Freedom-IP VPN -katsaus

Viimeisin päivitys: 01.02.2020


Freedom-IP VPN on melko hämärä palvelu. Teimme parhaamme selvittääksemme kaiken tämän’on tärkeä tästä suhteellisen tuntemattomasta sovelluksesta. Lue lisää Freedom-IP VPN -katsauksestamme alla.

Freedom-IP VPN on ranskalainen yritys tietosuojatyökaluun. Tämä palvelu on ollut olemassa jo jonkin aikaa - yritys perustettiin vuonna 2010. Verkossa näyttää siltä, ​​että siitä on vain vähän tietoa. Jos sinä’ranskankielisenä, saatat pystyä kaivaamaan enemmän.

Tämä VPN tarjoaa vain kaksi protokollaa: OpenVPN ja L2TP. Kirjauskäytäntö ei ole’t markkinoiden turvallisin, etenkin Ranskan toiminnan perustana. Freedom-IP: llä on naurettavan pieni määrä VPN-palvelimia (38), mutta ne ovat levinneet yli 30 maahan, riittävän keskimääräiseen maailmanlaajuiseen kattavuuteen.

Freedom-IP-nopeudet ovat melko hitaita, riittävän hyviä vain streaming YouTubeen. Hinnoittelu on melko halpaa, ja kaikki suunnitelmat tulevat mukana 72 tunnin ilmainen kokeilu. Maksutavat ovat huono ja rajoittuvat vain tärkeimpiin luottokortteihin. Mutta anna’näemme mitä muuta Freedom-IP VPN -tarkistusryhmämme pohtii tutkiessaan tätä epäselvää VPN: ää.

Onko Freedom-IP VPN turvallista käyttää?

Tuntuu siltä, ​​että meidän on käytettävä “Orwellin,” “valvonta,” “kansalaiset,” ja “online-toimintaa” samassa virkkeessä täällä. Ranska on todennäköisesti huonoin paikka nyt Euroopassa perustaa VPN-palvelu. Uusi vuoden 2015 laki Internet-palveluntarjoajat pitävät käyttäjätietoja yhden vuoden ajan myös käyttäjän tilauksen jälkeen. Tämä sisältää verkkotoimintasi ja muut henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot.

Verkkosivustosi ja -vapautesi on kyseenalainen Ranskassa.

Mutta se’ei kaikki. Tiukat terrorismin vastaiset lait, lisääntynyt online-valvonta, vihapuhetta koskevat lait ja digitaalisia tekijänoikeuslakeja myötävaikuttavat vähemmän ilmaisen Internetin toimintaan Ranskassa. Siksi me emme’t uskoa sitä’on turvallista käyttää Freedom-IP VPN: ää kaikkeen vakaviin verkkotoimintoihin, mukaan lukien hakkerointi, aktivismi, arkaluonteinen journalismi, ilmoitukset ja torrentit.

Voi, olemmeko maininneet, että Ranska on kuuluisan jäsen 9 Eyes-kansainvälinen tarkkailuryhmä?

Freedom-IP VPN: n tietosuojakäytäntö

Tällä VPN: llä on erittäin tiivis ja lyhyt tietosuojakäytäntö. Se ilmoittaa selvästi, mikä on tai ei ole kirjautunut.

Mutta täältä tulee järkyttävä. Seuraavat tiedot säilytetään jokaisesta VPN-istunnosta:

  • Yhteyden IP-osoite
  • istunnon aloitusaika
  • istunnon lopetusaika
  • istunnosta saadut tiedot
  • istunnon tiedot lähetetty

Toisin sanoen Freedom-IP VPN pitää yhteyslokeja. Nämä eivät välttämättä riitä tunnistamaan henkilökohtaisesti ja suoraan, mutta se’Se ei myöskään ole mitä haluat, kun haluat olla nimettömänä verkossa.

Freedom-IP VPN ei pidä käyttölokeja.

