraaville:

 • Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • iPhone
 • Android
 • Firefox (laajennus)
 • Google Chrome (laajennus)

Sivusto tarjoaa jopa virallisen APK: n ladattavaksi. Tämä tarkoittaa, että vaikka sinäkin’uudelleen maassa, joka saattaa estää VPN: t, sinä’d voi silti ladata ja käyttää VPN: ää.

Käyttöliittymä on suurelta osin yhtenäinen kaikilla alustoilla. Se’s esteettisesti minimaalinen, helppo tarttua toiminnallisuuteen ja helppo käyttää.

Netflixin ja muiden suoratoistoalustojen lukituksen poistaminen

Kun etsit VPN: tä Netflixille ja muille suoratoistoalustoille, on otettava huomioon kaksi asiaa. Onko nopeus tarpeeksi hyvä streamiin viivästymättä, auttaa VPN sinua pääsemään estämään maantieteelliset esteet??

Onneksi pystyimme ohittamaan Netflix USA: n’maantieteelliset rajoitukset ja suoratoista kolme jaksoa televisio-ohjelmasta, jotka sijaitsevat yksinomaan alueella ilman, että palvelu suljetaan. Että’on todellinen ongelma, kuten monet ehkä tietävät, Netflixin vuoksi’s yleinen kielto VPN: lle.

Jotain, joka voi auttaa meitä tässä suhteessa, on Flow VPN’käyttö “kautta” reittejä. Nämä yhdistävät sinut lähimpään palvelimeen, joka sitten reitittää tietosi eteenpäin. Tämä lisää myös turvallisuutta (jos sitä ei ollut’t koko aggressiivisesti kirjaavan kaiken tietosi).

P2P ja torrenting

Koska torrent-lataukset yhdistä IP-osoitteesi tiedostoihin’uudelleen lataaminen, jäljittäjien tekeminen’ sijainnit ja IP-osoitteet, jotka näkyvät kenelle tahansa, joka siemenee tai leeboi tietyn torrentin, käyttäjät haluavat löytää VPN: n, joka todella toimii ja vähentää tekijänoikeusrikkomusilmoitusten tai sakkojen riskiä.

VPN: t voivat yleensä taata turvallisen torrentin SOCKS5-välityspalvelimen avulla.

Flow VPN on kuitenkin suoraan estänyt kaikki P2P-yhteydet, jotka haluat ehkä perustaa sen palvelun yli.

Heidän verkkosivustollaan käsitellään huolenaiheita ja väitteitä, jotka he tekivät päätöksen välttää laiton toiminta heidän palvelimillaan.

Sanomattakin on selvää’s Siellä olevat VPN: t, jotka poistavat torrentit sinulle ja suojaavat sinua samalla.

Online-sensuuri Kiinassa ja muualla

Ihmiset käyttävät VPN-verkkoja ympäri maailmaa ohittaakseen sensuurin ja online-valvonnan.

Jotkut maat kuitenkin aiheuttavat tavallista suuremman uhan online-vapaudelle ja yksityisyydelle; Esimerkiksi Kiina tunnetaan “Suuri palomuuri” Se ei vain estä palveluita ja verkkosivustoja, mutta myös VPN-verkot itse.

Flow VPN ei’t näyttää olevan mitään ominaisuuksia siitä olisi ihanteellista kiertää VPN-kieltoja Kiinassa tai muualla. Tähän kuuluvat maat, kuten Venäjä, Saudi-Arabia ja Iran, joilla on samanlainen asenne verkkovapauteen. Hyvällä VPN: llä, joka on omistettu Internetin estämiseen tällaisissa maissa, olisi ominaisuuksia, kuten Stealth Mode tai hämärtetyt palvelimet.

Suositeltu lukema: Paras VPN Kiinassa

Asiakaspalvelu

Tämä on toinen asia, jolla Flow VPN on hyvä. Tämä tekee siitä ainakin viestinnän keskiarvon yläpuolella. Varsinkin ihmisille, jotka eivät ehkä ole liian perehtyneitä yksityisyyden ja online-nimettömyyden tekniseen tietämykseen..

Heidän asiakastuensa on Isossa-Britanniassa ja siellä’s ei elävää tukea, vastaukset heidän sähköpostijärjestelmäänsä vastaanotetaan yhden arkipäivän kuluessa. Löysimme heidän olevan ammattitaitoisia ja kohteliaita ja vastaamaan kysymyksiin rehellisesti.

Sivustolla on myös “tietopohja,” lisäksi UKK-osio. Vaikka nämä ovat melko yksinkertaisia, aloitteleva asiakas on se, jolle Flow VPN kohdistetaan ja jota markkinoidaan.

Mitä syvemmälle kaivaa verkkosivustoa, sitä se’on todennäköistä, että löydät vastauksen kyselyihisi, mukaan lukien kysymykset siitä, miksi VPN tekee mitä se tekee, ja vianetsintä.

hinnoittelu

Flow VPN alkaa 3,99 dollarilla kuukaudessa, ja sieltä se putoaa dollaria suunnitelmaa kohti:

 • Kuukausittainen suunnitelma: 5,99 dollaria / kuukausi
 • Neljännesvuosisuunnitelma: 4,99 dollaria / kuukausi
 • Vuotuinen suunnitelma: 3,99 dollaria / kuukausi

Tilauksen voi perustaa vain PayPalin kautta jo nyt. PayPalin avulla on kuitenkin paljon helpompaa peruuttaa tilauksesi niin nopeasti kuin haluat. (Jokainen suunnitelma alkaa “vapaa” kolmen päivän kokeiluversio, mutta tilauksesi on ensin määritettävä ensin.)

Koska heidän palautuskäytännöt eivät ole kovin käyttäjäystävällisiä, tämä saattaa olla huolestuttava ja antaa sinulle mahdollisuuden määrätä sinulle jotain, joka et ehkä pidä. Pohjimmiltaan se ei takaa palautusta ellei sitä makseta’todistettu “järkevän epäilyksen ulkopuolella” että palvelun laatu on heikentynyt kokeiluversion jälkeen. Tämä on vähän huolestuttavaa, mutta on ainakin peruste jatkotoimille.

Viime kädessä jopa tapa, jolla maksu määritetään, Flow VPN on yksi halvimmista VPN-verkoista siellä. Se’s alle alan keskimääräisen koron, mikä on hyvä hinnoittelun kannalta.

Turvallisuuteen liittyvien huolenaiheiden vuoksi tämä saattaa kuitenkin vain olla budjettitietoisten käyttäjien kannustin menettää tietonsa hallinnan (ja jos tyytymätön menettävät oikeuden palautukseen)..

Alarivi

Flow VPN on palvelu, joka tarjoaa luotettavan yhteyden keskimääräistä nopeammilla nopeuksilla. Kuitenkin’On vaikea nähdä mitä hyvää palvelua voi olla siellä ollessasi’s Ei ylimääräisiä suojausominaisuuksia. Puhumattakaan siitä, että yksityisyytesi on melkein taatusti loukattu heidän tietyn sekoituksen avulla tietojen seurantaa ja kirjaamista.

Jopa tällä hinnalla, siellä’s siellä olevat VPN: t, jotka saattavat olla hitaampia ja hieman turhampia, mutta voittivat’t myydä tietosi kolmansille osapuolille (tai ainakin ilman erillistä suostumustasi).

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 40