Toisaalta Freedom-IP VPN: n tietosuojakäytännössä todetaan myös tämä he eivät’t pitää käyttölokeja, eli online-viestinnän sisältöä. Siitä huolimatta Ranskan VPN-tukiasema ja yhteyslokit eivät kulje’t todella tekevät Freedom-IP VPN: stä turvallisen käytön tietosuojastandardiemme mukaisesti.

Suojausominaisuudet

siellä’Freedom-IP-tietoturva- ja yksityisyysominaisuuksista on tiedotettu hyvin vähän. Itse asiassa tiedämme vain, että tämä VPN käyttää OpenVPN- ja L2TP-protokollia, ja OpenVPN: ää pidetään yhtenä turvallisimmista ja nopeimmista protokollista..

Kuitenkin vuodesta Freedom-IP VPN doesnt’Minulla ei ole tappikytkintä tai edes omaa sovellustaan ​​tietoturva- tai yksityisyysasetusten määrittämiseen, tämä VPN ei varmasti ole riittävän turvallinen käytettäväksi.

Nopeus

Jos uskot ihmeisiin, saatat ajatella, että Freedom-IP VPN pystyy tarjoamaan sinulle oikeat nopeudet noin 40 palvelimella maailmanlaajuisesti. Tämä 9-vuotias ranskalainen palvelu ei kuitenkaan toimi’Näyttää siltä, ​​että ei ole vielä löytänyt reseptiä nopeiden nopeuksien polttamiseen.

Freedom-IP VPN -arviointiryhmämme havaitsi, että tätä VPN: ää voivat käyttää enimmäkseen online-pelaajat, todennäköisesti enimmäkseen Ranskassa. Joten heille nopeudet voisivat olla tyydyttäviä. Verrattuna huippuluokan VPN-verkkoihin, kuten Astrill, NordVPN ja TorGuard, Freedom-IP on kuitenkin kunnianhimoinen etana.

Katso mitä nopein VPN vuonna 2020 on, mitä näemme “nopeasti” todella tarkoittaa.

Kuinka ladata ja asentaa se

Voit ladata Freedom-IP VPN -sovelluksen vain, jos luot ensin tilin, mikä tarkoittaa myös maksutietojen antamista. Vaikka haluat vain kokeilla tätä VPN: ää ilmaiseksi käyttämällä mainostettua 72 tunnin kokeiluversiota, sinun on annettava ensin luottokorttitietosi saadaksesi tili.

Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi oston jälkeen, voit kirjautua sisään verkkosivustosi kautta. Voit ladata sovelluksesi hallintapaneelista. Freedom-IP VPN: llä ei kuitenkaan ole omaa sovellusta millekään ensisijaisesta käyttöjärjestelmästä. Mikä on, on räätälöity OpenVPN-rakennus. Tämä tarkoittaa, että sinä’Asenna OpenVPN Freedom-IP-asetuksilla ja palvelimilla, jotka ovat jo käytössäsi.

Hallintapaneelista sinä’uudelleen piti olla pääsy Windows, Linux, Mac OS X, iOS ja Android-versio. Ohjeet ovat kuitenkin vain Windows, Mac OS X ja Freebox OS.

Löydät verkkosivustolta ohjeet ranskaksi ja käännetyt versiot, kuten englanti. Tämä tarkoittaa myös, että joudut suorittamaan kaikki asennusvaiheet itse, manuaalisesti. Vaikka tämä ei ole’t rakettitiede, se voi olla harkitsematon aloitteleville käyttäjille.

Kuinka käyttää Freedom-IP VPN -sovellusta

Kun olet suorittanut OpenVPN-käyttöliittymän, anteeksi, Freedom-IP-räätälöity VPN-sovelluksesi’Löydät sen järjestelmälokerosta. Napsauta sen kuvaketta avataksesi luettelon palvelimista, joista valita. Kun olet valinnut sijainnin, sinun on annettava käyttäjätiedot voidaksesi muodostaa yhteyden.

Että’kaikki. Jos kuitenkin haluat vain poistaa maantieteellisesti rajoitetun web-sisällön eston, Freedom-IP VPN saattaa olla juuri sinulle tarpeeksi. Mutta jos sinä’Koska olet vakavampi ja haluat asianmukaisen suojauksen muokattavalla sovelluksella, sinun on tarkistettava parhaat VPN-luettelomme.

Freedom-IP VPN Netflixille

Ei mitenkään, Jose. Se’Yksi asia, että sen nopeus voi olla liian hidas mistään nautinnollisesta saumattomasta suoratoistokokemuksesta. Mutta pääsetkö Netflixiin Freedom-IP VPN: n avulla? Unelma päällä.

Itse asiassa saatat päätyä vain YouTube-höyryttämiseen tällä heikkolaatuisella VPN: llä. Joillekin, jotka saattavat myös olla hienoja. Joten, jos haluat halvan VPN: n suoratoistaa YouTubeen sensuuriystävällisestä sijainnistasi, kokeile sitä kaikin tavoin.

Siitä huolimatta, jos sinä’uudelleen vakava streamer, meillä on luettelo parhaista VPN Netflix-poiminnoista sinulle.

Freedom-IP VPN torrentia varten

Suoraan sanottuna, olisi täysin itsemurhaa käyttää Freedom-IP VPN -sovellusta torrentia varten. Jos luet palvelusehdot huolellisesti, pitäisi olla selvää miksi. Tämä palveluntarjoaja näyttää olevan vastaan ​​mitään, jolle monet käyttäjät haluavat VPN: n.

Tähän sisältyy tekijänoikeuksien alaisen, laittoman ja loukkaavan sisällön jakaminen: “[Freedom-IP] suhtautuu tekijänoikeuksiin ja muihin immateriaalioikeuksiin erittäin vakavasti.” Ei siitä, että edistäisimme tällaista laitonta käyttöä, mutta torjunta on tavallaan harmaa alue. Ja et’et halua saada moitteettomia sakkoja Internet-palveluntarjoajaltasi “väärä” sisältö.

Löydä täältä paras VPN torrent-valinnoista, jos tarvitset kunnollista ratkaisua.

Live chat-tuki

Freedom-IP VPN: llä ei ole live chat-tukea. se’s niin yksinkertaista. Kaikki tuki, jonka voit saada, on ranskankielisen foorumin kautta verkkosivuston kautta, tai voit lähettää sähköpostia hallintapaneelin kautta. Jos sinä’Olet onnekas, voit saada vastauksen muutamassa tunnissa.

hinnoittelu

Freedom-IP’hinnoittelu on mahdollisesti ainoa myönteinen asia tässä VPN: ssä.

Freedom-IP VPN tarkistaa hinnoittelun

Freedom-IP VPN on 4 dollaria kuukaudessa vuodessa kohti vuosittaista suunnitelmaa, ja se on epäilemättä yksi markkinoiden halvimmista markkinoista.

Myös siellä’Sillä ei ole palautusta, ts. mitään palautustakuuta. Tämä VPN hyväksyy maksua varten vain luottokortit, mukaan lukien Visa ja MasterCard. Tämä tarkoittaa, ettei anonyymejä maksutapoja ole.

Freedom-IP VPN -katsauksen päätelmät

Freedom-IP VPN on todella mukautettu OpenVPN-sovellus. Se voi vain suoratoistaa YouTubea, mutta voit varmasti estää maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen pääsyn sensuroituun sisältöön.

Nopeudet ovat melko hitaita, joten älä’Et myöskään odota 4K-suoratoistoa tai saumatonta verkkopelaamista. Kaiken kaikkiaan Freedom-IP VPN on halpa valinta, mutta voit aina peruuttaa tilauksesi 3 päivän kuluessa ostosta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla sitä ilmaiseksi.

Jos etsit luotettavaa, tuntematonta, nopeaa ja monipuolista palvelua, parhaiden VPN-luetteloidemme pitäisi auttaa sinua tekemään oikean valinnan suojautuaksesi verkossa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 69